-
[QUOTE=SKULL KID;1489981][B]דור @EDGAR ;
[/B]"FIGHT WITH ME LIL BITCH" אתה כועס על ברוק, "ובכן, בסדר. בוא אל זירת הקרב" הוא אומר ומוביל אותך אל זירה מלאה סלעים.
"אוניקס, החוצה!" הוא מורהל ו, ואוניקס יוצא שולח קרן אפורה כסופה אל עבר אחד הסלעים, מפרק אותו לגורמים.
[IMG]https://33.media.tumblr.com/e3dc9a18a28be8cc7b1872132927d342/tumblr_n5y5t9LOkB1qf8rnjo1_500.gif[/IMG][/QUOTE]
[IMG]https://shechive.files.wordpress.com/2014/03/105119-thats-impressive-gif-bradley-c-jvqw.gif?w=500&h=209[/IMG]
אבל רגע... ראית את זה?
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=QpR4p41F8G4[/URL]
אוניקס הרגע פירק לגורמים סלע בעזרת קרן כסופה
סלע הוא מינרל
כסף הוא מינרל
אוניקס הוא מקבוצת רבייה מינרל
אוניקס עשוי מאבן
אוניקס שלח קרן כסופה ופירק אבן לגורמים
אוניקס = אבן
כלומר
אוניקס שלח קרן כסופה ופירק לגורמים אבן, אוניקס הוא אבן לכן אוניקס פירק את עצמו בעזרת הקרן הכסופה והוא לא יכול הילחם
התג שלי בבקשה
-
[B]דור @EDGAR ;[/B][I]
פתחת את עמוד 70! זכית בפוקימון. רשימה תשלח אליך מיד..[/I]
----
בעזרת מעט כוח מהאילומינטי, אתה מנצח את ברוק ובכך זוכה בתג הראשון שלך.
"אבל.. איך..." הוא ממלמל בהלם, ועיניו נפערות בתדהמה.
"הנה לך תג האבן. כמו כן, בגלל שאתה חתיך, אני אביא לך פוקימון" הוא אומר ומושיט לך פוכדור.
[IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemontowerdefense/images/5/5d/Brock.gif/revision/latest?cb=20130608120719[/IMG]
-
[QUOTE=SKULL KID;1489976][color=#000000][b]המשך ל [/b]@edgar [b]המעצבן;[/b]
זעקות נשמעות מכל עבר, ואתה קולט כי הספינה נתקעה בגוש קרח עצום. אנשים רבים מתחילים לנוס, ולשוט בסירות חילוץ.
אתה מתחיל לנוס גם כן, כשלפתע אתה חוטף מכה חזקה.
אתה פוקח את עיניך ורואה שאתה על אי, מולך נערה בגילך עם שיער אדום, ונמשים. "אתה בסדר?" היא שואלת, ואתה מבין כי משתה אותך מהספינה אל האי. פוצ'יינה שלך מסתכל עליך במבט לא מבין
[b]
לוקאס;[/b][/color]
[color=#000000]"אם ככה.. אז אני לא מתפלא, כל פוקימון והאופי שלו" מציין דון ג'ורג', ומביט על המתקנים.[/color]
[color=#000000]"אתה רוצה לחזק את טורצ'יק? באיזו צורה?" הוא שואל ומביט על המתקנים השונים:[/color]
[color=#000000]מירוץ מכשולים, ירי למטרות, בריכת שחייה, משקולות..
[/color][color=#000000][b]אייס;[/b][/color]
[color=#000000]אם ואם ואם ואם ואם ואם ואם.[/color]
[color=#000000]פליז תעשה את ההוראות directly, אני אדאג לשאר #>[/color]
[color=#000000]--[/color]
[color=#000000]נידורינה משתמשת בעוקץ רעל ובכך גורמת לכדור להתפוצץ בעודו באוויר, שמתפוצץ אל מספר ניצוצות ירוקים ויפהפיים המתנוססים במרכז הזירה, ארבעתם מביטים בהתפעלות. נידורינה משתמשת בצעקה, "משחק נחמד!" מורה ספנסר, לפני שנידורינה מספיקה להשתמש במתקפה.
