-
[quote]
[color=#008080]"לפחות חזרת לעצמך" ארוו ממלמל "וקוראים ליצורים ההם פאקסים, והדם הזה היה [u]שלך[/u]".
"אני עשר ואתה עשר, יש פה בדיוק עשרים" ארוו עוזר לך לקום ומסתער על קבוצה של פאקסים, מבודד אותם מהחצי השני של הקבוצה.[/color]
[color=#008080]מה תעשה?[/color]
[/quote]
אתה לוקח את החרב שלי ומחזיק אותה ביד השמאלית שלי,אני מסתער על הפאקסים ודוקר אותם בעיניהם,וחוצה אותם במרכזם,אחרי זה אני אסתכל על ארוו [אם הוא לא חיסל אותם עוד] איך הוא מחסל אותם,אם הוא מחסל אותם אני אצטרף אליו ואומר לו:"זה היה מעייף,לאן עכשיו?".
-
[quote=DareDevil;1277256][B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"נעים להכיר רין" המאסטר משיב בחמימות "צאו למשימה, תתנו לי להתגאות בכם".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]ובמילים אלו אתם משתגרים למקום משונה, מלא חול, האדמה בו חמה ועשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליכם היחפות, שנהרסו בהשתנות שלכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לפתע, אתם רואים קבוצה של יצורים דמויי צבועים מתקרבת אליכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אחד מהם נראה יותר אנושי, לפתע הפיות של קודק ורין אומר על דעת עצמן "הכונו למות, שליחי המאסטר, גורלכם להיות לנו לטרף.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45815056"][COLOR=sienna][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/7382/tek4e4d2368b635c8113092.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"וואו, אני מניח שאחת היכולות המ'דהימות' שלנו היא למשוך צרות" אמלמל אל רין.
"אוקיי, תקשיב לי בן אד-..צבוע. עליתם לי עד לפה אתם עם הדינאקס שלכם, ואם מישהו הולך להתכונן כאן למוות זה יהיה אתה!" אקרא לעברו. אצביע אל לינדה, "תשבי בצד, אני ורין נטפל בהם..".
"מוכנה?" אקרא לעבר רין, לאחר מכן אזרוק את החרב הכי רחוק שאני יכול ומסתער אל עבר הצבועים, תוך כדי שאני משתנה לצבע החול.. כשאגיע מאחוריי הצבועים אקח את החרב ואתחיל לשסף אותם.
-
אגיב לכם כששותפיכם לאיוונט יחליטו להגיב
[COLOR="Teal"][B]עומר~טום רידל-[/B]
אתה דוקר ומשסע את הפאקסים, בעוד אלו חומקים ומתעופפים.
היצורים האלו זריזים! אתה מצליח לשסע שבעה מהם, לאחר מאבק מתיש, במבט שנשלח אל ארוו נראה שמצבו דומה לשלך.
השלושה שנשארו מולך הם פאקסים מגודלים, עם מקור גדול וחד, המהירים והחזקים שבקבוצת הפאקסים הזאת.
האדמה מלאה באפר שאליו שאר הפאקסים התפוגגו, הבטן שלך מקרקרת מהמחשבה על גופות.[/COLOR]
-
[quote]
[color=#008080][b]עומר~טום רידל-
[/b]אתה דוקר ומשסע את הפאקסים, בעוד אלו חומקים ומתעופפים.
היצורים האלו זריזים! אתה מצליח לשסע שבעה מהם, לאחר מאבק מתיש, במבט שנשלח אל ארוו נראה שמצבו דומה לשלך.
השלושה שנשארו מולך הם פאקסים מגודלים, עם מקור גדול וחד, המהירים והחזקים שבקבוצת הפאקסים הזאת.
האדמה מלאה באפר שאליו שאר הפאקסים התפוגגו, הבטן שלך מקרקרת מהמחשבה על גופות.[/color]
[/quote]
'השלושה האלה נראים מסוכנים' אני אסתכל אל ארוו ואשאל אותו:"הניקורים שלהם מסוכנים,הבנתי,אבל אפשר לאכול אותם,אני רעב" בזמן הזה אשסע להם את חלקי הגוף שאני מצליח להגיע אליהם.
