-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510071][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"איזה ג'נטלמן" אומרת בחיוך לבבי אלכסיס בזמן שאתה שולח את סוואבלו לזירה והיא בוהקת באור כסוף ובוהק, מאבטחת את עצמה ממתקפות סטאטוסים. 'ככה אני אגן על עצמי מהמתקפות שלה' אתה חושב לעצמך.
"הסוואה ואז כוח חבוי" אומרת ברוגע אלכסיס . אתה מסתכל בתמיהה על מותי'ם, שלא נראה בכלל מתייחס לסוואבלו, ובשנייה אחת פשוט נעלם באוויר, כלא היה לחלוטין.
אתה וסוואבלו מסתכלים סביב, מנסים לאתר את מות'ים הנעלם- אבל חווים כישלון למציאתו. לפתע ממש מתחת לסוואבלו עשרות בועות חומות- דמויות אבנים, מתגשמות באוויר, ונשלחות ממש מתחת לסוואבלו- מעיפות אותה עוד יותר גבוה באוויר.
""אם תהיית לעצמך מתוק " מתחילה אלכסיס ומחייכת אליך "אימנתי את מותי'ם במיוחד לטפל בבעיית המעופפים והאש שעלולים לפגוע בו" מוסיפה.
"קדימה מות'ים פעם נוספת! כוח חבוי!"[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
המתקפה של מות'ים תפתיע אותי מאוד, אך לא אאבד עשתונות ואקרא אל סוואבלו "קדימה חמודה, היכן המהירות שלך? נווטי בין האבנים הללו והתחמקי במהירות. ומשם ישירות על מות'ים עם מתקפת ניקור. לאחר כמה מכות דחפי את עצמך ממנו מעת עם ניפוף חזק בכנפיים והשתמשי ב-'קול פורקן!' " ואסיים כשהיא מתודרכת היטב ואצפה בה מבצעת.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
היית צריך להשאיר קצת יותר לגביי מה אתה עושה אחר-כך, עדכון דיי בנאלי יצא. אין לי מושג מה באלך לעשות
~~~~~~~
אתה מגרד מיד בעורפך ובמבט תמוהה וספק תמים את ממלמל "ובכן- עזרתי לה ללכוד את הפוקימון הראשון שלה, והיא נשארה בי..." וג'וי אחוזת תדהמה וכעס צועקת עליך "עשית מה?!?" פשוט הוצאת אותה משלבתה לחלוטין, חצי מהסובבים מביטים בשניכם.
היא לוקחת אותך לצד וגוערת בך "תגיד אתה נורמאלי?! היא ילדה קטנה וזה יער מסוכן, מה גם שאם האפוטרופוס שלה, מתיו סאלאזר, אחד מעשרת האנשים העשירים במחוז הזה! כשהוא ישמע עלזה הוא יתחרפן... איך הרשת לעצמך לעשות אתזה?!" היא כלכך כועסת, מזכירה לך את עצמך כשכעסת אתה על אליסה.
היא מיד מטלפנת לשוטרת ג'ני כשהיא מביטה בך בזעם, מספרת לה על המקרה וציוותי חיפוש כבר נשלחים... אתה מחליט להמציא סיפור שהיא הייתה חצופה ולא ממושמעת ואחרי שהיא תפסה לעצמה רייהורן, היא פשוט עלתה עליו וברכה לך. לא היה לך שום סיכוי להשיג אותה.
והאחות ג'וי התמימה והלא מרוכזת "אוכלת אותו" בתיאבון.
היא מסכימה לרפא לך את הצוות, רק מתוך מחוייבותה לפוקימונים. ואתה ממתין עד לקבלתם חזרה... והינה הם חזרו.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510071][FONT=times new roman][COLOR=#66cc66]
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"יכול להיות" אומרת ומושכת בכתפייה "אבל מצד שני, לפני שבועיים הייתה בעיר לוקטרה נשף התרמה שהם אירגנו. ורוב התרומות הלכו בשביל סלילה שביל נורמלי בדרך 35, שזה בעצם מדבר אין סופי בהמשך המחוז" מוסיפה בחוסר טון, ונראה שהיא מאמינה באמת ובתמים שהנהורים עושים עבודת קודש במחוז.
באותו זמן, ווארמפל מנתר בין כמה עצים, מצליח להתחמק ממיאו ובזריזות אדירה, שולח גל נוסף של מחטים חדים וסגולים לעבר מיאו, המנסה להרחיק אותם ממנו בעזרת שריטות, אבל רובן דוקרות אותו בגופו. לחצי שנייה בלבד, מיאו זוהר באור סגול בהיר, אבל האור נעלם במהירות. מיאו מתנער מהתחושה ואז קופץ באוויר, משסף את החוטים שעליהם ווארמפל נתלה, וגורם לו ליפול על האדמה הקשה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"טוב, יכול להיות שהם בסדר. אבל אני עדיין לא נוטה לבטוח בהם. לפחות לא עד שאראה את הדוחות הכספיים שלהם." אומר, ואפסיק את השיחה בכיוון הזה, וכעת אוכל למקד את כל תשומת הלב שלי לקרב. "טוב וורמפל, התשת אותו מספיק, הגיע הזמן לעימות חזיתי! תירה חוט על מיאו, ותקרב אותך אליו, וכשאתה מגיע אליו, תתקוף בנשיכת חרק! תנסה לברוח ממנו שוב עם יריית חוט במהירות לאחר שתגיע אליו."
-
[QUOTE]
[COLOR=#008080][RIGHT][FONT="][B]לוקאס-
הילד קופץ בבהלה מלשמוע את קולך ומסתובב אליך במהירות "שלום לוקאס אני אמרלד" אומר בקול מעט חולמני ומעופף. "רק שתדע וופר יכול ללמוד את המתקפה, הידיים הן רק מטאפורות שיהיה לו קל ללמוד" אומר ואתה שומע מין ההתנשאות בקולו.
"הדרך הכי מהירה ללמד זה מין הסתם בהדגמה!" מוסיף ומשלב את ידיו ומרים את אפו לאוויר.