סלירפאף מחייך, ורץ אל עבר נידורינה בקריאות חייכניות ושמחות, ונידורינה מחייכת גם כן.
לא ברור מה הולך על הזירה.
[b]
מליפאן;[/b][/color]
[color=#000000]סרסקיט מגיב במהרה ומסתובב אל מאחורי אחת האבנים, מתחיל לירות בועות אל עבר הקראסטל הגדול.
הבועות מועפות במהרה אל עבר קראסטל, מתפוצצות אחת אחר השנייה.
"קראסטל!" קוראת לעברו רוקסן בדאגה, ולמרות הנזק הוא מהנהן לאות אישור.
רוקסן נרגעת מעט, "ריסוק קונכייה, ואז מספרי איקס!"
גופו של קראסטל זוהר באדום, כשלפתע הסלע הגדול שנמצא על גבו מתנפץ לרסיסים אדומים, וכעת כל מה שנותר הוא גופו הקטן של קראסטל, זוהר באור אדום ומאיים. קראסטל לא מבזבז אף רגע ורץ אל עבר סרסקיט, שיורה בועות.
במהירות מרשימה הוא מצליח לפוצץ את מטח הבועות האחרון, ואת האבן מאחוריה סרסקיט מתחבא, מעיף אותו מעט אחורה מחוזק הפיצוץ.
[b]
רון;[/b]
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואותך מקבלת האחות ג'וי בחיוך.
אתה מחזיר את סנטרט אל הפוכדור, ומגיש לאחות ג'וי את שלושת הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה, ומחזירה את הפוכדורים שלך, וגם את של איימי. "תודה!" אתם מודים לה, ועולים במדרגות לכיוון החנות.
את פניכם מקבל המוכר, מעליו נמצא שלט עם תפריט. "כיצד אוכל לעזור?" הוא שואל.
[b]מייק;
[/b]אזוריל משתמשת בהמטרה, ומצליחה לזהות פינה מסוימת בה דירלינג ככל הנראה נמצאת.
הדירלינג האמיצה מבינה כי אזוריל קלטה אותה, מתחילה לרוץ לעברה.
"אקדח מים בכל העוצמה!" אתה מורה לאזוריל, ששולחת אקדח מים חזק ואפילו מועפת מעט אחורה מהעוצמה.
אקדח המים פוגע בדירלינג, גורם לה ליפול על רגליה, בלי יכולת להילחם.
[/color][color=#000000]
[/color][color=#000000][b]סהר;
[/b][/color]אולי כן, אולי לא. מה שבטוח אולי.
--
פידג'י יוצאת החוצה, הכנף שלה נראת מעט טוב יותר אך עדיין זקוקה לטיפול רפואי מהאחות ג'וי.
טימבור מחליט לקחת על עצמו את הבאת העצים והענפים, בעוד פידג'י מדריכה אותו על אחד הענפים.
אתה מביט אל פנקין, היא עדיין לא בדיוק איתכם, מתבודדת מעט בצד הדרך. אתה בינתיים מארגן מספר שיחים ועלים ומוצא מקום נחמד לישון עליו.. איפשהוא על אחד מענפי העץ הגדול שניצב מולכם.
טימבור ופידג'י חוזרים, כשטימבור מחזיק מספר רב של ענפים, מניח אותם אל מול העץ הגדול.
אתה פונה אל פנקין, שנראת כי עדיין ממשיכה מעט להתבודד. "טימטימבור" אומר לה טימבור, והיא קמה קצת על רגליה- כנראה 'להכרת תודה', שולחת גחלת קטנה להדלקת המדורה- וחוזרת לשבת בצד, מעט בחושך.[/QUOTE]
אוקיי אוף סליחה :(
כרגיל פספסתי מרתון קצר
-------
"נידורינה, הזהרי! הוא מתקרב אלייך, כשהוא מספיק קרוב תנועי לצד ותתקפי את סלארפאף מהצד בחבטות זעם." וכדי לנסות להסיח את דעתו של ספנסר: "ספנסר, תוכל להסביר לי על הסוג של הפוקימון הזה? נגד מה הוא חזק, נגד מה הוא חלש?"