-
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"האמת שהם טעימים בערך כמו הפרי שאכלת מקודם, אבל עם החוש טעם שלך.. לך תדע".[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו דורך בטעות על אחד הפאקסים שמולך, והוא מתפוגג לאבק, בעוד ארוו נבהל ומחסל שניים מהפאקסים שמולו בדהרה בהולה.[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר כדקה, הפאקס האחרון מתפוגג לאבק ביריית חץ מתוחה ועצבנית של ארוו, שלא מרוצה מהמקרה.[/COLOR]
-
[QUOTE]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-
[/B]"האמת שהם טעימים בערך כמו הפרי שאכלת מקודם, אבל עם החוש טעם שלך.. לך תדע".[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו דורך בטעות על אחד הפאקסים שמולך, והוא מתפוגג לאבק, בעוד ארוו נבהל ומחסל שניים מהפאקסים שמולו בדהרה בהולה.[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר כדקה, הפאקס האחרון מתפוגג לאבק ביריית חץ מתוחה ועצבנית של ארוו, שלא מרוצה מהמקרה.[/COLOR]
[/QUOTE]
'אם הוא טעים הוא הפרי המגעיל הזה,אני מעדיף לא להסתכן' אחשוב לעצמי בגועל,אסתכל על ארוו ואומר לו:"חיסלנו את הפאקסים האלה אבל מה הצעד הבא שלנו?".
-
[QUOTE=DareDevil;1277148][[B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]בגלל שלשה"ם אין זמן או כוח, לי מעך ופצפץ את כל הפאקסים שקיבה ואייס לא חיסלו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הבעיה היחידה היא שקיבה מצא את עצמו קבור למחצה באדמה, עקב כך שלי דרס אותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אחרי שקיבה חפר את דרכו החוצה, אייס נחת על הקרקע ולי התאושש מהסחרחורת, הם חיפשו משהו חשוד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אייס בוחן צד אחד, אתם בוחנים את השני.[/COLOR]
[COLOR=#800080]לפתע אתם רואים משהו אפור, נע מאוד מהר ונראה שהוא מרחף מעל לפני הקרקע, הוא כחמישים מטרים מכם ותכף יעלם ביער.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
XD
אני אומר לקיבה" מצטער שדרסתי אותך.אני לא שולט בגלגול שלי ". בהקשר למה שקיבה אר לאייס אומר לאייס" תגיד אולי תעוף למעלה כדי לברבר מה הדבר הזה ואז תחזור אלינו ותגיד לנו מה זה "
-
[COLOR=teal]"למצוא רוח ולברר בעדינות אם היא שותפה של דינאקס" ארוו אומר בלעג קל.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה חש משב רוח מהיר מאוד ועוצמתי חולף על פניך, משהו אפור המרחף מעל לאדמה טס במהירות ועומד להעלם משדה הראייה שלך.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][COLOR=purple]קיבה ג'ונסון~לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"זו רוח אגדית!" אייס אומר "שמעו, צריך לברר בזהירות אם היא לצד דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אם לא נברר בעדינות וייתברר שהיא בצד שלנו, אולי היא תחליט לעבוד צד".[/COLOR]
[COLOR=purple]הרוח מסתובבת לשניה של מבט ממושך בכם.[/COLOR]
[COLOR=purple][SPOILER][url=http://tektek.org/avatar/48053014][img]http://img141.imageshack.us/img141/3315/tek4f26cf634a7cf6235371.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
-
[quote]קיבה ג'ונסון~לי אוזומאקי
"זו רוח אגדית!" אייס אומר "שמעו, צריך לברר בזהירות אם היא לצד דינאקס".
"אם לא נברר בעדינות וייתברר שהיא בצד שלנו, אולי היא תחליט לעבוד צד".
הרוח מסתובבת לשניה של מבט ממושך בכם.[/quote]
"איך אנחנו נברר את זה?" אשאל את אייס ולי "יש רעיונות?"
-
[quote]קיבה ג'ונסון~לי אוזומאקי
"זו רוח אגדית!" אייס אומר "שמעו, צריך לברר בזהירות אם היא לצד דינאקס".
"אם לא נברר בעדינות וייתברר שהיא בצד שלנו, אולי היא תחליט לעבוד צד".
הרוח מסתובבת לשניה של מבט ממושך בכם.[/quote]
אני אומר לקיבה ולאייס" יש לי רעיון.בוא נגיד לרוח המוזרה הזאת שאנחנו בצד של דיאנקיס.אז נראה לפי התגובבה של הרוח אנחנו נבין באיזה צד הרוח.אם רוח לא בצד שלנו אז כדי שנהרוג אותה.מה אתם אומרים ?"
-
[QUOTE]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-
[/B]"למצוא רוח ולברר בעדינות אם היא שותפה של דינאקס" ארוו אומר בלעג קל.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה חש משב רוח מהיר מאוד ועוצמתי חולף על פניך, משהו אפור המרחף מעל לאדמה טס במהירות ועומד להעלם משדה הראייה שלך.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני שואל את ארוו:"למה דווקא רוח?".
אחרי זה אסתכל על הרוח ואשאל אותה:"שלום לך,תגידי,מה דעתך על דינאקס?".
