[b]יוסי~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לחגורה. אתה מודה לצ'ימצאר על הקרב ומחזיר אותו גם כן, ואתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. לאחר כשעתיים, אתה לעיר ויולט.
Printable View
[b]יוסי~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לחגורה. אתה מודה לצ'ימצאר על הקרב ומחזיר אותו גם כן, ואתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. לאחר כשעתיים, אתה לעיר ויולט.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 12:52 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של שינקס ומכניס אותו לחגורה. אתה מודה לצ'ימצאר על הקרב ומחזיר אותו גם כן, ואתה מתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט. לאחר כשעתיים, אתה לעיר ויולט. [/b][/quote]
אני מרפא את פוקימוניי , וצועד אל מכון ויולט .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 8 2009, 10:10 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"יש לי עוד כמה. כולם חזקים מהאימונים הרבים שהם עברו" הוא אומר לך בחיוך, בזמן שאתם ממשיכים לצעוד לעבר העיר ויולט. [/b][/quote]
"תגיד, אולי אתה יכול להראות לי כמה?" אשאל אותו.
[b]קורן~[/b]
"אני מוכן להראות לך אחת מהם. את השאר אני שומר לקראת המכון בהפתעה" הוא מחייך אלייך "צאי!" הוא קורא ומשליך פוכדור. מתוכו מגיעה פוקימון צמח בעל פרחים בסוף הזרועות שלה ובנדנה קשורה לראשה "תכיר את רוזרייד" הוא מחייך אלייך "רוזרייד" אומרת רוזרייד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa407.png[/img]
[b]יוסי~[/b]
אתה מנכנס אל תוך מרכז הפוקימונים בעיר וניגש ישירות אל עבר האחות גו'י, ובמבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך. היא מהנהנת בחיוך ולוקחת אותם, מחזירה לך אותם במהרה.
אתה נפרד ממנה ויוצא החוצה, מחפש אחר מכון ויולט. לאחר כחצי שעה אתה מוצא אותו. מגדל גבוה.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 8 2009, 10:25 PM
[b] [b]עומר~[/b]
פ'יצו מסתכל עליך, גומר לאכול את התפוח ומשליך את מה שנשאר עליך XD.
הוא מצחקק ועושה לך עם העין סימן לבוז [/b][/quote]
"אוקי פיצ'ו,אתה מאלץ אותי לעשות את זה." אני אומר. "צא צ'רמנדר" אני זורק את הפוקדור של צ'רמנדר. "גחלת על הענף שבו נמצא פיצו!"
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 01:17 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אתה מנכנס אל תוך מרכז הפוקימונים בעיר וניגש ישירות אל עבר האחות גו'י, ובמבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך. היא מהנהנת בחיוך ולוקחת אותם, מחזירה לך אותם במהרה.
אתה נפרד ממנה ויוצא החוצה, מחפש אחר מכון ויולט. לאחר כחצי שעה אתה מוצא אותו. מגדל גבוה. [/b][/quote]
אני ניכנס אליו בביטחון , ומחפש אחר מאמן/מאמנת המכון .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 01:17 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"אני מוכן להראות לך אחת מהם. את השאר אני שומר לקראת המכון בהפתעה" הוא מחייך אלייך "צאי!" הוא קורא ומשליך פוכדור. מתוכו מגיעה פוקימון צמח בעל פרחים בסוף הזרועות שלה ובנדנה קשורה לראשה "תכיר את רוזרייד" הוא מחייך אלייך "רוזרייד" אומרת רוזרייד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa407.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו..." אני אומר בהתפעלות, "בסדר, אפשר להמשיך" אני אומר לאחר דקה.
