-
אז עוד פרק עם trial mission. היי אין דבר כזה wild kingdra. איזה כיף שמכירים בזה שסידרה מתפתח בהחלפה עם dragon scale. אני מניח שזה סוטופוליס או משהו? אין לי כח לבדוק. או זה או מוסדיפ. הם משתמשים בsurf כמו במשחקים! ועכשיו הם עושים dive! והם פשוט מחזיקים את הנשימה בלי בעיה. לול לזרוק פוכדור במים. הם מצאו פיבאס פראי בקלות כזאת??? ויילורד 3> כן זה מאמן הדרקון מהאליט פור של הואן! צדקתי. אה כן הם נלחמו פעם באנימה, נכון? הספינה שלו מגניבה. צוללת מלפני אלפי שנים...? זה לא באמת הגיוני. שימושים יצירתיים לaura הכל-יכולה של לוקאריו... הקולות לא אמורים לעבור מהקסדה של גו החוצה ודרך המים... הכבל שמחבר אותם אומר שיש להם בגדול רק דרך אחת לצאת, והיא בדרך שבה הם נכנסו... כי קוהומולוגיה עובדת. לול גו לכד שרפידו בטעות.... מערבולת של קינגרדה? זה מאוד נועז מצד גו... קולות לא עובדים במים!!!! אחלה קרב של אינטלאון. Dragon breath משמש כמנוע סילון תת ימי... Wtf קפטן levi והחברה שלו נלחמים ברג'ירוק...?? אחלה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
אה ברור, פרק שמערב את דון ודיאלגה ופלקיה לכבוד היציאה של remake של דור 4.
[/spoiler]
-
[B]פרק 89
[/B]סדרות עם עלילה של יקומים מקבילים זה תמיד טוב ומעניין, רק חבל שהארכ הזה יהיה 2 פרקים.
צוות רוקט של היקום המקביל ממש טוב, נראה שהם לכדו את דיאלגיה ופאלקיה ואחראים לכל מה שקרה בפרק.
אם דון מיקום מקביל היא כמעט אלופת סינו אז אש מיקום מקביל מתחרה בתחריות פוקימונים?:tiresome:
אז לסינת'יה יש פוקימון חדש, עוד פסאדו אגדי!
אש מזכיר מאורע שכרגע בסאגת SM.
קיצר היה פרק מעולה.
בפרק הבא [COLOR=#ffff00]נזכה לראות את פיקאצ'ו של אש חוזר להיות פיצ'ו, או שזה הפיקאצ'ו מיקום מקביל[/COLOR].
-
אה נכון אז אלו הפרקים שהם פרסומת לbdsp או וואטבר. אוקיי, אז זה פרק מהסוג הזה. איזה מגניב זה שדון מתקשרת לאש כשהיא בצרות! אני ממש עברתי התניה שכשאני שומע go אני כבר מתחיל לדלג על הפתיח בראש שלי. אש מביא אוכל לבחורה שיש לה בעיות כדי לעודד אותה. נראה שהוא צפה בהרבה סרטונים של אומנות הפיתוי או וואטבר. כלומר המאורע הזה עד כדי כך לא שגרתי שזה לא נשמע מוזר לג'ני כשאנשים מתלוננים שהפוקימונים שלהם נעלמים לתוך חורים מסתוריים שנעלמים, כי העולם של פוקימון מוזר טילים. מה צוות רוקט עכשיו. תשמע, הם עושים ship מטורף לאש/דון בפרק הזה, מה זה צריך להיות. יש לי ניחוש למה יהיה הפוקימון בכרטיס ההפסקה של הפרק הבא. פרופסור רואן! מת עליו מפלטינום! לא הבנתי מה הקטע של השינקס ההוא שהיה לידם עכשיו... דייי עד מגוחך העולם הזה שקוהארו פשוט חושבת על הפתרון הזה באקראי.. חומרים שזמינים רק בספרייה ולא בפורמט דיגיטלי... חשוד. סינת'יה! לול הבלון של צוות רוקט על העץ. סינת'יה הבינה מה קורה. למה שאש של המימד המקביל יהיה בשינו...?
טוב, פרק לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שגם הפרק הבא יהיה מוזר כזה.
[/spoiler]
-
[B]פרק 90[/B]
כמו הפרק הקודם זה היה פרק טוב, פחות אהבתי את דרך שבה הם הצילו את המצב, הכותבים לא יכלו להמציא משהו יותר טוב מזה? זה יותר מזכיר לי את גוקו שמבקש שיביאו לו את האנרגיית החיים בשביל ליצור את גנקי דאמה.
דווקא תוכנית לא רועה הייתה לצוות רוקט מהיקום המקביל, אך נראה שלא משנה אם זה יקום אחר, העתיד של צוות רוקט זה פשוט להיכשל.
לפוי האופי של אש מיקום מקביל נראה שהוא עושה תחריות פוקימונים?- כנראה שלעולם לא נגלה זאת
-
אוקיי אז אנחנו ממשיכים עם הפרקים הסויראליסטיים... שני אשים זה יותר מדי. אש השתמש בFLY כמו במשחקים! ועוד עם... גנגר (???). אוקיי הם תת-התפתחו, וכרגיל פיקאצ'ו (עכשיו פיצ'ו) לא יכול להיכנס לפוכדור אז הוא נכנס לכיס של אש וזה "מספיק טוב". כי "סיבות". כן, פשוט תלכו לSPEAR PILLAR על הר קורונט ושם תפגשו את דיאלגה ופלקיה. קל. דרגונייט וגנגר תתהתפתחו, מזל שיש ארודוקטיל ופלייגון. WTF גו וקוהארו מהעולם הזה עם פוקימונים במצב טוב והשריון של צוות רוקט??? מה הולך פה?? קוהארו של העולם הזה היא סופר האקר?? לול הביטחון העצמי של גו גדל אקספוננציאלית כתוצאה מזה שיש עוד גו לידו. ללא פיקאצ'ו, ה"אס" של אש זה אינפרנייפ. איפשהו, במרחב, צ'אריזרד בוכה. אופס צוות רוקט גילו שאין מה להתעסק עם הכוח של האלים... כמה נוח שGATE שמראה את מה שקורה שם נפתח מול סינתיה... אז הפתרון הוא... לקוות לטוב? אוקיי.. וזה עובד. טוב אני חייב להבין מה הקטע של קוהארו של העולם המקביל שהיא סופר האקרית עם 200IQ. אפשר פרק שעוסק בזה? וכמובן שזה מסתיים במונולוג של הפרק הראשון "pocket monsters, and for short pokemon..."
