-
[QUOTE=Ilan;1406206]פרק 16 בsao יצא..
קיריטו צ'יטר מסריח :([/QUOTE]
למי אכפת מקיריטו הדמות הכי חשובה בסדרה הופיעה זה מה שחשוב.
[SPOILER][SPOILER]כמובן שאני מדבר על Yui
וגם Lyfa הופיעה.. (זה התרגום של BAKA-TSUKI ואני נשאר איתו~)]
[/SPOILER]מדהים איך ב2 פרקים הם כבר עברו כ115 עמודים של הווליום השלישי...
-
עכשיו הבנתי איך הם הולכים למצוא את אסונה תוך 10 פרקים (כי מתוכנן עד 25)
שמו אותו ברמה של Sao (זה רמה 96) אז הוא פשוט השחקן הכי חזק שמה והוא יכול פשוט לנקות את כל המקום בפרק.
-
[QUOTE=Ilan;1406208]סיפור הבריאה זה סיור כל כך מטומטם.. עם כל כך הרבה חורים מבחינה פיזיקלית..[/QUOTE]
אידיוט זה לא אמור להיות נכון מבחינה פיזיקלית
מדובר פה על מי שהמציא את הפיזיקה ואני מאמין שהוא יכולל לעבור לפעמים על החוקים שהוא יצר
מדובר פה על אישיות אינסופית שבראה עולם שלם
היא תחליט אם זה שובר את חוקי הפיזיקה
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1406215]אידיוט זה לא אמור להיות נכון מבחינה פיזיקלית
מדובר פה על מי שהמציא את הפיזיקה ואני מאמין שהוא יכולל לעבור לפעמים על החוקים שהוא יצר
היא תחליט אם זה שובר את חוקי הפיזיקה[/QUOTE]
הסיפור מועתק מהבבלים עובדה שיש שם "ה' ברא את התנינים הגדולים" סתם מיתוס זה לא אמיתי בשיט אפילו אם אלוהים קיים אין שום הוכחה שזה קרה.
הסיפור סותר את ההיגיון בכך שלפי זה הצמחים נוצרו לפני השמש ובכלל השמש לפני כדור הארץ כאשר הוכח שכדור הארץ נוצר אחרי השמש חוץ מזה זה גם אומר שכדור הארץ הוא מרכז היקום משהו שהוא לא קרוב אפילו.. כל הכוכבים נוצרו הרבה לפני כדור הארץ..
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1406215]אידיוט זה לא אמור להיות נכון מבחינה פיזיקלית
היא תחליט אם זה שובר את חוקי הפיזיקה[/QUOTE]
למה הסיפור זה בולשיט:
1. רואים בו העתקה מהמיתולוגיה הבבלית "התנינים הגדולים" ניסיון לסתור אותה ותיו לא כמו שנוח זה ניסיון להעתיק מהבבלים את סיפור המבול שלהם ופשוט לעשות אותו כמו של היהודים (אין שום ממצא שהמבול אכן קרה)
2. דינוזאורים
3. הכוכבים האחרים נוצרו הרבה לפני כדור הארץ ולפי התנ"ך הם נוצרו לפני 5000 שנה.
[B]4. בן אדם כתב את התנ"ך.[/B]
5. כדור הארץ גם נוצר אחרי השמש.
6. דת זה זבל שגורם למלחמות וגזענות.
7.קיריטו הוא צ'יטר :(
9. לא שמתה לב שדילגתי על 8
10. עשיתי דאבל פוסט FUCK THE SYSTEM
-
[QUOTE=Ilan;1406216]הסיפור מועתק מהבבלים עובדה שיש שם "ה' ברא את התנינים הגדולים" סתם מיתוס זה לא אמיתי בשיט אפילו אם אלוהים קיים אין שום הוכחה שזה קרה.
הסיפור סותר את ההיגיון בכך שלפי זה הצמחים נוצרו לפני השמש ובכלל השמש לפני כדור הארץ כאשר הוכח שכדור הארץ נוצר אחרי השמש חוץ מזה זה גם אומר שכדור הארץ הוא מרכז היקום משהו שהוא לא קרוב אפילו.. כל הכוכבים נוצרו הרבה לפני כדור הארץ..[/QUOTE]
תזכיר לי מתי מוזכרת המילה כדור הארץ?
אלוהים יצר שמים והבדיל בין השמים והארץ
[B]ארץ[/B] ולא כדור הארץ.
הוא יצר משטח.
מלבד זאת גן עדן בכלל לא נמצא על כדור הארץ כך שיכול להיות שכשברא את הארץ ברא את גן עדן ואז ביום הרביעי ברא את [B]כדור[/B] הארץ
לא עזה קשה אחי
וברור שאין הוכחה שאלוהים קיים
בגלל זה אומרים מאמינים - אנשים שמאמינים בקיומו של ה׳
בנוגע לקטע עם התנינים הגדולים לא הבנתי מה הבעייה
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1406218]תזכיר לי מתי מוזכרת המילה כדור הארץ?
אלוהים יצר שמים והבדיל בין השמים והארץ
[B]ארץ[/B] ולא כדור הארץ.
הוא יצר משטח.
מלבד זאת גן עדן בכלל לא נמצא על כדור הארץ כך שיכול להיות שכשברא את הארץ ברא את גן עדן ואז ביום הרביעי ברא את [B]כדור[/B] הארץ
לא עזה קשה אחי
וברור שאין הוכחה שאלוהים קיים
בגלל זה אומרים מאמינים - אנשים שמאמינים בקיומו של ה׳
בנוגע לקטע עם התנינים הגדולים לא הבנתי מה הבעייה[/QUOTE]
הבעיה היא שזה מוכיח שכל סיפור הבריאה זה אנטיטזה לסיפור הבבלי.
גן העדן גם לא היה קיים אתה יודע כמה סתירות יש גם בזה בסדר בסיפור גן העדן אין אבל בקין והבל יש ממלא סתירות על "אם הם בני האדם היחידים אז.. איך הם התרבו"
עזוב אותך אמונה זה מפגר אבולוציה זה אח.
-
-
קיצר ארכאוס יצר את היקום מהר קרונט עם דיאלגה פאלקיה וגירטינה ואיתם את מיספיריט אוקסי ואזלף ומשם הוא יצר את מיו שהוא אב של כל הפוקימונים ואז בתהליכים אבולוציונים רבים נוצרו כל הפוקימונים ואיכשהו גם בני האדם.
-
[QUOTE=Ilan;1406223]קיצר ארכאוס יצר את היקום מהר קרונט עם דיאלגה פאלקיה וגירטינה ואיתם את מיספיריט אוקסי ואזלף ומשם הוא יצר את מיו שהוא אב של כל הפוקימונים ואז בתהליכים אבולוציונים רבים נוצרו כל הפוקימונים ואיכשהו גם בני האדם.[/QUOTE]
ארכאוס סתם עומו
-
שחר צודק,
אילן תפסיק להיות עומו ):
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1406225]שחר צודק,
אילן תפסיק להיות עומו ):[/QUOTE]
אנשים תתעדו!!!
שאקד הסכים איתי על משהו
:( מרגשששששש
-
-
בינתיים יש רק דבר אחד טוב בבוקר הזה, והוא שיוסטון דינאמו העפילו לפליי אוף של הmls.
-
הא, ווי פיי, זה אתה.
קיצר, עוד ארבע ימים אני יחזור לבית שלי ול- לוווווווול