-
[B]אייס;
[/B]אתה מורה לנידורינה להתחמק, אבל אין ממה.
נראה שהיא מודעת אל סלירפאף, והם מדברים, מצחקקים, ומשחקים להם.
ספנסר מחייך חיוך קטן.
-
[QUOTE] מייק;
אזוריל משתמשת בהמטרה, ומצליחה לזהות פינה מסוימת בה דירלינג ככל הנראה נמצאת.
הדירלינג האמיצה מבינה כי אזוריל קלטה אותה, מתחילה לרוץ לעברה.
"אקדח מים בכל העוצמה!" אתה מורה לאזוריל, ששולחת אקדח מים חזק ואפילו מועפת מעט אחורה מהעוצמה.
אקדח המים פוגע בדירלינג, גורם לה ליפול על רגליה, בלי יכולת להילחם.[/QUOTE]
"אוקיי. פוקדור צא!" אקרא בקול דרמתי ואזרוק פוקדור חדש לעבר דירלינג ואלטף את ראשה של אזוריל.
-
[QUOTE=SKULL KID;1489990][B]אייס;
[/B]אתה מורה לנידורינה להתחמק, אבל אין ממה.
נראה שהיא מודעת אל סלירפאף, והם מדברים, מצחקקים, ומשחקים להם.
ספנסר מחייך חיוך קטן.[/QUOTE]
"נידורינה, תזהרי שלא יטעה אותך, אני חושב שזה טריק. תפסי מרחק ותמתיני לתנועה שלו לעברך, לאחר מכן תקפי בעוקצי רעל.
-
[QUOTE]לוקאס;
"אם ככה.. אז אני לא מתפלא, כל פוקימון והאופי שלו" מציין דון ג'ורג', ומביט על המתקנים.
"אתה רוצה לחזק את טורצ'יק? באיזו צורה?" הוא שואל ומביט על המתקנים השונים:
מירוץ מכשולים, ירי למטרות, בריכת שחייה, משקולות..
[/QUOTE]
"אני לא רואה איך הוא יוכל להרים משקולות או לשחות" אומר לו "אבל ירי למטרות נראה מבטיח, בוא ננסה את זה"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489976][COLOR=#000000][B]
מליפאן;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]סרסקיט מגיב במהרה ומסתובב אל מאחורי אחת האבנים, מתחיל לירות בועות אל עבר הקראסטל הגדול.
הבועות מועפות במהרה אל עבר קראסטל, מתפוצצות אחת אחר השנייה.
"קראסטל!" קוראת לעברו רוקסן בדאגה, ולמרות הנזק הוא מהנהן לאות אישור.
רוקסן נרגעת מעט, "ריסוק קונכייה, ואז מספרי איקס!"
גופו של קראסטל זוהר באדום, כשלפתע הסלע הגדול שנמצא על גבו מתנפץ לרסיסים אדומים, וכעת כל מה שנותר הוא גופו הקטן של קראסטל, זוהר באור אדום ומאיים. קראסטל לא מבזבז אף רגע ורץ אל עבר סרסקיט, שיורה בועות.
במהירות מרשימה הוא מצליח לפוצץ את מטח הבועות האחרון, ואת האבן מאחוריה סרסקיט מתחבא, מעיף אותו מעט אחורה מחוזק הפיצוץ.
[/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש ביריית חוט כדי מעט להאט אותו! לאחר מכן עבור אל מחסה של אבן אחרת ותירה עליו שוב קרן בועות!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489976][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000][B]סהר;
[/B][/COLOR]אולי כן, אולי לא. מה שבטוח אולי.
--
פידג'י יוצאת החוצה, הכנף שלה נראת מעט טוב יותר אך עדיין זקוקה לטיפול רפואי מהאחות ג'וי.
טימבור מחליט לקחת על עצמו את הבאת העצים והענפים, בעוד פידג'י מדריכה אותו על אחד הענפים.