בפרק הבא:
[SPOILER]
פרק רוחות מפחיד כזה.
[/SPOILER]
כן, לא ברור מה הקטע של אש ביקום המקביל. הניחוש שלי הוא שהוא גם מאמן, אבל מאז שהוא איבד את פיקאצ'ו זה איכשהו הוציא לו את כל הרוח מהמפרשים ויש לו בעיות של ביטחון עצמי.
-
[B]פרק 91
[/B]פרק משעשע, אש אחוז דיבוק.
היו צריכים לשדר את הפרק כשהיה הלואיין ולא השבוע.
-
אה כן אז היום יש פרק סרטן מפגר.
אש עושה מאמץ מוגזם להחזיר לבן אדם אקראי את הכרטיס שלו. לא רוצה, לא צריך! כן, בוא נעלה על רכבת אקראית שיוצאת מהמרתף ובמקרה מגיעה לאותו יעד שאני צריך להגיע אליו, במקום לרכבת שתכננתי לעלות עליה. לא אמרו "let's go" לפני הפתיח... אני מרגיש מרומה. אבל הוא לא יהיה בקרון הקדמי כי אין לו כרטיס! הפוקימונים האלו תופסים בידיים של ילדים וגוררים אותם איתם אל העולם הבא?!?!?!?!? Wtf is this. טרול פוקדקס. גו לכד שדינג'ה!!! וכמובן שהוא עשה את זה בטעות! שדינג'ה זה כזה פוקימון טרול לול. ספיריטומב! אחד הפויקמונים של סינתיה, אני חושב. כמובן שגו נמצא עם אבסול, הולם. והנה אש חזר לעצמו. ומשתמש בגנגר, כמובן. פוקימוני רוח בפוקימון זה כל כך מוזר. זה כמעט כמו הסוף של נארוטו כשנארוטו וססקה שמו את הסימנים של השמש והירח על אלת הארנבים מהחלל החיצון והירח או מה שזה לא היה.
כן אוקיי, וואטבר. זה היה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
רגע רגע הילד מרכבת הרוחות (ואני מניח שהוא דמות במשחקים) יופיע גם בפרק הזה! ופרקים שעוסקים בגנגר! נחמד, לא יזיק קצת פוקוס לגנגר.
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514264]אה כן אז היום יש פרק סרטן מפגר.
אש עושה מאמץ מוגזם להחזיר לבן אדם אקראי את הכרטיס שלו. לא רוצה, לא צריך! כן, בוא נעלה על רכבת אקראית שיוצאת מהמרתף ובמקרה מגיעה לאותו יעד שאני צריך להגיע אליו, במקום לרכבת שתכננתי לעלות עליה. לא אמרו "let's go" לפני הפתיח... אני מרגיש מרומה. אבל הוא לא יהיה בקרון הקדמי כי אין לו כרטיס! הפוקימונים האלו תופסים בידיים של ילדים וגוררים אותם איתם אל העולם הבא?!?!?!?!? Wtf is this. טרול פוקדקס. גו לכד שדינג'ה!!! וכמובן שהוא עשה את זה בטעות! שדינג'ה זה כזה פוקימון טרול לול. ספיריטומב! אחד הפויקמונים של סינתיה, אני חושב. כמובן שגו נמצא עם אבסול, הולם. והנה אש חזר לעצמו. ומשתמש בגנגר, כמובן. פוקימוני רוח בפוקימון זה כל כך מוזר. זה כמעט כמו הסוף של נארוטו כשנארוטו וססקה שמו את הסימנים של השמש והירח על אלת הארנבים מהחלל החיצון והירח או מה שזה לא היה.
כן אוקיי, וואטבר. זה היה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
רגע רגע הילד מרכבת הרוחות (ואני מניח שהוא דמות במשחקים) יופיע גם בפרק הזה! ופרקים שעוסקים בגנגר! נחמד, לא יזיק קצת פוקוס לגנגר.
[/spoiler][/QUOTE]
לפי המשחקים, הילד הוא מנהיג מכון הרוח בגאלר.
-
כן, קשה לומר שאני מופתע לנוכח העובדה שהוא יופיע בפרק הבא ויעזור למשהו שקשור לגנגר, ואיך שהסדרה עשתה דברים עד עכשיו. טוב לדעת.
-
[B]פרק 92
[/B]עוד פרק משעשע, אז עכשיו השיישיה של אש מסוגלת לעשות: התפתחות מגה, מתקפת z וכעת קידומאקס.
אש יש לך דרגונייט שיודע לעוף, אז מה אתה משתמש בגנגר?!
הקטע עם דרקון הרוח היה משעשע.
הפרק הבא ישןדר 14.1.22 עקב חגים.
-
אה, אז זה למה אש בגאלאר, כדי מגה לפתח את גנגר. קול. קוראים למנהיג מכון... בצל. אוקיי הגיוני בצל מגרש שדים, או משהו? (או שזה שום?) אה זה אותה העיר שבה גברת תמנון נמצאת?? לול פיקאצ'ו נותן "fist bumps" עם מצ'מפ. ובצל כזה awkward אני מת עליו. "dai soup"... כמה חשוד. וואו קורסולה שזה פוקימון רוח?? כמה מוזר. ומסר ירוק על שינויי אקלים לול. אם גנגר מסוגל לסחוב את המשקל של אש (לגנגר יש אפס מסה כי הוא רוח...) למה אש לא יושב עליו מאחורה..? וכן, למה הוא לא משתמש בדרגונייט לול. אורוט נראה מגניב. למה לא להילחם בפוקימון הזה... סרונורי המשוגע. בצל ראה... משהו כשגנגר חסם את דורונצ'י בגופו... קיודאימקס גנגר נראה כמו אחד השערים שפיין היה מזמן בנארוטו. בצל הוא בחור מצחיק אני מחבב אותו. אוקיי...פרק די... Straightforward.
בוא נראה מה מחכה לנו בעוד שלושה שבועות...
[spoiler]
אה, פרק על ההוא עם מגנמייט-פטיש (רנג'י?)
[/spoiler]
-
-
אחלה תגובה של ליאור כדי להחזיר את הנושא מהתרדמת הכמעט חודש שלו.
