-
[QUOTE][RIGHT][COLOR=#333333][INDENT][B]לוקאס-
shock wave.. לא גורם לשיתוק
והיא עפה באוויר, לא קופצת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אילומיס פותחת את כנפיה, ושולחת עצמה במהירות לעבר איגליבאף, עם מתקפת דחיפה מהירה כשלפתע, "תותח אוויר" קורא דני במהירות ברוגע. אילומיס, שניות לפני המתקפה החריפה מקבלת את כל האוויר ,שאיגליבאף שאבה לפני רגע, בחוזקה אדירה ומתרסקת על המזרן והיא נראית מסוחררת בטירוף. איגליבאף, מקפצצת בקלות על המזרן ומתחילה לשיר בקול נוגע ומרגיע וגורמת לאילומיס להירדם במקום.[/B][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE][RIGHT][COLOR=#242A2D][FONT=Arial][INDENT]אוקיי ו...
:3 (חחח סתם התבלבלתי בין זה לבין גל רעם)
אגב אמרתי לה לעוף באוויר כדי שהוא יקפוץ, בגלל שהוא מעליה זה היה אמור לגרום לו לקפוץ מהתקרה לרצפה בלי הפסקה
~~~~~
"אילומיס תתעוררי מהר!" אומר "אילומיס תתעוררי! תתפסי אותו במשחק יפה ואז תשתמשי בשוק חשמלי מטווח אפס!"[/INDENT][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483987]
[B]אלון-[/B]
הופיפ זוהרת באור ירוק ובהיר וסופגת את קרני השמש, ופצעיה מתרפים, והיא נראית רעננה מאי פעם. היא מסתובבת במהירות ושולחת עשרות מטבעות נוספות, אבל הם נהדפים מגל אנרגיה כחולה של אודיש, המשתמשת בהגנה על עצמה.
הופיפ, שכנראה מעוצבנת מהמצב, מתחילה לסובב את העלים שעל ראשה במהירות אדירה ועורה מתחיל לזהור בלבן בהיר והיא טסה לעבר אודיש, כשזעם נוראי על פניה, והיא משספת אותה עם אס אווירי, שברגע זה למדה!
[/QUOTE]
"הופיפ, זה נהדר!" אומר, בחיוך גדול. 'הופיפ אמנם חזקה, אבל מוטב לסיים עם הקרב כמה שיותר מהר' אחשוב לעצמי.
"פוכדור, צא!" אומר ואזרוק על אודיש.
-
[B]לוקאס-[/B]
אתה קורא לאילומיס, אבל היא ישנה בנעימים בזמן שהיא מקבלת גל של רוח קפואה, היוצאת מפיה של איגליבאף ומקפיאה אותה במקום.
אילומיס עדיין ישנה.
[B]אלון-[/B]
אתה זורק פוקדור על אודיש החצי מעולפת והיא נשאבת פנימה במהירות ולאחר שלושה סיבובים הפוקדור נעצר ואודיש גם היא נלכדה.
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה קורא לאילומיס, אבל היא ישנה בנעימים בזמן שהיא מקבלת גל של רוח קפואה, היוצאת מפיה של איגליבאף ומקפיאה אותה במקום.
אילומיס עדיין ישנה.
[/QUOTE]
שתקום כבר הכלבה
~~~~~~~~~~~
"אילומיייס בבקשה קומי כבררר!" אצעק לה בתסכול "אילומיס שוק רעם! ותיקול! בבקשה!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484000]
[B]אלון-[/B]
אתה זורק פוקדור על אודיש החצי מעולפת והיא נשאבת פנימה במהירות ולאחר שלושה סיבובים הפוקדור נעצר ואודיש גם היא נלכדה.[/QUOTE]
ארים את הפוכדור, ואכניס אותו לחגורתי.
"הופיפ, בואי לפה!" אומר וארוץ לעברה, אחבק אותה חיבוק גדול.
"היית נהדרת! והאס האווירי שלך.. אין לי מילים!" אומר, ואלטף את ראשה.
-
[QUOTE]
אדם-
"כשתגיע לעיר ג'נטה אתה צריך להירשם שם" אומרת "ואתה צריך ללמד את הפוקימונים שלך לשלב מתקפות ולמצוא דרך מיוחדת להוציא אותן לפועל" מוסיפה "אף פעם לא ראית תחרויות תיאום?" שואלת. [/QUOTE]
"אף פעם לא! אשמח לראות!" אומר בהתרגשות.
-
[B]לוקאס-[/B]
bitch please
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי עוד מתקפה של רוח קפואה, אילומיס מתעוררת ומסתכלת סביבה בבלבול. היא מסתכלת עליך ואז על איגליבאף של דני וזועמת. היא פותחת את כנפיה ושולחת מגופה הצנום גל חשמלי כחול ובוהק אשר פוגע באילומיס בחוזקה ומעיף אותה על המזרן הרך וגורם לה לקפוץ לאחור, ואז היא דוחפת אותה בכוח.
אתה מסתכל על דני והוא מחייך בחיוך בטוח "משאלה ואז שאיבה" אומר. איגליבאף משלבת את ידייה וזוהרת באור ורוד וקסום ואז פותחת שוב את פיה, ותחושת המחנק הבלתי אפשרי חוזרת אליך, ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר ממחסור באוויר. היא בינתיים מתחילה להתנפח במהירות ולצוף באוויר.
[B]אלון-[/B]
הופיפ קוראת בקול ומתלהבת מעצמה אפילו ואז מסתכלת עליך בחיוך.
[B]אדם-[/B]
"קח" היא אומרת ומביאה לך כרטיס "זאת הזמנה לראות את התחרות שלי בעיר ג'נטה. תוכל לבוא לראות אותי מופיעה" אומרת בחיוך אמיתי ובשנייה זה מתפוצץ כשהיא פותחת את פיה "ככה תוכל לראות איך באמת משחקים כמו גדולים" אומרת.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484012]
[B]אלון-[/B]
[/QUOTE]
חח אני מקווה שלתגובות הקצרות הללו שלי יש תועלת בחיזוק הקשר ביני לבין הופיפ.
--
"קדימה הופיפ, את חייבת לנוח" אומר לה, ואקרא לה לשבת על הכתף שלי.
אמשיך להתקדם אל עבר העיר הבאה, הפוקימונים שלי צריכים לנוח גם הם!
אשתדל להתעלם מפוקימונים בדרך, על מנת להגיע כמה שיותר מהר.
-
[QUOTE]לוקאס-
bitch please
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי עוד מתקפה של רוח קפואה, אילומיס מתעוררת ומסתכלת סביבה בבלבול. היא מסתכלת עליך ואז על איגליבאף של דני וזועמת. היא פותחת את כנפיה ושולחת מגופה הצנום גל חשמלי כחול ובוהק אשר פוגע באילומיס בחוזקה ומעיף אותה על המזרן הרך וגורם לה לקפוץ לאחור, ואז היא דוחפת אותה בכוח.