[b]קורן~[/b]
"קדימה" אומר ג'ון, ומחזיר את רוזריד. אתם ממשיכים לצעוד, ולבסוף אתם מגיעים לפיצול בשביל - שמאלה דרך 31, ישר מערת החושך "רוצה להיכנס פנימה?" שואל אותך ג'ון
[b]יוסי~[/b]
אתה נכנס פנימה אל תוך המכון. אתה רואה לובי ענק, מימינך יושבת פקידה מאחורי דלפק, בצד השמאלי ספות, וממולך מעלית. "שלום, באת למנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מגיח מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר פ'יצו שמבחין בה בזמן ומתחמק ממנה. הוא משתמש בגל רעם קטן שפוגע בצ'רמנדר ומשתק אותו, אולם פ'יצו מתחיל להתבלבל ולהסתחרר, נראה שהוא הושפע ממנה בעצמו.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 09:35 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה נכנס פנימה אל תוך המכון. אתה רואה לובי ענק, מימינך יושבת פקידה מאחורי דלפק, בצד השמאלי ספות, וממולך מעלית. "שלום, באת למנהיג המכון?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
''כן , איפה הוא נמצא ?''
[b]
[b]עומר[/b]
צ'רמנדר מגיח מהפוכדור שלו ושולח גחלת לעבר פ'יצו שמבחין בה בזמן ומתחמק ממנה. הוא משתמש בגל רעם קטן שפוגע בצ'רמנדר ומשתק אותו, אולם פ'יצו מתחיל להתבלבל ולהסתחרר, נראה שהוא הושפע ממנה בעצמו. [/b][/quote]
'מוזר' אני חושב לעצמי. "צ'רמנדר,תנסה לעשות גחלת על פיצ'ו."
[b]יוסי~[/b]
"כנס למעלית ותלחץ על הקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית.
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מנסה לצאת מהשיתוק אך הוא אינו מצליח. פ'יצו מתעשט ומשתמש במתיקות שגורמת להתקפה של צ'רמנדר ליפול ברמתה.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 10:13 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
"כנס למעלית ותלחץ על הקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית.
[/b][/quote]
אני ניכנס למעלית , לוחץ על הקומה האחרונה בכפתורים ויוצא .
''שלום?הלו?''
אני אומר , בעוד מוציא את הפוקדור של שינקס ומחזיק אותו ביד .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 10:13 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
צ'רמנדר מנסה לצאת מהשיתוק אך הוא אינו מצליח. פ'יצו מתעשט ומשתמש במתיקות שגורמת להתקפה של צ'רמנדר ליפול ברמתה. [/b][/quote]
"אוקי צ'רמנדר חזור!" אני אומר ומחזיר אותו. "צא ספירו!" אני אומר וזורק את הפוקדור של ספירו. 'זה יהיה הימור מסוכן' אני חושב לעצמי, 'חשמל חזק על מעופף'
"אוקי ספירו,מתקפת זעם על פיצ'ו!" אני מצווה עליו.
[b]יוסי~[/b]
אתה נכנס למעלית, לוחץ על הכפתור והדלתות נסגרות. המעלית עולה ואתה מכין את הפוכדור של שינקס ביד. לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה נדהם לגלות שאתה בעצם על גג המגדל, ואתה מבחין בזירה גדולה מאוד עליו, ואין גג שמכסה אותה "ברוך הבא, מאמן צעיר" אומר לך אדם שנמצא בקצה הזירה "אני הוא מנהיג מכון ויולט, פלקנר" הוא מציג את עצמו "קרב המכון הוא קרב 2-2 רגיל. לך מותר להחליף פוקימונים בזמן הקרב בעוד לי אסור. בסדר?" הוא מציג לך את החוקים.
[b]עומר~[/b]
ספירו צולל לעבר פ'יצו עם מתקפת זעם ופוגע בו, מפיל אותו מהעץ אל הקרקע, פוצע אותו בינוני. פ'יצו קם בעצבנות ומשתמש במכת ברק קטנה שפוגעת בספירו ופוצעת אותו בינוני עד קשה.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 10:52 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ספירו צולל לעבר פ'יצו עם מתקפת זעם ופוגע בו, מפיל אותו מהעץ אל הקרקע, פוצע אותו בינוני. פ'יצו קם בעצבנות ומשתמש במכת ברק קטנה שפוגעת בספירו ופוצעת אותו בינוני עד קשה. [/b][/quote]
"אוקי ספירו,פזילה ואז מתקפת זעם!" אני מצווה עליו.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 9 2009, 10:52 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה נכנס למעלית, לוחץ על הכפתור והדלתות נסגרות. המעלית עולה ואתה מכין את הפוכדור של שינקס ביד. לאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ואתה נדהם לגלות שאתה בעצם על גג המגדל, ואתה מבחין בזירה גדולה מאוד עליו, ואין גג שמכסה אותה "ברוך הבא, מאמן צעיר" אומר לך אדם שנמצא בקצה הזירה "אני הוא מנהיג מכון ויולט, פלקנר" הוא מציג את עצמו "קרב המכון הוא קרב 2-2 רגיל. לך מותר להחליף פוקימונים בזמן הקרב בעוד לי אסור. בסדר?" הוא מציג לך את החוקים.