אתה מביט אל פנקין, היא עדיין לא בדיוק איתכם, מתבודדת מעט בצד הדרך. אתה בינתיים מארגן מספר שיחים ועלים ומוצא מקום נחמד לישון עליו.. איפשהוא על אחד מענפי העץ הגדול שניצב מולכם.
טימבור ופידג'י חוזרים, כשטימבור מחזיק מספר רב של ענפים, מניח אותם אל מול העץ הגדול.
אתה פונה אל פנקין, שנראת כי עדיין ממשיכה מעט להתבודד. "טימטימבור" אומר לה טימבור, והיא קמה קצת על רגליה- כנראה 'להכרת תודה', שולחת גחלת קטנה להדלקת המדורה- וחוזרת לשבת בצד, מעט בחושך.[/QUOTE]
'לפחות היא הסכימה להצית לנו את המדורה' אני חושב לעצמי בנחת ומעלה חיוך רגוע על פניי "שלושתכם עשיתם עבודה מצוינת, תודה רבה על הכל!" אני אומר לשלושת הפוקימונים שאיתי "עכשיו בוא נאכל קצת ונישן, מחר דבר ראשון על הבוקר זה למצוא את הדרך מחוץ ליער ולקחת את פנקין למרכז הפוקימונים למצוא את המאמן שלה ואותך פידג'י לטיפול" אני אומר לשלושתם, מוציא אוכל מהתיק ומתכונן לשנת לילה בשטח (היו לי יותר מידי כאלה בזמן האחרון חחחחחח, אבל זהו נגמר, הוציאו אותי מקרבי ועכשיו אני ממתין לשיבוץ חדש)
-
[QUOTE=SKULL KID;1489986][B]דור @EDGAR ;[/B][I]
פתחת את עמוד 70! זכית בפוקימון. רשימה תשלח אליך מיד..[/I]
----
בעזרת מעט כוח מהאילומינטי, אתה מנצח את ברוק ובכך זוכה בתג הראשון שלך.
"אבל.. איך..." הוא ממלמל בהלם, ועיניו נפערות בתדהמה.
"הנה לך תג האבן. כמו כן, בגלל שאתה חתיך, אני אביא לך פוקימון" הוא אומר ומושיט לך פוכדור.
[IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemontowerdefense/images/5/5d/Brock.gif/revision/latest?cb=20130608120719[/IMG][/QUOTE]
[IMG]http://38.media.tumblr.com/8e48e1c7866b9e62aaa41cd8ca1c0b1d/tumblr_mo13awlETo1qgf49xo5_400.gif[/IMG]
"כמה נדיב מצידך" אני אומר ולוקח את התג והפוקדור
"יאללה אני זז ביי" אני אומר ויוצא מהמכון בתהיה לאיזה עיר אני הולך לצאת
-
אוקיי @דניס^זה^אני החלטתי שאתה יכול להירשם.
אבל אל תעשה שטויות, פשוט תגיב עם הטופס.
[B]מייק; @THE^CHARMANDER ;[/B]
"אוקיי. פוכדור צא!" אתה קורא, ומביט בציפייה בעוד הפוכדור מועף על דירלינג, פוגע בגופה, ושואב אותה לתוכו.
הפוכדור נופל על הבוץ, ומתחיל להסתובב. אתה, אזוריל וקורה מביטים בציפייה
הפוכדור מחל להתנדנד, כשלבסוף עוצר במקומו, וננעל.
[B]אייס; @TOTODILE ;[/B]
אתה מורה לנידורינה ללכת אחורה, והיא נראת מעט כעוסה שאתה לוקח אותה מן סלירפאף, נראה כי נהנתה איתו.
היא הולכת אחורה, ואתם מחכים לתנועה מסלירפאף, אך הוא לא זז, רק מחייך.
"עוקץ רעל!" אתה מורה לנידורינה, אך היא לא תוקפת, נראה כי התחברה עם סלירפאף.
ספנסר מחייך, "עכשיו, כדור אנרגיה!" הוא מורה וסלירפאף תוקף במהירות את נידורינה, ממרחק קצר.
נידורינה מוטחת אחורה, נראה כי ההשפעה של משחק נחמד היא זו שהשפיעה על נידורינה
נידורינה קמה על ארבע רגליה, ומתחילה לרוץ אל עבר סלירפאף, במטרה לפגוע עם מתקפה מסוימת.
