-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983][RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*קראת את ההודעה ? כל מי שהייתה לו ומולדת מה1.6 ועד ה1.3 מקבל מתנה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול שולח כדור רדיפה ורואה שיש לו זמן אז שולח עוד אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא מתקרב לכיוון השלולית ומשתמש בהבהלה מספר פעמים, אתה רואה שלפתע סימפור יוצא מובהל מהמים ומתקיף את דסקול במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הכדורים פוגעים בסימפור ואז דסקול גומר את זה עם מספר כדורי צל.. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"חזור סימפור, היית מצויין ! צא סימסייג' ! " הוא אומר ואתה רואה פוקימון דמוי קוף ירוק יוצא החוצה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/QUOTE]
"מעניין סימסייג'."אמלמל לעצמי ואז אוציא את הפוקדור של דסקול אחזיר אותו ואז אוציא את לאירון ואגיד לה:"לאירון תרוצי לעבר סימסייג' בציפורני ברזל בכול הכוח!"ואז אבדוק את סימסייג' בפוקגייד.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1019121]
[SIZE=4]התחלה ! ~ למי שערך לאיזה פוקימון התחלתי הוא רוצה ! [/SIZE]
אתם קמים בבוקר לקול השעון המצלצל ..
אתם קמים עייפים מהמיטה והולכים להתלבש ..
אתם מתלבשים מצחצחים שיניים ופתאום אמכם קוראת לכם " בוא\י לאכול ארוחת בוקר ! "
אתם יורדים למטה עד שמשהו קוטע את הליכתכם , אתם מרגישים ששכחתם משהו ..
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/QUOTE]
אני רוצה לדבר איתך על משהוא. החברים שלי יצאו כבר למסע ורק אני נישארתי מאחורה אז זה יהיה מוגזם מידי אם ארצה לצאת למסע?
-
[quote]יוגי
אתה צריך לקבל :
נומל זוהריומולדת
גסטרודון-פתיחת עמוד
~~
"תודה רבה לך, יוגי.." היא אומרת ומגישה לך שני ברים, "זה גרגיר אספיר שמרפא בלבול, והשני זה פצ'ה שמרפא רעל.." אתם ממשיכים והולכים לכיוון המרכז פוקימונים, שם היא מדברת עם הפרופ' ומחזירה/לוקחת פוקימונים.
אתם ממשיכים בדרככם ואתה רואה מדבר גדול, בעל הרבה רוחות חזקות עם אבק נמצא שם.
"זה מדבר השמיים..אומרים שיש בו רוח כמו בעננים ! " אומרת אמה.
מה תעשה?[/quote]
תודה רבה!בקשר לגסטרודון תשים אותו במרכז הפוקימונים כי יש לי כבר פוקימון מים..
----------------------------------
"קדימה-בואי נלך!" אומר לאמה ואלך איתה לכיוון היציאה מהמדבר.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkorange][U]בר[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3.. ופינסיר נלכד ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה בודק אותו בפוקדקס:[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CENTER][B][COLOR=darkorange][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pinsir.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פינסיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פוקימון חיפושית האייל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא אוחז את היריב במלקחיים שלו עד שהיריב נקרע לשניים,במידה והוא לא לא יכול לקרוע אותו הוא משליך אותו רחוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][U]*פיפ*[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פינסיר יודע:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אחיזת סגן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מיקוד אנרגיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קשירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הטלה סייסמית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=darkorange]רוג'ר אומר "תקשיב..פעם ראשונה שאני משתף מישהו..פעם לפניי המון שנים גרנו באחד מן האיים במחוז..שלפתע נקרע האי ומשפחתי טבעה במים וגם אני..שלפתע ראה אותי שיימין והציל אותי, הוא נתן לי כוח לחיות שוב עם הפריחה והלבלוב שלו..ואם הוא ימות אז..אני לא אוכל לסלוח לעצמי.." והוא ממשיך לבכות, ליאנה שומעת ומגישה לו מטפחת לנקות את הדמעות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/QUOTE]
חזרת לעצמך כאלה תגובות אני אוהב והם ממש טובות ופשוט כיף לשחק איתם תמשיך כך :), ואפשר שיהיה לי עוד שותף?