""אגב.. התספורת שלך מעניינת" אתה אומר, ונראה כאילו הוצעת את הבחור מאיזון ואז הוא מצחקק נבוך "אהבת? אבא שלי היה מסתפר ככה" אומר בהתלהבות ומרים את ידיו, ושולי החולצה הארוכה שלו נופלים מטה משתלשלים באוויר "וופר שלי יודע כבר כוח אדמה, פצצת רפש וקרן בועות! הכל בעזרת השיטה שלי" מסכם בחיוך.[/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
[url]https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Wooper_(Pok%C3%A9mon)[/url]
~~~~
"לא נראלי שהוא יכול ללמוד אבל אם אתה באמת כל כך בטוח אז אל תוותר" אומר לו, מסוקרן ממה שהוא אמר "למרות שאני לא יודע עם מה הוא יכול לחפור אם אין לו ידיים"
'ברור שהוא מנסה להישמע חכם' אחשוב לעצמי
"מגניב חחח מסתפר כמו אבא שלך? יש סיבה מסוימת או שזה סתם מסורת" אומר ואז אבין משהו "רגע, אלה מתקפות ממש מתקדמות" אומר מופתע, "איך השיטה שלך בדיוק עובדת, אשמח להשתמש בה עם הפוקימונים שלי"
-
[QUOTE=NivX10;1510073][B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
היית צריך להשאיר קצת יותר לגביי מה אתה עושה אחר-כך, עדכון דיי בנאלי יצא. אין לי מושג מה באלך לעשות
~~~~~~~
אתה מגרד מיד בעורפך ובמבט תמוהה וספק תמים את ממלמל "ובכן- עזרתי לה ללכוד את הפוקימון הראשון שלה, והיא נשארה בי..." וג'וי אחוזת תדהמה וכעס צועקת עליך "עשית מה?!?" פשוט הוצאת אותה משלבתה לחלוטין, חצי מהסובבים מביטים בשניכם.
היא לוקחת אותך לצד וגוערת בך "תגיד אתה נורמאלי?! היא ילדה קטנה וזה יער מסוכן, מה גם שאם האפוטרופוס שלה, מתיו סאלאזר, אחד מעשרת האנשים העשירים במחוז הזה! כשהוא ישמע עלזה הוא יתחרפן... איך הרשת לעצמך לעשות אתזה?!" היא כלכך כועסת, מזכירה לך את עצמך כשכעסת אתה על אליסה.
היא מיד מטלפנת לשוטרת ג'ני כשהיא מביטה בך בזעם, מספרת לה על המקרה וציוותי חיפוש כבר נשלחים... אתה מחליט להמציא סיפור שהיא הייתה חצופה ולא ממושמעת ואחרי שהיא תפסה לעצמה רייהורן, היא פשוט עלתה עליו וברכה לך. לא היה לך שום סיכוי להשיג אותה.
והאחות ג'וי התמימה והלא מרוכזת "אוכלת אותו" בתיאבון.
היא מסכימה לרפא לך את הצוות, רק מתוך מחוייבותה לפוקימונים. ואתה ממתין עד לקבלתם חזרה... והינה הם חזרו.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"בכל מקרה בהצלחה עם לאתר אותה" אומר בחיוך, אקח מהר את הפוקדורים שלי ואצא מהר ככל הניתן מהמרכז, ואסתובב בעיר, אחפש מקום טוב להתאמן עם נידורן שלי.
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
מה המצב אש קאצ'ם?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו ומרקראוו מנגחים אחד בשני ומושלחים אחורנית. מיד לאחר מכן פיקאצ'ו שלך מנער בזנבו במהירות במהירות בפרצופו של הפוקימון השחור, אשר מנסה להגיב שוב בעזרת מתקפת הדהמה, ויוצר דמות של רוח רפאים שחורה בעלת עיניים אדומות- ושולח אותו קדימה, אבל פיקאצ'ו כבר מזמן נעלם בתוך צמרת העצים.
מרקרוו מסתכל סביב, מנסה לאתר את אויבו העכברי. לפתע ממש מאחורי גבו של מארקרוו, כדור חשמלי גדול וצהוב, נשלח מאחת צמרות העצים, מעיף את הפוקימון הקטן על האדמה- מעוצבן וכועס, הוא פותח את פיו וכדור שחור, בעל ברק סגול נשלח במהירות ופוגע בפיקאצ'ו היישר בפרצופו.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"קדימה סוואבלו!" אתה קורא בהתלהבות ומציץ באלכסיס, שמחייכת חיוך רחב "אני שמחה שאתה לומד משהו במכונים הרשמיים שלנו" אומרת בנימה עוקצנית ומסתכלת ישירות לג'ניפר.
בינתיים סוואבלו מנסה לפלס את דרכה בין הכדורי אבן, אשר נשלחים לעברה, למרות שמרובן היא מתחמקת, המקצת שפוגעים בה, מסבים לה סבל רב, למרות זאת מקורה מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, והוא מתארך בכמה סנטימטרים טובים, והיא מנקרת בחוזקה את מוטים בבטנו, למרות ניסיונותיו הכושלים להתחמק.
"סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס- עוד לפני שאתה מספיק להגיב אנרגיה כחולה מקיפה את מות'ים והוא טס לעבר סוואבלו, אשר בידיוק טסה במהירות אליו, מתחילה לצרוח, אבל עם זאת מות'ים מתנגש בה בחוזקה ואז במהירות שיא נשלח אחורנית. במקומו עומד פוקימון, עכבישי למראה בצבע צהוב עם גוונים כחולים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/galvantula.png[/IMG] "גאלואנטולה רשת משולשת" קוראת. סוואבלו שעדיין שאמצע הצרחה שלה, פוגעת בפוקימון הצהוב, אבל במהירות בזק, היריב המהיר שלה פותח את פיו ורשת עכביש ענקית- צהובה ודביקה נשלחת לכל עבר, מכסה את הזירה ברשת, המעבירה גם גלי חשמל בסוואבלו, אשר מסתבכת בתוך הרשת.
[/COLOR]
"ובכן במידה ובאמת אתה רוצה לבדוק אותם הם מארגנים נשף התרמה נוסף בעוד שבוע בעיר אופריט- אם תספיק להגיע לשם בזמן אולי תוכל לדבר עם מישהו" מציעה בחיוך תמי בזמן שווארמפל, מסתער על מיאו, אשר מסתער בחזרה כנגדו של ווארמפל. שני הפוקימונים מתנגשים חזיתית- ווארמפל נושך את מיאו ואילו מיאו מנסה לשסף את גופו האדמוני של ווארמפל, אבל בזכות גמישות ייתר, ווארמפל מצליח להתגמש מסביב ידיו של מיאו- וככה למנוע את פציעתו.
לאחר הפגיעה- ווארמפל שולח חוט נוסף- מושך את עצמו אחורנית- בזמן שמיאו נופל על הצד, מעולף.