"רוח קסומה!" מורה ספנסר, וסלירפאף שולח רוח קסומה המעיפה את נידורינה פעם נוספת אחורנית, והיא נופלת על בטנה.
"זהו זה, נידורינה לא יכולה להילחם!" מכריז תום, קצת בבאסה.
[B]לוקאס; @AIIS ;[/B]
אתה נפרד מדון ג'ורג ומתחיל ללכת אל עבר אולם גדול, שעל קירותיו מספר מטרות. חלקן גבוהות, חלקן פחות.
בחלק השני של האולם המטרות אינהן על הקיר, אלא נעות. (*לא יודע איך להסביר אני מניח שאתה תבין)
"קרייג, יותר מהר!" אומר ילד משמאלך, ולצידו פוקימון דרקון מרשים ואצילי.
הפוקימון שולח כדור הזוהר באור כחול-זוהר, מפרק שלוש מטרות שניצבו בדרך, ואז הכדור מתפוצץ ונעלם, לפני שמספיק להוריד עוד כמה מהמטרות. "אתה יכול יותר" מעודד אותו המאמן, וניגש אל מתג שנמצא על הקיר, לוחץ עליו.
המטרות שהופלו חוזרות לעלות, ומתחילות 'לרקד' מחדש מול הגאבייט, שממשיך ומתאמן.
לצדך כפתור זהה, עם מסלול מטרות נעות זהות גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/444.gif[/IMG]
[B]
מליפאן; @LORDABIZI ;[/B]
סרסקיט תוקף ביריית חוט, פוגע ישירות בקראסטל ומתחיל להתהדק סביבו. "קראסט?" הוא קורא בחוסר מודעות למצב
סרסקיט מתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל, שמנסה להתגונן בפני עצמו עם מספרי X, אך חוטף נזק רב, נראה כי קראסטל עייף ואף קרוב לעלפון. "מגלשת אבן!" קוראת רוקסן, הרבה יותר לחוצה ממקודם. קראסטל יוצר שער מעל סרסקיט, מפיל לעברו אבנים רבות. סרסקיט מחל לרוץ במהרה, מתחמק מרובן, כשלפתע נופלת עליו אבן כבדה.
נראה כי אחת מרגליו נתפסה, והוא מתקשה לנוע
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקראסטל מחל ליצור את מתקפת האבן העוצמתית שלו, שעלולה לסיים את הקרב.
[B]סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]איזה כיף
זתומרת שיותר תגובות במ''ת?
--
אתה מודה לפוקימונים, פידג'י וטימבור צוהלים בהסכמה, ואוכלים מעט מהאוכל.
אתם יושבים סביב המדורה בעוד פנקין בצד, ואתה ממשיך לדבר ולספר להם על חוויותיך, ולבסוף עולה על העץ, נשכב על הענף.
אתה מביט על הפוקימונים למטה, נראה שפידג'י וטימבור נרדמו מהר.
אתה מביט על פנקין, שיושבת באי נוחות בצד, מייללת מעט. היא מביטה לעברך ואתה ממהר להוריד את הראש, שלא תראה כי התבוננת.
כי מתהלכת לה מעט, מתקרבת אל האש, ובוהה בה.
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[FONT=Verdana]אתה נפרד מברוק, ומתחיל ללכת אל עבר העיר הבאה.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים במטרה לרפא את סניזל, כשלפתע אתה מוצא את עצמך במקום אחר לגמרי.[/FONT]
[FONT=Verdana]"שא..שלום?" אתה שואל, "שא-שאלום!" נשמע ההד שלך, מפחיד ביותר.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה ממשיך להתהלך ורואה כי התקרה גובהת וגובהת, ונירות תלויים על הקירות, מאירים בחשיכה. [/FONT]
[FONT=Verdana]על התקרה שאנדליר ועליו ילדה מתנדנדת
[/FONT][IMG]http://upng.co.il/uploads/c05498c6ec2ecfe256b048688a0fb317.png[/IMG]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051]אוקיי @דניס^זה^אני החלטתי שאתה יכול להירשם.
