לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb
Printable View
לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb
[QUOTE=Tobi...;1347267]פתחתי את הסיפור המודרך שאדם דיבר עליו ועכשו אני מתכווון להתמיד בשני הסיפורים שלי.[/QUOTE]
התחלת את זה גרוע מכמה סיבות:
א)היית צריך לתת הקדמה לסיפור,להגיד מה זה סיפור מודרך,לעשות הודעה שתכלול את כל הפרטים על הסיפור[קישורים לפרקים, דמויות וכ'ו].
ב)המבנה גרוע.אף אחד לא אוהב לקרוא סיפורים כשאין הפרדה בין משפטים[מבחינת שורות].תרד שורה לפעמים-בשביל זה המציאו את כפתור האנטר.
בגלל הסיבות האלה בכלל אפילו לא התחלתי לקרוא את הסיפור שלך-הוא נראה ארוך ומסובך וחוצמזה גם שהתבלבלו לך כמה קודים.
המלצה שלי-אל תעשה שני סיפורים.תעשה רק אחד.אי אפשר לרקוד על שתי חתונות-תבחר רק סיפור אחד ותעבוד רק עליו.אני לא אומר לך את זה מניסיון, כי לא היה לי סיפור בחיים, אבל אני מציע לך שעדיף שתיתן את כל הכוח שלך בפרויקט אחד[גם בקשר למ"תים] מאשר שתיתן פחות מה-100% שלך בשניים.
[QUOTE=Salamander;1347272]לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb[/QUOTE]
תנסה את זה:
[URL="http://www.romulation.net/NDS/6039-Pokemon-Conquest-(U).rar/#tab-details"]לחיץ.[/URL]
[QUOTE=Salamander;1347272]לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb[/QUOTE]
זאת ההורדה הנכונה><'
חכה אני יעלה בשבילך למדיה פייר
תכתוב אחרי משהו שאני לא יעשה דאבלXD
[quote=Reborn;1347273]התחלת את זה גרוע מכמה סיבות:
א)היית צריך לתת הקדמה לסיפור,להגיד מה זה סיפור מודרך,לעשות הודעה שתכלול את כל הפרטים על הסיפור[קישורים לפרקים, דמויות וכ'ו].
ב)המבנה גרוע.אף אחד לא אוהב לקרוא סיפורים כשאין הפרדה בין משפטים[מבחינת שורות].תרד שורה לפעמים-בשביל זה המציאו את כפתור האנטר.
בגלל הסיבות האלה בכלל אפילו לא התחלתי לקרוא את הסיפור שלך-הוא נראה ארוך ומסובך וחוצמזה גם שהתבלבלו לך כמה קודים.
המלצה שלי-אל תעשה שני סיפורים.תעשה רק אחד.אי אפשר לרקוד על שתי חתונות-תבחר רק סיפור אחד ותעבוד רק עליו.אני לא אומר לך את זה מניסיון, כי לא היה לי סיפור בחיים, אבל אני מציע לך שעדיף שתיתן את כל הכוח שלך בפרויקט אחד[גם בקשר למ"תים] מאשר שתיתן פחות מה-100% שלך בשניים.
תנסה את זה:
[URL="http://www.romulation.net/NDS/6039-Pokemon-Conquest-(U).rar/#tab-details"]לחיץ.[/URL][/quote]
גם לא עובד
וטל,זה בעיה נראה לי אצלי,ותודה :)
ובלי קשר לקח לי 10 דקות להוריד אותוxdd
חחח,זה אפילו לא נותן לי להוריד קובץ NDS או ND5 [שזה גם קובץ שיכול לפעול באימולטורים באופן מעולה] זה נותן לי Flie,UnKnown
הייתי עכשיו רבע שעה בשירותים, ואני לא יודע מה הסריח יותר- החרא או הזיעה שלי.
למה לא שמים מזגנים בשירותים! >=[
[QUOTE=Mr.Pizza;1347280]הייתי עכשיו רבע שעה בשירותים, ואני לא יודע מה הסריח יותר- החרא או הזיעה שלי.
למה לא שמים מזגנים בשירותים! >=[[/QUOTE]
תשים מאוורר :P
[quote=F!upy;1347284]תשים מאוורר :P[/quote]
זה שירותים קטנים, לעזאזל. אני נוגע עם הברכיים בדלת. איפה יש מקום למאוורר =0
אני שוקל לעבור לשיטת המניפה =/
חנה לסלאו סטייל? Xp
[QUOTE=Reborn;1347273]התחלת את זה גרוע מכמה סיבות:
תנסה את זה:
[URL="http://www.romulation.net/NDS/6039-Pokemon-Conquest-(U).rar/#tab-details"]לחיץ.[/URL][/QUOTE]
תודה,אני אבקש מפקח לסגור את הסיפור אחר כך. יש לי מ"ת טוב עוד מעט וסיפור טוב אז לא כדאי לקלקל ולעשות עוד סיפור. אתה יכול לקרוא את מלך הפניקס לפחות?
[QUOTE=Tobi...;1347288]תודה,אני אבקש מפקח לסגור את הסיפור אחר כך. יש לי מ"ת טוב עוד מעט וסיפור טוב אז לא כדאי לקלקל ולעשות עוד סיפור. אתה יכול לקרוא את מלך הפניקס לפחות?[/QUOTE]
לא.
מה קורה?
אתם יודעים, עברה בדיוק שנה מאז שהתחלתי לפרסם כאן את דברי התורה שלי... השבוע שוב אנחנו נמצאים בפרשת חוקת.
עריכה:
נ.ב.
לפני יומיים היה לי יום הולדת עברי, עכשיו אני בן 17 באופן רשמי. אני יכול לפתוח על זה נושא כאן?
[QUOTE=Salamander;1347279]חחח,זה אפילו לא נותן לי להוריד קובץ NDS או ND5 [שזה גם קובץ שיכול לפעול באימולטורים באופן מעולה] זה נותן לי Flie,UnKnown[/QUOTE]
יש לך ווינראר?