החזירו את ליאור לנהל את חתימות D:
Printable View
החזירו את ליאור לנהל את חתימות D:
חחחח שקד אחשלי אתה (:
[SIZE=6][COLOR=green]יש לכם רעיון לפוקימון, תכתבו אותו בנושא הבא והוא יהפוך לפוקימון אמיתי[/COLOR][/SIZE]
[URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24106"][COLOR=#800080]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24106[/COLOR][/URL]
אולי אביא רעיון לפוקימון[לזה שפירסם תנושא שלו]
---
או שאעבוד עכשיו על כמה טיפים בנושא התמונות מקלפי יוגיהו[אפילו אפשר לעשות נושא שיהיו בו מאגר קלפים חתוכים שמשתמשים הביאו], או שאלך לישון O:
[QUOTE=Dudi;668169]חחחח שקד אחשלי אתה (:[/QUOTE]
ואני?
[quote=Dudi;668169]חחחח שקד אחשלי אתה (:[/quote]
מה יש דודי יא צעיר? D:
אהה אביב בדקתי את הכינוי שלך זה הקלף עם הקוסם הזה, היה לי אותו פעם P:
[QUOTE=Kratos;668179]מה יש דודי יא צעיר? D:
אהה אביב בדקתי את הכינוי שלך זה הקלף עם הקוסם הזה, היה לי אותו פעם P:[/QUOTE]
אני ידעתי את זה לפניך
[quote=איש האבטיח;668182]אני ידעתי את זה לפניך[/quote]
אני שכחתי את זה לפניך O:
אה מגניב חח, איזה באסה, הדגל פיראטים נראה יותר מגניב במערכות שהסמל האישי מצד ימין ככה כמו במערכת הישנה
שמישהו יגיב לי על הסיקור מהחורבן הזה!@$%@#$&%^*)%
[quote=White Magical Hat;668184]אה מגניב חח, איזה באסה, הדגל פיראטים נראה יותר מגניב במערכות שהסמל האישי מצד ימין ככה כמו במערכת הישנה[/quote]
חח באסה לך S:
למה הורדת את השמן? XD
זה פאקינג מרשל די טיץ', בלקבירדדדדדדדדד, אימת הימים, האויב המושבע של לופי, אחת הדמויות שיש להעריץץץץץץץץץץ
ופשוט שהכינוי BleackBird לצד הדגל פיראטים מגניב, רק שזה לא כמו במערכת הישנה, ושהכינוי שלי הוא של קלף מיוגיהו ><
[quote=White Magical Hat;668188]זה פאקינג מרשל די טיץ', בלקבירדדדדדדדדד, אימת הימים, האויב המושבע של לופי, אחת הדמויות שיש להעריץץץץץץץץץץ
ופשוט שהכינוי BleackBird לצד הדגל פיראטים מגניב, רק שזה לא כמו במערכת הישנה, ושהכינוי שלי הוא של קלף מיוגיהו ><[/quote]
אני תמיד מפסיק באמצע לקרוא את המנגה אז אין לי מושג מי זה.. XD
דגל פיראטים על כינוי של יוגיהו S:
הרסו לך S:
[QUOTE=White Magical Hat;668188]זה פאקינג מרשל די טיץ', בלקבירדדדדדדדדד, אימת הימים, האויב המושבע של לופי, אחת הדמויות שיש להעריץץץץץץץץץץ
ופשוט שהכינוי BleackBird לצד הדגל פיראטים מגניב, רק שזה לא כמו במערכת הישנה, ושהכינוי שלי הוא של קלף מיוגיהו ><[/QUOTE]
ואו, רק עכשיו שמתי לב שאתה מנהל XD
מזל טוב על הבחירות בנאדם!
חח כן אני עייף רצח כי קמתי מוקדם לבדיקת דם, רק מחר אתחיל לעבוד.
בכל אופן, קראטוס, אין כזה דבר להפסיק באמצע מנגת השונאן\המנגה הטובה בהיסטוריה, מנגה שפתחה אופקים, יצירת אומנות, אחד מפלאי עולם, תעצור אותי כי אמשיך לעד ><
הלכתי לישון חברה, מחר אתחיל לעבוד יש לי יום שלם[ובחמישי הטורניר יוגיהו, אתחבר רק בערב]
עריכה: אבטיחי, אסתכל על הסיקור שלך מחר טוב? איפה הוא?