פוקימוני חשמל שניזונים מחשמל זה... קצת מוזר. הם הרי... מייצרים חשמל... יש קדחת מגנימייט בגלל cme. לול כובע אלומיניום... רנג'י מאמין בקונספירציות. הם לגמרי אימצו את הרעיון של לעוף ממקום למקום על פוקימונים. היי על השולחן בקפה יש את המנורה שרנג'י תיקן. כן, אם פרנסואז יכולה לטוס מהר כמו פלייגון ודרגונייט, אז כך גם כל המגנימייט שעוקבים אחריהם... וואו איזו הטעיה גאונית של גו אני לא עומד בזה. אוי לא פרנסואז איבד את הכובע שלו. התיאורים של אש... כן, לוויין שהתקלקל זה.. סביר? לוויין שגורם לכ להמגנטים בעיר מסויימת להשתגע... פחות? אוקייי. מה איך פתאום הוא פתח מחדש? איך רנג'י תמך בו? זה הסיפור האמיתי שלא סופר בפרק הזה.
אוקיי.
בפרק הבא:
[spoiler]
אריקה!!! נשמע כמו פרק מפגר, אבל לפחות תהיה בו אריקה.
[/spoiler]
-
[B]פרק 94
[/B]עוד 6 פרקים לפרק מאה!
בהחלט יש שיפור מהפרק המשעמם של שבוע.
סיפור אהבה בין 2 פוקימונים, זה דווקא רעיון נחמד. נראה לי שהראו את כל הפוקימונים שגו תפס בפרק הזה (לא כולל התחלתיים של גאלר).
אש ואריקה זוכרים את אחד השני, חשבתי אש ישכח אותה. אני לא זוכר שהיה שריפה במכון שלה(?).
קיצר פרק נחמד ביותר.
-
אכן, עוד 6 פרקים ל-100! הם גדלים כל כך מהר! ;_; או איזהו סמיילי, אני לא יודע.
יש קוף שרוכב על קמרפט. סמים של sweet scent. אה כן זה הפרק המגוחך הזה. טוב בוא נראה מה הם מוציאים מהפרק עם הרעיון המגוחך הזה. גו כבר קלט את כל מה שקורה פה. מוזר לי לחשוב על פינסיר כעל בחורה. אש זוכר קרב מכון +10 נקודות לפרק הזה. המסר בפרק הזה כל כך מעוות. אני בטוח שאצל אש תצא איזשהי מפלצת פרחים מעוותת שהכל נמצא בה, כי ככה תמיד נראים העיצובים של אש... לול מיאו... האם מכון סלדון יעלה באש גם הפעם? כמובן שהם יקבלו פוקימוני עשב בפרק הזה. כמובן שאש יעשה משהו מטומטם כל כך. הפינסיר הזה מגוחך. צוות רוקט moment. מעניין שאריקה לא זוכרת (?) את צוות רוקט. כן תתקיפו פוקימון עלה/חרק עם מתקפות עלה, נייס. שוב המכון לא נשרף אבל יש בו חור בצורת צוות רוקט עכשיו... מקסים. הלאה.
בפרק הבא:
[spoiler]
צוות רוקט מציג את הפרק הבא?.?פרק על צוות רוקט... ששוב רוצים לפרוש מלהיות צוות רוקט, בפעם המיליון.
[/spoiler]
-
[B]ספיישל ארכאוס פרק 1 ופרק 2
[/B]פרקים נחמד עושים לי חשק כבר לשחק במשחק החדש.
אש אשכרה נזכר במשהו שקרה לפני עשור!
כמה נחמד לראות שוב את ברוק ועוד נהיה רופא, אכשרה יש לו מטוס פרטי, נראה שרופא בעולם של פוקימון מרוויח יפה.
כל הקטע עם היטרן שהתרחפן היה יפה.
-
יאללה גם אני אצפה. אני אצפה בשניהם ביחד. עוד שימוש בכספי מחקר. וואו מה זאת התלבושת הזאת של דון?? כמובן שסינתיה נמצאת שם. מה הקטע של התלבושות האלו. צוות גלקסי! סאטורן! Good guy. סאטורן לכד היטרן. מה??? היו להם פוכדורים בעת העתיקה???? אני אוהב יותר את הפרשנות של פוקימון-ימי הביניים שלי של פוק-רשת! זה היה מגניב! עשוייים מעץ אבל המנעול עדיין מתכתי... התחלתיים ממחוזות שונים. תחרות לכידת פוקימונים... הם לכדו בואתו זמן. בדיוק. גו החננה. תמונה של סיירוס על הקיר... סיירוס חיימשלי. מרס וג'ופיטר... חיימשלי אחת אחת. ויהטרן פשוט נלכד והופך לצייתן? משהו קורה בהר קורונט. כמה סטנדרטי. מה למה צוות גלקטיק רוצה למצוא את סיירוס... סיירוס [b]מרוצה[/b] מהגורל שלו!
חלק שני
ברוק חיימשלאבאאאא. פוקימונים הוכלים מכות באקראי, העולם קאפוט. אז מכניסים להם יותר מכות ואז הם נרגעים. קלאסי. אני תוהה אם שלשת התחושות לא איכשהו מחקה את אש דון וגו? גו זה ידע, אש זה נחישות ודון זה רגשות? יאי אש הזכיר משהו מהעבר! תודה על התזכורת, mr narrator. (האמת שלא ראיתי את זה אף פעם) ברוקקקקקקקקק השם היפני של בליסי זה happinus... אוי אלוהים אדירים. אני חושב שהמטוס סילון הזה הוא ברשות מרכז הפוקימונים, אני לא חושב שהוא המטוס הפרטי של ברוק לול. למה הם לא טסו לכיוון ההר מלכתחילה..? בום. היטרן התקלקל. קרב נגד 3 הסגנים של צוות גלקטיק??? זה נראה כמו מאק עשוי מאש.
אה אוקיי, זה לא הסוף, מגניב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1514285]יאללה גם אני אצפה. אני אצפה בשניהם ביחד. עוד שימוש בכספי מחקר. וואו מה זאת התלבושת הזאת של דון?? כמובן שסינתיה נמצאת שם. מה הקטע של התלבושות האלו. צוות גלקסי! סאטורן! Good guy. סאטורן לכד היטרן. מה??? היו להם פוכדורים בעת העתיקה???? אני אוהב יותר את הפרשנות של פוקימון-ימי הביניים שלי של פוק-רשת! זה היה מגניב! עשוייים מעץ אבל המנעול עדיין מתכתי... התחלתיים ממחוזות שונים. תחרות לכידת פוקימונים... הם לכדו בואתו זמן. בדיוק. גו החננה. תמונה של סיירוס על הקיר... סיירוס חיימשלי. מרס וג'ופיטר... חיימשלי אחת אחת. ויהטרן פשוט נלכד והופך לצייתן? משהו קורה בהר קורונט. כמה סטנדרטי. מה למה צוות גלקטיק רוצה למצוא את סיירוס... סיירוס [B]מרוצה[/B] מהגורל שלו!
