-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 10:20 AM
[b] ניתאי
לאחר שאתם לוחצים את היד, אתה מרגיש משהו מתכתי ביד, ואתה מגלה שזה תג הסבירות של העיר מרוול.
"כעת, לך לשופטים לקבל את הציון ונסגור את המימד הזה" אומר פול מורפי. אתה ניגש לשופטים.
"הציון המקסמלי שיכולת לקבל הוא 100. אנחנו 3 שופטים, שאחראים על 3 קטגוריות שונות, ולכן כל אחד מאיתנו יתן לך לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על כח. הפוקימונים שלך לא יותר מדי חזקים, ולכן אתה מקבל ממנ י25 נקודות" אומר השופט הראשון
"אני הייתי אחראי על טכניקה ושימוש במתקפות. היו לך שם כמה שילובים נחמדים שלפעמים עבדו, ולכן תקבל 30 נקודות" אומר השופט השני
"אני הייתי אחראי על אסטרטגיה ותכנית קרב" אומר השופט השלישי "המהלכים שלך לא היו חכמים במיוחד, ולכן אתה מקבל ממני 25 נקודות"
"סך הכל הציון שלך הוא 80. יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" שואל השופט הראשון. [/b][/quote]
"פוקדע" אני אומר בביטחון ומנסה להסתיר את זה שאני לא יודע מה זאת תעודת מאמן
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 08:05 AM
[b] דודי
אתה יכול לנסות, יש בכל מרכז פוקימונים כמו בסדרה טלפון כזה. וכנראה התכוונת בתגובה למרכז הפוקימונים ולא למכון.
--
אתה מרפא את הפוקימונים, ואחרי זה האחות ג'וי פונה אליך.
"ראיתי שיש לך טורטוויג, אני יכולה לרגע את הפוקידע שלך?" היא שואלת. [/b][/quote]
"כן בסדק קחי"ואני מושיט לה את היד
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 10:20 AM
[b] מקס
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך לבועות, אבל כדורי האש חזקים יותר, והם פוגעים בקלפייבל.
[/b][/quote]
"כל הכבוד צ'ארמנדר! עכשיו דחיפה ואז שוב כדורי אש!"
-
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 11:20 AM
[b] תמיר
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. גיבל שורט את קלפייבל מספר פעמים, ולאחר מכן קלפייבל תוקף עם אגרוף ממוקד ופוגעת. [/b][/quote]
"גיבל,תחזור" אני קורא,מחזיר את גיבל לפוכדור
"היית נהדר" אני לוחש לפוכדור שלו בחיוך,מכניס אותו לכיס.
"צא הופיפ!" אני קורא,וזורק את הפוכדור שלו לאוויר
"בוא נחסל אותו!תשתמש בשאיבת גיגה,ותחזיק את הידים של קלפייבל!"
-
ניתאי
"אוקיי, תן לי אותו" אומר הושפט, אני מניח שאתה נותן לשופט את הפוקדע, והוא מחבר אותו בUSB למחשב, ומכניס לתוכו מידע "אוקיי, המידע על התג נמצא בפוקידע, ויש שם את הססמא של המכון שלנו, שרק אנחנו והוועדה האולימפית יודעים. אם לוועדה יהיו כל מיני בעיות עם הציון, תפנה אותם אלינו. בהצלחה, כעת בוא נעיף את היקום המקביל הזה". השופט מקליד עוד כמה דברים במחשב, ולאט לאט הנוכחים בחדר נעלמים, ואז אתה מוצא את עצמך מחוץ למכון, ודי חשוך.
דודי
האחות ג'וי לוקחת את הפוקידע ומחברת אותו למחשב ובודקת מספר דברים "אוקיי, יש התאמה, פרופסור ג'פרי רוזנשיין השאיר לך כאן חבילה" היא אומרת ונותנת לך חבילה שרשום עליה
'פתח ותתקשר ל- 0274-332-421'
מקס
ללחוץ הגב פעמיים [b]באמת[/b] מגיב פעמיים. זה גאוני.
--
"קלפייבל, חבטת גוף, ולאחר מכן אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, והנזק חזק יותר על צ'ארמנדר, ולאחר מכן כדורי האש פוגעים בקלפייבל, וקלפייבל מחטיאה את האגרוף הממוקד
תמיר
למה 'היית'? הוא 'ישנו' (חבל רק שהמילה הזאת לא באמת קיימת, אבל לא נורא) נהדר, הוא עדיין לא הובס. אני מניח שגם לא התכוונת לזה, אבל זה פשוט מה שמתפרש. ועם מה הופיפ יחזיק את הידיים של קלפייבל?
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת משאיבת הגיגה, אבל המטרונום שלה הופך לגחלת שפוגעת בהופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 11:04 AM
[b] דודי
האחות ג'וי לוקחת את הפוקידע ומחברת אותו למחשב ובודקת מספר דברים "אוקיי, יש התאמה, פרופסור ג'פרי רוזנשיין השאיר לך כאן חבילה" היא אומרת ונותנת לך חבילה שרשום עליה
'פתח ותתקשר ל- 0274-332-421' [/b][/quote]
אני מיתקשר למספר
-
[b] מקס
ללחוץ הגב פעמיים [b]באמת[/b] מגיב פעמיים. זה גאוני.
