אבל המחיר יקר, אחושרמוטה.
Printable View
אבל המחיר יקר, אחושרמוטה.
[QUOTE=Knight of the Night;999959]בסדר גיא,תגיד אחי אתה יכול ללחוץ כאן?
[url]http://s3.bitefight.co.il/user/bite/19994[/url]
אני חדש בבייטפייט רק היום הצטרפתי :)[/QUOTE]
ננשכת על ידי mor328 ו5.57 קילו של בשר נתלשו מגופך.
הפוך לאיש זאב גם אתה ע"י הרשמה כאן
פאקקק
תודה!
בזכותך הורדתי 5.5 קילו! עכשיו אני רזה DDD:
[quote=Stranger in a Strange Land;999967]אין לך מושג כמה אני רוצה לעצבן אותך.[/quote]
נראה לי שיש לי מושג.
ולעניות דעתי אין לך שמץ של סיבה לעצבן אותי, לפחות לא בדרך אותה ציינתי בהודעתי הקודמת.
[QUOTE=LordAbizi;999972]נראה לי שיש לי מושג.
ולעניות דעתי אין לך שמץ של סיבה לעצבן אותי, לפחות לא בדרך אותה ציינתי בהודעתי הקודמת.[/QUOTE]
רגע, זה הסיפור הזה על מייפל סטורי שפלופי התלהב ממנו כל הזמן?
כי אם כן אז אין לי בעיה לעצבן אותך :P
שלום לכולם!
מצטער שלא הייתי כאן הרבה זמן,אבל אני עדיין קצת חולה.........
אגב,הפרק יצא מחר,וביינתיים,אתם מוזמנים להגיב על הרעיון של הסיפור החדש.
[IMG]http://www.petnet.co.il/upload/pardo/horse11.jpg[/IMG]
קרדיט לי על הסוסה שלמעלה
[quote=Stranger in a Strange Land;999974]רגע, זה הסיפור הזה[SIZE=7] על[/SIZE] מייפל סטורי שפלופי התלהב ממנו כל הזמן?
כי אם כן אז אין לי בעיה לעצבן אותך :P[/quote]
[SIZE=7]בשום פנים ואופן לא "על"![/SIZE]
הסיפור מבוסס בקוים כלליים מאוד, אבל בשום פנים ואופן לא על.
וכן, מדובר בסיפור הזה.
אבל, התגובה האחרונה בסיפור שלי היא לפני חודש בערך, לכן רק לי מותר להגיב, וזה כדי לפרסם עוד פרק, לפחות לפי חוקי פורום ספרות. לכן אסור להגיב בסיפור שלי, ואני לא מגיב בסיפור שלי, כי לא הגיבו לי על הפרק הקודם. לכן תקעתי את הסיפור שלי במלכודת מוות שאין לה פתרון!!
[QUOTE=LordAbizi;999980][SIZE=7]בשום פנים ואופן לא "על"![/SIZE]
הסיפור מבוסס בקוים כלליים מאוד, אבל בשום פנים ואופן לא על.
וכן, מדובר בסיפור הזה.
אבל, התגובה האחרונה בסיפור שלי היא לפני חודש בערך, לכן רק לי מותר להגיב, וזה כדי לפרסם עוד פרק, לפחות לפי חוקי פורום ספרות. לכן אסור להגיב בסיפור שלי, ואני לא מגיב בסיפור שלי, כי לא הגיבו לי על הפרק הקודם. לכן תקעתי את הסיפור שלי במלכודת מוות שאין לה פתרון!![/QUOTE]
אתה משחק במייפל? :o
ופאק חוקי פורום ספרות, אני אגיב אם אני ארצה להגיב. גם ככה אדם הוא המנהל של הפורום הזה והוא מת עלי.
[quote=Stranger in a Strange Land;999981]אתה משחק במייפל? :o
ופאק חוקי פורום ספרות, אני אגיב אם אני ארצה להגיב. גם ככה אדם הוא המנהל של הפורום הזה והוא מת עלי.[/quote]
משחק במובן הרחב.
כלומר, אני רוצה לשחק, אך יש לי קשיים אלו ואחרים במימוש זאת. כעת אני יכול לשחק רק בדרך מחתרתית לא מהמחשב שלי.
תכנסו לאסי ולגורי(הנושא שבפורום פנאי והומור)
תומר כנס למסן
למה?
[QUOTE=LordAbizi;999983]משחק במובן הרחב.
כלומר, אני רוצה לשחק, אך יש לי קשיים אלו ואחרים במימוש זאת. כעת אני יכול לשחק רק בדרך מחתרתית לא מהמחשב שלי.[/QUOTE]
אה.
פתחתי דמות באל נידו, אחד מהשרתים החדשים שיצאו עם הפאץ' של המפץ הגדול והגעתי לרמה 70 תוך פחות מחודש, ככה שקיבלתי את הבנדנה הזאת שנותנת 18 לכל הסטאטים D:
[quote=Stranger in a Strange Land;999990]אה.
פתחתי דמות באל נידו, אחד מהשרתים החדשים שיצאו עם הפאץ' של המפץ הגדול והגעתי לרמה 70 תוך פחות מחודש, ככה שקיבלתי את הבנדנה הזאת שנותנת 18 לכל הסטאטים D:[/quote]
התחדש.
[QUOTE=guylamed;999960]חבר זה חבר... הקרבתי 2.87 קילו בשבילך...
ננשכת על ידי mor328 ו2.87 קילו של בשר נתלשו מגופך.[/QUOTE]
תודה אחי :)
אתה גם משחק בזה?