- -- - - - - - - - - -- - - - -
"מגניב תפסתי פוקימון חדש לצוות, אבל עדיין המכון עומד בפתח, ואני כבר רוצה להלחם" אגיד בקול.
"רוג'ר אל תדאג הכל יהיה טוב, קדימצה בוא נלך למכון בעיר פה, אתה מוזמן לצפות בקרב שלי עם תרצה, זה יוציא אותך מהמחשבה הזאת, קדימה בוא" אגיד לרוג'ר והתחיל ללכת עם ליאנה לכיוון המכון.
-
[quote=~The KoDaK~;1057175][U][COLOR=green]אייס[/COLOR][/U]
[COLOR=green]תוכל למחוק את הודעת הספאם של המשתמש דרגו או לומר לאלכס/ניב ? או לפחות את[/COLOR]
[COLOR=green]~~~~[/COLOR]
[COLOR=green]באגון משתמש בזעם דרקון שמעיף את קורפיש ומעלף אותו,קורפיש נופל ונסחף בנהר...[/COLOR]
[COLOR=green]באגון שמח וצוהל שלפתע הוא רואה פרפר ושוב מנסה לתפוס אותו, אך הפרפר עף לכיוון הנהר ובאגון קופץ ועם תנועה לא זהירה הוא נופל לנהר ונסחף גם כן.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה רואה שהנהר זורם במהירות ושאתה לא תצליח להיכנס לשם בלי להיסחף גם אתה.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני אמחק
---
ארוץ לצד הנהר, מחפש את באגון ואת הקורפיש.
'אוף רציתי לתפוס את הקורפיש הזה' אחשוב לעצמי 'ואני ממש מקווה שבאגון וקורפיש בסדר'
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=sienna][U]קניצ'י[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה רואה שהדובים לא מתייחסים אלייך, הם רק מפסיקים את הקרב, דוב הקרח הולך משם ובאים עוד אורסריינג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הם נותנים לו פירות וטדיאורסה אוכל אותם בכיף ולא מבין למה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה שדנה יוצאת ושואלת "היי ! זה כבר קרה ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]טדיאורסה רואה אותה והולך ומחבק אותה, האורסריינג נופלים על בירכם לאות כבוד לדנה וטדיאורסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
אני אלך ואעיר את מאנצ'י ואת קומבי
אם הדובים לא מתיחסים אלינו,אין לנו סיבה להתייחס אליהם-הם לא מהווים עלינו איום.
למרות שזה די מעניין לראות מה קורה איתם.הם ממש מתלהבים מטדיאורסה.
בכל מקרה-קומבי בוקר טוב,כולנו ערים בכל מקרה אז כדאי שכבר נמשיך להתאמן בינתיים,נגיע לתוצאות טובות בהקדם האפשרי לפי מה שראיתי כבר.
מאנצ'י-אתה וג'ולטיק תשימו עין על דנה-אם קורה משהו היא בעדיפות עליונה.