[/b][/quote]
''אוקיי, צא שינקס !''
אני אומר ומוציא את שינקס .
*דרך אגב , תעדכן את שינקס בפוקימונים שלי .*
[b] [b]קורן~[/b]
"קדימה" אומר ג'ון, ומחזיר את רוזריד. אתם ממשיכים לצעוד, ולבסוף אתם מגיעים לפיצול בשביל - שמאלה דרך 31, ישר מערת החושך "רוצה להיכנס פנימה?" שואל אותך ג'ון
[/b][/quote]
"אמ..." אני ממלמל, "כן..." אני משיב בחשש, "אתה מוביל" אני מוסיף מיד לאחר מכן.
שם -אביב
פוקימון התחלתי - פארפדג'
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות - דוג'טריו
סליחה שלא המשכתי היום. הייתי בבדיקות בבית חולים ואח"כ קניות וקופ"ח עם אימא שלי ואחותי.
[b]עומר~[/b]
ספירו שולח פזילה שגורמת להגנה וההתקפה של פ'יצו לרדת, ואז ספירו מצליח להשתחרר לגמרי מהשיתוק שלו וצולל עם מתקפת זעם שפוגע ישירות בפ'יצו ופוצע אותו קשה מאוד, והוא מתעלף. ספירו נוחת לידך ומרים בגאווה את ראשו למעלה.
[b]יוסי~[/b]
"אני בוחר בך, פידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה ציפור גדולה בעל זנב צבעוני "התחילו!" מכריז השופט "פידג'יאוטו מתקפה מהירה!" הוא מצווה על פידג'יאוטו, שמיד צולל לעבר שינקס. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[b]קורן~[/b]
"בסדר" אומר ג'ון ואתם נכנסים פנימה אל תוך המערה. אתם בקושי מצליחים לראות משהו בפנים, כשלפתע האדמה רועדת, ומולכם מופיעה להקה גדולה של ארון, שנעלמת ממולכם, מלבד ארון קטנטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa304.png[/img]
[b]אביב~[/b]
רשום.
אתה מתעורר בבוקר החלוקה ואתה נלחץ כאשר אתה מבחין שהשעה כעת 9:30! :unsure:
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 10 2009, 10:02 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ספירו שולח פזילה שגורמת להגנה וההתקפה של פ'יצו לרדת, ואז ספירו מצליח להשתחרר לגמרי מהשיתוק שלו וצולל עם מתקפת זעם שפוגע ישירות בפ'יצו ופוצע אותו קשה מאוד, והוא מתעלף. ספירו נוחת לידך ומרים בגאווה את ראשו למעלה.
[/b][/quote]
"כל הכבוד ספירו!"אני אומר לו ומלטף לו את הראש. "עכשיו,פוקדור צא!" אני אומר וזורק על פיצ'ו פוקדור.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 10 2009, 08:02 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
רשום.
אתה מתעורר בבוקר החלוקה ואתה נלחץ כאשר אתה מבחין שהשעה כעת 9:30! :unsure: [/b][/quote]
יש לך תחת נחמד.
---
אביט בשעון בבהלה ואצעק: "תשע וחצי!"
אנער את עצמי מן המיטה ואנסה להחליף את בגדיי במהרה, לאחר מכן ארוץ אל המעבדה, לא אוכל להשתהות באיחור שכזה!
[b]אביב~[/b]
ואתה גר בביוב נחמד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קופץ בבהלה מהמיטה ונופל על הרצפה, מחליף בגדים במהירות בזק ויוצא בלי לומר מילה לאימך. אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המעבדה, ולבסוף לאחר 10 דקות מגיע אליה.