אתה מסתכל על דני והוא מחייך בחיוך בטוח "משאלה ואז שאיבה" אומר. איגליבאף משלבת את ידייה וזוהרת באור ורוד וקסום ואז פותחת שוב את פיה, ותחושת המחנק הבלתי אפשרי חוזרת אליך, ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר ממחסור באוויר. היא בינתיים מתחילה להתנפח במהירות ולצוף באוויר[/QUOTE]
"תשתמשי בזעם הזה! תתעלי אותו לטובתך!" אומר לה "תתפסי אותה במשחק יפה! שתפסיק להתנפח!" אומר בתחושת מחנק, עומד להתעלף "ואז שוב שוק רעם! בכל הכוח!"
-
[B]אלון-[/B]
תגיד לי אתה חח אתה זה שעושה את זה לעצמך חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הופיפ נוחתת על כתפך ושניכם מתחילים ללכת במהירות לעבר היציאה מהעיר. ומסתבר, שהייתם קרובים יותר ממה שחשבתם, ובגל עדר האודישים, סתם התעכבתם כמחצית השעה. לפניך, נגלית העיר ג'נטה במלוא הדרה. עיר גדולה ושופעת בעלת רחובות אבן ובתים מפוארים ואחוזות רחוקות. אתה מתחיל ללכת במהירות בעיר, נפעם מהעיר שנראה שהזמן נעצר בה מלכת. אחרי כמה דקות הסתובבות אתה מגיע סוף סוף למרכז העיר, וממש שם בכיכר גדולה עם מזרקה במרכזה אתה רואה את המרכז. אתה נכנס פנימה, מרפא את הפוקימונים שלך ויוצא בחזרה החוצה, אחרי שהשכרת לעצמך חדר במרכז וידוע לך ששעת החזרה היא תשע וחצי בערב. אתה מסתכל על שעונך והשעה כבר שש וחצי.
[B]לוקאס-[/B]
אילומיס נעמדת ואז מחייכת בהתלהבות לאיגליבאף ופורסת את כנפיה הקטנות ונשאבת לעבר הופיפ ומחבקת אותה בחיבוק חם ואוהב. אתה מסתכל על דני, נראה שהוא מרים גבה, אבל הבעת רצינות חולפת על פניו "מהר תותח אוויר" קורא במהירות ואיגליבאף, מהססת מעט אבל שולחת את גל האוויר שצברה בגופה, בדיוק שאילומיס שולחת את גל הרעם שלה.
שתי המתקפות הקטלניות האלה נפגשות ומתפוצצות בקול מחריש אוזניים ומעיפות אותן לאחור.
"רוח קפואה" קורא שוב דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח תכולה בהירה וקפואה יוצאת לעבר אילומיס.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484012][B]לוקאס-[/B]
bitch please
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל על דני והוא מחייך בחיוך בטוח "משאלה ואז שאיבה" אומר. איגליבאף משלבת את ידייה וזוהרת באור ורוד וקסום ואז פותחת שוב את פיה, ותחושת המחנק הבלתי אפשרי חוזרת אליך, ואתה מתחיל להרגיש מסוחרר ממחסור באוויר. היא בינתיים מתחילה להתנפח במהירות ולצוף באוויר.
[B]אלון-[/B]
[B]אדם-[/B]
"קח" היא אומרת ומביאה לך כרטיס "זאת הזמנה לראות את התחרות שלי בעיר ג'נטה. תוכל לבוא לראות אותי מופיעה" אומרת בחיוך אמיתי ובשנייה זה מתפוצץ כשהיא פותחת את פיה "ככה תוכל לראות איך באמת משחקים כמו גדולים" אומרת.[/QUOTE]
פגוע מההערה האחרונה שלה, אודה לה על המתנה שלה ואתרגש לי... ׳אני הולך לראות תחרות סרט אמיתית!׳ אחשוב...
-
[B]בלו-[/B]
"בטח" אומרת הנערה ואת מחזיקה אותה בגבה ושתיכן מדדות לעבר המרכז. "מה שנראה כמו הליכה פשוטה וקצרה, מתבררת כארוכה כי היא מחליקה לך פעם אחת, ומתיישבת לכמה דקות להתנשם. עד שאתן מגיעות לשם, את כבר נוטפת זיעה כמו ריצת מרתון. אחות ג'וי חייכנית מקבלת אתכן בחיוך ומעבירה מבט ממך לנערה "אפשר לעזור?" שואלת בקול מהוסס.
"אממ כן" אומר לה מעט בביישנות. "אני לא יודעת מה קרה לה-מצאתי אותו לא רחוק מפה. היא אמרה משהו על זה שהיא אכלה פטרייה זזה" אסביר לה. "תוכלי לעזור?" אשאל בתקווה
-
[QUOTE]לוקאס-
אילומיס נעמדת ואז מחייכת בהתלהבות לאיגליבאף ופורסת את כנפיה הקטנות ונשאבת לעבר הופיפ ומחבקת אותה בחיבוק חם ואוהב. אתה מסתכל על דני, נראה שהוא מרים גבה, אבל הבעת רצינות חולפת על פניו "מהר תותח אוויר" קורא במהירות ואיגליבאף, מהססת מעט אבל שולחת את גל האוויר שצברה בגופה, בדיוק שאילומיס שולחת את גל הרעם שלה.
שתי המתקפות הקטלניות האלה נפגשות ומתפוצצות בקול מחריש אוזניים ומעיפות אותן לאחור.
"רוח קפואה" קורא שוב דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח תכולה בהירה וקפואה יוצאת לעבר אילומיס[/QUOTE]
'אסור לה להיקפא' אחשוב "תשתמשי במכת ברק על האדמה כדי ליצור ענן אבק!" אומר 'מקווה שזה יהיה מספיק להתנגד לרוח הקפואה'
"ריח מתוק! ואז תיקול! מהר!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484030][B]אלון-[/B]
תגיד לי אתה חח אתה זה שעושה את זה לעצמך חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הופיפ נוחתת על כתפך ושניכם מתחילים ללכת במהירות לעבר היציאה מהעיר. ומסתבר, שהייתם קרובים יותר ממה שחשבתם, ובגל עדר האודישים, סתם התעכבתם כמחצית השעה. לפניך, נגלית העיר ג'נטה במלוא הדרה. עיר גדולה ושופעת בעלת רחובות אבן ובתים מפוארים ואחוזות רחוקות. אתה מתחיל ללכת במהירות בעיר, נפעם מהעיר שנראה שהזמן נעצר בה מלכת. אחרי כמה דקות הסתובבות אתה מגיע סוף סוף למרכז העיר, וממש שם בכיכר גדולה עם מזרקה במרכזה אתה רואה את המרכז. אתה נכנס פנימה, מרפא את הפוקימונים שלך ויוצא בחזרה החוצה, אחרי שהשכרת לעצמך חדר במרכז וידוע לך ששעת החזרה היא תשע וחצי בערב. אתה מסתכל על שעונך והשעה כבר שש וחצי.