הודעה פרטית-היומולדת שלי זה ב-12.12
זה עומד בתנאים של לקבל עכשיו משהו-אם אני לא טועה,נכון?:P
-
[SIZE=5][B][U]ובפרס ההשקעה זוכה...[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]קניצ'י ! תבחר פוקימון כלשהוא שאתה רוצה ! [/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע האחות ג'ואי אומרת "אליס ? אמך הזמינה לך חדר באחד מהחדרים באזור.." היא אומרת ומובילה אותך לחדר קטן, שעל דלתו כתוב המספר 567.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]"כאן זה החדר..מחר תוכל כבר ללכת.." היא אומרת ומגישה לך מפתח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה נכנס ואתה רואה איש נחמד שאומר לך "שלום..כנראה אתה השותף שלי לחדר, נכון ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה מסתכל סביבך ורואה מטבח,שירותים,סלון קטן,חדר שינה שמפוצל לשניים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]ולבסוף מקלחת ! אתה נזכר שלא התקלחת כבר הרבה זמן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מקבל פוקימון מסוג אש והוא : [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/slugma.png[/IMG](סלגמה)[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*זה 3 על 3, השתמשת בינתיים ב2 פוקימונים וגם לואיס ב2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון מאריכה את ציפורניה ורצה לכיוון סימיסייג', היא שורטת אותו והוא נופל מיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימיסייג'[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון קוף הקוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא נלחם באמצעות הנפת זנבו הדוקרני במהירות,העלה שעל ראשו הוא מר מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=blue]סימיסייג' מיד קם על רגליו ומשתמש בסערת עלים חזקה שמעיפה את לאירון לכיוון אחד משלוליות הבוץ בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' עומד על שלולית מים קטנה ולואיס אומר "כוח נסתר ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' זוהר בלבן ומתחיל להיות מוקף בכדורים לבנים וזוהרים.[/COLOR][/B]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]קווין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]"תוכל לצאת היום למסע ! רק אל תשכח את ילקוטך ותתקשר ותבקר מדי פעם ! " אמך אומרת לך ואתה יוצא מביתך שמח ונרגש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]אתה רואה את מעבדת הפרופ' שלפתע אתה רואה את הדלת של המעבדה נפתחת באיטיות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslategray]גסטרודון + נומל נשלחו לפרופ' (תדבר איתו וכביכול הוא יאמר לך שזו מתנה מאימך וממנו)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]המתקפות יעודכנו בדף הראשי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה ואמה ממשיכים בדרככם שלפתע מגיעה סופת חול גדולה, אתה לא רואה כלום שלפתע אתה שומע את קולה הצווחני של אמה "יוגי ! איפה אתה ?! " והיא נעלמת בחול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע אתה נחנק מהחול ומתעלף..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]כעבור כ15 דקות~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה קם ואתה רואה שאתה בתוך מערה קטנה ובחוץ סופת חול, אתה מסתכל סביבך ואתה רואה חבורת סנדשרו קטנים נותנים לך כמה גרגירים ומאכילים אותך, אתה מבין שהם טיפלו בך והגנו עלייך מהסופה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע אתה רואה לידך גם סנדסלאש גדול יושב לו ומחכה לראות אם אתה בסדר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sandshrew.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sandslash.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוג'ר מנגב את דמעותיו ואתםם הולכים למכון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שם את המנהיגה, והיא שואלת אותך "היי ילד, באת להילחם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה עונה שכן והשופט מסביר שהחוקים הם 4 על 4 .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שלפתע טרטוויג יוצא ומבקש להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוז אומרת "צא רוגנרולה ! " ומוציאה פוקימון דמוי אבן כחולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/roggenrola.png[/IMG][/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]*תודה..:wink:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה הולך לקצה הנהר ואתה רואה שקורפיש מנסה לצאת ובאגון אוחז בו בשיניו כדיי לצאת גם,והם משתפים פעולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קורפיש לבסוף לא מצליח להדוף את הזרם ואתה לא מצליח להגיע אליו, אתה בודק אם אתה יכול להיכנס למים אבל מהר מאוד אתה רואה שלא, לפתע צץ בראשך רעיון, להוציא את טירטוג'ה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא אותו והוא יושב בתוך השריון שלו, מציץ לכיוונך ומחייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]נכון, קיבלת 2 פוכדורי גרייטבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע דנה אומרת "רגע למה אתה הולך ? מה לא שמעת על זה ? ישנו סיפור שכשלהקת אורסרינג פוגשת בטדיאורסה או אורסרינג זוהר, הוא הופך למנהיגם.." אומרת דנה ופונה אל האורסריינג "זה בסדר..תודה רבה..אתם יכולים ללכת.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]והם הולכים משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060675][SIZE=5][B][U]ובפרס ההשקעה זוכה...[/U][/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*זה 3 על 3, השתמשת בינתיים ב2 פוקימונים וגם לואיס ב2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון מאריכה את ציפורניה ורצה לכיוון סימיסייג', היא שורטת אותו והוא נופל מיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימיסייג'[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון קוף הקוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא נלחם באמצעות הנפת זנבו הדוקרני במהירות,העלה שעל ראשו הוא מר מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=blue]סימיסייג' מיד קם על רגליו ומשתמש בסערת עלים חזקה שמעיפה את לאירון לכיוון אחד משלוליות הבוץ בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' עומד על שלולית מים קטנה ולואיס אומר "כוח נסתר ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' זוהר בלבן ומתחיל להיות מוקף בכדורים לבנים וזוהרים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
רגע אני לא מקבל פרס?