אבל אל תעשה שטויות, פשוט תגיב עם הטופס.
[B]מייק; @THE^CHARMANDER ;[/B]
"אוקיי. פוכדור צא!" אתה קורא, ומביט בציפייה בעוד הפוכדור מועף על דירלינג, פוגע בגופה, ושואב אותה לתוכו.
הפוכדור נופל על הבוץ, ומתחיל להסתובב. אתה, אזוריל וקורה מביטים בציפייה
הפוכדור מחל להתנדנד, כשלבסוף עוצר במקומו, וננעל.
[B]אייס; @TOTODILE ;[/B]
אתה מורה לנידורינה ללכת אחורה, והיא נראת מעט כעוסה שאתה לוקח אותה מן סלירפאף, נראה כי נהנתה איתו.
היא הולכת אחורה, ואתם מחכים לתנועה מסלירפאף, אך הוא לא זז, רק מחייך.
"עוקץ רעל!" אתה מורה לנידורינה, אך היא לא תוקפת, נראה כי התחברה עם סלירפאף.
ספנסר מחייך, "עכשיו, כדור אנרגיה!" הוא מורה וסלירפאף תוקף במהירות את נידורינה, ממרחק קצר.
נידורינה מוטחת אחורה, נראה כי ההשפעה של משחק נחמד היא זו שהשפיעה על נידורינה
נידורינה קמה על ארבע רגליה, ומתחילה לרוץ אל עבר סלירפאף, במטרה לפגוע עם מתקפה מסוימת.
"רוח קסומה!" מורה ספנסר, וסלירפאף שולח רוח קסומה המעיפה את נידורינה פעם נוספת אחורנית, והיא נופלת על בטנה.
"זהו זה, נידורינה לא יכולה להילחם!" מכריז תום, קצת בבאסה.
[B]לוקאס; @AIIS ;[/B]
אתה נפרד מדון ג'ורג ומתחיל ללכת אל עבר אולם גדול, שעל קירותיו מספר מטרות. חלקן גבוהות, חלקן פחות.
בחלק השני של האולם המטרות אינהן על הקיר, אלא נעות. (*לא יודע איך להסביר אני מניח שאתה תבין)
"קרייג, יותר מהר!" אומר ילד משמאלך, ולצידו פוקימון דרקון מרשים ואצילי.
הפוקימון שולח כדור הזוהר באור כחול-זוהר, מפרק שלוש מטרות שניצבו בדרך, ואז הכדור מתפוצץ ונעלם, לפני שמספיק להוריד עוד כמה מהמטרות. "אתה יכול יותר" מעודד אותו המאמן, וניגש אל מתג שנמצא על הקיר, לוחץ עליו.
המטרות שהופלו חוזרות לעלות, ומתחילות 'לרקד' מחדש מול הגאבייט, שממשיך ומתאמן.
לצדך כפתור זהה, עם מסלול מטרות נעות זהות גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/444.gif[/IMG]
[B]
מליפאן; @LORDABIZI ;[/B]
סרסקיט תוקף ביריית חוט, פוגע ישירות בקראסטל ומתחיל להתהדק סביבו. "קראסט?" הוא קורא בחוסר מודעות למצב
סרסקיט מתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל, שמנסה להתגונן בפני עצמו עם מספרי X, אך חוטף נזק רב, נראה כי קראסטל עייף ואף קרוב לעלפון. "מגלשת אבן!" קוראת רוקסן, הרבה יותר לחוצה ממקודם. קראסטל יוצר שער מעל סרסקיט, מפיל לעברו אבנים רבות. סרסקיט מחל לרוץ במהרה, מתחמק מרובן, כשלפתע נופלת עליו אבן כבדה.
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקראסטל מחל ליצור את מתקפת האבן העוצמתית שלו, שעלולה לסיים את הקרב.
כבר מגיב לסהר ודור[/QUOTE]
"חזרי נידורינה, היית נהדרת אבל את חייבת ללמוד להקשיב לי.
