-
עומר - מריל מצליח לכבות את השריפה לחלוטין, אבל נשארו רק ארבעה פירות.
אורי - "כן, יש לי צ'אנסי, ולפיקס וגם מאדקיפ" היא אומרת לך.
ג'ף - אין עוד רטטות באזור, השאר ברחו, ויחיד שנשאר כבר מעולף.
תמיר - פוצ'יאנה מסתכל על הכדור אבל לא זז, כנראה שהוא לא רוצה להילכד.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 11:46 PM
[b] עומר - מריל מצליח לכבות את השריפה לחלוטין, אבל נשארו רק ארבעה פירות.
אורי - "כן, יש לי צ'אנסי, ולפיקס וגם מאדקיפ" היא אומרת לך.
ג'ף - אין עוד רטטות באזור, השאר ברחו, ויחיד שנשאר כבר מעולף.
תמיר - פוצ'יאנה מסתכל על הכדור אבל לא זז, כנראה שהוא לא רוצה להילכד. [/b][/quote]
אז אני מחפש מאמן להלחם נגדו..
-
[b] תמיר - פוצ'יאנה מסתכל על הכדור אבל לא זז, כנראה שהוא לא רוצה להילכד. [/b][/quote]
"בסדר פ'וציאנה, אתה תישאר מחוץ לפוכדור" אני אומר לו בחיוך "טורטוויג צא!" אני קורא ומוציא אותו "תגיד שוב שלום ל'פוציאנה" אני אומר לו
-
[b] עומר - מריל מצליח לכבות את השריפה לחלוטין, אבל נשארו רק ארבעה פירות.
[/b][/quote]
אני קוטף את הפירות ונותן חצי למישל וחצצי לפוקימונים שלי.
-
[b] אורי - "כן, יש לי צ'אנסי, ולפיקס וגם מאדקיפ" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
"וואו, יפה מאוד!" אני אומר לה. "אני רק התחלתי את המסע לפני כמה ימים. ביינתים אלה הפוקימונים שלי" אני אומר ומוציא את הפוקדורים, "צאו! שינקס, קרוגאנק, באגון!"
ואז אני אומר, "מה שמזכיר לי שאני צריך לרפאות אותם. יש לך פוקיגיר? אני ארשום את המספר שלך" וקורץ
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 24 2009, 11:20 PM
[b] ניתאי - רטטה נחלש כשאתה מושך את זנבו, וכשאתה טורק את הדלת על רטטה הוא נופל על הרצפה ולא זז בכלל.
כתמי דם מכסים את הכניסה לבית, כנראה שרטטה מת מהמכה הזאת. [/b][/quote]
"אוי לא,לא לזה התכוונתי!" אני אומר ורץ אל פרופסור אלם עם צ'ימצ'אר בידיי וכשאני מגיע אני מספר לו מה קרה
-
ג'ף - אין מאמנים באזור, אבל אתה שומע קולות של פוקימונים מסביבך, אבל לא מצליח לראות את הפוקימונים.
תמיר - בידוף אומר לפוצ'יאנה שלום, פוצ'יאנה מלקק אותו גם.
אחרי כמה דקות אתה רואה שהם כבר משחקים ומתגלגלים להם, נראה שהם ממש חברים טובים.
אורי - "כן, יש לי פוקיגיר" היא אומרת ומחייכת, בזמן שהיא רושמת לך את המספר שלה על נייר.
עומר - מישל אוכלת פרי אחד ונותנת לך את השני, אבל הפוקימונים שלך לא מצליחים להסתדר עם העובדה שהם צריכים להתחלק רק בשני פירות, ומתחילים לריב.
ניתאי - "אוי לא! להרוג פוקימון זה כבר דבר חמור ביותר, אבל הרטטה הזה..." אמר פרופסור אלם.
"הרטטה הזה הוא של אבא שלך! הוא קיבל אותו היום בבוקר, ושמר אותו בתור הפתעה בשבילך!" אמר הפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 25 2009, 01:26 AM
[b]
עומר - מישל אוכלת פרי אחד ונותנת לך את השני, אבל הפוקימונים שלך לא מצליחים להסתדר עם העובדה שהם צריכים להתחלק רק בשני פירות, ומתחילים לריב.