בדיוק כשמיאו מתעלף, ווארמפל מתחיל לזהור באור לבן ובהיר ונראה שהוא מתעגל ומתעצב מחדש- במקומו עומד לפניך פוקימון לבן ובוהק עם עיניים אדומות ובוהקות [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
[url]https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Dig_(move)[/url] :punch:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אמרלד מחמיץ פרצוף "ברור שהוא יכול ללמוד חפירה- הוא פוקימון אדמה זה בסיסי" אומר ומנסה להדגים לוופר, שעדיין מנסה וגם הוא קופץ באוויר, אבל נופל על האדמה ונוחת על פרצופו.
"אז יש סיבה מסוימת או מסורת?" אתה שואל אותו, אבל בתגובה הוא מחמיץ פנים "אם אתה לא יודע אבא שלי היה אלוף מחוז הואן במשך חמש שנים ברציפות! אלו אפילו אותם בגדים שהוא לבש בזמן שזכה בפעם הראשונה! ואין ספק שהם יעניקו לי מזל!" אומר בגאווה ומרים את חזהו. "והשיטה זאת השיטה הכי ישנה בספר, אנשים פשוט מתעצלים וקונים בכסף לימודי מתקפות כמו דיסקים או מלמדי מתקפות! הרעיון הכללי הוא פשוט להסביר להם צעד אחרי צעד מה אתה רוצה שהם יעשו. בהתחלה זה קשה, אבל אם אתה מבין את הטריק מהר, אתה יכול ללמד אותם במהירות כמעט כל מתקפה שיש" מוסיף בחיוך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510084]
מה המצב אש קאצ'ם?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו ומרקראוו מנגחים אחד בשני ומושלחים אחורנית. מיד לאחר מכן פיקאצ'ו שלך מנער בזנבו במהירות במהירות בפרצופו של הפוקימון השחור, אשר מנסה להגיב שוב בעזרת מתקפת הדהמה, ויוצר דמות של רוח רפאים שחורה בעלת עיניים אדומות- ושולח אותו קדימה, אבל פיקאצ'ו כבר מזמן נעלם בתוך צמרת העצים.
מרקרוו מסתכל סביב, מנסה לאתר את אויבו העכברי. לפתע ממש מאחורי גבו של מארקרוו, כדור חשמלי גדול וצהוב, נשלח מאחת צמרות העצים, מעיף את הפוקימון הקטן על האדמה- מעוצבן וכועס, הוא פותח את פיו וכדור שחור, בעל ברק סגול במהירות כמעט כל מתקפה שיש" מוסיף בחיוך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחחחח אני ממש רוצה ראיצ'ו מה אני אעשה
אנשך את שפתי, 'המורקרו הזה הרבה יותר חזק משציפיתי" אלחש לעצמי בעוד חושב על טקטיקה ראויה כדי לנצח אותו. "זה הזמן לסיים את זה פיקאצו" אגיד בנחישות "תתאושש מכדור הצל ומיד תתחיל לרוץ לעבר מורקרו מצד לצד בעודך משתמש במתקפה מהירה. בזמן שאתה רץ אליו תטען בזנבך כדור חשמל, ומיש לאחר שאתה פוגע במורקרו עם המתקפה המהירה תנחית עליו את כדור החשמל בנוקהאוט"אסביר לפיקאצו בבירור, אני ממש רוצה לתךוס את המורקרו הזה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510084][FONT=times new roman]
"ובכן במידה ובאמת אתה רוצה לבדוק אותם הם מארגנים נשף התרמה נוסף בעוד שבוע בעיר אופריט- אם תספיק להגיע לשם בזמן אולי תוכל לדבר עם מישהו" מציעה בחיוך תמי בזמן שווארמפל, מסתער על מיאו, אשר מסתער בחזרה כנגדו של ווארמפל. שני הפוקימונים מתנגשים חזיתית- ווארמפל נושך את מיאו ואילו מיאו מנסה לשסף את גופו האדמוני של ווארמפל, אבל בזכות גמישות ייתר, ווארמפל מצליח להתגמש מסביב ידיו של מיאו- וככה למנוע את פציעתו.
לאחר הפגיעה- ווארמפל שולח חוט נוסף- מושך את עצמו אחורנית- בזמן שמיאו נופל על הצד, מעולף.
בדיוק כשמיאו מתעלף, ווארמפל מתחיל לזהור באור לבן ובהיר ונראה שהוא מתעגל ומתעצב מחדש- במקומו עומד לפניך פוקימון לבן ובוהק עם עיניים אדומות ובוהקות [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"זה מעניין, אני בהחלט אעיף מבט." אענה לה. "vamos! כל הכבוד וורמפל, וכל הכבוד על ההתפתחות לסילקון! זה היה קרב טוב מאוד! vamos, pokeballon!" אני ממש אשמח מהתוצאה, ואזרוק פוכדור על מיאו. בצד אני אחשוב שהייתי מעדיף דסטוקס על פני ביוטיפליי, אבל אני עדיין אשמח שוורמפל התפתח. כל דבר עדיף על וורמפל בכל מקרה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510084][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"קדימה סוואבלו!" אתה קורא בהתלהבות ומציץ באלכסיס, שמחייכת חיוך רחב "אני שמחה שאתה לומד משהו במכונים הרשמיים שלנו" אומרת בנימה עוקצנית ומסתכלת ישירות לג'ניפר.
בינתיים סוואבלו מנסה לפלס את דרכה בין הכדורי אבן, אשר נשלחים לעברה, למרות שמרובן היא מתחמקת, המקצת שפוגעים בה, מסבים לה סבל רב, למרות זאת מקורה מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, והוא מתארך בכמה סנטימטרים טובים, והיא מנקרת בחוזקה את מוטים בבטנו, למרות ניסיונותיו הכושלים להתחמק.
"סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס- עוד לפני שאתה מספיק להגיב אנרגיה כחולה מקיפה את מות'ים והוא טס לעבר סוואבלו, אשר בידיוק טסה במהירות אליו, מתחילה לצרוח, אבל עם זאת מות'ים מתנגש בה בחוזקה ואז במהירות שיא נשלח אחורנית. במקומו עומד פוקימון, עכבישי למראה בצבע צהוב עם גוונים כחולים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/galvantula.png[/IMG] "גאלואנטולה רשת משולשת" קוראת. סוואבלו שעדיין שאמצע הצרחה שלה, פוגעת בפוקימון הצהוב, אבל במהירות בזק, היריב המהיר שלה פותח את פיו ורשת עכביש ענקית- צהובה ודביקה נשלחת לכל עבר, מכסה את הזירה ברשת, המעבירה גם גלי חשמל בסוואבלו, אשר מסתבכת בתוך הרשת.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בחיוך מלא ביטחון "סוואבלו, אל תלחצי חמודה. זכרי את מוגנת. עכשיו צריך לעבוד מהר!" אומר לסוואבלו בשביל להרגיע ועתה להתרכז בדברי. "השתמשי בהגנת כותנה, נפחי אותה עוד ועוד במרווח שנוצר פרצי והתחמקי מהרשתות מעלה." אדריך אותה ביסודיות. "השתמשי בשירה, נסי להרדים אותו ומשם השתמשי במהרה במתקפת ניקור פעם נוספת! בכל הכוח!"
