אני ממש לא אוהב את הרעיון שלמנהלים יש דרך לראות ה"פ זה ממש מגעיל! וטוב שאמרתם לי את זה! אני סיפרתי למישהו משהו ממש ממש אישי על החיים שלי וזה מגעיל עצם העובדה שהם אפילו לא דיווחו על כך!
Printable View
אני ממש לא אוהב את הרעיון שלמנהלים יש דרך לראות ה"פ זה ממש מגעיל! וטוב שאמרתם לי את זה! אני סיפרתי למישהו משהו ממש ממש אישי על החיים שלי וזה מגעיל עצם העובדה שהם אפילו לא דיווחו על כך!
[quote=the charmander;768765]אני ממש לא אוהב את הרעיון שלמנהלים יש דרך לראות ה"פ זה ממש מגעיל! וטוב שאמרתם לי את זה! אני סיפרתי למישהו משהו ממש ממש אישי על החיים שלי וזה מגעיל עצם העובדה שהם אפילו לא דיווחו על כך![/quote]
תתנחם בכך שתקרא את החתימה שלי :sorry:
@יגאל, לפורום מת צריך מנהל מת. אף אחד לא נמצא בפורום ספרות, אז גם לא צריך שהמנהל שלו יהיה שם. הכל חייב לתאום זה לזה בשלמות.
[QUOTE=pokedex;768764]זה עדיף על שלא יהיה מנהל בכלל...[/QUOTE]
למה צריך מנהל שהיה מחובר לפחות פעם ביום
[QUOTE=the charmander;768765]אני ממש לא אוהב את הרעיון שלמנהלים יש דרך לראות ה"פ זה ממש מגעיל! וטוב שאמרתם לי את זה! אני סיפרתי למישהו משהו ממש ממש אישי על החיים שלי וזה מגעיל עצם העובדה שהם אפילו לא דיווחו על כך![/QUOTE]
מנהלים לא יכולים לקרוא ה"פ של משתמשים, אולי רותם אם הוא מתקין מוד
וגם אם כן אני לא חושב שאף אחד מספיק משועמם כדאי לקרוא את הההודעות הפרטיות שלך X:
[quote=יגאל;768768]למה צריך מנהל שהיה מחובר לפחות פעם ביום[/quote]
מה הבעייה בלהיות מחובר פעם ביום?
בפורום לא פעיל יותר מדי כמו ספרות, לא צריך מנהל שישמור באופן אינטנסיבי. אם אכן קוראת בעייה, יש שלושה פקחים שיתמודדו איתה באופן מצויין.
[QUOTE=pokedex;768770]מה הבעייה בלהיות מחובר פעם ביום?
בפורום לא פעיל יותר מדי כמו ספרות, לא צריך מנהל שישמור באופן אינטנסיבי. אם אכן קוראת בעייה, יש שלושה פקחים שיתמודדו איתה באופן מצויין.[/QUOTE]
עם יש פחקים עז לא צריך גם מנהלים לפורום דיבורים משחקים וחת''ם
על מה אתם מדברים אני מת להיות מנהל בפורום ספרות, ואני מתכוון להחיות את הפורום בקרוב!
חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.
[quote=the charmander;768772]על מה אתם מדברים אני מת להיות מנהל בפורום ספרות, ואני מתכוון להחיות את הפורום בקרוב![/quote]
תציע את עצמך, בחודש ספטמבר נבחרים המנהלים לפורומים השונים.
[quote=יגאל;768771]עם יש פחקים עז לא צריך גם מנהלים לפורום דיבורים משחקים וחת''ם[/quote]
תקרא את מה שכתבתי למעלה:
לפורום מת צריך להיות מנהל מת. אם הפורום לא פעיל, אז גם המנהל לא צריך להיות פעיל. הכל צריך לתאום זה את זה בשלמות.
לעומת זאת לפורום כמו דיבורים וחת"ם צריכים להיות מנהלים חיים ופעילים, וזה אכן המצב (עבור פורום דיבורים הטענה מתקיימת באופן ריק, כי אין לו מנהל, וממילא מנהל פורום דיבורים הוא פעיל מאוד)
[QUOTE=the charmander;768772]על מה אתם מדברים אני מת להיות מנהל בפורום ספרות, ואני מתכוון להחיות את הפורום בקרוב![/QUOTE]
עם אתה רוצה להיות מנהל פורום ספרות תשלח הודעה למנכל הוא יקבל אותך
[QUOTE=pokedex;768750]מור, הוספתי את זה הרגע לחתימה D:[/QUOTE]
חחחח הייתי צריך להגיד את זה בסגנון אחר כמו:
"אתה מודע לזה שnilasak זה אתה?"
חחח יותר מצחיק לא?
[quote=יגאל;768776]עם אתה רוצה להיות מנהל פורום ספרות תשלח הודעה למנכל הוא יקבל אותך[/quote]
בכלל לא בטוח שהוא יקבל אותו. כשאני שאלתי את אור אם אני יכול להיות מנהל ספורט אז הוא אמר לי שבינתיים פורום ספורט לא פעיל מספיק כדי שהוא צריך שיהיו בו 2 מנהלים, אך אני יוכל להיות מנהל במידה ואבי יועבר להיות פקח/יפרוש מהתפקיד. לצורך ראייה, פורום ספורט יותר פעיל מפורום ספרות, אז אני חושב שהבנת את הקונספט.
[quote=MoR;768777]חחחח הייתי צריך להגיד את זה בסגנון אחר כמו:
"אתה מודע לזה שnilasak זה אתה?"
חחח יותר מצחיק לא?[/quote]
אני לא שיניתי מילה ממה שכתבת, ואני לא מתכוון. אני העתקתי בדיוק את ההודעות המקוריות ולשנות אותן זה יהיה כמו לרמות את קוראי החתימה.
[QUOTE=LordAbizi;768775]תקרא את מה שכתבתי למעלה:
לפורום מת צריך להיות מנהל מת. אם הפורום לא פעיל, אז גם המנהל לא צריך להיות פעיל. הכל צריך לתאום זה את זה בשלמות.
לעומת זאת לפורום כמו דיבורים וחת"ם צריכים להיות מנהלים חיים ופעילים, וזה אכן המצב (עבור פורום דיבורים הטענה מתקיימת באופן ריק, כי אין לו מנהל, וממילא מנהל פורום דיבורים הוא פעיל מאוד)[/QUOTE]
עם ישימו מנהל חדש שמשקיע הוא יכול להחיות את הפורום ספרות זה קשור רק במנהל עם המנהל נעדר אז למה שאנשים ירצו להיות פעילים בפורום מת ועם הוא פעיל ורושם סיפורים ושירים הם ירצו רק להחיות את הפורום