[/QUOTE]
חחח לא יודע, כאילו שהופיפ לא תכעס עליי ולא יהיו לי בעיות איתה או משהו חח
קשר בין המתאם לפוקימון גורם חשוב בתחרויות ~:
--
"אוקיי, אנחנו יכולים ללכת להתאמן קצת!" אומר בשמחה להופיפ, ואתחיל לרוץ אל עבר היציאה מהעיר, אחפש מקום ביציאה, אך לא רחוק מידי.
אסתכל לצדדי ואחפש מקום מתאים, עם עצים ודשא, אם אין.. אתפשר על מה שיש
-
[B]אדם-
[/B]כפרעליך, תעשה משהו בתגובה... ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בכל מקרה.." אומרת אומרת ונראית מעט מזועזעת "נראה לי אני אסתדר לבדי" ומחייכת חיוך צבוע, ואתה רואה שהיא במצב של חוסר נעימות בעליל.
[B]בלו-[/B]
"אנסה" אומרת "אני לא רופאה של בני אדם" מוסיפה, כאילו לכסות לעצמה על התחת, אבל מובילה את הנערה לחדר אחורי ומבקשת ממך לחכות בחדר המתנה.
אחרי משהו שנראה לך כשעתיים היא סוף סוף יוצאת וניגשת אלייך "עשיתי כל מה שיכולתי" אומרת בקול חסר צבע ואת מתחילה לחשוש לחייה של הנערה. "היא בחדר פרטי בסוף המסדרון אם את רוצה לראות אותה" מוסיפה, ואז הולכת לשחרר את צ'אנסי שלה וממשיכה לטפל במאמנים אחרים, בלי ליצור איתך קשר עין.
[B]אלון-[/B]
חחחח אוקי~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת מסתובב באזור לצד היציאה מהעיר, ומוצא פארק, יחסית נטוש ממש בשלהי דרך 26. 'זה מספיק טוב לי' אתה חושב לעצמך בחיוך.
[B]לוקאס-[/B]
אילומיס צורחת וגל חשמלי נשלח על המזרן הרך, אבל שום דבר לא קורה, והיא נפגעת שוב מהרוח הקפואה של איגליבאף.
למרות זאת, היא לא מוותרת ומפזרת אבקה ורודה וריחנית לכל המכון. איגליבאף מתלהבת ומתחילה לקפצץ באושר ומריחה את האבקה הורודה באושר עילאי ונפגעת בחוזקה מהדחיפה של אילומיס.
-
[QUOTE]לוקאס-
אילומיס צורחת וגל חשמלי נשלח על המזרן הרך, אבל שום דבר לא קורה, והיא נפגעת שוב מהרוח הקפואה של איגליבאף.
למרות זאת, היא לא מוותרת ומפזרת אבקה ורודה וריחנית לכל המכון. איגליבאף מתלהבת ומתחילה לקפצץ באושר ומריחה את האבקה הורודה באושר עילאי ונפגעת בחוזקה מהדחיפה של אילומיס.[/QUOTE]
בול כשבאתי לערוך
~~~~
"אילומיס תנצלי את המומנטום, תתפסי אותה ואז משחק יפה!" אומר לה "עכשיו מכת ברק טווח אפס!"
-
[QUOTE] אדם-
כפרעליך, תעשה משהו בתגובה... ><
"בכל מקרה.." אומרת אומרת ונראית מעט מזועזעת "נראה לי אני אסתדר לבדי" ומחייכת חיוך צבוע, ואתה רואה שהיא במצב של חוסר נעימות בעליל.
[/QUOTE]
לפני שהיא הולכת אתפוס אותה ואזרוק אותה על החול החם ואעשה אותה...
מה אתה רוצה שאעשה איתה? אני אמור להדריך אותה לצאת מהיער. זה כל מה שיש לעשות, אנחנו הולכים ומדברים.
~
"לפני שאת הולכת, למה שלא נילחם? אני רוצה שתראי לי קצת מה ההבדל בין מתאמת למאמנת."
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484044]
[B]אלון-[/B]
חחחח אוקי~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל ללכת מסתובב באזור לצד היציאה מהעיר, ומוצא פארק, יחסית נטוש ממש בשלהי דרך 26. 'זה מספיק טוב לי' אתה חושב לעצמך בחיוך.
[/QUOTE]
"קדימה, צאו כולם!" אומר ואשחרר את הגאנג לבחוץ.
"חברים, אני רוצה שנתאמן היום. אז קדימה, הראשון שמצליח לחתוך את המטבעות של הופיפ, יזכה!" אומר בשמחה, "הופיפ, השתמשי ביום תשלום לאוויר!" אומר ואעמוד לצידה, כשמולי שלושת הפוקימונים.
"אודיש זכר, חומצה! אודיש נקבה, כוח טבע! סאנקרן, ספיגה!" אומר ואחכה לראות איך הם מסתדרים.
כמובן שאאסוף מעט מהמטבעות
-
[B]לוקאס-[/B]
אילומיס מרחפת במהירות לעבר איגליבאף כשחיוך מתוק על פרצופה ושוב היא מחבקת אותה בחיבוק אוהב וחם. איגליבאף, נראת נרגשת מהמחווה הידידותית ומחבקת אותה בחזרה, רק כדי לקבל את גל ההלם בחוזקה. איגליבאף נראית מעט מסוחררת, אבל מעיפה ממנה את אילומיס עם משב רוח קפוא, ומעיפה אותה על גבה. לפתע, איגליבאף זוהרת באור ורוד וזוהר. 'המשאלה!' אתה חושב לעצמך ורואה איך פצעיה של איגליבאף מתרפאים והיא חוזרת לקרב בריאה ושלמה.
"קדימה חבטה" קורא דני בקול רגוע ונראה שמוצא חן בעיניו איך השתלט מחדש על הקרב.
[B]אדם-[/B]
"אם אתה מבקש" אומרת וחיוך זחוח עולה על פניה והיא משחררת מפוקדור אדום ונוצץ, שעליו מודבקת מדבקה ורודה, פוקימון לבן ושוחר ביחד. שילוב קטלני ומוזר של צבעים וצורה. אתה משתמש בפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא אבסול [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/359.gif[/IMG]. "סול! בואי נראה לו מה זה תיאום מוצלח" קוראת ולא נראה שהיא באמת מתלהבת ממך יותר מידי.
אבסול מתחילה לזהור באור לבן ובוהק עם קווי מתאר כחולים אשר זוהרים באור קסום ומנצנץ. ובתוך שנייה, עשרות אבוסלים נוספים, הזוהרים באותו אור בוהק מופיעים משום מקום. המראה מרהיב ומהמם ועדיין יש פה משהו במראה שמפחיד אותך. כל הכפילים מסתכלים ישירות עליך ומבטם קפוא.
"אני קוראת לזה מראה מראה" אומרת גלורי בחיוך קר.
[B]אלון-[/B]
דרך אגב שכחתי לציין שאספת עוד מהקרבות הקודמים עוד 520$
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את החבורה, והם נראים מאושרים למדי וקופצים באוויר שאתה מסביר להם את התרגיל שלך. הופיפ מהנהנת ומסתובבת במהירות ועשרות מטבעות זהב נשלחות לאוויר, ושאר הפוקימונים שלך מנסים לחצות אותם לחצי.
