-
[QUOTE=הראשון מהסוף;605927][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]היא מסתכלת אחורה לכיוון שלך ומגחכת. "צומחות לך כנפיים מהגב וכל מה שמעניין אותך זה אני?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ברור.." אגיד ואצחק. "את הרבה יותר מעניינת מכנפיים." אגיד לה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]היא נראית מרוצה מעצמה. "אוקי... קוראים לי אשלי."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;605935][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]היא נראית מרוצה מעצמה. "אוקי... קוראים לי אשלי."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"נעים להכיר אותך אשלי,הייתי צריך להרוג את ג'יימס. הוא רצח את דני רודס,איך אני אמור לדעת עכשיו מי רצח את ההורים שלי?" אגיד בדאגה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;605922][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"אני מנסה להסביר לך, אבל אתה ממשיך וממשיך וממשיך." אומר האיש ונראה משועמם. הכל נעשה שחור ואתה כבר לא יודע כלום.
אתה מתעורר לאחר מי יודע כמה זמן, עם כאב ראש אדיר. האיש הקירח עם הקעקוע עומד מולך. "בוקר טוב, יפהפייה נרדמת." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"בוקר נהדר , אנחנו עדיין כאן .. מה ?"
אשאל אותו ואבדוק מה מצבו של הגב שלי והבלוטות הכואבות שהיו לי קודם .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]שוב התגובה שלך לא מתאימה, משתי סיבות:
א'- האופי שלך הוא בנאדם שלא מרבה לדבר
ב- שוב אתה מדבר יותר מידי... אתה אומר "נעים להכיר אותך" ואז ישר קופץ לנושא אחר לגמרי..... תגיב שוב עם תיקון בבקשה:D[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] שכחתי לציין שאתה שוכב על הבטן. כשאתה קם אתה מרגיש כאילו יצאו לך שתי גפיים חדשות מהגב. אבל הוא כבר לא כואב. אתה מסתכל אחורה ורואה את מה שחשבת... שתי כנפיים ענקיות שמבצבצות מהגב שלך.[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;605831][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"תתפלא," אומר אייס. "הבנאדם הממוצע יעשה הכל כדי להמנע מקרב..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"למזלנו אנחנו לא פוגשים כמעט אנשים ממוצעים "אומר והוסיף צחוק קטן .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray] הוא מגחך. "זה נכון." הוא אומר. אתם מתקרבים אל היציאה מהרחוב. "אתה חושב שכדאי שנתפצל?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606346][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray] הוא מגחך. "זה נכון." הוא אומר. אתם מתקרבים אל היציאה מהרחוב. "אתה חושב שכדאי שנתפצל?" הוא שואל.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אהממ אני חושב שזה נכון להתפצל ככה שנפגוש יותר אנשים אבל אני מפחד שנפגוש את ג'ייקוב שאנחנו לבד ככה אין לנו כל כך סיכוי "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray] אייס מהרהר במה שאמרת לו. "מצד שני, גם ביחד אני לא חושב שיש לנו סיכוי אם הוא יפתיע אותנו עכשיו..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;606224][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]שוב התגובה שלך לא מתאימה, משתי סיבות:
א'- האופי שלך הוא בנאדם שלא מרבה לדבר
ב- שוב אתה מדבר יותר מידי... אתה אומר "נעים להכיר אותך" ואז ישר קופץ לנושא אחר לגמרי..... תגיב שוב עם תיקון בבקשה:D[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] שכחתי לציין שאתה שוכב על הבטן. כשאתה קם אתה מרגיש כאילו יצאו לך שתי גפיים חדשות מהגב. אבל הוא כבר לא כואב. אתה מסתכל אחורה ורואה את מה שחשבת... שתי כנפיים ענקיות שמבצבצות מהגב שלך.[/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"נעים להכיר אותך אשלי." אגיד ואשתוק,אמשיך לעוף.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606354][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray] אייס מהרהר במה שאמרת לו. "מצד שני, גם ביחד אני לא חושב שיש לנו סיכוי אם הוא יפתיע אותנו עכשיו..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"ביחד לפחות נצליח לשרוד "אומר .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple] היא שותקת. אתם עפים כמה זמן והנוף מתחיל להשתנה. אתם מגיעים לאיזור היותר עסקי של ניו יורק במנהטן, איפה שכל גורדי השחקים נמצאים. אתם נוחתים על גג בניין האמפייר סטייט. "לפני שנתקדם, נראה לי שכדאי להסביר לך מה קורה?" אומרת אשלי. "יש לך שאלות ספיציפיות?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתם הולכים ברחובות, אבל ממש קשה למצוא מישהו בשעה כל כך מאוחרת, במיוחד מאז שהתחיל [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]הבלאגן בעיר[/URL][/COLOR] [COLOR=Gray]החנות הפתוחה היחידה בשעה הזאת היא איטליז בשר גדול. "שניכנס לכאן?" שואל אותך אייס.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;606374][COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple] היא שותקת. אתם עפים כמה זמן והנוף מתחיל להשתנה. אתם מגיעים לאיזור היותר עסקי של ניו יורק במנהטן, איפה שכל גורדי השחקים נמצאים. אתם נוחתים על גג בניין האמפייר סטייט. "לפני שנתקדם, נראה לי שכדאי להסביר לך מה קורה?" אומרת אשלי. "יש לך שאלות ספיציפיות?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתם הולכים ברחובות, אבל ממש קשה למצוא מישהו בשעה כל כך מאוחרת, במיוחד מאז שהתחיל [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]הבלאגן בעיר[/URL][/COLOR] [COLOR=Gray]החנות הפתוחה היחידה בשעה הזאת היא איטליז בשר גדול. "שניכנס לכאן?" שואל אותך אייס.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אמ.. אני רק רוצה לדעת מה אני עושה פה? למה לקחת אותי לפה?" אשאל[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]היא מתיישבת מולך, וגורמת לכנפיים שלה לחזור לגב. "אתה כאן כי אתה צריך להיות כאן. אתה אחד מאיתנו, וזה המקום שלנו."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;606382][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]היא מתיישבת מולך, וגורמת לכנפיים שלה לחזור לגב. "אתה כאן כי אתה צריך להיות כאן. אתה אחד מאיתנו, וזה המקום שלנו."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
אחזיר את הכנפיים לגב "הוא הרג את דני רודס,עכשיו אני לא אדע מי רצח את ההורים שלי." אגיד באכזבה.