-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 15 2009, 10:57 PM
[b] [color=darkred]אנטו -
"המאמן מבקש ממך לתת בוקס למגילה ולנסות להישאב אליה .[/color] [/b][/quote]
אני נירגע ואחרי שאני מרגיש רגוע אני משחרר את כול העוצמה ונותן אגרוף למגילה.
--------------------------
אחי מה אתה פורש?
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
XD מה פיתאום פורש ! אני עכשיו מנהל את פורום ציור ממוחשב אני לא פורש , הייתי בירושליים יומיים בשביל זה הייתי חסר לא פרשתי .
--------------------
אתה מנסה להיות רגוע אבל לא מצליח .. האגרוף לא השפיע
"תשים את הכפפות ברזל שקיבלת ואז תנסה , תהיה רגוע אנטו" המאמן אומר .[/color]
[color=orange][b]ג'יי~[/b]
עזוב פשוט כדור חשמל XD
----
המאמן נראה נרגש בשמיעתו את מה שלמדת " אחרי שסיפרת לי מה למדת , אולי אתה זוכר איך לעשות את המתקפות , תרצה להראות לי ?" הוא שואל בנימוס אבל זכור שהוא לא צריך להיות מנומס הוא לא חייב לך כלום , הוא המאמן שלך .[/color]
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
ברנדון (מאסטר נוק B) ולופטי (מאסטרית נוק A) מבטיחים שיגבירו את רמת האימונים ושהם יהיו מוכנים כבר מהיום אחרי האימוני, הם עוזבים את החדר ופונים לחדרי האימונים . ג'יימס מבטיח שכבר מעכשיו יתחיל לסדר עניינים ואתה נשכב על המיטה , הינאמורי נשכבת ליידך ואומרת "משעמם להיות מלך ?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 16 2009, 11:27 PM
[b] [color=orange][b]ג'יי~[/b]
עזוב פשוט כדור חשמל XD
----
המאמן נראה נרגש בשמיעתו את מה שלמדת " אחרי שסיפרת לי מה למדת , אולי אתה זוכר איך לעשות את המתקפות , תרצה להראות לי ?" הוא שואל בנימוס אבל זכור שהוא לא צריך להיות מנומס הוא לא חייב לך כלום , הוא המאמן שלך .[/color] [/b][/quote]
אני מנסה להראות את ההתקפות שלי
-
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
ברנדון (מאסטר נוק B) ולופטי (מאסטרית נוק A) מבטיחים שיגבירו את רמת האימונים ושהם יהיו מוכנים כבר מהיום אחרי האימוני, הם עוזבים את החדר ופונים לחדרי האימונים . ג'יימס מבטיח שכבר מעכשיו יתחיל לסדר עניינים ואתה נשכב על המיטה , הינאמורי נשכבת ליידך ואומרת "משעמם להיות מלך ?"[/color] [/b][/quote]
''לא.. פשוט כרגע משעמם לי.'' אומר ואחייך אליה.
לאחר מכן, אגע לה בשדיים בחרמנות.
-
[color=orange][b]ג'יי ~[/b]
אני יודע אבל תפרט קצת ..[/color]
"אם משעמם לך אני אדאג להעסיק אותך" היא אומרת ומתחילה לנשק אותך בעוד אתה מלטף את שדייה היפים , היא מורידה את החולצה שלך . [/color]
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
XD מה פיתאום פורש ! אני עכשיו מנהל את פורום ציור ממוחשב אני לא פורש , הייתי בירושליים יומיים בשביל זה הייתי חסר לא פרשתי .