[b]עומר~[/b]
אתה מודה לספירו על הקרב ואז שולף פוכדור ריק וזורק אותו על פ'יצו. פ'יצו נשאב פנימה, והפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר. פ'יצו נלכד!
[b]
[b]יוסי~[/b]
"אני בוחר בך, פידג'יאוטו!" קורא פלקנר ומשחרר החוצה ציפור גדולה בעל זנב צבעוני "התחילו!" מכריז השופט "פידג'יאוטו מתקפה מהירה!" הוא מצווה על פידג'יאוטו, שמיד צולל לעבר שינקס. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[/b][/quote]
''פזילה שינקס !
ואז תשתמש בדחיפה חזקה !''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 10 2009, 08:54 PM
[b] [b]אביב~[/b]
ואתה גר בביוב נחמד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קופץ בבהלה מהמיטה ונופל על הרצפה, מחליף בגדים במהירות בזק ויוצא בלי לומר מילה לאימך. אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר המעבדה, ולבסוף לאחר 10 דקות מגיע אליה.
[/b][/quote]
אתה הולך לישון? מחר אנחנו כבר נחליף מילים, מחר כבר תראה, אני אשקול את צעדיי האלימים כלפייך! אתה תינזק חמורות! מהלומות זריזות יחלפו על ידך ללא רחמים!
---
אגיע אל המעבדה מיוזע ועייף ואנסה לגשת אל פרופסור אוק מהר ככל הניתן!
אנסה להיכנס אל תוך המעבדה.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 10 2009, 10:54 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מודה לספירו על הקרב ואז שולף פוכדור ריק וזורק אותו על פ'יצו. פ'יצו נשאב פנימה, והפוכדור נע מספר פעמים ולבסוף נעצר. פ'יצו נלכד! [/b][/quote]
אני לוקח את הפוקדור של פיצ'ו ומחזיר את ספירו לפוקדור. אני הולך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים.
שוב מצטער שאני מגיב רק עכשיו. אתם יודעים מזו התקופה של פורים-פסח...
גם ככה צריכים לצבוע ת'בית :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את ספירו וחוזר בחזרה לעיר צ'רינגרוב. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות מרפא לך את הפוקימונים. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 15:52!
[b]יוסי~[/b]
שינקס משתמש בפזילה שגורמת להתקפה וההגנה של פ'דגיאוטו לרדת. לאחר מכן שינקס רץ וקופץ לדחוף את פידג'יאוטו, שעף למעלה ומתחמק מההתקפה "תקוף עם צוות כפול!" אומר פלקנר, ופידג'יאוטו משתמש בצוות כפול שמקיף את שינקס.
[b]אביב~[/b]
פרופסור אלם, אתה בג'וטו ולא בקנטו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה דופק על הדלת ולאחר כמה שניות היא נפתחת ובפתחה מופיע הפרופסור "היי, אתה לא אביב? איפה אתה?! כל הפוקימונים נלקחו כבר!" הוא אומר לך.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 04:15 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
שינקס משתמש בפזילה שגורמת להתקפה וההגנה של פ'דגיאוטו לרדת. לאחר מכן שינקס רץ וקופץ לדחוף את פידג'יאוטו, שעף למעלה ומתחמק מההתקפה "תקוף עם צוות כפול!" אומר פלקנר, ופידג'יאוטו משתמש בצוות כפול שמקיף את שינקס.
[/b][/quote]
''תתרכז שינקס , כשהאמיתי יבוא לתקוף אותך תקפוץ ואז תתקיל אותו !''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 04:15 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את ספירו וחוזר בחזרה לעיר צ'רינגרוב. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות מרפא לך את הפוקימונים. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר 15:52!
[/b][/quote]
'איך שהזמן עובר מהר' אני חושב לעצמי. אני רץ לבנין של התחרות.