סאנקורן, זוהר בירוק ושולח קו של אנרגיה לעבר כמה מטבעות, אבל לא קורא כלום. אודיש הנקבה משתמשת בכוח טבעי והיא זוהרת בצהוב בעיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפני פיה ומשם, במקום עלי תער כמו שציפית, דווקא יוצא כדור אנרגיה ירוק- כחול אשר מפוצץ חלק מהמטבעות. ואילו אודיש הזכר, פולט חומצה סגולה מפיו, והיא רק מעכלת את המטבעות וממיסה אותם.
אף אחד מהם לא מצליח במשימה שלך.
-
[quote]לוקאס-
אילומיס מרחפת במהירות לעבר איגליבאף כשחיוך מתוק על פרצופה ושוב היא מחבקת אותה בחיבוק אוהב וחם. איגליבאף, נראת נרגשת מהמחווה הידידותית ומחבקת אותה בחזרה, רק כדי לקבל את גל ההלם בחוזקה. איגליבאף נראית מעט מסוחררת, אבל מעיפה ממנה את אילומיס עם משב רוח קפוא, ומעיפה אותה על גבה. לפתע, איגליבאף זוהרת באור ורוד וזוהר. 'המשאלה!' אתה חושב לעצמך ורואה איך פצעיה של איגליבאף מתרפאים והיא חוזרת לקרב בריאה ושלמה.
"קדימה חבטה" קורא דני בקול רגוע ונראה שמוצא חן בעיניו איך השתלט מחדש על הקרב.[/quote]
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XwwOevYjihU[/url]
~~
'damn it damn it damn it damn it damn it' אחשוב "אילומיס זוכרת מה עשית לספירו בקרב שלנו? תעשי אותו דבר לאיגליבאף" אומר לה ומתי שאיגליבאף נחבט בקיר מאחוריו אגיד לה "עכשיו מכת ברק!"
-
[QUOTE][B]אדם-
[/B]"אם אתה מבקש" אומרת וחיוך זחוח עולה על פניה והיא משחררת מפוקדור אדום ונוצץ, שעליו מודבקת מדבקה ורודה, פוקימון לבן ושוחר ביחד. שילוב קטלני ומוזר של צבעים וצורה. אתה משתמש בפוקידע שלך ומגלה שהפוקימון הוא אבסול [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/359.gif[/IMG]. "סול! בואי נראה לו מה זה תיאום מוצלח" קוראת ולא נראה שהיא באמת מתלהבת ממך יותר מידי.
אבסול מתחילה לזהור באור לבן ובוהק עם קווי מתאר כחולים אשר זוהרים באור קסום ומנצנץ. ובתוך שנייה, עשרות אבוסלים נוספים, הזוהרים באותו אור בוהק מופיעים משום מקום. המראה מרהיב ומהמם ועדיין יש פה משהו במראה שמפחיד אותך. כל הכפילים מסתכלים ישירות עליך ומבטם קפוא.
"אני קוראת לזה מראה מראה" אומרת גלורי בחיוך קר.[/QUOTE]
מדהים. ככה זה אמור להראות! "וואו את פשוט מדהימה! אולי גם לי כדאי לנסות!" איך עשית את כל זה?"
-
[B]לוקאס-[/B]
אילומיס מהנהנת במהירות ומחכה לשנייה האחרונה, שניות לפני שידה הקמוצה של איגליבאף פוגעת בה, היא תופסת את זרועה הקטנה, ובסיבוב אלגנטי מעיפה את איגליבאף לאחור במהירות. איגליבאף מסתחררת באוויר, אבל מצליחה להאט את החבטה של בקיר על ידי שאיבת אוויר במהירות והיא פולטת אותו בשניות על אילומיס, שכבר לא באותו מקום והיא רצה במהירות לעבר איגליבאף ופוגעת בה מתווך אפס עם גל הלם. איגליבאף נפצעת קשה. מאוד. אבל למרות זאת לא נראה שהיא הולכת לוותר והיא מרימה את ידייה באוויר ויוצרת כדור מים ענקי, אשר היא שולחת אותו במהירות לעברה של אילומיס.
'פעימת מים?' אתה חושב לעצמך, אבל המהירות והמראה לא דומים לשום דבר שראית. המתקפה כל כך ממוקדת, כל כך מרשימה, אפילו הצבעים של המתקפה נראים לך שונה. עד שאתה מבין מה קורה, אילומיס סופגת את המתקפה ישירות בפניה. לרגע, אתה חושב שזה נגמר, עד שאתה מבחין שאילומיס כלואה בתוך כדור המים, אשר מתחיל לרחף איתה באוויר והיא נאבקת לנשום.
[B]אדם-[/B]
"אימונים קשים, ולימדתי את הפוקימונים שלי עשרות מתקפות שונות והתחלתי לבדוק איך כל אחת מהן משתלבת עם השנייה" אומרת בקול רציני.
"אבסול שלי יודעת בקרוב לארבעים מתקפות שונות, חוץ מהחמש שראית עכשיו" אומרת ובקולה נשמעת גאווה ברורה.
-
[QUOTE]לוקאס-
אילומיס מהנהנת במהירות ומחכה לשנייה האחרונה, שניות לפני שידה הקמוצה של איגליבאף פוגעת בה, היא תופסת את זרועה הקטנה, ובסיבוב אלגנטי מעיפה את איגליבאף לאחור במהירות. איגליבאף מסתחררת באוויר, אבל מצליחה להאט את החבטה של בקיר על ידי שאיבת אוויר במהירות והיא פולטת אותו בשניות על אילומיס, שכבר לא באותו מקום והיא רצה במהירות לעבר איגליבאף ופוגעת בה מתווך אפס עם גל הלם. איגליבאף נפצעת קשה. מאוד. אבל למרות זאת לא נראה שהיא הולכת לוותר והיא מרימה את ידייה באוויר ויוצרת כדור מים ענקי, אשר היא שולחת אותו במהירות לעברה של אילומיס.
'פעימת מים?' אתה חושב לעצמך, אבל המהירות והמראה לא דומים לשום דבר שראית. המתקפה כל כך ממוקדת, כל כך מרשימה, אפילו הצבעים של המתקפה נראים לך שונה. עד שאתה מבין מה קורה, אילומיס סופגת את המתקפה ישירות בפניה. לרגע, אתה חושב שזה נגמר, עד שאתה מבחין שאילומיס כלואה בתוך כדור המים, אשר מתחיל לרחף איתה באוויר והיא נאבקת לנשום.[/QUOTE]
"לא, אילומיס, עופי אליה ותכניסי אותה גם לכדור המים ואז תשתמשי במכת ברק!" אומר 'זה כנראה יפגע גם בה אבל זה מה שיסיים את הקרב הזה'
-
[QUOTE] אדם-
"אימונים קשים, ולימדתי את הפוקימונים שלי עשרות מתקפות שונות והתחלתי לבדוק איך כל אחת מהן משתלבת עם השנייה" אומרת בקול רציני.