אקווה מאוד שזה יצליח, 'אם היא תרדם יש לי תכסיס, נהיה על הגל...' אחשוב לעצמי בציפייה מרובה.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#9999ff][FONT=times new roman]
מגיע לך אוסקר, משחק אותה תמים ומאחל הצלחה במציאתה והמשך יום טוב, מסתובב (דמיין את הפרופסור משובר שורות) ויוצא בחיוך ערמומי מהמרכז.
אתה נושם לרווחה מעבר לדלת, ומתקדם במטרה לחפש אימון גם לנידורן שלך. אתה מסתובב בעיר, יושב לאכול באיזו מזללה בחוץ, מסתובב ולא מוצא עניין בדבר אימון הפוקימונים שלך. כשאז, ממרחק, אתה מבחין במשהו נוצץ על הרצפה. אתה מביט לצדדים ואתה דיי בודד בסביבתך. אז אתה מדלג בזריזות אל עבר החפץ כשאז אתה מגלה כיזאת [U]אבן אש[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7373481.png[/IMG]![/U]
אתה תוחב אותה לתיקך במהירות ומאוד מרוצה מכך, 'יום המזל?' אתה שואל את עצמך כשאז, רעש ילדים קוראים מפריע באוזנייך אתה מגלה שזה מגיע מאחת הכניסות לפארק. אתה הולך לשם.
אתה מבחין באסיפת ילדים ובקרב בין[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2182706.png[/IMG]ל-[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7349692.png[/IMG]. כשמעל כולם, על ארגז עץ גדול, מלהטט לו ליצן[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2603777.png[/IMG].
קורא בצהלה "איזה יופי של קרב, מי ינצח באתגר? מי ילחם על פרס יקר? יביס אותי ויזכה באוצר!" הוא קורה. ילד שמנמן שעל ידך מסביר לך שהמטרה היא לנצח בקרב את "באגי הליצן".
ומי שינצח יקבל פרס!
לא חולפות 10 דקות ואתה נדהם לגלות שדווקא מאוואק נפל מעולף עם פניו לקרקע שכעליו טימבאר שחצן ועליז מניח על עורפו קורת העץ בעזות-מצח משפילה.[/FONT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1510087][B]
[COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/B][COLOR=#9999ff]
מגיע לך אוסקר, משחק אותה תמים ומאחל הצלחה במציאתה והמשך יום טוב, מסתובב (דמיין את הפרופסור משובר שורות) ויוצא בחיוך ערמומי מהמרכז.
אתה נושם לרווחה מעבר לדלת, ומתקדם במטרה לחפש אימון גם לנידורן שלך. אתה מסתובב בעיר, יושב לאכול באיזו מזללה בחוץ, מסתובב ולא מוצא עניין בדבר אימון הפוקימונים שלך. כשאז, ממרחק, אתה מבחין במשהו נוצץ על הרצפה. אתה מביט לצדדים ואתה דיי בודד בסביבתך. אז אתה מדלג בזריזות אל עבר החפץ כשאז אתה מגלה כיזאת [U]אבן אש[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7373481.png[/IMG]![/U]
אתה תוחב אותה לתיקך במהירות ומאוד מרוצה מכך, 'יום המזל?' אתה שואל את עצמך כשאז, רעש ילדים קוראים מפריע באוזנייך אתה מגלה שזה מגיע מאחת הכניסות לפארק. אתה הולך לשם.
אתה מבחין באסיפת ילדים ובקרב בין[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2182706.png[/IMG]ל-[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7349692.png[/IMG]. כשמעל כולם, על ארגז עץ גדול, מלהטט לו ליצן[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2603777.png[/IMG].
קורא בצהלה "איזה יופי של קרב, מי ינצח באתגר? מי ילחם על פרס יקר? יביס אותי ויזכה באוצר!" הוא קורה. ילד שמנמן שעל ידך מסביר לך שהמטרה היא לנצח בקרב את "באגי הליצן".
ומי שינצח יקבל פרס!
לא חולפות 10 דקות ואתה נדהם לגלות שדווקא מאוואק נפל מעולף עם פניו לקרקע שכעליו טימבאר שחצן ועליז מניח על עורפו קורת העץ בעזות-מצח משפילה.
[/COLOR][/QUOTE]
"אני מוכן לנסות אותך" אומר בחיוך וארים באוויר את הכדור של נידורן.
במידה והוא יסכים אשחרר אותו מהפוקדור "תתחיל עם סופר סוניק! ואז המשך את המתקפה עם בלבול!" אקרא בהתלהבות 'מעניין מה הפרס' אחשוב לעצמי בעניין.
כל מה שאתה צריך חנות חחח לא יעזור לך אימונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מתנער מהמתקפה ותופס מרחק ממרקרוו (שאם אתה לוכד אתה נותן לו כינוי כי לכתוב את השם שלו זה זין)ומתחיל לרוץ במהירות לעבר יריבו השחור, אשר עדיין מנסה לשלוח עוד כמה כדורי צל- אחד אחרי השני, אבל פיקאצ'ו שלך מצליח להתחמק מכולם, אפילו אחד אינו מצליח אפילו לשפשף אותו. באותו זמן שהוא רץ, הוא מטעין כדור חשמלי, צהוב ומסוכן למראה. מרקרוו בניסיון נוסף מנסה לשלוח כדור צל נוסף לעבר פיקאצ'ו, אבל הוא ניפגע חזיתית מהמתקפה של פיקאצ'ו, והוא מועף לאחור, רק כדי לחוסל סופית מהכדור חשמל שפיקאצ'ו שלך משחרר ישר אחרי הפגיעה.[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-
[/B]תנסה להוסיף טיפה מעבר לא יכול לחרטט המשכים סתם חח
אתה זורק כדור לעבר המיאו המעולף, ואכן אחרי כמה גלגולים- הפוקדור נעצר. מיאו נלכד!