[b]
[b]קורן~[/b]
"בסדר" אומר ג'ון ואתם נכנסים פנימה אל תוך המערה. אתם בקושי מצליחים לראות משהו בפנים, כשלפתע האדמה רועדת, ומולכם מופיעה להקה גדולה של ארון, שנעלמת ממולכם, מלבד ארון קטנטן. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa304.png[/img]
[/b][/quote]
"אה... מה לעשות?..." אשאל את ג'ון בחשש.
[b]קורן~[/b]
"אפשר ללכוד את הארון הזה" אומר לך ג'ון ומסתכל על ארון, שסתם הולך לו ממולו "אתה רוצה לעשות זאת?" הוא פונה אלייך לפתע.
[b]עומר~[/b]
אתה רץ לבניין התחרות ומגיע בדיוק בשעה 16:00. אתה מבחין בטלוויזיה, ושם מישהו מדבר מתוך הזירה עצמה, והוא מסביר את החוקים: 32 המשתתפים יוגרלו אחד נגדי השני בקרבות 1-1 (סה"כ 16 קרבות). המנצחים יחולקו ל4 בתים של 4 מאמנים, שילחמו קרבות 1-1 אחד נגד השני. על ניצחון הניקוד יהיה 2, תיקו 1 והפסד 0. 2 המאמנים הראשונים מכל בית יעפילו לשלב רבע הגמר, שם ילחמו בקרב 2-2 רגילים, וככה עד לגמר.
המסך רץ, ואתה מבחין בתמונתך, שקובעת שאתה עומד להילחם במאמנת.
[b]יוסי~[/b]
שינקס מתרכז, ואז כל הכפילים תוקפים אותו עם ניקור שפוגעים בו ופוצעים אותו בינוני, אך הוא מתעשט ותוטקף את כל הכפילים עם התקלה, ופוגע לבסוף באמיתי, פוצע אותו בינוני גם כן "אל תוותר! אס השמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו טס למעלה במהירות, ואז צולל לעבר שינקס, ולפתע הוא נעלם.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 07:37 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"אפשר ללכוד את הארון הזה" אומר לך ג'ון ומסתכל על ארון, שסתם הולך לו ממולו "אתה רוצה לעשות זאת?" הוא פונה אלייך לפתע.
[/b][/quote]
"אני לוכד" אני אומר לו בפשטות, "צא ראלטס!" אני אומר ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר, "בעצם..." אמלמל, "אני יכול להשתמש באמפוליאון שלך, רק לקרב הזה?" אבקש ממנו.
[b]קורן~[/b]
"ממ... בסדר" הוא אומר לך ומוציא החוצה את אמפוליאון "אמפוליאון, הקשב לו בקרב הזה, בסדר?" אומר ג'ון לאמפוליאון, שמהנהן ומסתכל עליך, מוכן להוראות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המתקפות של אמפוליאון:
- משאבת מים
- ניקור קידוח
- ציפורן מתכת
- קרן על
- קרן קרח
[b]
[b]יוסי~[/b]
שינקס מתרכז, ואז כל הכפילים תוקפים אותו עם ניקור שפוגעים בו ופוצעים אותו בינוני, אך הוא מתעשט ותוטקף את כל הכפילים עם התקלה, ופוגע לבסוף באמיתי, פוצע אותו בינוני גם כן "אל תוותר! אס השמיים!" מצווה פלקנר. פידג'יאוטו טס למעלה במהירות, ואז צולל לעבר שינקס, ולפתע הוא נעלם. [/b][/quote]
''שינקס , הטענה !
ואז תשתמש בדחיפה כשהוא יגיע אלייך !''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 02:15 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פרופסור אלם, אתה בג'וטו ולא בקנטו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה דופק על הדלת ולאחר כמה שניות היא נפתחת ובפתחה מופיע הפרופסור "היי, אתה לא אביב? איפה אתה?! כל הפוקימונים נלקחו כבר!" הוא אומר לך. [/b][/quote]
תמיד שמדובר בפרופסור אני חושב על אוק XD אפשר להאשים אותי? :unsure:
---
אשמע את דבריו של פרופסור אלם ואכנס לבהלה!