"אבסול שלי יודעת בקרוב לארבעים מתקפות שונות, חוץ מהחמש שראית עכשיו" אומרת ובקולה נשמעת גאווה ברורה. [/QUOTE]
"דוקא התחלתי לעבוד על משהו בעצמי, תגידי לי מה דעתך? צ׳ארמנדר צא! תירה גחלת על הציפורניים שלך ואז תשתמש בשריטות!" אראה לה את השילוב החדש שלי. "מה דעתך על זה?" אשאל את גלורי כשהוא יסיים להדגים את המתקפה באויר..
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484099]
[B]אלון-[/B]
דרך אגב שכחתי לציין שאספת עוד מהקרבות הקודמים עוד 520$
אתה משחרר את החבורה, והם נראים מאושרים למדי וקופצים באוויר שאתה מסביר להם את התרגיל שלך. הופיפ מהנהנת ומסתובבת במהירות ועשרות מטבעות זהב נשלחות לאוויר, ושאר הפוקימונים שלך מנסים לחצות אותם לחצי.
סאנקורן, זוהר בירוק ושולח קו של אנרגיה לעבר כמה מטבעות, אבל לא קורא כלום. אודיש הנקבה משתמשת בכוח טבעי והיא זוהרת בצהוב בעיר, ובועת אור צהובה נוצרת לפני פיה ומשם, במקום עלי תער כמו שציפית, דווקא יוצא כדור אנרגיה ירוק- כחול אשר מפוצץ חלק מהמטבעות. ואילו אודיש הזכר, פולט חומצה סגולה מפיו, והיא רק מעכלת את המטבעות וממיסה אותם.
אף אחד מהם לא מצליח במשימה שלך.[/QUOTE]
"אודישית את היית הכי קרובה!" אומר לה בחיוך, שלא תתבאס. "זה מעולה, גם אתם סאנקרן ואודיש, הייתם נהדרים, זה בסדר" אומר, ואוציא מעט אוכל לפוקימונים, אתן להם לאכול.
"אוקיי אודישית, תוכלי להשתמש שוב בכוח טבעי?" אבקש ממנה לאחר האוכל, ואבקש מפוקימוניי לראות כיצד היא משתמשת במתקפה.
"אני רוצה שכולכם תנסו לעשות אותו הדבר! אבל לא כוח טבעי, אני רוצה שתלמדו להשתמש בכדור אנרגיה! גם את אודישית! נסי גם להסביר להם איך!" אומר בציפייה שהיא תצליח.
'כדור אנרגיה זו מתקפת עשב נהדרת, תוכל להראות את יופיים בצורה מלהיבה' אחשוב לעצמי, "קדימה חבר'ה, אתם מסוגלים לזה!" אעודד אותם.
-
[B]בלו-[/B]
"אנסה" אומרת "אני לא רופאה של בני אדם" מוסיפה, כאילו לכסות לעצמה על התחת, אבל מובילה את הנערה לחדר אחורי ומבקשת ממך לחכות בחדר המתנה.
אחרי משהו שנראה לך כשעתיים היא סוף סוף יוצאת וניגשת אלייך "עשיתי כל מה שיכולתי" אומרת בקול חסר צבע ואת מתחילה לחשוש לחייה של הנערה. "היא בחדר פרטי בסוף המסדרון אם את רוצה לראות אותה" מוסיפה, ואז הולכת לשחרר את צ'אנסי שלה וממשיכה לטפל במאמנים אחרים, בלי ליצור איתך קשר עין.
WTF is going on?
~~~~~~~~~~~
אבין שמשהו לא בסדר הולך במקום הזה. אלך במהירות לחדר שבו הנערה נמצאת-אכנס לחדר ואגש למקום בו היא נמצאת. אם היא בהכרה אשאל לשלומה, ואבקש ממנה לנסות להסביר לי שוב מה קרה. אבקש מסקיטי ופיצ'ו לראות אם הם יכולים אולי להבין איכשהו מה קרה לה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1483970][B]
[B]קארון-[/B]
"בוודאי" אומרת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך. היא לוקחת אותם ונעלמת לכמה דקות ואז מחזירה לך אותם.
"התרצו לישון פה הלילה או שיש לכם סידור אחר?" שואלת בחיוך.[/QUOTE]
אבקה גם אני חדר מהאחוץ ג'וי, תשוש ומוכן ללכת לישון ברגע שאיכנס אליו
-
[B]לוקאס-[/B]
אילומיס מנסה, אבל לא נראה שהיא שולטת בעצמה, או בכדור המים המוזר הזה. ושניות לפני שהיא מאבדת את ההכרה, אילומיס זוהרת ומנופפת בכנפיה במהירות מטורפת ורוח כסופה ופראית, מלאת מחטים וגרגירים מתחילה לנשוב מתוך כדור המים, אשר מתפוצץ ואילומיס נופלת על המזרן הרך. איגליבאף נפצעת קשה מהמתקפה, אבל עדיין מצליחה לעמוד. בקושי.
השופט מסתכל "אילומיס לא יכולה להלחם!" קורא "איגליבאף המנצחת!" ממשיך.
דני מסתכל עליך בחיוך נחוש "קל זה לא יהיה" אומר ברצינות.
[B]אדם-[/B]
אתה משחרר את צ'ארמנדר שלך והוא יוצא בפיהוק חולני, שוב, מהכדור שלו ובעצלנות יתרה הוא מדליק את השריטות שלו באש ומשסף בכוח ענף עץ נמוך. גלורי מסתכלת ובוחנת אתכם בעין רצינית ושקולה.
"עם זה אתה רוצה להראות קרב תיאום?" שואלת בקול נוקשה "זה חמוד, יעיל כן, אבל מתאים לקרבות תיאום? או של מתחילים" אומרת "איזה עוד מתקפות צ'ארמנדר יודע?"
[B]אלון-[/B]
אודיש מסתכלת עליך ומניעה את ראשה בשאלה. יכול להיות כי היא בעצמה לא יודעת את המתקפה האמיתית ורק מתקפה המדמה אותה. היא מראה לה שוב את הכוח הטבעי שלה, והוא יוצר כדור אנרגיה נוספת ונשלח במהירות מפיה. שאר הפוקימונים שלך מסתכלים עליה כמה פעמים, רואים את המתקפה ומנסים להבין כיצד היא נוצרת, אבל בגלל שהיא לא משתמשת בה באמת, הם לא יודעים איך לעשות זאת.
[B]בלו-[/B]
את נכנסת לחדר טיפולים מאולתר ושם שוכבת הנערה, שיערה השחור פזור על כרית תפוחה. היא נראית מעט חיוורת, אבל מבחינה שהיא נושמת. כשאת עומדת צעד מעליה, עיניה נפתחות בפתאומיות המקפיצה אותך לאחור.
"מי את? איפה אני?" שואלת בקול נורמאלי, עם כי מעט מסוחררת עדיין. את מסבירה לה מה קרה והיא מנערת את ראשה בשלילה "לא אכלתי שום פטרייה" אומרת ברצינות ומתיישבת "בחור לבוש שחורים, נראה כמו בחורה ניסה לתקוף אותי בשיחים אחרי שהוא חטף לי תרופה שקניתי בחנות" אומרת ומשפשפת את ראשה "היה לו קקליאון. כנראה הוא סימם אותי או משהו" מוסיפה "תודה לך שהצלת אותי. בלעדייך בטח הייתי מתה פה או משהו" אומרת ומסדרת את שערה הארוך לקוקו גבוה.