חלק שני
ברוק חיימשלאבאאאא. פוקימונים הוכלים מכות באקראי, העולם קאפוט. אז מכניסים להם יותר מכות ואז הם נרגעים. קלאסי. אני תוהה אם שלשת התחושות לא איכשהו מחקה את אש דון וגו? גו זה ידע, אש זה נחישות ודון זה רגשות? יאי אש הזכיר משהו מהעבר! תודה על התזכורת, mr narrator. (האמת שלא ראיתי את זה אף פעם) ברוקקקקקקקקק השם היפני של בליסי זה happinus... אוי אלוהים אדירים. אני חושב שהמטוס סילון הזה הוא ברשות מרכז הפוקימונים, אני לא חושב שהוא המטוס הפרטי של ברוק לול. למה הם לא טסו לכיוון ההר מלכתחילה..? בום. היטרן התקלקל. קרב נגד 3 הסגנים של צוות גלקטיק??? זה נראה כמו מאק עשוי מאש.
אה אוקיי, זה לא הסוף, מגניב.[/QUOTE]
גם אם זה לא המטוס הפרטי של ברוק? אז מאיפה הכסף?
יש עוד 2 פרקים שיוצאים השבוע( תרגום לאנגלית מתישהו יצא).
-
זה באופן כללי שאלה טובה מאיפה הכסף למרכז הפוקימונים לטפל בכל הפוקימונים של כל המאמנים בחינם ולהציע להם לינה בחינם.
-
[B]פרק 95
[/B]מאוד אוהב את כיוון שהסדרה לוקחת, לא כל פרק חייב לעסוק באש או גו
נחמד שהם נותנים גם במה לצוות קורט.
כל הכבוד לצוות רוקט ששומר על החניות הקורונה, די ברור שצוות רוקט לא יתפרק ובכוונה עשו שם פרק כזה.
אוי הקטע בסוף שהם התנדבו לקבל מכות מהפוקימונים של אש וגו כי זה יביא אותם לנקום מבטחים זה הגיוני( לפי הגיון נורמאלי, אתם אמורים להיות מתים).
-
אה כן פרק שעוסק בצוות רוקט. פתיחה קלאסית של "אתם בוודאי תוהים איך הגענו למצב הזה *צליל תקליט שרוט*."לצוות רוקט יש תסביך טמטום. הם פשוט ראו את פיקאצ'ו והחליט להיות מפגרים. סלאקינג הוא פוקימון חזק ממש. אם הוא מגיע למתקפה. מה שלא קרה כאן. אני חושב שצוות רוקט היו בצרות גם אם סוואבלו לא היה עושה dragon breatch, הם איבדו את אחיזת הרגליים שלהם בבלון הפורח... בלע אותם וויילורד... מה הם, יונה הנביא??? איך הם לא מתו מהיפותרמיה, אני לא יודע. A rosy pink future awaits us??? זאת באמת הייתה השורה של הצוות רוקט השני?!??!?! ובאנגלית קראו לה קאסידי אבל אני אוהב את יאמאטו יותר. וואו יאמאטו פרשה מצוות רוקט? זה הופך אותה לבן אדם הכי חכם בסדרה. הו גאד. והנה השני מהצוות הזה... מה לעזאזל זה הפרק הזה. בלון בצורת וואבאפט. ועוד סואבאלו????? Wtf וככה הגענו למצב הזה. מה זה הפליפר הטרול הזה. ועכשיו הם אומרים את המוטו שלהם אז מותר להם לקרוא לפליפר שוב??? אה לא, הם פשוט השתמשו ביכולת שלהם להשתגר כל פעם שהם מתעופפים.
זה היה פרק ברמה אחרת של מגוחכות wtf אני עדיין לא
בפרק הבא:
[spoiler]
אני אמור לדעת מי זה הילד עם המאפרוס הזה?
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514290]אה כן פרק שעוסק בצוות רוקט. פתיחה קלאסית של "אתם בוודאי תוהים איך הגענו למצב הזה *צליל תקליט שרוט*."לצוות רוקט יש תסביך טמטום. הם פשוט ראו את פיקאצ'ו והחליט להיות מפגרים. סלאקינג הוא פוקימון חזק ממש. אם הוא מגיע למתקפה. מה שלא קרה כאן. אני חושב שצוות רוקט היו בצרות גם אם סוואבלו לא היה עושה dragon breatch, הם איבדו את אחיזת הרגליים שלהם בבלון הפורח... בלע אותם וויילורד... מה הם, יונה הנביא??? איך הם לא מתו מהיפותרמיה, אני לא יודע. A rosy pink future awaits us??? זאת באמת הייתה השורה של הצוות רוקט השני?!??!?! ובאנגלית קראו לה קאסידי אבל אני אוהב את יאמאטו יותר. וואו יאמאטו פרשה מצוות רוקט? זה הופך אותה לבן אדם הכי חכם בסדרה. הו גאד. והנה השני מהצוות הזה... מה לעזאזל זה הפרק הזה. בלון בצורת וואבאפט. ועוד סואבאלו????? Wtf וככה הגענו למצב הזה. מה זה הפליפר הטרול הזה. ועכשיו הם אומרים את המוטו שלהם אז מותר להם לקרוא לפליפר שוב??? אה לא, הם פשוט השתמשו ביכולת שלהם להשתגר כל פעם שהם מתעופפים.
זה היה פרק ברמה אחרת של מגוחכות wtf אני עדיין לא
בפרק הבא:
[spoiler]
אני אמור לדעת מי זה הילד עם המאפרוס הזה?
[/spoiler][/QUOTE]
אחד מחברו לכיתה של אש מסאגת sun and moon
-
[B]פרק 96
עוד 4 פרקים לפרק 100
[/B]פרק די משעמם אבל נחמד שמתמקדים לפעמיים בדמויות שהן לא אש או גו.