--------------------
אתה מנסה להיות רגוע אבל לא מצליח .. האגרוף לא השפיע
"תשים את הכפפות ברזל שקיבלת ואז תנסה , תהיה רגוע אנטו" המאמן אומר .[/color]
[/b][/quote]
אני סם את הכפפה וחושב על הים ונירגע אחרי שאני מרגיש רגוע אני משחרר הכול ופוגע במגילה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 16 2009, 11:53 PM
"אם משעמם לך אני אדאג להעסיק אותך" היא אומרת ומתחילה לנשק אותך בעוד אתה מלטף את שדייה היפים , היא מורידה את החולצה שלך . [/color] [/b][/quote]
''אחח הינאמורי..'' אומר ואוריד לה את הבגדים, לאחר-מכן אתן לה להוריד את המכנסיים שלי ואתן לה למצוץ לי.
-
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
היד שלך עוברת דרך המגילה אך לא יוצאת מהצד השני , היא נתקעה בתוך המגילה , אתה מנסה להוציא את היד שלך אבל אתה לא מצליח ומרוב בהלה נכנס לתוך המגילה מבלי לדעת מה יש בפנים . אתה נמצא בתוך אדמה ואתה רואה את לילי , היא נוגעת בך ואתה נכנס למקום אחר , על הר אחר . " זה חלום שיתגשם" לילי אומרת ואתה רואה את עצמך נותן אגרוף לאדמה וקיר אבנים יוצא מהאדמה , אתה רואה שאתה שולט בכוח ויוצר פסלים ודברים יפים באזרת האדמה . היא אומרת " אתה באמת יודע לעשות את זה אנטו , נסה בעצמך" ואתה נופל מהמגילה וחוזר למגרש , המאמן שואל מה היה שם .[/color]
היא מורידה את החולצה ומורידה לך את המכנסיים , מיד השניצל שלך התחיל לעמוד והיא התחילה ללקק אותו כמו סוכריה ארוווכה ארוווכה , התחילה למצוץ אותו והצינור שלך התנפח כמו הציצים שלה "תיזהר שהשניצל לך לא יתפוצץ" היא אומרת בזמן שהשניצל שלך תקוע לה בפה ."שנעבור לפרפר , או ציפור , איך שלא תקרא לזה ?" היא שואלת והרוק של שפתייה נוזל על פיטמותיה הרכות[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 12:16 AM
היא מורידה את החולצה ומורידה לך את המכנסיים , מיד השניצל שלך התחיל לעמוד והיא התחילה ללקק אותו כמו סוכריה ארוווכה ארוווכה , התחילה למצוץ אותו והצינור שלך התנפח כמו הציצים שלה "תיזהר שהשניצל לך לא יתפוצץ" היא אומרת בזמן שהשניצל שלך תקוע לה בפה ."שנעבור לפרפר , או ציפור , איך שלא תקרא לזה ?" היא שואלת והרוק של שפתייה נוזל על פיטמותיה הרכות[/color] [/b][/quote]
''את מוצצת מעולה הינאמורי, את מדהימה.'' אומר בקול חושני וסקסי, ואקח את השניצל העומד שלי, ואעשה לה פרפר מטורף על השדיים, אחריי כל זה אקח את השניצל הנפוח שלי ואתקע אותו מאחורה וקדימה בטירוף.
-
[color=grey][b]אדוארד ~[/b]
היא משמיעה קולות נעימים מאוד ואומרת " אדוווווארד" בכל שנשמע כמו בכי ..
אתה תוקע חזק משני הצדדים עד שקמעת החורים מתחברים , הרעש המענג של הציצים הקופצים שלה , והמציצות שלה , פשוט עומדות לשניצל שלך לייצר יותר ויותר צ'יפס (זרע) . לבסוף אתה מרגיש שזהו שאתה עומד להתפוצץ ביחד איתו , היא נשכבת על המיטה ואתה מפוצץ עליה את כל מה שהיה לך בפנים , מכוסת במשקה לבן היא מאוננת ומלקקת את השניצל שלך . היא הולכת להתנקות ואתה מתלבש , היא חוזרת שהיא עוד עירומה וקופצת עליך , היא אומרת "אדוארד אני כ"כ אוהבת אותך"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 12:31 AM
[b] [color=grey][b]אדוארד ~[/b]
היא משמיעה קולות נעימים מאוד ואומרת " אדוווווארד" בכל שנשמע כמו בכי ..