"כל הכבוד!" אומרת לך בהתלהבות תמי "אבל אני לא יודעת אם הם יתנו לך את מה שאתה מבקש.. אחרי הכל אתה לא חלק מהם, לא?" מוסיפה, בזמן שאתה מחזיר את סיליקון לכדור שלו ומרים את הפוקדור של מיאו ומכניס את שניהם לכיס.[/COLOR]
סוואבלו שלך מנערת את כנפיה, וגלים של כותנה לבנה וצחורה מתחילים להתפשט בזירה, והיא יוצרת מרווח בינה לבין הרשת המשולשת של [RIGHT][I]גאלואנטולה, והיא מצליחה לטוס מעל הרשת, ולהגיע לאזור מוגן. "קדימה לא לוותר השתמש בהסוואה ואז עבוד לחיתוך זעם!" קוראת כנגדך אלכסיס. בינתיים סוואבלו מתחילה לזמר, בקול ברור בהיר ומרדים, אבל לא נראה שהשירה שלה משפיעה בכלל על [/I][I]גאלואנטולה. מיד לאחר מכן, מקורה של סוואבלו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ולהתארך בכמה סנטימטרים והיא טסה במהירות לעבר יריבה הקשוח, אבל שנייה לפני הפגיעה, [/I][/RIGHT]
[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][RIGHT][FONT=&][I]גאלואנטולה פשוט נעלם באוויר- ולא נראה יותר. סוואבלו מסתכלת בהיסוס, מנסה לאתר אותו, אבל נפגעת באור ירקרק, אשר פוגע בה בגבה.[/I][/FONT][/RIGHT]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#000000][FONT=&][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510089][FONT=times new roman]
סוואבלו שלך מנערת את כנפיה, וגלים של כותנה לבנה וצחורה מתחילים להתפשט בזירה, והיא יוצרת מרווח בינה לבין הרשת המשולשת של [RIGHT][I]גאלואנטולה, והיא מצליחה לטוס מעל הרשת, ולהגיע לאזור מוגן. "קדימה לא לוותר השתמש בהסוואה ואז עבוד לחיתוך זעם!" קוראת כנגדך אלכסיס. בינתיים סוואבלו מתחילה לזמר, בקול ברור בהיר ומרדים, אבל לא נראה שהשירה שלה משפיעה בכלל על [/I][I]גאלואנטולה. מיד לאחר מכן, מקורה של סוואבלו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ולהתארך בכמה סנטימטרים והיא טסה במהירות לעבר יריבה הקשוח, אבל שנייה לפני הפגיעה,
[/I][I][COLOR=#000000][FONT=&][I]גאלואנטולה פשוט נעלם באוויר- ולא נראה יותר. סוואבלו מסתכלת בהיסוס, מנסה לאתר אותו, אבל נפגעת באור ירקרק, אשר פוגע בה בגבה.[/I][/FONT][/COLOR] [/I]
[/RIGHT]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]חחחח "בהחלט, אסטרטגיה מרגיזה... כמו שאמרת" אגיד ואפנה מבטי אל ג'ניפר בחיוך. אנסה לשמור על קור-רוח ואנגב טיפות זיעה קטנות ממצחי. אחשוב מעט ואז אפנה אל אלכסיס ואומר "נראה שקצת תפסת אותי לא מוכן, אבל מקווה שאת מוכנה" ואז אקרא אליי אל סוואבלו. "סוואבלו הקשיבי היטב" אגיד לך בקול נמוך ואתחיל להדריך אותה.
"השתמשי בערפל. ואז רחפי מעלה סביב תוך שימוש 'בהגנת כותנה' מס' פעמים, התרכזי וצרי אותם בערך בדמותך ואז פזרי אותם בזירה" אדריך אותה. 'נבלבל את גלאוונטולה, עם גרסא שלנו לצוות כפול' אתכנן במוחי.
לאחר מכן בעוד היא תתבלבל מהצלליות המפוזרות בערפל. אפקוד על סוואבלו להגיע מעליה ולהשתמש במתקפת 'היפר-קול' ואז 'כנף ברזל'. אקווה שהאסטרגיה הזאת תשנה את פני הקרב.
[B]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
"אני מוכן לנסות" אתה קורה מחוייך ובטוח, כבר משחרר את נידורן החוצה. "או איזה נחמד זה נידורן, הוא והמאמן שלו מצטרפים לבלאגן, שמה ינצח או יהיה המפסידן?" הוא שוב מדבר בחרוזיו המרגיזים.
בעוד אתה תוהה מהו הפרס המדובר אתה כבר מתדרך את נידורן, שצווח לו בקולי קולות וגלי-קול סגולים נפערים מפיו. "טימבור מהר אל תוך האדמה, הלום בו מכה שתיצור קצת תדהמה!" חורז באגי הליצן. וטימבור בזריזות מרשימה זורק את קורת העץ שלו מעלה ומתחיל לחפור בחריצות. הוא והמקל שלו שנופל חזרה היישר אל הבור מתחמקים ממתקפת הסופרסוניק שלכם.
נידורן מביט סביב בחדשנות שלפתע המטה ואיתו טימבור פורצים מהאדמה תחתיו והולמים בו בעצמה. וזה לא נגמר "סיבוב, ו... הקפה מלאה טימבוררר!" מזמר הליצן ומיד לאחר המכה בעוד השניים באוויר טימבור מסתחרר במקום וכמו שחקן פוטבול הולם עם מתקפת חבטה בנידורן. טימבור הזה מאומן היטב, והליצן הזה לא כל-כך ליצן שמדובר בקרבות כנראה.
עף כמו כדור בייסבול אך נוחט היישר על רגליו, מסתובב ולפקודתך משתמש בעל חושי, הילה דקה ותכולה מקיפה אותו ואז גם את טימבור, נידורן דופק אותו בקרקע מס' פעמים ואז משליך אותו לאחור. טימבור מתעשט מיד לאחר המהלומה. יושב על קורת העץ שלו וזורח בהילה אדומה וחמימה ושריריו נעשים גדולים וחזקים יותר ([/COLOR][B][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Trip_Conkeldurr_Bulk_Up.png"][COLOR=#3399cc]Bulk Up[/COLOR][/URL][/B][COLOR=#9999ff]).
