הארי פוטר ואבן האש.
הארי פוטר ומועצת הסודות.
האי פוטר והשורד מאי המתים.
הארי פוטר וגביע החסינות.
הארי פוטר וברית העוף בחול.
הארי פוטר ובן הברית הדו-פרצופי.
הארי פוטר ואוצרות מיליון השקל.
כן, ראיתי סרט של "הארי פוטר" ואחר כך פרק הישרדות.
Printable View
הארי פוטר ואבן האש.
הארי פוטר ומועצת הסודות.
האי פוטר והשורד מאי המתים.
הארי פוטר וגביע החסינות.
הארי פוטר וברית העוף בחול.
הארי פוטר ובן הברית הדו-פרצופי.
הארי פוטר ואוצרות מיליון השקל.
כן, ראיתי סרט של "הארי פוטר" ואחר כך פרק הישרדות.
יש לי קצת בעיה עם שירוקי... אין כזה דבר דאבל קקאי גנקאי ולא שליטה ב אלמנטים ><
[quote=מאסטר ליאון;1328827]אני כל כך רוצה להירשם וזה מ"ת נהדר,רק שאין לי כוח לרקע. אני יכול לערוך אחר כך? ואני אשקיע
בא לי לצטט
אולי תעשה ככה במ"ת שלך גם?[/quote]
ממתי אתה רואה נארוטו?אם אתה לא רואה אין לך מה לעשות במשחק הזה..
יש היום פרק חדש של נארוטו? או בגלל הספיישל ביטלו?
[quote=Kurohige;1328833]יש לי קצת בעיה עם שירוקי... אין כזה דבר דאבל קקאי גנקאי ולא שליטה ב אלמנטים ><[/quote]
אביב רשמתי שם דוגמה מיזוקאגה , יש לה שתי אלמנטים מיוחדים - לבה וקיטור. זאת הכוונה רשמתי דאבל קקאי גנקאי כדי להראות את זה בצורה פשוטה בלי להסביר יותר מידי.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1328835]יש היום פרק חדש של נארוטו? או בגלל הספיישל ביטלו?[/QUOTE]
איזה ספיישל?לא ביטלו כלום אחי יש פרק חדש, תחכה קצת עד שיתרגמו[אם אתה רואה בשיפודן ישראל].
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1328835]יש היום פרק חדש של נארוטו? או בגלל הספיישל ביטלו?[/QUOTE]
יצא פרק חדש היום,פרק מלא חפירות. הספישל רק חודש בא(עוד סיבה לשנוא תאנימה של פוקימון).
אבל ראיתי שאהבת את הטריילר של האנימה, משמע אתה אוהב פוקימון.
שיטטטטטטט!!!
שחכתי שיש תרגום לעברית.. אבל אני מסור לקראנצ׳ירול אני לא יכול לעזוב אותם.. ואני קורא את המנגה חצי במה שליאןר הביא וחצי באייפון במנגה X..
לא נורא עידן יהיה בסדר :-)
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1328840]שיטטטטטטט!!!
שחכתי שיש תרגום לעברית.. אבל אני מסור לקראנצ׳ירול אני לא יכול לעזוב אותם.. ואני קורא את המנגה חצי במה שליאןר הביא וחצי באייפון במנגה X..[/QUOTE]
התרגום של קראנצ׳ירול לא עולה כסף,או צריך להירשם בשביל לצפות?
[QUOTE=Lambo;1328839]אבל ראיתי שאהבת את הטריילר של האנימה, משמע אתה אוהב פוקימון.[/QUOTE]
זה BW2 זה משו אחר.
מישהו רוצה להירשם למשחק שלי?
[QUOTE=monster;1328842]התרגום של קראנצ׳ירול לא עולה כסף,או צריך להירשם בשביל לצפות?
זה BW2 זה משו אחר.
מישהו רוצה להירשם למשחק שלי?[/QUOTE]
אני רשום XD
אני לא יודע מה עם האתר שלהם, אני רואה דרך האפליקציה באייפון..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1328844]אני לא יודע מה עם האתר שלהם, אני רואה דרך האפליקציה באייפון..[/QUOTE]
תראה בנארוטוגט, זה במחשב ויותר טוב מאשר באייפון.
[QUOTE=Lambo;1328834]ממתי אתה רואה נארוטו?אם אתה לא רואה אין לך מה לעשות במשחק הזה..[/QUOTE]
אני רואה..