אתה תוקע חזק משני הצדדים עד שקמעת החורים מתחברים , הרעש המענג של הציצים הקופצים שלה , והמציצות שלה , פשוט עומדות לשניצל שלך לייצר יותר ויותר צ'יפס (זרע) . לבסוף אתה מרגיש שזהו שאתה עומד להתפוצץ ביחד איתו , היא נשכבת על המיטה ואתה מפוצץ עליה את כל מה שהיה לך בפנים , מכוסת במשקה לבן היא מאוננת ומלקקת את השניצל שלך . היא הולכת להתנקות ואתה מתלבש , היא חוזרת שהיא עוד עירומה וקופצת עליך , היא אומרת "אדוארד אני כ"כ אוהבת אותך"[/color] [/b][/quote]
גם אני אותך.'' אומר ואנשק אותה.
אלך להתקלח ואז אתלבש בבגדי השליט שלי, אלבש את השרשרת גם, את החרב, את השריון, את השוריקנים, את הכל בקיצור.
''אני יוצא לסיבוב קטן בממלכה.'' אומר ואצא מהחדר, אלך לכיוון האימונים של הנוק A.
-
אתה נכנס לחדר אימונים מס' 3 - קרח . אתה נמצא באימון של נוק A , הם כבר התחילו והם ניראים רעננים מאוד , "מוכשרים אבל לא כמוך אדוארד" אתה שומע את קול של סטיב ושרשרת הקריסטל שלך זהרה לרגע קט.. החיילים שמים לב אליך וכורעים ברך .. לופטי , מאסטרית נוק A מסמנת להם לשבת ולחכות לפקודתך .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 12:46 AM
אתה נכנס לחדר אימונים מס' 3 - קרח . אתה נמצא באימון של נוק A , הם כבר התחילו והם ניראים רעננים מאוד , "מוכשרים אבל לא כמוך אדוארד" אתה שומע את קול של סטיב ושרשרת הקריסטל שלך זהרה לרגע קט.. החיילים שמים לב אליך וכורעים ברך .. לופטי , מאסטרית נוק A מסמנת להם לשבת ולחכות לפקודתך .[/color] [/b][/quote]
'כן, סטיב.. איך אתה מסתדר?' אומר בתת המודע שלי ואפנה לסטיב.
''אני רואה שאתם מתאמנים, כל הכבוד.
אני חושב שלופטי עושה עבודה נהדרת איתכם, הרי אתם חזקים ורעננים..'' אומר ואחייך אליהם.
-
היא מחייכת ואומרת "המשיכו" והם ממשיכים להילחם , ניראים טעונים טוב לקראת כל דבר יכול לקרות
*המשך רק אחרי שתקרא את המידע על ג'רוד :
אתה מסתכל על הקרחונים היפים ועל הנטיפים שעל הקיר , אחד הנטיפים נופלים ומנפצים קרחון , ומבעד לקרחון ממש מאחוריו אתה רואה קרחון בצבע שונה , צבע שחור![/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 17 2009, 01:13 AM
היא מחייכת ואומרת "המשיכו" והם ממשיכים להילחם , ניראים טעונים טוב לקראת כל דבר יכול לקרות
*המשך רק אחרי שתקרא את המידע על ג'רוד :
אתה מסתכל על הקרחונים היפים ועל הנטיפים שעל הקיר , אחד הנטיפים נופלים ומנפצים קרחון , ומבעד לקרחון ממש מאחוריו אתה רואה קרחון בצבע שונה , צבע שחור![/color] [/b][/quote]
''לופטי, קחי את החיילים למקום בטוח, תפעילי את האעזקה בממלכה ותגידי לג'יימס להתקשר במהירות לממלכת המים, ג'רוד מתקיף..'' אני אומר ואלך לכיוון הקרחון השחור, ''ג'רוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אצעק בקוליי קולות.