"אני קרולינה. אבל את יכולה לקרוא לי קיה" אומרת בחיוך ומושיטה את ידה אלייך ואז בוחנת את הפוקימונים שלך בהתלהבות "את מאמנת. וגם עכשיו התחלת ממש לפני בזמן האחרון נכון?" שואלת בחיוך צנוע.
[B]
קארון-[/B]
אתה מקבל חדר, אשר צמוד לחדרה של תמי ועולה ישר לשם. אתה מסתכל סביב ורואה חדר יחסית מפואר ,למרכז פוקימונים, אתה נכנס להתקלח במהירות, מחליף בגדים ונכנס למיטה ששני הפוקימונים שלך שוכבים לצד החדר.
אתה מתעורר כמה שעות לאחר מכן, עדיין חשוך בחוץ, מרעש פתאומי על חלון חדרך. אתה מתעורר בבהלה ומסתכל לעבר החלון ורואה תזוזות מעבר לוילון. כשאתה מסיט אותו אתה רואה פוקימון כחול וקטן מתעופף לו בשמי הלילה לצד חלונך[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/41.gif[/IMG]
-
[QUOTE]לוקאס-
אילומיס מנסה, אבל לא נראה שהיא שולטת בעצמה, או בכדור המים המוזר הזה. ושניות לפני שהיא מאבדת את ההכרה, אילומיס זוהרת ומנופפת בכנפיה במהירות מטורפת ורוח כסופה ופראית, מלאת מחטים וגרגירים מתחילה לנשוב מתוך כדור המים, אשר מתפוצץ ואילומיס נופלת על המזרן הרך. איגליבאף נפצעת קשה מהמתקפה, אבל עדיין מצליחה לעמוד. בקושי.
השופט מסתכל "אילומיס לא יכולה להלחם!" קורא "איגליבאף המנצחת!" ממשיך.
דני מסתכל עליך בחיוך נחוש "קל זה לא יהיה" אומר ברצינות.[/QUOTE]
"אתה חייב לעשות את זה אלקיד" אומר לפוקדור שלו 'מתקפה אחת קטנה תחסל אותה עכשיו, אבל זה חייב להיות מהיר' "אלקיד צא מתקפה מהירה!" 'אלקיד הוא הפוקימון הכי מהיר שלי.. בטוח יותר מהיר מאיגליבאף.. ועוד מתקפה מהירה.. אני מקווה שאני צודק' אחשוב בחשש
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484139]
[B]אלון-[/B]
אודיש מסתכלת עליך ומניעה את ראשה בשאלה. יכול להיות כי היא בעצמה לא יודעת את המתקפה האמיתית ורק מתקפה המדמה אותה. היא מראה לה שוב את הכוח הטבעי שלה, והוא יוצר כדור אנרגיה נוספת ונשלח במהירות מפיה. שאר הפוקימונים שלך מסתכלים עליה כמה פעמים, רואים את המתקפה ומנסים להבין כיצד היא נוצרת, אבל בגלל שהיא לא משתמשת בה באמת, הם לא יודעים איך לעשות זאת.
[/QUOTE]
):
----
"אוקיי חבר'ה, זה בסדר, תתעודדו" אומר להם, זקוק לעידוד בעצמי.
"אודישית, אודיש, תחזרו." אומר ואחזיר אותם לפוכדורים, בעודי מתכופף לסנקרן.
"צריך להתחיל לעבוד קשה אם אתה רוצה להיות סנפלורה גדולה ויפה" אומר לו בחיוך, 'איזה מתקפות הוא יכול ללמוד..' אחשוב לעצמי, ואז איזכר.
"סנקרן, אני רוצה שתנסה לשרוק!" אומר בהפתעה, "הנה", אומר ואביא לו עלה. "תנסה לשרוק לתוכו, לפי מה שידוע לי.. זה אמור לעשות מנגינה נהדרת".
תוך כדי, אנסה לשרוק בעצמי אל תוך עלה, בתקווה שזה לא יהיה גרוע מידי. אתן גם להופיפ אם היא רוצה לנסות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484139][B]
[B]
קארון-[/B]
אתה מקבל חדר, אשר צמוד לחדרה של תמי ועולה ישר לשם. אתה מסתכל סביב ורואה חדר יחסית מפואר ,למרכז פוקימונים, אתה נכנס להתקלח במהירות, מחליף בגדים ונכנס למיטה ששני הפוקימונים שלך שוכבים לצד החדר.
אתה מתעורר כמה שעות לאחר מכן, עדיין חשוך בחוץ, מרעש פתאומי על חלון חדרך. אתה מתעורר בבהלה ומסתכל לעבר החלון ורואה תזוזות מעבר לוילון. כשאתה מסיט אותו אתה רואה פוקימון כחול וקטן מתעופף לו בשמי הלילה לצד חלונך[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/41.gif[/IMG][/QUOTE]
אקלל בשקט ואוציא את קורפיש, אומר לו:" קורפיש, השתמש בבועות על העטלף הזה, שיעוף מכאן"
~~~~~~~~~~~~~~
זובאטים מעיקים Forever
-
[B]לוקאס-[/B]
אתה משחרר במעט חשש את אלקיד שלך, היוצא טעון ומוכן לקרב של חייו. והוא רץ במהירות שיא לעבר איגליבאף ודוחף אותה במהירות כשלא ראית מימך. כנראה צפה בקרב מהכדור שלו. איגליבאף סופגת מכה רצינית, אבל נראה שהיא מצליחה עדיין לקום ממנה.
אלקיד חורק שיניים ומרים את רגלו למעלה בפתאומיות, המפתיעה גם אותך ופשוט בועט בכוח קטלני בפרצופה את איגליבאף ומעיף אותה על הקיר האחורי ומרסק אותה שם.
אלקיד למד בעיטה נמוכה.
"איגליבאף לא מסוגלת להלחם!" קורא השופט בשנית "אלקיד המנצח!"
דני חורק מעט שיניים, אבל מחזיר את איגליבאף לכדור שלה. "ניצחת אולי את איגי. אבל הפוקימון הבא שלי לא יהיה כזה נחמד" אומר ברציני ומשחרר כדור נופף. מתוכו יוצא שוב פוקימון ורוד, פחות חמוד מאיגליבאף, אבל עדין עם קסם משלו. לפוקימון נראה שיש כובע כחול ואף אדום זרחני [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/439.gif[/IMG]. "צא מיים ג'ונייר השתמש במחסום (barrier) ואז בילבול!" קורא דני ברצינות.
הפוקימון הקטן מתחיל להזיז את ידו במהירות מצד לצד ונראה כאילו הוא מקים מחסום של אור סביבו במהירות אדירה.
