אדם? יש לך ילדה!
Printable View
אדם? יש לך ילדה!
[quote=Uzumaki Naruto;1331361]אדם? יש לך ילדה![/quote]
הוא אמר שאין לו S_S
טוב זה כבר בלתי נמנע אני חייב לספר לכם כי אתם ממשיכים לשאול לשלומה וזה קצת לא פייר... אבל בבקשה תעזבו את הנושא הזה לאחר הודעה זו.
תמר נפטרה, שבעה חודשים לאחר שנולדה. היא נולדה עם ספינה ביפידה שזו מחלה במערכת העצבים, והיא לא שרדה. עכשיו, בואו נשכח מהסיפור...
[QUOTE=The Charmander;1331365]טוב זה כבר בלתי נמנע אני חייב לספר לכם כי אתם ממשיכים לשאול לשלומה וזה קצת לא פייר... אבל בבקשה תעזבו את הנושא הזה לאחר הודעה זו.
תמר נפטרה, שבעה חודשים לאחר שנולדה. היא נולדה עם ספינה ביפידה שזו מחלה במערכת העצבים, והיא לא שרדה. עכשיו, בואו נשכח מהסיפור...[/QUOTE]
[SIZE="1"]אני משתתף בצערך...[/SIZE]
[SIZE="7"]טוב, בואו נדבר על נארוטו![/SIZE]
[quote=עולה אושאוט;1331359]למי יש אייפד 3? ( לי יש )[/quote]
מואה.
אדם, אתה פשוט בן אדם מגעיל, אני מתפלל שלא יוולדו בני אדם כמוך יותר, אתה שקרן ומגעיל! אתה ילד בן 14 שמתלהב יותר מידי מזה שהוא למד לשקר, גר באנגליה עלק ועוד מורה.. פשוט איכסה של בן אדם אתה.. בעע!
[QUOTE=Tobi...;1331369]מואה.[/QUOTE]
מה זה אומר? קיבלתי ליום הולדת 15 :D
[quote=עולה אושאוט;1331371]מה זה אומר? קיבלתי ליום הולדת 15 :d[/quote]
מואה זה אני בצרפתית
[QUOTE=Tobi...;1331372]מואה זה אני בצרפתית[/QUOTE]
אה... אנחנו לא לומדים בביה״ס צרפתית... למי עוד יש?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1331370]אדם, אתה פשוט בן אדם מגעיל, אני מתפלל שלא יוולדו בני אדם כמוך יותר, אתה שקרן ומגעיל! אתה ילד בן 14 שמתלהב יותר מידי מזה שהוא למד לשקר, גר באנגליה עלק ועוד מורה.. פשוט איכסה של בן אדם אתה.. בעע![/QUOTE]
אני מאוד מציע לך לשפוט בן אדם לכף זכות. זה מאוד לא יפה לדבר כך מבלי לדעת ומבלי לשפוט. צר לי שאתה חושב כך, מבחינתי אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם זה...
אם אתה רוצה אני מוכן באופן פרטי להוכיח לך כמה דברים. רק כדי לגרום לך הרגיש פחות אגרסיבי ולהוכיח לך שכדאי לך לשפוט אנשים לכף זכות...
[QUOTE=The Charmander;1331374]אני מאוד מציע לך לשפוט בן אדם לכף זכות. זה מאוד לא יפה לדבר כך מבלי לדעת ומבלי לשפוט. צר לי שאתה חושב כך, מבחינתי אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם זה...
אם אתה רוצה אני מוכן באופן פרטי להוכיח לך כמה דברים. רק כדי לגרום לך הרגיש פחות אגרסיבי ולהוכיח לך שכדאי לך לשפוט אנשים לכף זכות...[/QUOTE]
תתעלם ממנו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dhldbymXK-8&ob=av2n[/YOUTUBE]
עכשיו כשקמתי ב7 שעות איחור לבצפר, מה עוד יכול לקרות?
[quote=The Charmander;1331374]אני מאוד מציע לך לשפוט בן אדם לכף זכות. זה מאוד לא יפה לדבר כך מבלי לדעת ומבלי לשפוט. צר לי שאתה חושב כך, מבחינתי אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם זה...
אם אתה רוצה אני מוכן באופן פרטי להוכיח לך כמה דברים. רק כדי לגרום לך הרגיש פחות אגרסיבי ולהוכיח לך שכדאי לך לשפוט אנשים לכף זכות...[/quote]
אני מצטער פשוט פרסמת לפני שנה בערך תמונה שלך ואתה לא נראה כ"כ באזור הגיל הזה , אם אני טועה אשמח לדעת
[QUOTE=The Charmander;1331374]אני מאוד מציע לך לשפוט בן אדם לכף זכות. זה מאוד לא יפה לדבר כך מבלי לדעת ומבלי לשפוט. צר לי שאתה חושב כך, מבחינתי אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם זה...
אם אתה רוצה אני מוכן באופן פרטי להוכיח לך כמה דברים. רק כדי לגרום לך הרגיש פחות אגרסיבי ולהוכיח לך שכדאי לך לשפוט אנשים לכף זכות...[/QUOTE]
אני לא יודע מה ״לשפוט אנשים לכף זכות״ אומר.. וזה שאתה פתאום מתחיל לכתוב בשפה גבוהה זה לא משנה משהו -_-״
ואני לא רוצה הוכחות לכלום, אני לא רוצה שום קשר איתך.. אמרתי מה שאני חושב עליך וזהו.
מעולם לא פרסמתי תמונה שלי. היה "אדם" אחר...
בכל אופן, זכותך המלאה עידן... "כף זכות" הכוונה לשפוט את האנשים לטובה ולא ללכלך לפני שאתה מברר...
חבל לי מאוד שכך אתה חושב.