--
"קלפייבל, חבטת גוף, ולאחר מכן אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. הם מתנגשים, והנזק חזק יותר על צ'ארמנדר, ולאחר מכן כדורי האש פוגעים בקלפייבל, וקלפייבל מחטיאה את האגרוף הממוקד
[/b][/quote]
לחצתי הגב וזה עשה לי תצוגה מקדימה אז חשבתי שלחצתי על תצוגה מקדימה, לחצתי שוב על הגב ואז זה שלח את זה כהודעה שניה
--
"צ'ארמנדר, דחיפה ואז שריטות"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 12:04 PM
[b] תמיר
למה 'היית'? הוא 'ישנו' (חבל רק שהמילה הזאת לא באמת קיימת, אבל לא נורא) נהדר, הוא עדיין לא הובס. אני מניח שגם לא התכוונת לזה, אבל זה פשוט מה שמתפרש. ועם מה הופיפ יחזיק את הידיים של קלפייבל?
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת משאיבת הגיגה, אבל המטרונום שלה הופך לגחלת שפוגעת בהופיפ. [/b][/quote]
מטרונום נעשה לאחר נענוע של הידים של הפוקימון.לכן אם הוא תופס את הידיים שלו,יש לו קצת בעיה לתקוף במטרונום.
כנס ל[url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Metronome_(move)]כאן[/url],תרד למטה לתמונות מהסדרה ותראה שהמתקפה נעשית ע"י ניענוע הידים של טוגפי/מנצ'לקס
-
[b] ניתאי
"אוקיי, תן לי אותו" אומר הושפט, אני מניח שאתה נותן לשופט את הפוקדע, והוא מחבר אותו בUSB למחשב, ומכניס לתוכו מידע "אוקיי, המידע על התג נמצא בפוקידע, ויש שם את הססמא של המכון שלנו, שרק אנחנו והוועדה האולימפית יודעים. אם לוועדה יהיו כל מיני בעיות עם הציון, תפנה אותם אלינו. בהצלחה, כעת בוא נעיף את היקום המקביל הזה". השופט מקליד עוד כמה דברים במחשב, ולאט לאט הנוכחים בחדר נעלמים, ואז אתה מוצא את עצמך מחוץ למכון, ודי חשוך. [/b][/quote]
אני הולך אל מרכז הפוקמונים כדי לרפאות את הפוקמונים שלי ולישון שם
-
דודי
אתה בטוח? יש סיבה שהם קודם ביקשו לפתוח ואז להתקשר. אם אתה רוצה קודם להתקשר אז בסדר.
מקס
זה קורה.
--
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מההתקפות ולאחר מכן פוגעת בצ'ארמנדר
תמיר
אני יודע איך מבצעים מטרונום, ואם היית קורא בקצת יותר עיון את ההודעה שלי, היית שם לב לשאלה
'ועם מה הופיפ יחזיק את הידיים של קלפייבל?'.
ניתאי
הגעת למרכז הפוקימונים וריפיאת.
"יש לך מגבי... אפשר שניה את הפוקדע שלך?" שואלת האחות ג'וי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 11:39 AM
[b] מקס
זה קורה.
--
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מההתקפות ולאחר מכן פוגעת בצ'ארמנדר
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, שריטה ואז דחיפה ולבסוף כדורי אש"
-
[b] ניתאי
הגעת למרכז הפוקימונים וריפיאת.
"יש לך מגבי... אפשר שניה את הפוקדע שלך?" שואלת האחות ג'וי. [/b][/quote]
"למה?" אני שואל בחשדנות לפני שאני נותן לה את הפוקדע שלי שבו המידע על המכון הראשון
-
[b] דודי
אתה בטוח? יש סיבה שהם קודם ביקשו לפתוח ואז להתקשר. אם אתה רוצה קודם להתקשר אז בסדר. [/b][/quote]
אה סליחה טעות אני פותח את החבילה
-
מקס
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מהדחיפה והשריטה, ולאחר מכן משתמשת באגרוף ממוקד, ולבסוף נפגעת מכדורי האש.
ניתאי
ד"א המידע על התג מאובטח באמצעות סיסמא שרק אלה שבמכון והאלה בוועדה האולימפית יודעים, אבל חשדנות זה טוב.
--
"כי קיבלתי רשימה של מספרי פוקדע ופוקימון מפרופסור ג'פרי רוזנשיין, ואם המספר של הפוקדע שלך מתאים לאחד המספרים ברשימה, אז אתה צריך לקבל משהו שהפרופסור השאיר כאן" היא אומרת.
דודי
בחבילה אתה רואה קופסא שמצוייר עליה טלפון נייד, ורשום עליה את המספר של הטלפון הנייד (שתצטרך לבדוק אותו אחרת אף אחד לא ידע מה המספר שלך.) אתה פותח את הקופסא ומוצא בה טלפון נייד