-
[quote=alonsiro;1152306]הלילה היה לי את החלום הכי הזוי בעולם !!!! (אני בן 12 אחרי סיום ו)
אני במסיבת סיום בחצר בית הספר ומשום מה כולם בסכנה בגלל שיש איזה פושעים בעיר. אז מה הם עושים ?
שמים 100 קשתים איזה 500 מטר מהמסיבה, איך אומרים להם לתקוף ? יש מקלדת בשביל המצגת של התמונות,
אז אם לוחצים f12 אז הם יתקפו. לאחר המצגת זאת שהעבירה אותה אומרת למנהלת שכל המצגת היא ממש פחדה ללחוץ בטעות על הf12 אז המנהלת אמרה לה שהיא הלכה עד לשם כדי ללחוש להם שאין יותר סכנה.
מתברר שהיא לא אמרה להם כלום, אז האישה שהחזיקה את המגבת ברוב תמתומה רצתה לוודאות שf12 לא יעשה יותר כלום והיא לחצה עליו. ואז באותה שנייה המצגת והאורות נכבו, כולם צעקו בצחוק הפסקת חשמל והמורות שהבינו צרחו וצעקו לתלמידים שיברחו. אין סוף חצים לא הפסיקו להגיע ופגעו בהמון תלמידים. אני כל הזמן עזרתי לילדים לקום ולילדים שברחו מהצד השני (שהייתה בו גדר) עזרתי להם לעלות אך היו שם שלושה והספקתי להציל רק 2, כשבאתי להציל את השלישי פגע חץ ליד הרגל שלי וברחתי.
סוף
~~~~~~~~~~~~
אני חושב שיהיה מגניב ליצור אשכול של חלומות הזויים או משהו בכיוון[/quote]
לי יש המון חלומות הזוים, וסיפרתי על הרבה מהם בכל מיני הזדמנויות.
אתה מוזמן להרשם לטורניר חת"ם לקרבות פוקימונים.
-
-
אוקי,אני אוריד את זה כשאפתח את המ"ת..
-
[quote=Gaara;1152311]אוקי,אני אוריד את זה כשאפתח את המ"ת..[/quote]
וכדי לפתוח את המ"ת אתה צריך שאני אאשר אותו, ואני עדיין לא עשיתי את זה.
עוד בכלל לא התחלתי את הבדיקה הלשונית, ורק אם בסופה יש טעויות קטנות שאין שום סיבה שבגללן המשחק שוב ישלח אליי, אני מאשר בתנאי שיבוצעו תיקונים.
בשלב הזה עוד לא.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1152315]וכדי לפתוח את המ"ת אתה צריך שאני אאשר אותו, ואני עדיין לא עשיתי את זה.
עוד בכלל לא התחלתי את הבדיקה הלשונית, ורק אם בסופה יש טעויות קטנות שאין שום סיבה שבגללן המשחק שוב ישלח אליי, אני מאשר בתנאי שיבוצעו תיקונים.
בשלב הזה עוד לא.[/QUOTE]
אני יודע,כוונתי היתה אנ ייתקן שאפתח אאת המ"ת ,כךומר אחרי שיאושר אם בכלל
-
[quote=Gaara;1152317]אני יודע,כוונתי היתה אנ ייתקן שאפתח אאת המ"ת ,כךומר אחרי שיאושר אם בכלל[/quote]
למה לנסות להתחכם..?
המפתח לקבלת אישור ממני הוא לא להגיד שמתישהו זה ייעשה, אלא לעשות.
אם לעבור על כל ההערות שלי ביסודויות ולדון איתי על כולם, האישור יתקבל בדרך כלל הרבה יותר מהר מאשר אם מנסים לקמבן משהו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1152318]למה לנסות להתחכם..?
המפתח לקבלת אישור ממני הוא לא להגיד שמתישהו זה ייעשה, אלא לעשות.
אם לעבור על כל ההערות שלי ביסודויות ולדון איתי על כולם, האישור יתקבל בדרך כלל הרבה יותר מהר מאשר אם מנסים לקמבן משהו.[/QUOTE]
לא הבנת את הכוונה שלי,לא משנה.
-
[quote=Gaara;1152319]לא הבנת את הכוונה שלי,לא משנה.[/quote]
ובאי הבנה זאת אני אעלם לשעה בערך.
-
חחחח איזה חלום הזוי
עדיין משעמם......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(נו מה לא מינים פה רמזים אני צריך דברים לעשות!!!!!!!!!!!!!!!)
-
[quote=ארו סאנין;1152327]חחחח איזה חלום הזוי
עדיין משעמם......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(נו מה לא מינים פה רמזים אני צריך דברים לעשות!!!!!!!!!!!!!!!)[/quote]
אמרתי לך,
תקרא מה שאני קורא..
-
[quote=ארו סאנין;1152327]חחחח איזה חלום הזוי
עדיין משעמם......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(נו מה לא מינים פה רמזים אני צריך דברים לעשות!!!!!!!!!!!!!!!)[/quote]
סתכל נארוטו
או שתקרא תמנגה של נארוטו
אז לא היה לך משעמם
-
הצטרפתי לחת"ם ואתם הולכים לצפות בקרב שנגמר הכי מהר שאי פעם ראיתם. ואני זה שהפסיד. :-(
-
-
[QUOTE=ארו סאנין;1152334]I Hate Manga !!![/QUOTE]
אז תצפה באנימה שאתה אוהב