החרוז לא מאחר להגיע "עכשיו טימבור מתחזק, השעון דופק, מי ינצח? בהחלט מרתק!" קורא באגי.[/COLOR][/FONT]
-
כל מה שאתה צריך חנות חחח לא יעזור לך אימונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מתנער מהמתקפה ותופס מרחק ממרקרוו (שאם אתה לוכד אתה נותן לו כינוי כי לכתוב את השם שלו זה זין)ומתחיל לרוץ במהירות לעבר יריבו השחור, אשר עדיין מנסה לשלוח עוד כמה כדורי צל- אחד אחרי השני, אבל פיקאצ'ו שלך מצליח להתחמק מכולם, אפילו אחד אינו מצליח אפילו לשפשף אותו. באותו זמן שהוא רץ, הוא מטעין כדור חשמלי, צהוב ומסוכן למראה. מרקרוו בניסיון נוסף מנסה לשלוח כדור צל נוסף לעבר פיקאצ'ו, אבל הוא ניפגע חזיתית מהמתקפה של פיקאצ'ו, והוא מועף לאחור, רק כדי לחוסל סופית מהכדור חשמל שפיקאצ'ו שלך משחרר ישר FONT=&][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
חחחח אני רוצה לאמן איתו שיהיה חזק ממש ואז לפתח אותו.
"מצוין!!!!" אצעק באושר, למרות שלילה כרגע, אוציא פוכדור ריק מהתיק שלי "הגיע הזמן מורקרו" אגיד בנחישות ואזרוק על מורקרו את הפוכדור, אביט בהתרגשות במורקרו נכנס לפוכדור. אקווה שייתפס. במידה והוא נתפס אני מחבק את פיקאצו חזק "היית פשוט מעןלה" אומר לו בחיוך,אאחל לו לילה טוב ומחזיר אותו לפוכדור וחוזר לישון, בעודי חושב על כינוי למורקרו (אני אתן לו בבוקר חחח)
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510089][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-
[/B]תנסה להוסיף טיפה מעבר לא יכול לחרטט המשכים סתם חח
אתה זורק כדור לעבר המיאו המעולף, ואכן אחרי כמה גלגולים- הפוקדור נעצר. מיאו נלכד!
"כל הכבוד!" אומרת לך בהתלהבות תמי "אבל אני לא יודעת אם הם יתנו לך את מה שאתה מבקש.. אחרי הכל אתה לא חלק מהם, לא?" מוסיפה, בזמן שאתה מחזיר את סיליקון לכדור שלו ומרים את הפוקדור של מיאו ומכניס את שניהם לכיס.[/COLOR]
[/FONT][COLOR=#000000][RIGHT][/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"הו, אני בהחלט לא מצפה מהם לתת לי את הדוחות הכספיים שלהם. אני גם לא אבקש, מן הסתם. אבל אני אנסה להתרשם מהם. לא נתקלתי בהם מעולם, את מבינה. רק שמעתי עליהם. הם לא באמת מעניינים אותי כשלעצמם. לדעתי, הם מסתירים משהו. למה או מה הם מנסים לעשות? לא יודע, ולא אכפת לי. אמרת שהם סוללים כביש במדבר אינסופי בקצה המחוז. למה בכלל שמישהו ירצה לעשות את זה? סוללים כביש כדי שיהיה אפשר לנוע ממקום למקום בקלות. למה לסלול כביש לשום מקום? אלו דברים שכאלו שגורמים לי לחשוד בהם. אולי אני סתם פרנואיד, יכול להיות. אבל זה פשוט לא מתחבר אצלי בראש." אסביר לה. "בכל מקרה, אין טעם לדבר על זה. אני לא חושב שאני אשכנע אותך, או את אותי, והשיחה הזאת לא מועילה לנו בשום דרך שהיא. מקודם אמרת שמיאו הוא מהיר וורמפל הוא איטי. נראה שאת מבינה דבר או שתיים בפוקימונים. אז מה את עושה בחיים, תמי?" אשאל אותה, ואמשיך ללכת, מקווה כבר שהדרך הארוכה הזאת תסתיים...
-
[QUOTE=NivX10;1510090][B]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
"אני מוכן לנסות" אתה קורה מחוייך ובטוח, כבר משחרר את נידורן החוצה. "או איזה נחמד זה נידורן, הוא והמאמן שלו מצטרפים לבלאגן, שמה ינצח או יהיה המפסידן?" הוא שוב מדבר בחרוזיו המרגיזים.
בעוד אתה תוהה מהו הפרס המדובר אתה כבר מתדרך את נידורן, שצווח לו בקולי קולות וגלי-קול סגולים נפערים מפיו. "טימבור מהר אל תוך האדמה, הלום בו מכה שתיצור קצת תדהמה!" חורז באגי הליצן. וטימבור בזריזות מרשימה זורק את קורת העץ שלו מעלה ומתחיל לחפור בחריצות. הוא והמקל שלו שנופל חזרה היישר אל הבור מתחמקים ממתקפת הסופרסוניק שלכם.
נידורן מביט סביב בחדשנות שלפתע המטה ואיתו טימבור פורצים מהאדמה תחתיו והולמים בו בעצמה. וזה לא נגמר "סיבוב, ו... הקפה מלאה טימבוררר!" מזמר הליצן ומיד לאחר המכה בעוד השניים באוויר טימבור מסתחרר במקום וכמו שחקן פוטבול הולם עם מתקפת חבטה בנידורן. טימבור הזה מאומן היטב, והליצן הזה לא כל-כך ליצן שמדובר בקרבות כנראה.
עף כמו כדור בייסבול אך נוחט היישר על רגליו, מסתובב ולפקודתך משתמש בעל חושי, הילה דקה ותכולה מקיפה אותו ואז גם את טימבור, נידורן דופק אותו בקרקע מס' פעמים ואז משליך אותו לאחור. טימבור מתעשט מיד לאחר המהלומה. יושב על קורת העץ שלו וזורח בהילה אדומה וחמימה ושריריו נעשים גדולים וחזקים יותר ([/COLOR][B][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Trip_Conkeldurr_Bulk_Up.png"][COLOR=#3399cc]Bulk Up[/COLOR][/URL][/B][COLOR=#9999ff]).
החרוז לא מאחר להגיע "עכשיו טימבור מתחזק, השעון דופק, מי ינצח? בהחלט מרתק!" קורא באגי.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"קדימה נידורן פעם נוספת סופרסוניק! ואז השתמש בהתנגדות בשנייה שהוא פוגע בך!" אקרא במהירות "בינתיים לכין את מתקפת הבלבול שלך לפגיעה ישר אחרי ההתנגדות!" אוסיף בנחישות, ואנסה להתעלם כמיטב יכולתי מהחרוזים הלא מצחיקים שלו.
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"אמרתי לך שהיא בלתי נסבלת" אומרת בחריפות ג'ניפר מהמושבים מאחור ונראית זועפת במיוחד. "ובכן" אומרת אלכסיס בהתנשאות "אם אני לא טועה דווקא המועצה אהבה את יכולות הלחימה שלי אם זיכרוני אינו מטעה אותי" עוקצת בחזרה אל עבר ג'ניפר.