"כל הפוקימונים נלקחו? מה אעשה!" אומר, לא אדע איך להגיב לדבריו של אלם.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 08:06 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"ממ... בסדר" הוא אומר לך ומוציא החוצה את אמפוליאון "אמפוליאון, הקשב לו בקרב הזה, בסדר?" אומר ג'ון לאמפוליאון, שמהנהן ומסתכל עליך, מוכן להוראות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המתקפות של אמפוליאון:
- משאבת מים
- ניקור קידוח
- ציפורן מתכת
- קרן על
- קרן קרח [/b][/quote]
"בסדר, אמפוליאון, תשתמש בקרן קרח מסביב ארון כדי שהוא לא יוכל להמלט ואז תשתמש במשאבת מים!" אני אומר לו.
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה רץ לבניין התחרות ומגיע בדיוק בשעה 16:00. אתה מבחין בטלוויזיה, ושם מישהו מדבר מתוך הזירה עצמה, והוא מסביר את החוקים: 32 המשתתפים יוגרלו אחד נגדי השני בקרבות 1-1 (סה"כ 16 קרבות). המנצחים יחולקו ל4 בתים של 4 מאמנים, שילחמו קרבות 1-1 אחד נגד השני. על ניצחון הניקוד יהיה 2, תיקו 1 והפסד 0. 2 המאמנים הראשונים מכל בית יעפילו לשלב רבע הגמר, שם ילחמו בקרב 2-2 רגילים, וככה עד לגמר.
המסך רץ, ואתה מבחין בתמונתך, שקובעת שאתה עומד להילחם במאמנת.
[/b][/quote]
אני מתחיל לחפש את המאמנת הזאת.
[b]עומר~[/b]
אתה מחפש אחריה אך לא מוצא אותה.
לפי לוח הקרבות, הקרב שלך מתרחש בזירה מספר 3 ליד הבניין בעוד רבע שעה.
[b]אביב~[/b]
"יכול להיות שיש לי פוקימון בשבילך" הוא קוטע אותך "אומנם הוא קצת גאוותן ולפעמים אי אפשר לשלוט בו, אך הוא אני חושב שהוא יתאים לך" הוא אומר לך.
[b]קורן~[/b]
אמפוליאון טוען קרן קרח ושולח אל עבר ארון, והקרח מפתיע אותו, לוחץ אותו בלי יכולת לזוז. אמפוליאון שולח משאבת מים, אולם ארון מפתיע אותכם ומשתמש בחפירה! ארון מצליח לחפור והיעלם מתחת לאדמה, ומשאבת המים מפספסת אותו.
[b]יוסי~[/b]
שינקס טוען את החשמל שלו ומחכה לפידג'יאוטו שיופיע, ואז פידג'יאוטו מופיע לפניו ושינקס יוצא להתקלה, אך פידג'יאוטו שוב נעלם, ופוגע בו בחוזקה מאחורה. שינקס נפצע קשה מאוד, והוא בקושי מסוגל לעמוד. "סיים אותו עם מתקפת כנף!" מצווה פלקנר.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 09:55 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
שינקס טוען את החשמל שלו ומחכה לפידג'יאוטו שיופיע, ואז פידג'יאוטו מופיע לפניו ושינקס יוצא להתקלה, אך פידג'יאוטו שוב נעלם, ופוגע בו בחוזקה מאחורה. שינקס נפצע קשה מאוד, והוא בקושי מסוגל לעמוד. "סיים אותו עם מתקפת כנף!" מצווה פלקנר. [/b][/quote]
''לעזאזאל , שינקס תשתמש שוב בטעינה, ותנסה לפרוק את כל החשמל שצברת , על פידג'יאוטו !''
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 09:55 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מחפש אחריה אך לא מוצא אותה.
לפי לוח הקרבות, הקרב שלך מתרחש בזירה מספר 3 ליד הבניין בעוד רבע שעה.
[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לזירה מספר 3.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 11 2009, 07:55 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
"יכול להיות שיש לי פוקימון בשבילך" הוא קוטע אותך "אומנם הוא קצת גאוותן ולפעמים אי אפשר לשלוט בו, אך הוא אני חושב שהוא יתאים לך" הוא אומר לך.
[/b][/quote]
"אני מקווה שאתה לא רומז לדבר" אומר לפרופסור בקול אנחה.