אלקיד רץ לעברו ומתנגח בו במהירות עם מתקפת מהירות נוספת, אבל נהדף אחורה מכוחו הטלפתי של פוקימון הריב שלך.
[B]אלון-[/B]
אתה מחפש עלה מספיק טוב, משפצר אותו מעט ומביא לסאנקורן בפיו, אשר מתחיל לנשוף לתוכו ואתה שומע קול מעט צורמני וגבוה מידי להיות משרוקית עשב. הופיפ מסתכלת עליך בעניין ואז קופצת לעברו של סאנקורן, ונראה שהם מדברים בינם. סאנקורן יורק את העלה מפיו ומתחיל לזמזם בקול נעים וגבוהה. לא שריקה אבל זה הכיוון הכללי.
תווים קטנים וירוקים מתחילים לפזז סביבו בעליצות, מה שמושך לשם עוד כמה אודישים שהסתובבו בפאתי היער.
סאנקורן הצליח להבין איך להשתמש במתקפה, אבל לא לגמרי.
[B]קארון-[/B]
שהם יתחילו להציף אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
קורפיש מתעורר ממנוחתו ושולח צבת קשיחה קדימה ועשרות בועות מרחיקות את זובאט מהמקום.
שניכם חוזרים לישון.
אתם מתעוררים שוב לאחר כמה שעות טובות לאור שמש בהירה וטובה. אתה מסתכל בשעון והשעה כבר כמעט 8 בבוקר.
-
[QUOTE][B]אדם-
[/B]אתה משחרר את צ'ארמנדר שלך והוא יוצא בפיהוק חולני, שוב, מהכדור שלו ובעצלנות יתרה הוא מדליק את השריטות שלו באש ומשסף בכוח ענף עץ נמוך. גלורי מסתכלת ובוחנת אתכם בעין רצינית ושקולה.
"עם זה אתה רוצה להראות קרב תיאום?" שואלת בקול נוקשה "זה חמוד, יעיל כן, אבל מתאים לקרבות תיאום? או של מתחילים" אומרת "איזה עוד מתקפות צ'ארמנדר יודע?"[/QUOTE]
"הוא יודע שריטה, נהמה, גחלת ומנוחה." אומר בקול שקול. "כן, הוא קצת עצלנוש...."
-
[QUOTE]לוקאס-
אתה משחרר במעט חשש את אלקיד שלך, היוצא טעון ומוכן לקרב של חייו. והוא רץ במהירות שיא לעבר איגליבאף ודוחף אותה במהירות כשלא ראית מימך. כנראה צפה בקרב מהכדור שלו. איגליבאף סופגת מכה רצינית, אבל נראה שהיא מצליחה עדיין לקום ממנה.
אלקיד חורק שיניים ומרים את רגלו למעלה בפתאומיות, המפתיעה גם אותך ופשוט בועט בכוח קטלני בפרצופה את איגליבאף ומעיף אותה על הקיר האחורי ומרסק אותה שם.
אלקיד למד בעיטה נמוכה.
"איגליבאף לא מסוגלת להלחם!" קורא השופט בשנית "אלקיד המנצח!"
דני חורק מעט שיניים, אבל מחזיר את איגליבאף לכדור שלה. "ניצחת אולי את איגי. אבל הפוקימון הבא שלי לא יהיה כזה נחמד" אומר ברציני ומשחרר כדור נופף. מתוכו יוצא שוב פוקימון ורוד, פחות חמוד מאיגליבאף, אבל עדין עם קסם משלו. לפוקימון נראה שיש כובע כחול ואף אדום זרחני . "צא מיים ג'ונייר השתמש במחסום (barrier) ואז בילבול!" קורא דני ברצינות.
הפוקימון הקטן מתחיל להזיז את ידו במהירות מצד לצד ונראה כאילו הוא מקים מחסום של אור סביבו במהירות אדירה.
אלקיד רץ לעברו ומתנגח בו במהירות עם מתקפת מהירות נוספת, אבל נהדף אחורה מכוחו הטלפתי של פוקימון הריב שלך.
[/QUOTE]
אסתכל על אלקיד במבט גאה על המתקפה החדשה שלמד, ואסתכל על המחסום 'יש מתקפה אחת שלנו שמספיק חזקה לשבור את זה' אחשוב ואסתכל על אלקיד במבט מלא אמונה ואהנהן לכיוונו. "אלקיד, מתקפת מהירות" וכמה רגעים לפני שהוא פוגע "עכשיו תחזק את זה עם אגרוף מגה!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484159]
[B]אלון-[/B]
אתה מחפש עלה מספיק טוב, משפצר אותו מעט ומביא לסאנקורן בפיו, אשר מתחיל לנשוף לתוכו ואתה שומע קול מעט צורמני וגבוה מידי להיות משרוקית עשב. הופיפ מסתכלת עליך בעניין ואז קופצת לעברו של סאנקורן, ונראה שהם מדברים בינם. סאנקורן יורק את העלה מפיו ומתחיל לזמזם בקול נעים וגבוהה. לא שריקה אבל זה הכיוון הכללי.
תווים קטנים וירוקים מתחילים לפזז סביבו בעליצות, מה שמושך לשם עוד כמה אודישים שהסתובבו בפאתי היער.
סאנקורן הצליח להבין איך להשתמש במתקפה, אבל לא לגמרי.
[/QUOTE]
במקור הוא אמור להחזיק עשב ולזמזם):
---
"זה מעולה סאנקרן!" אומר לו, ואתפוס אותו בידיי.
"קדימה הופיפ, חוזרים" אומר ואקרא לה לשבת על כתפי, בעודי ממשיך אל עבר המקום שבו אני אמור לישון.
"סאנקרן, נסה להתאמן בדרך" אבקש ממנו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484159][B]
[B]קארון-[/B]
שהם יתחילו להציף אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
קורפיש מתעורר ממנוחתו ושולח צבת קשיחה קדימה ועשרות בועות מרחיקות את זובאט מהמקום.
שניכם חוזרים לישון.
אתם מתעוררים שוב לאחר כמה שעות טובות לאור שמש בהירה וטובה. אתה מסתכל בשעון והשעה כבר כמעט 8 בבוקר.[/QUOTE]
Don't you dare
~~~~~~~~~~~~~
אני מחזיר את קורפיש לפוקדורו ומפהק. "אח, איזה לילה" אומר ואתארגן. כשאסיים להתארגן, אקח את חפציי ואצא אל הלובי של המרכז, אחכה לתמי
-
[B]אדם-[/B]
"לא בדיוק מתקפות יעילות במיוחד" אומרת גלורי ומשפשפת את סנטרה וחושבת לרגע ואז קוראת לעצמה בפליאה "טוב, אולי זה לא משהו מיוחד, אבל מתקפה יפה שתעזור לך המון" אומרת ואז מחזיקה את צ'ארמנדר בידה ומלמלת משהו לעצמה ומהתיק שלה מוציאה דיסק סגלגל אשר נוגע בצ'ארמנדר ומתחיל לזהור באור ונספג בעורו.