בינתיים בזמן שהבנות עוקצות אחת את השנייה, סואבלו שלך מנופפת בכנפיה, דמויות הענן, וערפל סמיך וכבד מתפזר בזירה, מכסה אותה לחלוטין. מיד לאחר מכן, אתה מצליח להבחין בדמויות קטנות ולבנות נעות בין ענני הערפל הסמיכים.
"טריקים כאלה לא יעזרו לך! רשת חשמלית!" קוראת במהירות אלכסיס. וככה מבין הערפל, אתה מבחין בפצצה חשמלית המתפרסת על כל הערפל, מעבירה גלי חשמל הרסניים בין העננים ומיד לאחר מכן אתה שומע צווחה של סוואבלו, אשר מזעזעת את אוזניכם. מעצמת הקול יחד עם הרשת החשמלית, הערפל מתפזר לחלוטין, ואתה רואה שוב בגלוי את הזירה. סוואבלו סבוכה ברשת חשמלית, אשר נדבקת לכנפיה ואילו [I]גאלואנטולה עומד חשוף לכל, עם מבט זדוני בעיניו.
[/I][/COLOR][I]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
אין רמות כפרעליך.. אתה יכול לפתח מתי שתרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במהירות שיא, אתה זורק את הפוקדור לעבר מרקרוו המעולף, ותוך כמה סיבובים הוא נלכד!
אתה משבח את פיקאצ'ו, וחוזר לישון. אתה קם רענן מתמיד. אתה מביט ורואה שכבר כל הפוקימונים שלך כבר שיחררו את עצמם, והם משחקים להם בהנאה. אתה מפהק בקלילות, ומתחיל להתארגן, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה קם במהירות והולך לבדוק את המקום. מתוך השיחים יוצאת נערה בעלת שיער לבן וארוך, לבושה, במ שנראה בגדי מעצבים יוקרתיים, אבל נראה שהם נהרסו לחלוטין. [/COLOR][/I][COLOR=#66cc66][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ddz4yzlajjmr.png[/IMG] הבחורה מסתכלת עליך במעט בחשש אבל למראה הפוקימונים שלך מחייכת "אוי יופי אתה מאמן" אומרת ונראה שהקלה נפרשת על פניה. "שמי ג'וליה. איבדתי את החבר שלי לפני כמה ימים, ומאז אני מסתובבת פה ביער ואני פשוט אפוסת כוחות. יש לך במקרה משהו לאכול??" שואלת בחיוך צנוע.[/COLOR]
תמי מרימה גבה ופורצת בצחוק מתגלגל "הם סוללים את השביל בדרך 35 לעיר רוקטה! המדבר השתלט שם על השביל!" ממשיכה בצחקוקה "אין צורך להגזים לא כולם רעים בעולם הזה" אומרת בזמן שאתם מתחילים לצעוד בשביל הסבוך. "אז מה את עושה בחייך?" אתה שואל בסקרנות. "ובכן אתה מסתכל על המנהיגת המכון הבאה של המחוז!" אומרת בגאווה "אני מתמחה בפוקימוני אבן ואדמה" אומרת בחיוך "אם אתה רוצה הדגמה, אשמח להראות לך מה אני מסוגלת" מוסיפה ומסיימת בקריצה חברית.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510093]"קדימה נידורן פעם נוספת סופרסוניק! ואז השתמש בהתנגדות בשנייה שהוא פוגע בך!" אקרא במהירות "בינתיים לכין את מתקפת הבלבול שלך לפגיעה ישר אחרי ההתנגדות!" אוסיף בנחישות, ואנסה להתעלם כמיטב יכולתי מהחרוזים הלא מצחיקים שלו.
"אמרתי לך שהיא בלתי נסבלת" אומרת בחריפות ג'ניפר מהמושבים מאחור ונראית זועפת במיוחד. "ובכן" אומרת אלכסיס בהתנשאות "אם אני לא טועה דווקא המועצה אהבה את יכולות הלחימה שלי אם זיכרוני אינו מטעה אותי" עוקצת בחזרה אל עבר ג'ניפר.
בינתיים בזמן שהבנות עוקצות אחת את השנייה, סואבלו שלך מנופפת בכנפיה, דמויות הענן, וערפל סמיך וכבד מתפזר בזירה, מכסה אותה לחלוטין. מיד לאחר מכן, אתה מצליח להבחין בדמויות קטנות ולבנות נעות בין ענני הערפל הסמיכים.
"טריקים כאלה לא יעזרו לך! רשת חשמלית!" קוראת במהירות אלכסיס. וככה מבין הערפל, אתה מבחין בפצצה חשמלית המתפרסת על כל הערפל, מעבירה גלי חשמל הרסניים בין העננים ומיד לאחר מכן אתה שומע צווחה של סוואבלו, אשר מזעזעת את אוזניכם. מעצמת הקול יחד עם הרשת החשמלית, הערפל מתפזר לחלוטין, ואתה רואה שוב בגלוי את הזירה. סוואבלו סבוכה ברשת חשמלית, אשר נדבקת לכנפיה ואילו [I]גאלואנטולה עומד חשוף לכל, עם מבט זדוני בעיניו.
[/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
סתם... סתם אני בונה פה אסטרטגיות... -_-
~~~~
"רררהעע..." אתרגז ואקמוץ את אגרופי השמאלי בכוח, 'לעזזל... למה כלום לא עובד?! נצטרך לשמור את סוואבלו לסיבוב אחר' אחשוב בתסכול ואחזיר אותה לפוקדור. במקומה אוציא החוצה את אריאדוס.
"אריאדוס חניתות רעל" מיד אפתח, שתחשוב פעמיים ליפני שהיא משתמשת בסיבוב פרסה. "השתמש בירי חוטים וסבך היטב את רגליו זו בזו, ואז שלח אליו 'צלב רעל' במלוא העוצמה!" אפקוד עליו. ואזרוק אל אלכסיס "שהעכביש הטוב ביותר ינצח" ואחייך.
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:
[/B]בעוד טימבור מתחזק, אתם שוב מנסים שימוש ב'סופר-סוניק'. גלי הקול נשלחים אבל טימבור נשאר רגוע לפקודתך המאמן שלו, אפילו שרואים. הרעש צורם לו בהחלט. בעוד אתה ונידורן כבר דרוכים כשהוא מתודרך להשתמש 'בהתנגדות'.
טימבור ממשיך לשבת שם והפעם הוא זורח בהילה צהובה-וקורנת "טימבור קדימה, צבור עוד כוח. בקרוב תגיע מהולמה שהם לא יכולו לשכוח" שוב הוא חורז. זה כבר מרגיז...
