[QUOTE=Teemo;1387891]דפקת את עצמך חזק חחחחח
תהנה גבר מגיע לך :)[/QUOTE]
לא יודעת מה לעשות
Printable View
[QUOTE=Teemo;1387891]דפקת את עצמך חזק חחחחח
תהנה גבר מגיע לך :)[/QUOTE]
לא יודעת מה לעשות
אינטרנט שלי=חרא בינלאומי 3:
ותקראו לי דוד ם-ם
[quote=Trafalgar Law;1387897]אינטרנט שלי=חרא בינלאומי 3:[/quote]
קורה :O
[quote=Rated_R;1387896]לא יודעת מה לעשות[/quote]
את נהנית לעבוד שם? נוח לך?
[QUOTE=Teemo;1387895]הכל טוב גברבר מה איתך
מרסל - תוריד יעצלן[/QUOTE]
עכשיו מרגיש אחלה..מחר שאני יבין שבאמת יש לי בוחן אז לא משהו :(
במקרה שלי אני צריך לחכות הרבה זמן.............................................
כמו זה....................................................................................
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[quote=Trafalgar Law;1387901]במקרה שלי אני צריך לחכות הרבה זמן.............................................
כמו זה....................................................................................
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................[/quote]
:P
[quote=אלבזון;1387899]עכשיו מרגיש אחלה..מחר שאני יבין שבאמת יש לי בוחן אז לא משהו :([/quote]
יש לי מבחן באזרחות מחר , אבל אני לוקח את זה באיזי בידיעה שזאת השנה הכי חשובה ואחרונה שלי =)
[QUOTE=Trafalgar Law;1387901]במקרה שלי אני צריך לחכות הרבה זמן.............................................
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................[/QUOTE]
חבל ):
[QUOTE=Teemo;1387898]קורה :O
את נהנית לעבוד שם? נוח לך?[/QUOTE]
החבר'ה שם סבבה והבוס חמוד ומתחשב
אבל זה עשר שעות עבודה אני מגיעה הביתה בשבע והולכת לישון בשתיים עשרה כדי לקום בשבע שום יום אחרי
מה זה החרא חיים האלה? כמו רובוט? אין מסיבות,אין יציאות,אין אפילו זמן להיות פה,אין חיים
אבל גם מהצד השני לא חסרות סיבות
[quote=Rated_R;1387905]החבר'ה שם סבבה והבוס חמוד ומתחשב
אבל זה עשר שעות עבודה אני מגיעה הביתה בשבע והולכת לישון בשתיים עשרה כדי לקום בשבע שום יום אחרי
מה זה החרא חיים האלה? כמו רובוט? אין מסיבות,אין יציאות,אין אפילו זמן להיות פה,אין חיים
אבל גם מהצד השני לא חסרות סיבות[/quote]
10 שעות? לפי החוק זה 8 לא?
תוכלי לחזור יותר מוקדם
[QUOTE=Teemo;1387906]10 שעות? לפי החוק זה 8 לא?
תוכלי לחזור יותר מוקדם[/QUOTE]
טכנית אני יכולה ללכת בארבע אבל כולם נשארים חוץ מפעמים שאם יש לך משהו מיוחד אתה יכול לבקש לצאת
אבל בתמורה מקבלים יותר כסף
[quote=Rated_R;1387908]טכנית אני יכולה ללכת בארבע אבל כולם נשארים חוץ מפעמים שאם יש לך משהו מיוחד אתה יכול לבקש לצאת
אבל בתמורה מקבלים יותר כסף[/quote]
נו אז תצאי ב4 ויהיה לך כוח גם להשאר שם עוד חודש אם בא לך
[QUOTE=Teemo;1387909]נו אז תצאי ב4 ויהיה לך כוח גם להשאר שם עוד חודש אם בא לך[/QUOTE]
זה לא כזאת אופציה
לא יודעת זה פשוט לא הולך ככה
כולם נשארים.... זה הסדר יום תכלס
[quote=Rated_R;1387910]זה לא כזאת אופציה
לא יודעת זה פשוט לא הולך ככה
כולם נשארים.... זה הסדר יום תכלס[/quote]
אנחנו יכולים לתת לך מלא הצעות , אבל זאת שבסוף קובעת מה יקרה ,
תחשבי על יתרונות וחסרונות עם לעזוב בחודש הראשון או אחרי חודשיים
ניצ, לא בסדר מה שאת עושה :(, אני רוצה לדבר איתך!
[QUOTE=Teemo;1387912]אנחנו יכולים לתת לך מלא הצעות , אבל זאת שבסוף קובעת מה יקרה ,
תחשבי על יתרונות וחסרונות עם לעזוב בחודש הראשון או אחרי חודשיים[/QUOTE]
החסרון היחיד שאני רואה עכשיו ובאמת מציק לי זה ידיד שלי שעבד קשה ושכנעה את הבוס שלו להכניס אותי למרות שיש לי רק חודשיים
המוניטין שלו,השם שלו והוא עצמו יפגעו מזה
דבר ראשון אני עוזבת אותו ואנחנו מעבירים חצי יום ביחד
דבר שני המילה שלו נפגעת עוד לפני שבאתי הוא אמר לי "אני תופס ממך רצינית"
דבר שלישי אני הופכת אותו לבדיחה שאני באה ומבורחת אחרי חודש