[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002800]חחחחחחחחחחח
בנאדם
פחות מ-2% מגרמניה השתייכו לנאצים בתקופת השואה (מלחמת העולם השנייה, כן? לא הראשונה או משהו? אני מתבלבל פשוט :$), שהתקופה ההיא הייתה השיא של הנאציזם.
בקיצור, אתה טמבל.[/QUOTE]
מה קשור
Printable View
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002800]חחחחחחחחחחח
בנאדם
פחות מ-2% מגרמניה השתייכו לנאצים בתקופת השואה (מלחמת העולם השנייה, כן? לא הראשונה או משהו? אני מתבלבל פשוט :$), שהתקופה ההיא הייתה השיא של הנאציזם.
בקיצור, אתה טמבל.[/QUOTE]
מה קשור
[QUOTE=Barney Stinson;1002798]כן, היה ממש עצוב, אבל משומה הפרידה של מארשל ולילי והבריחה של סטלה השפיעו עלי יותר. נראלי היו צריכים להשקיע יותר בקטע הזה ספציפית.[/QUOTE]
המוות של אבא שלו היה יותר עצוב O: השפיע עלי יותר
ומלחמת העולם השנייה יא לא יודע היסטוריה XD
דרך אגב, אל תשכחו שהייתה גם שאווה ארמנית
[QUOTE=Zach Fair;1002795]ושכול הדרדסים חרמנים D:
דרך אגב
אני גר בנתניה אז אני די בטוח שכול זה קורה O:
ואופיר,
מה הם אוכלים בהפסקות?
והפרק היה עצוב O:
מרשל יחשוב שזה היה בגללו[/QUOTE]
הם אוכלים ילדים אלא מה?
תגיד, אלכסיי, מה אתה היית עושה עם ערבי היה מציל אותך ממוות בטוח?
[QUOTE=Barney Stinson;1002798]כן, היה ממש עצוב, אבל משומה הפרידה של מארשל ולילי והבריחה של סטלה השפיעו עלי יותר. נראלי היו צריכים להשקיע יותר בקטע הזה ספציפית.[/QUOTE]
אתה צוחק? אני עמדתי לבכות :(
[QUOTE=LordAbizi;1002797]ושכל הWild Hunter הם KSer-ים.[/QUOTE]
ושכל הנובים כותבים mesos PL0x
[QUOTE=~גלואה Αυολακγ~;1002799]בוא נגיד את זה ככה.
היהודים לא עושים את זה רק בגלל שהם יהודים...
הערבים חוטפים רק בגלל שאלו יהודים...[/QUOTE]
לאו דווקא, וגם אם כן, זה לא כזה משנה את העובדה שגם יהודים וגם ערבים עושים את זה, ולפי מה שאתה אומר יהודים עושים את זה בשביל עצמם, בעוד שערבים עושים את זה בשביל הדת שלהם/המדינה שלהם/שיט אחר שהוא לא בשבילם.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1002799]בוא נגיד את זה ככה.
היהודים לא עושים את זה רק בגלל שהם יהודים...
הערבים חוטפים רק בגלל שאלו יהודים...[/quote]
אנחנו מדברים על היוחסה שבין האדם לבין פעולותיו, לא בין מושא חטיפותיו לבין פעולותיו. כלומר הטענה היא שערבים לא חוטפים כי הם ערבים, אלא מכיוון שיש פגם מסוים במיץ המח שלהם. אך פגמים כאלה במיץ המח יכולים להופיע בכל מקום, ולכן זה לא תלוי גזע.
[QUOTE=Barney Stinson;1002803]הם אוכלים ילדים אלא מה?
תגיד, אלכסיי, מה אתה היית עושה עם ערבי היה מציל אותך ממוות בטוח?[/QUOTE]
מה הייתי עושה?