פתחתי את עמוד 70...
--------------------
"לאירון תשתמשי בחפירה כדי להתחמק מהמתקפה הזאת במהירות!" אצעק לעבר לאירון
ואז שהיא תתחמק ישר אגיד:"אחרי שאת מתחת לסימיסייג' תשתמשי בציפורני ברזל בכול הכוח!"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060675][SIZE=5][B][U]ובפרס ההשקעה זוכה...[/U][/B][/SIZE]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]נכון, קיבלת 2 פוכדורי גרייטבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע דנה אומרת "רגע למה אתה הולך ? מה לא שמעת על זה ? ישנו סיפור שכשלהקת אורסרינג פוגשת בטדיאורסה או אורסרינג זוהר, הוא הופך למנהיגם.." אומרת דנה ופונה אל האורסריינג "זה בסדר..תודה רבה..אתם יכולים ללכת.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]והם הולכים משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
אני חושב שלפרס-יש לך הצעה טובה יותר?:P
תגובה:
דנה-אם הוא הופך למנהיגם אז למה הם עזבו אותו?ולמה הם הקשיבו לך?
אבל זה לא באמת משנה לי,אני עשיתי את שלי,אני מודה שהם היו ממש מפחידים(אני לא מספר לדנה מה עשיתי,אני פשוט אומר את המשפט הזה)
אגב מאנצ'י וקומבי-יש לנו חבר צוות אמיץ מאוד בשם ג'ולטיק-מגרד בחיבה את צידי הראש שלו
מה שנבחר זה מה שקומבי רוצה לעשות,אם היא תרצה להמשיך להתאמן-אז אני נשאר איתה ער ואתם מוזמנים לחזור לישון,אם היא רוצה לישון-כולנו נחזור לישון
אלא אם כן דנה,יש לך הצעות חדשות?
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][U]
[B][SIZE=4][COLOR=teal][U]נוקו[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]את לא מקבלת כלום לכבוד יום הולדתך..[spoiler]אחד באפריל ! את מקבלת: 2 גריגירי צ'רי שמרפאים שיתוק, ו2 גריגירי צ'סטו שמרפאים שינה [/spoiler][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שוורמפל לשבער לא זז ורק עומר "קוו..קוננ..."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הפוקדע אומר:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=teal][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סילקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]פוקימון הגולם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא עוטף משי סביב ענפי העץ, הוא אוסף מי גשמים על המשי שלו בעודו ממתין להתפתחות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]*פיפ*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סילקון למד התקשות ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=teal]את רואה שסילקון הוא בצע שונה, לא כמו הסילקון בפוקדקס..[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/silcoon.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
חח לכולם אתה נותן פוקימונים ולי רק גרגירים?
חח סתם
~~~~~~~~~~~
"אממ מעניין, הייתה זוהר ממקודם אז ההתפתחות שלך גם זוהרת! מעניין אם תשתמש הרבה בהתקשחות תצליח להתפתח אוקי סילקון התקשחות!" אני אומרת בציפייה לראות אם הוא יתפתח או לא
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060675]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוג'ר מנגב את דמעותיו ואתםם הולכים למכון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שם את המנהיגה, והיא שואלת אותך "היי ילד, באת להילחם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה עונה שכן והשופט מסביר שהחוקים הם 4 על 4 .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שלפתע טרטוויג יוצא ומבקש להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוז אומרת "צא רוגנרולה ! " ומוציאה פוקימון דמוי אבן כחולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/roggenrola.png[/IMG][/COLOR][/B][/RIGHT]
[/QUOTE]
"עם ככה תרצה טרטוייג, ככה יהיה קדימה בואי נתחיל את הקרב בנינו" אגיד לרוז בנחישות.