-
[QUOTE=~Donphan~;1277297]"וואו, אני מניח שאחת היכולות המ'דהימות' שלנו היא למשוך צרות" אמלמל אל רין.
"אוקיי, תקשיב לי בן אד-..צבוע. עליתם לי עד לפה אתם עם הדינאקס שלכם, ואם מישהו הולך להתכונן כאן למוות זה יהיה אתה!" אקרא לעברו. אצביע אל לינדה, "תשבי בצד, אני ורין נטפל בהם..".
"מוכנה?" אקרא לעבר רין, לאחר מכן אזרוק את החרב הכי רחוק שאני יכול ומסתער אל עבר הצבועים, תוך כדי שאני משתנה לצבע החול.. כשאגיע מאחוריי הצבועים אקח את החרב ואתחיל לשסף אותם.[/QUOTE]
'' כן! '' אומר לקודאק, ואנהם על הצבועים כדי למשוך את תשומת ליבם, על מנת שקודאק יוכל להסתער עליהם. ואם יהיה מישהו שינסה להתקרב אלי כדי לפגוע בי, אנסה לאשסף אותו עם חרבי או עם ציפורניי.
-
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]לפתע צ'אז אנטיפאקט מתחיל לרטוט, פיסות עור נושרות ממנו עד שעומד מולך לא אחר מאשר עוד דניקאר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הייתי צריך לדעת שהם עשו את ההחלפה" סיא אומר "צ'אז צריך להיות במקום רחוק מאוד מכאן".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"נטפל בהם ונמשיך במשימה" הוא מצביע על שבעת הדניקארים.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"זה יכול להצליח" אייס מאשר "אבל רק אם היא לא תהרוג אותנו במקרה שהיא לא בצד של דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אתם בטוחים שאתם רוצים כל כך להסתכן?" אייס שואל "אפשר לרגל אחריה עד שנגלה באיזה צד היא".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"למה לא?" ארוו מגחך "מפחד..?"[/COLOR]
[COLOR=#008080]"היא לא תשמע אותך ככה, חוץ מזה שאני חושב שזו לא הדרך לברר את זה".[/COLOR]
[COLOR=#008080]הרוח מתרחקת יותר ויותר, כעט אתה רואה רק נקודה קטנה וכסופה באופק.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]ה"צבועים" מקיפים את רין, בעוד קודק הורג אחד ממאחור עם כריתת ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הצבועים מגששים מבוהלים סביב הרוצח הלא נראה, רין מנצלת זאת לחמוק מהמעגל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]לפתע, אחד נתקע בקודק, המנהיג, בעוד השאר ויתרו ורצו לטרוף את גופת חברם, ברבים ובצווחות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קודק נופל וחוזר לצבע הירקרק שלו, המנהיג החצי אנושי מביט בו לשנייה ארוכה, כאילו תוהה באיזו דרך יהרוג אותו.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1278953][B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]לפתע צ'אז אנטיפאקט מתחיל לרטוט, פיסות עור נושרות ממנו עד שעומד מולך לא אחר מאשר עוד דניקאר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הייתי צריך לדעת שהם עשו את ההחלפה" סיא אומר "צ'אז צריך להיות במקום רחוק מאוד מכאן".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"נטפל בהם ונמשיך במשימה" הוא מצביע על שבעת הדניקארים.[/COLOR]
[/quote]
'אין לי זמן לברר מה זה החלפה ואיך עושים את זה.. וואלה וואכבר!' אחשוב וארוץ לעבר הדניקארים, אעוף בקלילות למעלה ואפגע בדניקארים עם טפרי הרגליים שלי בראשים שלהם, כך שיעופו מהעץ. "נו כבר שיעופו!" אתעצבן עליהם "יש לי משימה לעשות!" אוסיף.אז אביט על סיא "אם אתה יודע עליהם כל כך הרבה, יש לך מידע לגבי נקודות החולשה שלהם?" אומר בהתנשפות ואתאמץ לחבוט בדניקארים בכל הכוח שלי כדי לאושש אותם ולעלף אותם.
-
[quote]
[color=#008080][b]עומר~טום רידל-
[/b]"למה לא?" ארוו מגחך "מפחד..?"[/color]
[color=#008080]"היא לא תשמע אותך ככה, חוץ מזה שאני חושב שזו לא הדרך לברר את זה".[/color]
[color=#008080]הרוח מתרחקת יותר ויותר, כעט אתה רואה רק נקודה קטנה וכסופה באופק.[/color]
[/quote]
אני אומר לארוו:"לא מפחד,פשוט לא נראה לי רוחות רפאים יעזרו לנו כול כך,ותגיד לי איך לברר עם רוחות,כי זו נעלמת לנו".