לפתע טימבור מקפץ מהעלה שלו. אוחז שוב את המטה שלו כמו אלת בייסבול, רק שעכשיו הוא רחוק מנידורן מאוד. לפתע הוא מקים מהקרקע שלושה סלעים גדולים שמרחפים מלפניו והוא מכה בהם למשמע קריאה רמה "אל המטרוותתת, כווווןןןן, אששש!!!" מבאגי שלסיום גם מתגלגל מצחוק.
ארבעה סלעים גדולים טסים בזה אחר זה אל נידורן שנהלם בעצמה רבה, אבק רב מתפזר. זאת הייתה מכה קריטית (critical hit) והוא רועד מכאב. "חזקנו את ההתקפה, ואת המיקוד, עוד מכה אחת ואתה אבוד!" מסביר באגי, מכך אתה מבין שהמתקפות של טימבור חזקות מהרגיל עכשיו, ואם זה לא מספיק הסיכויים לפגיעה קריטית וממוקדת גדלו.
מתוך האבק נידורן זורח באור מוזהב ורץ להלום בטימבור עם כוח המתקפה שלו. והוא מנגח בעצמה את טימבור שנראה בסדר גמור. גריפת האנרגיה (bulk up) מחזקת גם את ההגנה...
נידורן משתמש שוב בבלבול ומתחיל להכות את טימבור עם המטה שלו עצמה כשבאגי נראה מתעצבן. [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510093]"קדימה נידורן פעם נוספת סופרסוניק! ואז השתמש בהתנגדות בשנייה שהוא פוגע בך!" אקרא במהירות "בינתיים לכין את מתקפת הבלבול שלך לפגיעה ישר אחרי ההתנגדות!" אוסיף בנחישות, ואנסה להתעלם כמיטב יכולתי מהחרוזים הלא מצחיקים שלו.
"אמרתי לך שהיא בלתי נסבלת" אומרת בחריפות ג'ניפר מהמושבים מאחור ונראית זועפת במיוחד. "ובכן" אומרת אלכסיס בהתנשאות
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
אין רמות כפרעליך.. אתה יכול לפתח מתי שתרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במהירות שיא, אתה זורק את הפוקדור לעבר מרקרוו המעולף, ותוך כמה סיבובים הוא נלכד!
אתה משבח את פיקאצ'ו, וחוזר לישון. אתה קם רענן מתמיד. אתה מביט ורואה שכבר כל הפוקימונים שלך כבר שיחררו את עצמם, והם משחקים להם בהנאה. אתה מפהק בקלילות, ומתחיל להתארגן, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה קם במהירות והולך לבדוק את המקום. מתוך השיחים יוצאת נערה בעלת שיער לבן וארוך, לבושה, במ שנראה בגדי מעצבים יוקרתיים, אבל נראה שהם נהרסו לחלוטין. [/COLOR][/I][COLOR=#66cc66][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ddz4yzlajjmr.png[/IMG] הבחורה מסתכלת עליך במעט בחשש אבל למראה הפוקימונים שלך מחייכת "אוי יופי אתה מאמן" אומרת ונראה שהקלה נפרשת על פניה. "שמי ג'וליה. איבדתי את החבר שלי לפני כמה ימים, ומאז אני מסתובבת פה ביער ואני פשוט אפוסת כוחות. יש לך במקרה משהו לאכול??" .[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אבל ככל שפיקאצו חזק הוא יהיה ראייצו יותר חזק לא? מה שם יפה למורקרו? דאסק או נייט? (Night) ויולט אולי?
אביט בבחורה ואהיה דרוך. אני לא מכיר אותה והיא יכולה להיות מסוכנת, אאסוף את כל החפצים שלי, ואסמן לפוקימונים שלי להתקרב אליי, כשריהורן יעמוד ויהווה מעין מגננה כלפי הבחורה המסתורית. "נעים מאוד" אשיב לאותה נערה, "קוראים לי ג'סטין". אברור בתיק אחר אוכל, ואושיט לה אותו בזהירות, כל הזמן אני דרוך לכל התרחשות. "קרה לך משהו ג'וליה? את נראית קצת אבודה" רשאל אותה בסקרנות, אם היא תהיה נחמדה אציע לה להצטרף אלינו ולהתקדם לציוויליזציה שתוכל לעזור לעצמה, כשלרגע איזכר במאמן שישן איתי הלילה, ואזכור שהוא מחפש בחורה גם ששמה ג'וליה. במידה והיא תהיה עוינת אבקש ממורקרו להשתמש באובך ואסמן להם לאן לרוץ.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
[URL]https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Dig_(move)[/URL] :punch:
אמרלד מחמיץ פרצוף "ברור שהוא יכול ללמוד חפירה- הוא פוקימון אדמה זה בסיסי" אומר ומנסה להדגים לוופר, שעדיין מנסה וגם הוא קופץ באוויר, אבל נופל על האדמה ונוחת על פרצופו.
"אז יש סיבה מסוימת או מסורת?" אתה שואל אותו, אבל בתגובה הוא מחמיץ פנים "אם אתה לא יודע אבא שלי היה אלוף מחוז הואן במשך חמש שנים ברציפות! אלו אפילו אותם בגדים שהוא לבש בזמן שזכה בפעם הראשונה! ואין ספק שהם יעניקו לי מזל!" אומר בגאווה ומרים את חזהו. "והשיטה זאת השיטה הכי ישנה בספר, אנשים פשוט מתעצלים וקונים בכסף לימודי מתקפות כמו דיסקים או מלמדי מתקפות! הרעיון הכללי הוא פשוט להסביר להם צעד אחרי צעד מה אתה רוצה שהם יעשו. בהתחלה זה קשה, אבל אם אתה מבין את הטריק מהר, אתה יכול ללמד אותם במהירות כמעט כל מתקפה שיש" מוסיף בחיוך.[/B][/QUOTE]
"מעניין מעניין מאוד" אומר לו "אלוף הואן אה? אז אתה אמור להיות טוב"
"כמה תגים יש לך? אני הולך לאתגר את מנהיג המכון של העיר ג'נטה, אשמח אם תבוא איתי לשם אם זה מעניין אותך, לא יזיקו לי כמה עצות לפני המכון הראשון שלי"
אזכר שלא הצגתי לו את הפוקימונים שלי ואוציא אותם מהפוקדורים "אלה בלדום וטיילו, תגידו שלו"
אם הוא לא ירצה אפרד ממנו ואמשיך בדרכי, אם כן אז נמשיך ביחד לכיוון ג'נטה