-
אז זה אמור להיות פרק שעוסק במישהו מאלולה שאינני מכיר. אה וגו מכיר אותו כי היה פרק מתישהו שאש היה באלולה, או משהו. זה למה הוא יודע שלגו יש רביפוט. טוקוסנה זה מוסדיפ, כנראה? אש פליז. וואו לבחור יש מקלדת qwerty לגיטימית ולא מקלדת קשקוש שיש בסדרות. לצערי מי שמשתמש בה לוחץ עם ה numpad shift והכפתור למעלה וככה עושה דברים... מה שקצת הורס את ההרגשה. ומה מצלם את המטע"ד כשהוא נפרד מהטיל??? בולשיט. Nice touch ההפעלת בקרת הכוון על ידי הפולסים האלו של גז לקראת הנחיתה. החלק עם שימוש בזנב של אמפרוס כדי להכווין חללית מהחלל... קצת מפוקפק. אוי לא מי היה מאמין שפיסת החומרה שנפגעה קודם תתפוצץ ברגע הקריטי! יפה, יש להם אמפרוס גיבוי בכל מיני מקומות אחרים בעולם, מאוד הגיוני. קלאסי סרונורי הטמבל. ועכשיו הם יצטרכו שאמפרוס ישתמש באור שלו כדי למצוא את סרונורי וככה הוא ישחזר את האומץ שלו או וואטבר. וואו אני בשוק אני בהלם אני המומה. יש לו מחשב הולוגרפי בתוך פיקצא'ו מה. חחחח ממש אפשר לבדוק את החישובים האלו במבט xddddd. מה פיקאצ'ו קשור מה. זה לא היה הכרחי. לול ראיצ'ו נהנה מזה. כשמערכת עובדת מעל הקיבולת שהיא אמורה לעבוד בה, דברים בדרך כלל מפסיקים לעבוד אבל אוקיי. לולללל זה ממש לא ייראה מרשים כל כך לצופים בחוץ. זה יהיה פס אור צר מאוד לשנייה. ולא דרקון שמגיע מהחלל במשך דקות ארוכות. בתור פעיל לשעבר בתעשיית החלל הישראלית, אני פוסל את הפרק הזה.
בפרק הבא:
[spoiler]
די עוד פרק מפגר עם סלופוקים??? כבר היה אחד דמיטטט!!!
[/spoiler]
-
[B]פרק 97
עוד 3 פרקים לפרק 100
[/B]אני אשמח קצת לחומר שהכותבים לקחו כשהם חשבו על הפרק הזה.
אז מה היה לנו בפרק הזה?
"פלישה" של יודון מאזור אחר, קניבלזים+ יחסי מין בסדרה לילדים קטנים. קרב ראפ בין אש לגו כשהם מכינים קארי.
לפחות יצא מושר השכל מהפרק: שקארי יכול לחבר בין פוקימונים (אנשים ) שונים.
-
הסיכום של ליאור גורם לי רק למחשבה אחת: [b]סרטן[/b]
כן, הם אכן חזרו לאי מהפרק הסרטן עם המג'יקרפ... מה זה הcircle jerk הזה של מעגל הסלופוקים שאוכלים את הזנב של הבא??? ומה זאת המוזיקה הזאת??? על זה פוקימון מבזבזת את התקציב שלהם, על כתיבת reggae פוקימונים??? מזכיר לי את הסצינה ההיא בדרגון בול שבה פופו מנסה להסביר לגוקו מה זה אומר "לנקות את הראש" ואז גוקו "לא חושב על שום דבר" ופופו מסביר לו, בעודו מכסח לו את הצורה ש "לא לחשוב על שום דבר זה לא אותו דבר כמו לנקות את הראש". סלופוקים מנשנשים את הזבנות אחד של השני זה... מה... כן, תשפריץ רעל על הקוקוסים, זה הגיוני. מה לעזאזל... פוקדע שיודע לזהות זרעים... אוקי... אני לא מבין מה ההפתעה, הם גילו שהזרעים האלו גורמים לטעם חריף אצל הסלופוקים הגלריים... אלוהים אדירים. למה השלדר מדבר בראפ? אנחנו לא רואים מה קרה לסלוקינג גאלאר כשהשלד עזב את הראש שלו... אוי לא, עכשיו יש שניים מהם. הסירים השתלבו באוויר, אוקיי. מי צריך כלי תחבורה כשפוקימונים יכולים לגרום לאיים לרחף. אלוהים אדירים מה זה היה.
בפרק הבא:
[spoiler]
עוד פרק על איווים וקוהארו.
[/spoiler]
-
[B]פרק 98
עוד 2 פרקים לפרק 100
[/B]פרק לא הכי מעניין, אבל קוהארו השיכה אבני פיתוח. אולי שתביא אותם לגו שיפתח תפוקימונים שלו? לא נראה לי שקואהרו תשתמש בהם על איווי.
אש ופיקאצ'ו צריכים להיות זהירים מעכשיו, יש להם בסביבה אבן ברק מסוכנת
-
מה פיקאצ'ו וסרונורי עושים? Please stop. פוקימון ממש חזקים בinnuendo בפרקים האחרונים.. [b]כמובן[/b] שאש וגו נבחרו בהגרלה אקראית למשהו מיוחד. שוב הנודניק romannn הזה??? טוב, זה לא היה פוקימון אם לא היה template של דמות שמשמשת להרבה תפקידים דומים אך שונים... אוקיי תשיגו חדר. זוג מטומטמים. הם כל כך מטומטמים. זה כי להונוקה ובילי אין מספיק תגי מכון, אז הפוקימונים שהם קיבלו בהחלפה לא מצייתים להם xd. אני חושב שלשני הליצנים האלו יש הרבה מה ללמוד מסקקי יויה, לגבי מה זה אומר להיות etertainer. אש תפסיק להפריע לכולם.... תכלס זה קצת עצוב שאלוף אלולה וטופ 100 בעולם נאלץ לחלטר כליצן בקרקס. באתי לשאול איפה שאר הפוקימונים של הליצנים האלו, אבל הם עדיין משתתפים, יופי. כן, זיקוקי די-נור לא עובדים ככה, אבל בסדר. איווי דוחף ככה את קוהארו זה מסוכן, הוא היה יכול לגעת באבן התפתחות בטעות... כן, פרק בסדר סך הכל.
בפרק הבא:
[spoiler]
אוקיי חוזרים לסיפור של אש, והוא נלחם בדמויות מסויימות מגאלאר.