"מה עכשיו ספנסר? לא קבענו כמה על כמה הקרב, הוא נגמר?"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051][B]
מליפאן; @LORDABIZI ;[/B]
כבר מגיב לסהר ודור[/QUOTE]
'אם זה פוגע, היא ניצחה. אם אני פוגע, אז ככל הנראה אני אנצח. אני צריך לפגוע קודם!' חישוב מהיר מעולם לא הזיק; "סורסקיט, אני יודע שכואב לך, אך אתה חייב להתרכז כעת. אני צריך שתירה את הבועות, לאו דווקא הרבה מהן, אבל אני צריך שיהיו קצת בועות, ושהן יהיו ממוקדות, ושהן יפגעו בקרסטל מספיק מהר! תעשה את זה, וניצחנו!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051]
[B]סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]איזה כיף
זתומרת שיותר תגובות במ''ת?
--
אתה מודה לפוקימונים, פידג'י וטימבור צוהלים בהסכמה, ואוכלים מעט מהאוכל.
אתם יושבים סביב המדורה בעוד פנקין בצד, ואתה ממשיך לדבר ולספר להם על חוויותיך, ולבסוף עולה על העץ, נשכב על הענף.
אתה מביט על הפוקימונים למטה, נראה שפידג'י וטימבור נרדמו מהר.
אתה מביט על פנקין, שיושבת באי נוחות בצד, מייללת מעט. היא מביטה לעברך ואתה ממהר להוריד את הראש, שלא תראה כי התבוננת.
כי מתהלכת לה מעט, מתקרבת אל האש, ובוהה בה.[/QUOTE]
מקווה חחחח, אני מחכה לקבל תפקיד חדש, הרצון זה לעבור לשרת במודיעין ואם לא אז לבקש אפשרות לעשות או שבועיות או 5/9 יומיות בגלל שאני נמצא בבדיקות ובמעקבים רפואיים יומיים בשבוע וצריך להתחיל פיזיוטרפיה, אולי ייתחשבו בזה חחחחחח בהחלט מצבי הבריאותי ראה ימים יפים יותר חחחחחחחחחחחחחחחחח
----------------------------------------------------------
'לפחות נראה שטימבור פידג'י מסתדרים בניהם הצורה טובה ובנוסף נראה שטימבור נפתח טיפה אליי, זה משמח אותי מאוד!' אני חושב לעצמי בהנחה בעודי מתבונן על הפוקימונים שלי ישנים.
'מעניין למה פנקין מייללת? משהו קרה לה?' אני חושב לעצמי בעודי מתבונן בשועלה הקטנה מתקרבת לאש ובוהה בה 'כנראה שהאש נעימה לה, אולי עכשיו זה זמן טוב לנסות להתקרב אליה?' אני תוהה לעצמי ויורד מהעץ עליו אני נח ומתקדם בשקט לעבריה ומתיישב ליד המדורה.
"האש ממש נעימה נכון?" אני שואל אותה בחיוך "יש סיבה שאת מייללת לך ובוהה באש?" אני שואל את פנקין בקול שקט ורגוע
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[FONT=Verdana]אתה נפרד מברוק, ומתחיל ללכת אל עבר העיר הבאה.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים במטרה לרפא את סניזל, כשלפתע אתה מוצא את עצמך במקום אחר לגמרי.[/FONT]
[FONT=Verdana]"שא..שלום?" אתה שואל, "שא-שאלום!" נשמע ההד שלך, מפחיד ביותר.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה ממשיך להתהלך ורואה כי התקרה גובהת וגובהת, ונירות תלויים על הקירות, מאירים בחשיכה. [/FONT]
[FONT=Verdana]על התקרה שאנדליר ועליו ילדה מתנדנדת
[/FONT][IMG]http://upng.co.il/uploads/c05498c6ec2ecfe256b048688a0fb317.png[/IMG][/QUOTE]
[IMG]http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/odoivkawxmcmk87ze4xi.jpg[/IMG]
"השתגעה לגמרי זאת" אני אומר וחוזר חזרה לדלת, פותח אותה וחוזר חזרה למרכז פוקימונים ויוצא פעם נוספת