"טוב הוא יודע עכשיו גם פעימת דרקון. זו מתקפה מאוד מיוחדת ונדירה שקשה למצוא בהרבה מקומות. אבל יש לי אותה כמעט עוד חמש פעמים" מוסיפה בחיוך מצטנע, אשר מחכה רק לתרועות. "עדיין, אני לא חושבת שהוא בשל ללמוד עוד מתקפות עם דיסקים. תצטרך ללמד אותו בדרך הישנה. הייתי ממליצה לך על להביור, אגרוף רעם, אגרוף דינאמיט וציפורני צל בתור התחלה" אומרת וממשיכה "אין ספק שגם הגנה,ריקוד חרבות, צוות כפול ושיקוף יכולים לעזור. עד אז הוא כבר יוכל להתפתח בקלות יותר לצ'ארמליון והוא ילמד לבד עוד כמה מתקפות כמו מסך עשן, ניב אש,פרצוף מפחיד" ממשיכה לקשקש עוד עשרות מתקפות ואתה כבר מתחיל לאבד ריכוז ומסתכל על צ'ארמנדר שמגלגל את עיניו לאחור ומפהק.
[B]לוקאס-
[/B]אלקיד רץ במהירות מסחררת לעבר המחסום של מיים ג'וניור וטוען את אגרופו, אשר זוהר באור לבן ובוהק ופוגע ישירות בפוקימון הקטן. אתה מסתכל בתחושת ניצחון לעבר דני, שלא נראה שהמתקפה הזיזה לו כל כך "תמשיך בתוכנית" אומר בביטחון ומיים ג'וניור מקפצץ במהירות ועשרות כפילים שלו נוצרים מכלום וכל אחד מהם מזיז את ידיו כמו פנטומימאי ויוצרים עוד עשרות מחסומים, בלתי נראים מכל עבר. אלקיד מסתכל עליך מעט חושש ומתחיל לגשת אחורה, אבל נעצר בפיתאומיות.
"ברוכה הבאה לזירה החדשה שלנו" אומר דני ופורס את ידיו לצדדים, בדיוק שכל המחסומים שמיים ג'וניור יצר זוהרים לחצי שנייה באור לבן ואז נעלמים לבלתי נראים בחזרה. "אני קורא לזה הקופסה" מוסיף "יש רק דרך אחת לצאת מכאן, אבל.." מושך בכתפיו ומחייך אליך ישירות "תצטרך למצוא אותה. מיים ג'וניור תראה לו מה זה קרן סולרית!" מכריז בקול וכדור אור נוצר לפני מיים ג'וניור והוא מתחיל לספוג את אור השמש ולגדול במהירות.
[B]אלון-
[/B]אתה ממשיך ללכת כשהופיפ יושבת על כתפך, וסאנקורן ממשיך להתאמן על השריקות שלו עד שלבסוף מצליח. אתה מסתכל סביב ומבחין גם בחנות בהמשך הדרך ומהצד השני אתה רואה את המרכז זוהר באורות לילה ומנורות גבוהות.
בינתיים, רוב המסעדות והבתי קפה, מתחילים להתמלא באנשים וחיי הלילה של העיר מתעוררים.
[B]קארון-
[/B]רוצה להתערב? :p
אתה מתארגן במהירות, מתלבש אוכל משהו עם הפוקימונים שלך ויורד בריצה למטה, רק לגלות שתמי כבר יושבת למטה שותה קפה מכוס קרטון ענקית, דומה יותר לג'ריקן מאשר לכוס רגילה אבל בסדר..
היא מסתכלת עליך בחיוך ומברכת אותך בבוקר טוב חמים. "אז מה בא לך לעשות?" שואלת אותך.
-
[QUOTE]לוקאס-
אלקיד רץ במהירות מסחררת לעבר המחסום של מיים ג'וניור וטוען את אגרופו, אשר זוהר באור לבן ובוהק ופוגע ישירות בפוקימון הקטן. אתה מסתכל בתחושת ניצחון לעבר דני, שלא נראה שהמתקפה הזיזה לו כל כך "תמשיך בתוכנית" אומר בביטחון ומיים ג'וניור מקפצץ במהירות ועשרות כפילים שלו נוצרים מכלום וכל אחד מהם מזיז את ידיו כמו פנטומימאי ויוצרים עוד עשרות מחסומים, בלתי נראים מכל עבר. אלקיד מסתכל עליך מעט חושש ומתחיל לגשת אחורה, אבל נעצר בפיתאומיות.
"ברוכה הבאה לזירה החדשה שלנו" אומר דני ופורס את ידיו לצדדים, בדיוק שכל המחסומים שמיים ג'וניור יצר זוהרים לחצי שנייה באור לבן ואז נעלמים לבלתי נראים בחזרה. "אני קורא לזה הקופסה" מוסיף "יש רק דרך אחת לצאת מכאן, אבל.." מושך בכתפיו ומחייך אליך ישירות "תצטרך למצוא אותה. מיים ג'וניור תראה לו מה זה קרן סולרית!" מכריז בקול וכדור אור נוצר לפני מיים ג'וניור והוא מתחיל לספוג את אור השמש ולגדול במהירות.[/QUOTE]
"לא כל כך מהר" אומר לו "אלקיד רוץ במתקפה מהיר מאחורי מיים ג'וניור ותתפוס אותו שהוא לא יוכל לזוז" אומר "תנצל את זמן הטעינה כדי להשתמש בגניבה כמה שיותר פעמים, זה סופר אפקטיבי עליו ותדאג להשאר מאחוריו שהקרן הסולארית לא תפגע בך!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1484191][B]
[B]קארון-
[/B]רוצה להתערב? :p
אתה מתארגן במהירות, מתלבש אוכל משהו עם הפוקימונים שלך ויורד בריצה למטה, רק לגלות שתמי כבר יושבת למטה שותה קפה מכוס קרטון ענקית, דומה יותר לג'ריקן מאשר לכוס רגילה אבל בסדר..
היא מסתכלת עליך בחיוך ומברכת אותך בבוקר טוב חמים. "אז מה בא לך לעשות?" שואלת אותך.[/QUOTE]
"נראה לי שאני אחפש משהו לאכול ואז לאתגר את המכון, לא?" אגיד אליה (השאלה רטורית כמובן)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אל תנסה אותי, אני לא יכול לראות יותר זובאטים, ואם כן תנסה, אני זורק אותך לתוך קן של זובאטים אצלי, וזה לא יהיה נעים...
-
[B]לוקאס-
[/B]אלקיד מתחיל לרוץ במהירות לעבר מיים ג'וניור, אבל כמה צעדים לפני שהוא פוגע בו, הוא נהדף אחורה מהקיר הבלתי נראה שהם הציבו. אלקיד נמצא בתוך מלכודת, בלי דרך נראית לעין לצאת החוצה ופוקימון היריב אורב בחוץ מתכנן את המשך מתקפתו.
[B]קארון-
[/B]מאיפה לך לדעת שאני לא רוצה זובאט?
חוץ מזה, אם זה ייתן לך סיבה להמשיך אז מעולה חחח
"אתה לא רוצה לראות מה יש בעיר? המכון יעמוד שם גם עוד שעה" מציעה תמי בחיוך