[/spoiler]
-
[B]פרק 99 עוד פרק אחד לפרק 100!
[/B]בפרק הבא יהיה פתיח חדש.
דווקא היה אחלה פרק.
די מאכזב שהקרב היה 1 על 1 ולא על 3 על 3, נו טוב לפחות היה קרב טוב.
הנה אנחנו פוגשים את צוות יאל, צוות הרע הכי גרוע בהיסטוריית משחקי פוקימון
-
אז היום יש לנו קרב של אש נגד דמות מוכרת מגאלאר (?) בהמשך ההתקדמות של אש ברנקינג. והשם של הפרק אומר לנו מי זאת. לא שיש לי מושג עדיין, אבל נגלה בהמשך. אולי. למה אש מקבל עצות מאנשים אקראיים עם פנים צבועים? חשמל/רעל זה שילוב חדש שלא נתקלתי בו. אש נוסע על אופנוע??? כה 90'ס קול. לול הם נוסעים ממש לאט xd הסדרה מכירה בזה שיש מאמנים בgym שאינם מאמני המכון, כל הads המעצבנים מהמשחקים!!! מהההה יש שירות מוניות של ציפורים???? מה קורה כאן???? טוב, זה קרב עם daimax אז אש ישתמש במשהו op, השאלה מה. כנראה גנגר? כן, הוא שם daimax band, אז גנגר. חשבתי שאולונג זה החזיר המדבר משנה צורה מדרגון בול. בלבול. הנה בא הדאימקס.לא ברור למה אש גם לא עובר לsupoer mode? אבל גנגר לא מושפע ממתקפות אדמה, אלא אם כן dai earth היא לא מתקפת אדמה... אוקיי אש מפעיל super mode. גנגר ניצח. אני חייב לציין שקרבות daimax הם... די משעממים ויזואלית. לא יודע איך זה מרגיש במשחק. כי פשוט הפוקימונים הופכים לסטציונריים ופשוט ממציאים שיט שתוקף את הפוקימון השני. זה קצת מטופש. וכמובן אש עם plot armor מתנגד לdai snooze מה שלא אמור להיות אפשרי (?)... וואו אש בטופ 20. עוד קצת והוא נכנס לרמה שבה הוא יכול לאתגר את דנדה!
לא רע, לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
אימונים עם דנדה... נשמע מבטיח.
[/spoiler]
-
[b]פרק 100 [/b]:d
אז בשעה טובה הגענו לפרק 100. מעניין אם האנימה תגיע גם לפרק 200?
יאי פתיח חדש עם לא מעט ספוילרים לעתיד:[color=#ffff00] אש גראניג'ה ופאול יחזר[/color]ו
[color=#ffff00][/color]
לגבי הפרק, היה פרק נחמד מאוד.
אז פלינט הוא אחד מטופ 8- קצת חבל שהקרב בינו לבין ליאון היה 1v1.
אז לאון מצוברח שהפסיד נגד פוקימון אגדי? חח האגדי הזה יותר מדי op,
מה הסיכוי שבפרק הבא גרוקי יתפתח?
-
פרק 100 hype!
אש מקבל קרדיט מילדים מקומיים! אש מפר הבטחות!.. ופתיח חדש! דון עדיין מופיעה בפתיח, אז אולי היא תופיע גם בהמשך? פיקאצ'ו עם הכובע של אש... הזה שמדובב על ידי המדובב של levi (חרב?) והחברה שלו עם הדובים ביחד עם גו... עושים משהו... והמשהו הזה זה נלחמים ברגיגאס... קוהארו נראית כמו מתאמת פוקימונים... בת בפוקימון ומופע פוקימונים, הציגו duo יותר ייצוגי. גארי... כל החברים מאלולה שאני לא מכיר... אייריס חיימשליייייי סיטרון ויוריקה!!!! פול! (שמעולם ראיתי כמה badass הוא כי לא ראיתי את dppt) מי זה הבחור עם הבייליף והגלייד? וואלי? או מי שפגשנו קודם בסדרה עם גאלייד שכזה התעלל קצת באש? והופעה קצרה של גקוגה, אולי גקוגה אלוהים? אוקיי אובה הוא מהelite 4 של סינו והוא מקום 7 בעולם אבל אני לא זוכר אותו בכלל מהמשחקים. אבל אש זוכר שזה טוב! בטניס אסור להיכנס במהלך משחק. רק בהפסקות. Just saiyin. אש, זה ידוע ש bros before hoes, היית צריך להישאר עם גו. אש היה צריך לטוס אחריו על דרגונייט. המכונית של סוניה נוסעת באופן לא פיזיקלי. אז דנדה הוא אש בעוד כמה שנים. ציפורים שחורות מפחידות. מה לעזאז לדנדה עושה wtf. הרגע שמתי לב שהמראות במכונית של דנדה נראות כמו הגפיים של צ'ריזרד... אוקיי פרק חביב אבל ללא ארועים כל כך..
אכן, מה שיש בפתיח גורם לפה שלי להיות לח, אבל נקווה שזה באמת יקרה במידה דרושה...
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו עם הצורה המפותחת של סרונורי....
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514321]פרק 100 hype!
אש מקבל קרדיט מילדים מקומיים! אש מפר הבטחות!.. ופתיח חדש! דון עדיין מופיעה בפתיח, אז אולי היא תופיע גם בהמשך? פיקאצ'ו עם הכובע של אש... הזה שמדובב על ידי המדובב של levi (חרב?) והחברה שלו עם הדובים ביחד עם גו... עושים משהו... והמשהו הזה זה נלחמים ברגיגאס... קוהארו נראית כמו מתאמת פוקימונים... בת בפוקימון ומופע פוקימונים, הציגו duo יותר ייצוגי. גארי... כל החברים מאלולה שאני לא מכיר... אייריס חיימשליייייי סיטרון ויוריקה!!!! פול! (שמעולם ראיתי כמה badass הוא כי לא ראיתי את dppt) מי זה הבחור עם הבייליף והגלייד? וואלי? או מי שפגשנו קודם בסדרה עם גאלייד שכזה התעלל קצת באש? והופעה קצרה של גקוגה, אולי גקוגה אלוהים? אוקיי אובה הוא מהelite 4 של סינו והוא מקום 7 בעולם אבל אני לא זוכר אותו בכלל מהמשחקים. אבל אש זוכר שזה טוב! בטניס אסור להיכנס במהלך משחק. רק בהפסקות. Just saiyin. אש, זה ידוע ש bros before hoes, היית צריך להישאר עם גו. אש היה צריך לטוס אחריו על דרגונייט. המכונית של סוניה נוסעת באופן לא פיזיקלי. אז דנדה הוא אש בעוד כמה שנים. ציפורים שחורות מפחידות. מה לעזאז לדנדה עושה wtf. הרגע שמתי לב שהמראות במכונית של דנדה נראות כמו הגפיים של צ'ריזרד... אוקיי פרק חביב אבל ללא ארועים כל כך..
