-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 27 2010, 05:18 PM
[b] הרבה מאוד אנשים לא אומרים שהם סובלים, בוא תראה לי אנשים שמאז סיום המשובים הקודמים והשינוי אמרו שהם סובלים בגללי, ולא אנשים בבאן שלא נמצאים כאן. הבעיה הזאת היא שלי איתך, ולא היית אמור להוציא אותה מהתחום הזה. אבל במקום זה הלכת בדרך הפחדנית (אני לא אומר שאתה פחדן פה, שלא תבין אותי לא נכון) ופרסמת את זה בציבור, כשאתה יודע שרוב מי שבעדי לא יוכלו להגיב ושגם לי יקח זמן להגיב [/b][/quote]
בינתיים רוב התגובות שם הן כן בעדך :/
-
-
מיאו כן,לא נורא,אני אשיג עכברים משלי
מיאו D:
-
מתי תקלטו שיותר מחצי מהקהילה לא רוצים את נורג הוא סתם דיקטטור !
כבר 3 נושאים נפתחו נגדו ואתם לא עושים כלום ...
-
[quote][i]Originally posted by רטיקייט פראי הופיע[/i]@Mar 27 2010, 06:23 PM
[b] מתי תקלטו שיותר מחצי מהקהילה לא רוצים את נורג הוא סתם דיקטטור !
כבר 3 נושאים נפתחו נגדו ואתם לא עושים כלום ... [/b][/quote]
רוב האנשים שבאו אלי במשוב, לקחתי את ההערות והשתפרתי ועכשיו הרבה אנשים לא באים אלי בטענות, ולקרוא לי דיקטטור זה כבר חורג מהזכויות שלכם ומגיע למצב של פגיעה בכבוד באדם. תתחילו להתנהג כמו שצריך ולתת משוב כמו בני אדם בבקשה.
אני אולי לא נפגע, אבל יש גבול לכמה אני אסבול מכם.
תדברו כמו שצריך ואז אני אקשיב.
מי שלא מכבד אותי, אני לא מכבד אותו, חד וחלק. יחס גורר יחס לשני הכיוונים, לטוב ולרע
-
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 27 2010, 05:26 PM
[b] רוב האנשים שבאו אלי במשוב, לקחתי את ההערות והשתפרתי ועכשיו הרבה אנשים לא באים אלי בטענות, ולקרוא לי דיקטטור זה כבר חורג מהזכויות שלכם ומגיע למצב של פגיעה בכבוד באדם. תתחילו להתנהג כמו שצריך ולתת משוב כמו בני אדם בבקשה.
אני אולי לא נפגע, אבל יש גבול לכמה אני אסבול מכם.
תדברו כמו שצריך ואז אני אקשיב.
מי שלא מכבד אותי, אני לא מכבד אותו, חד וחלק. יחס גורר יחס לשני הכיוונים, לטוב ולרע [/b][/quote]
בפעם האחרונה שבדקתי דיקטטור זאת לא קללה.
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 27 2010, 06:27 PM
[b] בפעם האחרונה שבדקתי דיקטטור זאת לא קללה. [/b][/quote]
לא אמרתי שזו קללה.
אבל זה שם גנאי ופגיעה בכבוד האדם, לפחות במצב הזה
-
זה לא שם גנאי.
דיקטטור זה שליט ששולט בשלטון דיקטטורי.
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 27 2010, 06:30 PM
[b] זה לא שם גנאי.
דיקטטור זה שליט ששולט בשלטון דיקטטורי. [/b][/quote]
במקרה המסויים הזה זה כן מתפקד כשם גנאי הפוגע בכבוד האדם. לא אמרתי שזה שם גנאי שמעליב, הוא פוגע בכבוד האדם, וזה כבר מספיק נורא
-
הוא לא.
אתה בוחר להעלב מזה בשביל שיהיה לך מה להגיד.
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 27 2010, 06:33 PM
[b] הוא לא.
אתה בוחר להעלב מזה בשביל שיהיה לך מה להגיד. [/b][/quote]
אני אמרתי שזאת לא העלבה ושאני לא נעלב, אתה לא מקשיב לי. זאת פגיעה בכבוד ולא יותר מזה, אבל פגיעה בכבוד זה כבר הרבה מאוד
-
איך הוא פגע לך בכבוד?
אתה בעצמך אמרת שלא נעלבת ושזאת לא העלבה. מה פוגע פה?
-
[quote][i]Originally posted by Another Brick in the Wall[/i]@Mar 27 2010, 06:40 PM
[b] איך הוא פגע לך בכבוד?
אתה בעצמך אמרת שלא נעלבת ושזאת לא העלבה. מה פוגע פה? [/b][/quote]
לא ברגשות, בכבוד של אדם.
אני לא אנסה להסביר לך את זה, אם אתה לא מבין את זה אז אין לי מה לעשות אם זה, אני לא אשם בזה שאתה לא מבין מה ההבדל בין פגיעה ברגשות לפגיעה בכבוד
-
חח אתה פשוט מצחיק אותי אתה כל חמש דקות סוטר את עצמך ...