"טרטוייג נתחיל בחבטה תרוץ מאוד מהר, אבל תוך כדי תשתמש במגן נבט שירוץ אתך שתיהיה מוגן מהמתקפות של הפוקימון שלה" אגיד לטרטוייג
-
[quote]יוגי
גסטרודון + נומל נשלחו לפרופ' (תדבר איתו וכביכול הוא יאמר לך שזו מתנה מאימך וממנו)
המתקפות יעודכנו בדף הראשי.
~~
אתה ואמה ממשיכים בדרככם שלפתע מגיעה סופת חול גדולה, אתה לא רואה כלום שלפתע אתה שומע את קולה הצווחני של אמה "יוגי ! איפה אתה ?! " והיא נעלמת בחול.
לפתע אתה נחנק מהחול ומתעלף..
כעבור כ15 דקות~
אתה קם ואתה רואה שאתה בתוך מערה קטנה ובחוץ סופת חול, אתה מסתכל סביבך ואתה רואה חבורת סנדשרו קטנים נותנים לך כמה גרגירים ומאכילים אותך, אתה מבין שהם טיפלו בך והגנו עלייך מהסופה.
לפתע אתה רואה לידך גם סנדסלאש גדול יושב לו ומחכה לראות אם אתה בסדר.
מה תעשה?[/quote]
"וואוו תודה!" אומר לסאסנדלש וסאנדשרוים "אתם בטח רוצים משהו בתמורה נכון?" ואחכה לתגובה מהם.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][U]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]עידן[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]"אוקיי..בסדר..ביי.." אומר פרד למישהו בטלפון ולא מתייחס אלייך, " תשתנה ! " אומר פרד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפתע אתה רואה שזורוארק משנה את צורתו והופך לרוח כחולה, עם צווארון ורדרד וראש לבנבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]פתאום אתה קולט ! אתה רואה מולך דארקריי זוהר ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דרומקה ישר מקבל שוק ומתחיל לרעוד מפחד, הוא ניגש לכיוונך ומרכים את ראשו בין רגלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"חלל חושך ! " אומר פרד ואתה רואה שעיניו של דארקריי הופכות מתכולות לשחורות יותר ויותר והוא ממלא את המקום באפלה לאט לאט.. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/darkrai.png[/IMG][/B][/RIGHT]
[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
''וואהה פרד רק תאמר לזורוארק שהחלל לא יפגע בדרומקה אנחנו באותו צד!'',
אומר לפרד חושש מהדארקראי ואומר לדרומקה,''דרומקה מהר כל עוד הפוקימון עשב לא מסתכל עלייך,
תשתמש בגלגול להבה ואז בשריפה!'',אומר לדרומקה נחוש לנצח.
-
[COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]*משתמש אחר פתח את העמוד, אך בגלל תגובת ספאם,ביקשתי מדניס למחוק אותה,וזה הקפיץ אותך לראשון.[/COLOR]
[COLOR=blue]בגלל זה אתה תקבל ביצת פוקימון מיסתורי.[/COLOR]
[COLOR=blue]סימיסייג' משליך על לאירון את הכדורים שהופכים מיד לבועות בוץ ולאירון מתחמקת מהמתקפה,לאירון מתחפרת באדמה אך לא מצליחה."אגרוף ממוקד ! " אומר לואיס וסימיסייג' רץ לכיוון לאירון, עוד שנייה נראה כי הסוף קרב אך לאירון מספיקה להתחפר באדמה.[/COLOR]
[COLOR=blue]סימיסייג' עולה על אחד מהעצים בזירה ומשתמש שוב בכוח נסתר תוך כדיי שהוא מחכה שהיא תצא מהאדמה.[/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna]*זה יכול להיות כל פוקימון..אפילו לרבסטה האש/חרק מדור 5..מה שתרצה חוץ מאגדיים/פסאדו אגדיים..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הם הקשיבו לי כי הם ראו שאני ה"מנהיגה" של טדיאורסה ולכן אני כאילו ממש עליונה..חח..מצחיק,לא ? אבל אל תדאג, הם יעזבו אותנו לבינתיים.." היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע אתה רואה שטדיאורסה וקומבי רוצים קרב זה עם זה.[/COLOR]