אכן, מה שיש בפתיח גורם לפה שלי להיות לח, אבל נקווה שזה באמת יקרה במידה דרושה...
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו עם הצורה המפותחת של סרונורי....
[/spoiler][/QUOTE]
הבחור עם הבייליף, זה החבר של גו מהפלאשבאק שכשהוא טייל בג'וטו ( פרק 32).
עכשיו גילתי שהוא יופיע שוב בפרק 102+ [COLOR=#ffff00]גארי[/COLOR]
-
[B]פרק 101
[/B]נראה כמו פרק פילר, דווקא חשבתי שגרוקי יתפתח בפרק הזה אבל נאדה.
מנסה להבין איך האימונים שאש העביר את הקוף הזה, עזרו לו להיות מתופף יותר טוב?
ומאיפה לעזאזל הגורילה הזאת הפליצה תוף?
טוב הפרק הבא נראה מעניין.
-
ה-curry זה מה שהם למדו מהסלוקוינגים, אני מניח. גו רצה ללכוד גם סרונורי וגם בצ'ינקי? Bro, חמדנות זה רע! אני מניח שה ingridients vendor הוא מהמשחקים.. מה הקטע של התחלתיי עשב להיות כל כך מפגרים (אני מסתכל גם על ההארימרון מ-xyz...) אוי לא ה bad guys הגיעו! עומד להיות להם drum-off? איזה פתרון מפגר. פשוט תתופף פי שתיים מהר יותר. מה. אש סתם מנצל את זה לאימון של כל הפוקימונים שלו לול. אוקיי קול סטורי בו.
בפרק הבא:
[spoiler]
החבר של גו, גארי וארטיקונו.... נשמע מבטיח.
[/spoiler]
-
[B]פרק 102
[/B]פרק על שמתעסק בפרויקט תמיד יהיה מעניין.
כמה נחמד לראות את גארי וחברו של גו חוזרים. נראה שהם יופיעו עוד פעם.
גו צריך לעבוד קצת על שיתוף פעולה. הוא אשכרה השתמשת בפוקימונים שמי זוכר מתי תפס אותם!
הפרק הבא ישודר ב1.4 , אבל זה יהיה פרק כפול לכבוד 25 שנה לאנימה.
-
[B]פרק 102[/B]
חוזרים לעסוק בפרוייקט מיו ולכן מזכירים לנו את כל מה שקרה עד כה. Raid battle נגד ארטיקונו... עם גארי, אם אני זוכר מהpreview. אש נלחם נגדו בbattle factory. אחד הקרבות. יאי המקום של ארטיקונו הוא פחות או יותר המקום הקנוני לפי המשחקים. הגשר הטבעי הצר הזה נראה לגמרי בטוח. וואי אני זוכר את הדרך לארטיקונו בfrlg. הפעם הראשונה שבה שיחקתי כל כך התקשיתי עם ללכוד את ארטיקונו! הפוקימונים של הבחור מותשים מלהילחם בג'יודודים...? איזה מעפן. כן, ברור שאינטליאון יכול לעשות את זה. סארונורי נכנס לפוכדור??? אבל פקיא'ו לא. הפתרון של גו - ללכוד הכל. גו הביא איתו קטרפי נגד ארטיקונו??? איזה תירוץ קלוש. "אם אני אתפוס את כל העל חושיים אז אני מזה אבין איך להגיע לסלבי, אז בפרט אני צריך ללכוד את מיו שהוא על חושי." היה יותר הגיוני אם הוא היה אומר "אוקיי, אין דבר כזה project celebi, אבל ל project mew יש מטרה דומה מספיק עם המון משאבים, אז הכלים שאני ארכוש בproject mew יעזרו לי גם במשימה שלי למצוא את סלבי". והנה גארי. סירת מנוע מתקפלת לגודל של 10 סנטימטר על 10 סנטימר, נהדר. והנה ארטיקונו. גארי משתמש בטרייניטאר. והם כולם מתו אחרי מכה אחת??? Wtf. לול "try fighting from a distance" - אייסברן, לוקאריו וגלייד - קופצים מטר אחורה. אוקיי. אז הפוקימונים של גארי נכון לעכשיו: ארקניין, אמבריון, וטרייניטאר. אמבריון הוא קלאסי. לא זוכר אם ארקניין היה שלו עוד מהפרקים הקלאסיים. די בטוח שטרייניטאר לא? אש פשוט מקבל את התכנית של גארי מבלי להתווכח. מעניין לעקוב אחרי היחסים בין אש וגארי בראי העבר, אני לא זוכר מהם כלום כי גארי נעלם בסוף ליגת ג'וטו כשאש ניצח אותו? כן, צריך cleric בכל pq. סליחה, המייפלסטורי שלי דלף לי. ה cleric מת. והפוקימונים האחרונים הם רגנרולה, פיקאצ'ו ובייליף... גארי ואש בחוץ.ממש לאריטקונו אכפת מenergy ball. אה וגם רגנרולה הפסיד בabsolute zero. תכלס גם אש צריך לקבל token. הוא עזר! לול גו קיבל token אחד פחות. בקיצור גארי הוא טרול עם כוונות טובות, סוג של.
בפרק הבא:
[spoiler]
סיטרון ויוריקה!!!!! שמעתי את הcatchphrase של סיטרון וכבר שכחתי שזה הוא! הו דאוס. בכל מקרה, elite four בקאלוס, נשמע מרגש בהינתן זה שאש היה שם סגן אלוף בליגה! סיטרון חיימשלי.
[/SPOILER]
-
אז לכבוד 25 שנה לפוקימון(אתמול) קיבלנו פרק פרק כפול.
בנוסף קיבלנו הצצה לפרקים הבאים שמרמזים על זה שאנימה כנראה מתקרבת לסופה(?)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=1a04Tizpmm4[/url]
[B]פרק 103-104
[/B]
2 פרקים נחמדים, אם כבר קלמונט ובוני הופיעו שיראו גם את סרנה!
