-
[QUOTE=LordAbizi;1422095]הרחבתי מתמטיקה, אנגלית, פיזיקה, מדעי המחשב, וכימיה.
מתמטיקה אמרתי.
אנגלית... ארמממ אני לא כל כך זוכר את הציונים אבל הממוצע גם איפשהו 97-98.
פיזיקה הממוצע בדיוק 98.
מדעי המחשב ממוצע 100, אבל מבין 5 היחידות קיבלתי 100 על שתיים מהן "בחינם" כי הייתי בגמר של הכימיאדה (סיפור ארוך).
וכימיה גם איפשהו 98, וגם כאן שתי יחידות מבין ה-5 הן 100 חינם בגלל הכימיאדה.
ובנוגע לקשה או לא, קשה לי להיות אובייקטיבי עכשיו. כי ביחס למה שאני עובר עכשיו הבגרות היא בדיחה בערך...
זה אולי יישמע מוזר קצת, אבל כשאני נבחן במשהו אני מייחל לכך שהמשהו הזה יהיה מספיק מאתגר כדי שזה יוכל לבחון את הכישורים שלי. בזמנו הבגרות במתמטיקה הייתה משהו שהייתי יכול לצפות ממנו לאתגר, אבל בדרך כלל לא קיבלתי אותו.
סלח לי על התשובה הסתומה.[/QUOTE]
וואו....
למדת קשה...
איפה אתה לומד עכשיו?
-
[QUOTE=Saber;1422099]אנחנו חיים בעידן שבו אפשר לעשות סקס דרך האינטרנט, JUST SAYIN' ):[/QUOTE]
תהיה בריא..
-
[QUOTE=Wonderwall;1422103]תהיה בריא..[/QUOTE]
לא אמרתי שאני עושה את זה )))):
-
[quote=♣DarkStyle♣;1422101]וואו....
למדת קשה...
איפה אתה לומד עכשיו?[/quote]
אני לומד כבר מאז 2008 באוניברסיטה הפתוחה והשנה אני אסיים את התואר שלי במתמטיקה.
ובלי קשר לזה אני נמצא בצבא עכשיו.
אויש זה היה ממש מרגיז. הייתה שאלה ב-05 כשעשיתי אותו שוב (כי בפעם הראושנה בלבלתי קטן שווה עם גדול שווה וזה הרס לי שאלה) "קבע האם יש ערך של X עבורו .... נמק." אז אמרתי, בדרך נורמלית לגמרי, שאכן יש X כזה, ונתתי דוגמא ל-X שמקיים את זה. אבל כנראה הם הורידו לי נקודות על זה כי לא מצאתי את כל ה-X-ים המקיימים זאת, משהו שאף אחד לא ביקש.
-
טל אתה זוכר אותי או לא ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1422105]אני לומד כבר מאז 2008 באוניברסיטה הפתוחה והשנה אני אסיים את התואר שלי במתמטיקה.
ובלי קשר לזה אני נמצא בצבא עכשיו.[/QUOTE]
כל המקצועות האלו שלמדת,
עזרו לך להתקבל לאוניברסיטה?,
יש איזה מקצוע שהיית אומר שכדאי לקחת והוא ממש משתלם לעתיד הרחוק?
[QUOTE=tAlon;1422106]טל אתה זוכר אותי או לא ):[/QUOTE]
זוכר זוכר :D
היינו מדברים בסקייפ פעם ובמסנג'ר...
-
[quote=♣DarkStyle♣;1422107]כל המקצועות האלו שלמדת,
עזרו לך להתקבל לאוניברסיטה?,
יש איזה מקצוע שהיית אומר שכדאי לקחת והוא ממש משתלם לעתיד הרחוק?
זוכר זוכר :D
היינו מדברים בסקייפ פעם ובמסנג'ר...[/quote]
זו האוניברסיטה הפתוחה. אין תנאי קבלה, במיוחד כשמדובר בתלמידי תיכון.
ואני לא הכתובת למידע שמועיל לחיים. אני לומד כי ידע זה טוב.
אני למען האמת שונא יישומים אמיתיים לידע.
לכן אני מעריץ את חכמי יוון העתיקה.
אני יכול להגיד לך איזה חומר אני מחשיב כ-"יפה". מה שימושי? מאיפה לעזאזל אני יודע.
הו וואו, עכשיו ראיתי שאלה מהבגרות שלי ב-07 שעם כלים של פונקציות מרוכבות כנראה פותרים אותה בשניה. (העתקת המביוס
z->(z-1) \ (z+1) abizbizibizib מעתיקה את עיגול היחידה על הציר המדומה, והיא חד חד ערכית.)
-
[QUOTE=LordAbizi;1422114]זו האוניברסיטה הפתוחה. אין תנאי קבלה, במיוחד כשמדובר בתלמידי תיכון.
ואני לא הכתובת למידע שמועיל לחיים. אני לומד כי ידע זה טוב.
אני למען האמת שונא יישומים אמיתיים לידע.
לכן אני מעריץ את חכמי יוון העתיקה.
אני יכול להגיד לך איזה חומר אני מחשיב כ-"יפה". מה שימושי? מאיפה לעזאזל אני יודע.[/QUOTE]
באיזו יחידה אתה בצבא?,
איפה למדת בתיכון?
-
[quote=♣DarkStyle♣;1422116]באיזו יחידה אתה בצבא?,
איפה למדת בתיכון?[/quote]
במשרד הבטחון.
לא כל כך הבנתי את השאלה. איפה -פיזית- היה התיכון או שאתה מתכוון למשהו אחר?
-
[QUOTE=the doom;1422048]חח... בדיוק היום אני מתחיל לשחק :) סקילה זה אח המליץ לי ;)[/QUOTE]
אממ.. לא.. xD
-
[QUOTE=LordAbizi;1422119]במשרד הבטחון.
לא כל כך הבנתי את השאלה. איפה -פיזית- היה התיכון או שאתה מתכוון למשהו אחר?[/QUOTE]
כן התיכון עצמו...
-
[quote=♣DarkStyle♣;1422122]כן התיכון עצמו...[/quote]
[URL="http://www.schooly3.co.il/eylon/"]תיכון שש שנתי על שם פנחס אילון, רחוב הכנסת 8, חולון.[/URL]
-
[QUOTE=LordAbizi;1422123][URL="http://www.schooly3.co.il/eylon/"]תיכון שש שנתי על שם פנחס אילון, רחוב הכנסת 8, חולון.[/URL][/QUOTE]
והוא תיכון טוב?
-
[quote=♣DarkStyle♣;1422126]והוא תיכון טוב?[/quote]
אני שונא את השאלות מהסוג הזה. מכמה סיבות:
1. למדתי רק בתיכון הזה, אז אין לי עם מה להשוות.
2. "טוב" זה בשביל מטרה מסויימת. יכול להיות שעבור צורך מסויים זה לא תיכון טוב, אך לצורך מסויים זה כן.
3. לא באמת בחרתי אם ללכת אליו או לא, כי לשם המשיכה כיתת המחוננים שבה למדתי במרוכז.
-