[B][I]האם אתה מוכן לקרב או שתמשיכו בדרככם?[/I][/B]
[COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR]
[COLOR=teal]*לא רק את, גם לי קיבל 2 גרייט בול..[/COLOR]
[COLOR=teal]סלקון מציץ עם ענו היחידה ומשתמש בהתקשות מספר רב של פעמים עד שהוא מתעלף מרוב המאמץ ושוכב על גבו עם עין בצורת X.[/COLOR]
[COLOR=teal]רם צמיע להמשיך בדרך שלפתע את רואה מאמנת בערך קטנה ממכם הולכת מהאזור ובידה כדור סגלגל עם האות M .[/COLOR]
[B][I]האם תלכי אל הילדה או שתמשיכי עם רם בדרכך ?[/I][/B]
[COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange]*הוא לא יכול להשתמש במגן נבט תוך כדי בלימה, כי מגן נבט דורש זמן עד שטרטוויג יצמיח אותו, הוא צריך לעמוד ולהית מרוכז.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טרטוויג רץ לכיון רוגנרולה תוך כדיי שראשו פונה לכיוונו, הוא משתמש בבלימה ורוגנרולה משתמש בהתקשת וסופג מעט נזק, רוגנרולה משתמש בבלימה ופוגע בטרטוויג ומעיף אותו אחורה.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]הסאנדסלאש והסנדשרו לא זזים, נרא שלשניי הם קפואים, ששנייה לאחר מכן הם נושמים לרווחה ואחד מהסנדשרו ניגש אלייך, בהתחלה הסנדשרו הראשון הולך לתיקך ולוקח משם אוכל לפוקימונים ומבקש ממך אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה רואה שהחבורה ממש רעבה, כנראה הם הסתגרו במערה הרבה זמן.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]פתאום בבת אחת אתה רואה שהמערה נחסמת ע"י אבנים ובמעבר עומד לו רייפיריור אחד שנראה עצבני ממש.[/COLOR]
[B][I]האם תסכים לסנדשרו ? [/I][/B]
[B][I]האם תבחר מהרייפיריור ותשאיר את החבורה לבד או שתילחם ברייפיריור ותגן עליהם ?[/I][/B]
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]"מצטער..חלל חושך פוגע בכל מי שבזירה.." הוא אומר ומגיש לך חפץ כלשהוא שדרקראי הולך ונותן לדרומקה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה שחלל החושך פוגע ברוסרייד ובסוובאט חזק וכמעט מעלף את סוובאט.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה מוגן ע"י אור חזק שמגיע מהחפץ שלפתע האור אוזל לאט ולאט וגם החושך מתפוגג.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה משתמש בגלגל להבה ובשריפה שלפתע רוסרייק משתמש בסוג של אבקת נפץ כלשהיא, דרומקה ורוסרייד עולים בלהבות ומתעלפים, זורוארק חוזר לצורתו המקורית.[/COLOR]
[I][B]האם תודה לפרד או שתריב איתו שוב ?[/B][/I]
[I][B]האם תכעס על דרומקה שהוא הפסיד או שתעודד אותו שהוא עשה כל מה שיכל ?[/B][/I]
[I][B]האם תשמח מהניצחון ?[/B][/I]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060939][COLOR=blue][B]ת
[COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR]
[COLOR=teal]*לא רק את, גם לי קיבל 2 גרייט בול..[/COLOR]
[COLOR=teal]סלקון מציץ עם ענו היחידה ומשתמש בהתקשות מספר רב של פעמים עד שהוא מתעלף מרוב המאמץ ושוכב על גבו עם עין בצורת X.[/COLOR]
[COLOR=teal]רם צמיע להמשיך בדרך שלפתע את רואה מאמנת בערך קטנה ממכם הולכת מהאזור ובידה כדור סגלגל עם האות M .[/COLOR]
[B][I]האם תלכי אל הילדה או שתמשיכי עם רם בדרכך ?[/I][/B]
[/B][/I][/QUOTE]
"סילקון תחזור" אני אומרת ומחזירה אותו "רם בוא נלך אל הילדה!" אני אומרת וניגשת לילדה "שלום ילדה תוכלי לומר לי מזה הפוקדור הזה? זה פוקדור חדש מהחניות?" אני אומרת ומחייכת