מה זה משנה אם זה ערבי או בחורה O: העיקר שהצילו אותי
[QUOTE=Zach Fair;1002802]המוות של אבא שלו היה יותר עצוב O: השפיע עלי יותר
ומלחמת העולם השנייה יא לא יודע היסטוריה XD
דרך אגב, אל תשכחו שהייתה גם שאווה ארמנית[/QUOTE]
ישראל זאת מדינה שמכחישה את השואה הזאת בשביל לשמור על יחסים קרובים עם טורקיה, אז לפי מה שידוע לנו, הישראלים, מעולם לא הייתה שואה כזאת. אל תמציא לי דברים:peee:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002807]ישראל זאת מדינה שמכחישה את השואה הזאת בשביל לשמור על יחסים קרובים עם טורקיה, אז לפי מה שידוע לנו, הישראלים, מעולם לא הייתה שואה כזאת. אל תמציא לי דברים:peee:[/QUOTE]
O:
זאת לא המצאה
[quote=Stranger in a Strange Land;1002804]
לאו דווקא, וגם אם כן, זה לא כזה משנה את העובדה שגם יהודים וגם ערבים עושים את זה, ולפי מה שאתה אומר יהודים עושים את זה בשביל עצמם, בעוד שערבים עושים את זה בשביל הדת שלהם/המדינה שלהם/שיט אחר שהוא לא בשבילם.[/quote]
ערבים גם עושים את זה בשביל עצמם וגם בשביל הדת שלהם או המדינה שלהם או מה שלא יהיה.
גם היהודים שעושים דברים כאלו צריכים לשבת בכלא והם אכן יושבים...
אבל לעומת הערבים ששם זה כמעט כולם אצלינו זה מספר מועט של אנשים וגם הם עושים את זה רק לעם שלהם כלומר פועלים לפי האינטרסים האישיים שלהם ולכן הם לא מעניינים אותי...
[QUOTE=Zach Fair;1002808]O:
זאת לא המצאה[/QUOTE]
אז אתה לא ישראלי יא לא מכחיש את השואה הארמנית אחד.
[QUOTE=Barney Stinson;1002803]הם אוכלים ילדים אלא מה?
תגיד, אלכסיי, מה אתה היית עושה עם ערבי היה מציל אותך ממוות בטוח?[/QUOTE]
הוא לא הוא ערבי זה לא הגיוני
[QUOTE=Zach Fair;1002806]מה הייתי עושה?
מה זה משנה אם זה ערבי או בחורה O: העיקר שהצילו אותי[/QUOTE]
תכלס
אבל מעניין מה אנשים אחרים היו עושים.
ונדב, אני מודע לכך שזה יותר עצוב, אבל מזה לא כמעט בכיתי, ממה שאמרתי קודם כן כמעט בכיתי. תאמת, לא זוכר כבר, נראלי כן כמעט בכיתי בעצם. אבל אני ממשיך כמעט לבכות כשאני רואה את שני הקטעים ההם.
[quote=LordAbizi;1002805]אנחנו מדברים על היוחסה שבין האדם לבין פעולותיו, לא בין מושא חטיפותיו לבין פעולותיו. כלומר הטענה היא שערבים לא חוטפים כי הם ערבים, אלא מכיוון שיש פגם מסוים במיץ המח שלהם. אך פגמים כאלה במיץ המח יכולים להופיע בכל מקום, ולכן זה לא תלוי גזע.[/quote]
לא אמרתי שבגלל שזה הגזע הערבי (אין דבר כזה אבל נגיד) אז הם חוטפים אלא שהערבים חוטפים יהודים חפים מפשע בעוד ישראלים לא עושים דבר כזה בחיים...
[QUOTE=Barney Stinson;1002812]תכלס
אבל מעניין מה אנשים אחרים היו עושים.
ונדב, אני מודע לכך שזה יותר עצוב, אבל מזה לא כמעט בכיתי, ממה שאמרתי קודם כן כמעט בכיתי. תאמת, לא זוכר כבר, נראלי כן כמעט בכיתי בעצם. אבל אני ממשיך כמעט לבכות כשאני רואה את שני הקטעים ההם.[/QUOTE]
אני בכיתי בוואן פיס מלא O:
בפעם האחרונה, כשמארי ביקשה מהם סליחה שלא הייתה יכולה לקחת אותם ליותר הרפתקאות.
וטוב נדב, אני יכחיש את זה מעכשיו
איזה נקבה את בוכה מסדרת טלוויזיה שאמורה להיות קומדיה!