[/b][/quote]
"אל תריבו! בינתיים זה מה שיש" אני אומר להם במטרה להרגיע אותם
-
[b] ניתאי - "אוי לא! להרוג פוקימון זה כבר דבר חמור ביותר, אבל הרטטה הזה..." אמר פרופסור אלם.
"הרטטה הזה הוא של אבא שלך! הוא קיבל אותו היום בבוקר, ושמר אותו בתור הפתעה בשבילך!" אמר הפרופסור. [/b][/quote]
"אוי לא אוי לא" אני אתחיל למלמל לעצמי "אני ממש מצטער,לא התכוונתי להרוג אותו,רק רציתי שיפסיק לנשוך אותי כדי שאוכל לטפל בצ'ימצ'אר" אני אומר בדאגה "תוכל לעזור לי לספר את זה לאבי?"
-
[b] אורי - "כן, יש לי פוקיגיר" היא אומרת ומחייכת, בזמן שהיא רושמת לך את המספר שלה על נייר.
[/b][/quote]
אני מסמיק קצת ואז אומר, "מעולה, אני ארשום. אז מה את עושה במקום כזה? את לא נראת לי מתחילה.."
-
עומר - הם לא מקשיבים וממשיכים לריב, כשלפתע אוניקס דוחף את כולם ואוכל את שני הפירות היחידים שנותרו, נראה שכולם די כועסים עליו.
ניתאי - "סליחה, אבל אין לי דרך לעזור לך, תצטרך לספר לו בעצמך" הוא אומר לך.
אורי - "נכון, אני לא מתחילה, אבל יש לי משפחה באזור" היא עונה לך.
"אז אתה אוהב תיאום פוקימונים?" היא שואלת אותך.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 25 2009, 01:41 AM
[b] עומר - הם לא מקשיבים וממשיכים לריב, כשלפתע אוניקס דוחף את כולם ואוכל את שני הפירות היחידים שנותרו, נראה שכולם די כועסים עליו. [/b][/quote]
"טוב, אולי כדאי נחזור למרכז נאכל שם ואז נמשיך" אני אומר מחזיר את כולם ומתחיל ללכת לכיוון המרכז.
-
[b] ניתאי - "סליחה, אבל אין לי דרך לעזור לך, תצטרך לספר לו בעצמך" הוא אומר לך. [/b][/quote]
"טוב,מצטער בהפרעתי לך" אני אומר בעצב והולך לביתי עם ראש מורכן ומחכה שאבי יחזור
-
[b] אורי - "נכון, אני לא מתחילה, אבל יש לי משפחה באזור" היא עונה לך.
"אז אתה אוהב תיאום פוקימונים?" היא שואלת אותך. [/b][/quote]
"כן, אבל לצערי לא הלכתי אף פעם לתחרות אמיתית... האמת היא שמעולם לא יצאתי המעיירה הזאת, עד שיצאתי למסע. אבל אני צופה המון בתחרויות בטלוויזיה! למה, את מתאמת?"
-
עומר - אתם חוזרים למרכז הפוקימונים ואוכלים, כולם נראים די שבעים ושמחים.
לאן תלך?
ניתאי - אתה חוזר הביתה ויושב על הספה שבסלון בלי לעשות שום דבר.
עברה כבר שעה מאז שהגעת, ואתה מתחיל להרגיש קצת מנומנם, גם צ'ימצ'אר נראית עייפה.
אין עוד שום סימן מאבא שלך.
אורי - "כן, אני מתאמת" היא אומרת ומחייכת, בזמן שהיא מוציאה מהתיק שלה מעין קופסה.
היא פותחת אותה ואתה רואה שלושה סרטים.
"זכיתי בהם בתחרויות תיאום" היא אומרת לך.
"ואתה, אתה רוצה להיות מתאם גם?" היא שואלת.