2 הפוקימונים המרכזיים של אש בפרק יש להם 2 שמות קשים לכתיבה אז אקרא להם X ו Y.
כמה נחמד ששניהם למדו מתקפות חדשות ואהבתי את היחסים ביניהם, זה היה מש נחמד שהם עודדו אחד השני.
אש היה צריך להשתמש בגנגר שיודע מתקפת פייה נגד האלית' פור.
X ו Y נתנו הופעה מרשימה נגד האלית פור.
נחמד שהקרב נערך באצטדיון של ליגת קלאוס.
יאי אש מקום 9!!!
-
הולי מולי, פרק כפול? איך לקמפל את זה? טוב, ספיישל קאלוס, נתחיל:
103
הנמל תעופה נראה בדיוק כמו בסוף של xyz. וואו קרב של אש נגד מישהו מהאליט 4. אש אף פעם לא מנצח קרבות נגד האליט פור, היסטורית. וחוץ מזה, אש הוא גם מפורסם יחסית בקאלוס, כי הוא היה הסגן אלוף לפני x זמן (כי הזמן באנימה לא בדיוק עובר). לול שוב קרומטסו... גו, אני חושב שיש לך מספיק התחלתיים..? יוריקה ודדנה! לול הילד שסיטרון נלחם מולו נראה כמו ליקיטונג בעצמו. רובו-סיטרון חיימשלי! פחח איזה נוב, מי מפסיד בקרב מכון???? הארנב של סיטרון התפתח. וכמובן, ההארימארון המטומטם של סיטרון. למה אתם מראים לנו במשך דקה רצופה את המקל של פרפדג'נייט? זאת תמונה קצת... פורנוגרפית? מה לעזאזל קורה פה. גו אפילו לא טורח להילחם בפוקימונים שהוא מנסה ללכוד, הוא פשוט מפציץ אותם בפוכדורים עד שהם נכנעים... וגו אכן לכד קרומטסו! הקאצ'פרייז של סיטרון -.- כן, בזמן שיוריקה מעסיקה את אונורגון, נגיגנייט יכול להתאמן בהתקפת כוכב. הכוח של אנליטיקיס. אוקיי אבל הדגלים הרבה יותר קלים מהחרב של נגיגנייט... וכמובן שהסיטרוניק גיר יתפוצץ, הם לא יכלו בלי זה. לול לוקאריו נאבק עם הורודו בזמנו הפנוי. ויאללה קרב כפול. Wtf המתקפה הזאת הרגה את רנטורר במכה אחת??? טוב, למה אפשר לצפות בswift bot של סיטרון... הממ האונורגון של אש רציני... הוא עדיין לא באמת השתמש בו בקרב רציני, אז אולי זה הקרב שלו. הא, האביר הזה הוא מי שעזר לנגיגנייט הווא גם מהאליט פור... בעצם אש ניצח אותו כשהוא אימן את נגיגנייט, לא? אבל זה לא היה קרב רציני, זה היה חלק מאימון... אז הצוות שלה מורכב מדרודיגון, הפוקימון הזה שגם לאש היה בקאלוס, אלטריה, ודרקון גדול ולא מזוהה.
104
דרסנה משחקת בmind games ככה לפגוש את היריב שלה לפני הקרב. איזה mind games בחיי. הווו.. אני רציתי לראות את סיטרון נגד דרסנה לול. רק שניים נגד שניים... שוב, קצת מאכזב. אונברן, כן, זה הפוקימון שהיה לאש. וכן, ברור שגו יבדוק את זה בפוקדקס ולא אש, כי לאש היה את הפוקימון הזה!!! ושוב, מה שחסר לי זה התייחסות לזה שלאש היה גם אונברן... מה זה היא מטאטאת עם נגיגנייט את הרצפה. זה נראה יותר מרשים נגד רנטרור... חילוף טקטי של נגיגנייט... נשיכה הדדית לול דרסנה עם החילוף הטקטי. וקוראת לאלטריה. האם היא תשתמש במגה התפתחות שיש לה? אונורגון שוב נהיה מפגר. כן, היא משתמשת בזה. אני לא חושב שזה הכרחי, אבל בוא נגרום לאש להיראות עוד יותר טוב, הא? מגה אלטריה. אוי לא. אש קלט... משהו. זה נראה כל כך מטומטם אני לא עומד בזה. לול כשזה מגה מפותח זה עמיד בפני מתקפות דרקון, איזה טרול. רוטום לא אמר שאונורגון הפסיד, אז זה גם חילוף טקטי... אני חושב שעל דבר כזה צריך פשוט להפסיל את אש. אני חושב שזה נגד הקודקס אבל בסדר... וכרגיל בקרבות של אש, המתקפה הראשונה שהוא באמת מצליח בה מנצחת את היריב... ועכשיו אונברן נגד נגיגנייט ואונורגון. רק נגד אונורגון, לול. לול גמפי. אבל dragon dive זה לא beam זאת מתקפה פיזית, למה הדרקונים האלו התחילו להילחם באמצע האוויר??? ושוב, אש איכשהו ניצח. וזה הניצחון הרשמי הרציני הראשון (אני חושב?) של אש נגד אליט פור כלשהו! לעלות 6 נקודות מניצחון ברמה הזאת... נראה לי קצת מוגזם. הייתי מצפה שאש יעלה למקום... 13. או משהו. אני לא זוכר אם המאטסר קלאסר זה טופ 10 או טופ 8? נשמע שזה טופ 8... אז אש עדיין לא יכול לאתגר את דנדה. אוי, שוב החרטא הזה של יוריקה... לא התגעגעתי.
יופי, אחלה פרקים!
בפרק הבא!
[spoiler]
משהו עם קוהארו ותחרויות. בנות בפוקימון ותחרויות תיאום... Name a more iconic duo.
[/spoiler]
-
[B]פרק 105
[/B]
אחלה פרק, יפה שבחרו להראות את נימפיה של סרנה ולא סתם דמות חדשה.
המראה החדש של סרנה מבגר אותה, היא נראת לי כמו בת 18+, נחמד לראות את התחלתי האש שלה התפתח לצורתו הסופית.
בזיון תחרות פוקימונים שנערכת בהואן בלי מאי.
אש לא זוכר מי זה וואלאס אבל זוכר מי זה אלוף הואהן- יפה לו.
עכשיו שלאש יש תג כפול הוא ימכור אותו בEBAY?:sunglasses: