[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 01:16 AM
[b] ירין-
הוטהוט מתחיל לבכות-כנראה שאינו יודע
[/b][/quote]
"רוצה להיות בצוות שלי וננסה למצוא את הלהקה שלך?" אני שואל
Printable View
[b] ירין-
[/b][/quote]
"רוצה להיות בצוות שלי וננסה למצוא את הלהקה שלך?" אני שואל
[b] ירין-
מיכה-
אתה מתקדם בדרכך, "קדימה ראיצ'ו" אתה שומע
עומר-
"להביור ואז ראשייה" אומרת האישה מצוות רוקט. הרקרוס מתקדם במתקפת קרן אבל הונדור שורף אותו בלהביור, לפני שהרקרוס מתאושש הונדור מעיף אותו בראשייה [/b][/quote]
אלך לכייון של הקול
ירין-
הוטהוט בוכה ומפיל אותך בקפיצה-כנראה שהוא מסכים ופשוט מתרגש
מיכה-
אתה מתקדם ורואה איש מבוגר-[img]http://i39.tinypic.com/akalg2.png[/img] מתאמן עם הראיצ'ו-[img]http://i43.tinypic.com/2e3o4sm.png[/img] שלו
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 01:30 AM
[b] ירין-
[/b][/quote]
אנחנו נהיה צוות נהדר! הוט תכיר את צ'אם! עכשיו תכנס לפוכדור!" אני אומר וזורק עליו פוכדור
[b]
עומר-
"להביור ואז ראשייה" אומרת האישה מצוות רוקט. הרקרוס מתקדם במתקפת קרן אבל הונדור שורף אותו בלהביור, לפני שהרקרוס מתאושש הונדור מעיף אותו בראשייה [/b][/quote]
"אל תוותר הרקרוס תשתמש בלייזר וכוח סבל ואז תקוף אותו בחתך לילה!"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 11:38 PM
[b] ארתור-
"מה אתה רוצה בדיוק?" שואל ביל "וזה תלוי במה שיש לך" [/b][/quote]
"אני מציע לך פוקפון ואני גם יכול לעזור לך לחרוש את השדות בחוץ עם פיג'יוטו ומה אתה מציע?" אומר לו
עומר-
"הונדור! ראשייה!" ומרת האישה מצוות רוקט. הונדור יוצא בראשייה אבל הרקרוס מסנוור אותו בלייזר ואז מעיף אותו בראשייה. "ההרקרוס הזה חזק" אומרת האישה, היא לוקחת מיכל ומה אותו על גבה, למיכל יש צינור-היא לוחצת עליו והצינור שואב את הרקרוס. "להיראות לוזר" אומרת האישה ויוצאת ממרכז הפוקימונים.
ירין-
אתה זורק פוכדור הוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת הוטהוט!
ארתור-
"תמורת פוק'פון אני מוכן להביא לך אבן אור" אומר ביל "ואני לא צריך חרישה עם פידג'וטו כי יש לי סטראפטור"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 01:43 AM
[b] ירין-
אתה זורק פוכדור הוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי! תפסת הוטהוט! [/b][/quote]
"יופי! בוא נמשיך לעיר ורדיאן!" אני אומר ומתקדם לשם
[b] עומר-
"הונדור! ראשייה!" ומרת האישה מצוות רוקט. הונדור יוצא בראשייה אבל הרקרוס מסנוור אותו בלייזר ואז מעיף אותו בראשייה. "ההרקרוס הזה חזק" אומרת האישה, היא לוקחת מיכל ומה אותו על גבה, למיכל יש צינור-היא לוחצת עליו והצינור שואב את הרקרוס. "להיראות לוזר" אומרת האישה ויוצאת ממרכז הפוקימונים.
[/b][/quote]
"היי תחזירי לפה מיד! צא הונטר תעצור אותה עם צוות כפול ומבט מפחיד!" אני אומר ורץ אחריה החוצה.
____
אתה לוקח לי את הרקרוס? T_T
[b] ארתור-
"תמורת פוק'פון אני מוכן להביא לך אבן אור" אומר ביל "ואני לא צריך חרישה עם פידג'וטו כי יש לי סטראפטור" [/b][/quote]
"אז שניה אני ייתןלך אותו אני רק יבדוק מי מהפוקימונים שלי עומדים להתפתח" ובודק בפוקפון מיעומדים להתפתח
ירין-
אתה ממשיך לורידיאן ורואה שני מאמנים נלחמים עם פידג'י-[img]http://i41.tinypic.com/164c53.png[/img] וספיירו-[img]http://i40.tinypic.com/1zn0dhf.png[/img], אתה רואה שהם ממש פוצעים את הפוקימונים בקרב
עומר-
הונטר מנסה לתקוף אבל אז אתם רואים שהאישה היתרחקה עם אליקופטר. אתה נואש, "צריך עזרה" אתה רואה את לוסי "האישה קשרה אותי בארון ולקחה לי את מגמזון. אז בוא נצא לתפוס אותה! צא סקר" אומרת לוסי ומוציאה סקרמורי-[img]http://i39.tinypic.com/2qwzcq8.png[/img]. אתם מתקרבים עם סקרמורי לאליקופטר, "תתקוף אתה כי ריולו לא יכול להועיל מפה" אומרת לוסי
ארתור-
לא אפשרי להביא את הפוק'פון כי הוא גם הפוקדע-והפוקדע חובה לל מאמן
~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
~פידג'וטו אינו קרוב להיתפתח~
~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
~פרס אינו קרוב להיתפתח~
~פיבאס אינו קרוב להיתפתח~
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 01:55 AM
[b]
עומר-
הונטר מנסה לתקוף אבל אז אתם רואים שהאישה היתרחקה עם אליקופטר. אתה נואש, "צריך עזרה" אתה רואה את לוסי "האישה קשרה אותי בארון ולקחה לי את מגמזון. אז בוא נצא לתפוס אותה! צא סקר" אומרת לוסי ומוציאה סקרמורי-[img]http://i39.tinypic.com/2qwzcq8.png[/img]. אתם מתקרבים עם סקרמורי לאליקופטר, "תתקוף אתה כי ריולו לא יכול להועיל מפה" אומרת לוסי [/b][/quote]
"הואנטר תשתמש באגרוף שאיבה על ההליקופטר עד שתהרוס אותו!" אני אומר בזעם "אל תתן לו לברוח ברור?!"
[b] ירין-
אתה ממשיך לורידיאן ורואה שני מאמנים נלחמים עם פידג'י-[img]http://i41.tinypic.com/164c53.png[/img] וספיירו-[img]http://i40.tinypic.com/1zn0dhf.png[/img], אתה רואה שהם ממש פוצעים את הפוקימונים בקרב
[/b][/quote]
"היי! תיזהרו אתם עוד תהרגו אותם!" אני אומר להם
עומר-
הונטר מתקדם באגרוף שאיבה אבל אז האישה מצוות רוקט שולחת טילים, סקרמורי מתחמק והנטר מפספס. "כדי לך להיזהר" אומרת לוסי
ירין-
"מה אכפת לך לוזר?" אומר אחד המאמנים "הפוקימונים שלנו יתחזקו לפחות"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 02:01 AM
[b] עומר-
הונטר מתקדם באגרוף שאיבה אבל אז האישה מצוות רוקט שולחת טילים, סקרמורי מתחמק והנטר מפספס. "כדי לך להיזהר" אומרת לוסי [/b][/quote]
"הואנטר צוות כפול ואגרוף שאיבה ותוך כדי תשלח קללה על האישה המעצבנת הזאת!"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 02:01 AM
[b]
ירין-
"מה אכפת לך לוזר?" אומר אחד המאמנים "הפוקימונים שלנו יתחזקו לפחות" [/b][/quote]
"א. אתה היחיד שלוזר! אפס!
וב. אתם לא אמורים לפצוע קשות את הפוקימונים כדי שיתחזקו! אפס!" אני קורא בכעס
[b] ארתור-
לא אפשרי להביא את הפוק'פון כי הוא גם הפוקדע-והפוקדע חובה לל מאמן
~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
~פידג'וטו אינו קרוב להיתפתח~
~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
~פרס אינו קרוב להיתפתח~
~פיבאס אינו קרוב להיתפתח~ [/b][/quote]
אבל את הפוקידע קיבלתי לפני הפוקפון
עומר-
האישה מצוות רוקט מצליחה להיתחמק, פתאום היא עולה לאוויר ונעלמת!
ירין-
שני הילדים מתחילים לזרוק עליך אבנים ואחד מהם אומר:"זה שאתה לא יודע לאמן אאל תטיף" ואז הם צוחקים בזמן שהם ממשיכים לזרוק אבנים
ארתור-
כאשר מכניסים כרטיס מיוחד לפוקדע יש פוק'פון-פוק'פון הא גם הפוקדע ואין אפשרות להוציא אותו
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 02:10 AM
[b] ירין-
שני הילדים מתחילים לזרוק עליך אבנים ואחד מהם אומר:"זה שאתה לא יודע לאמן אאל תטיף" ואז הם צוחקים בזמן שהם ממשיכים לזרוק אבנים [/b][/quote]
מה זה "ראיית הנולד"?
[b] עומר-
האישה מצוות רוקט מצליחה להיתחמק, פתאום היא עולה לאוויר ונעלמת! [/b][/quote]
"לא!!!!" אני צועק בקול "הרקרוס!" אני אומר פתאום ומתחיל לבכות עליו :( :(
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 01:30 AM
[b] ירין-
מיכה-
אתה מתקדם ורואה איש מבוגר-[img]http://i39.tinypic.com/akalg2.png[/img] מתאמן עם הראיצ'ו-[img]http://i43.tinypic.com/2e3o4sm.png[/img] שלו [/b][/quote]
"סליחה?הפיצו שלי הולח להתפתח היום,אתה יכול לעזור לי לפתח אותו?"
[b] ארתור-
כאשר מכניסים כרטיס מיוחד לפוקדע יש פוק'פון-פוק'פון הא גם הפוקדע ואין אפשרות להוציא אותו [/b][/quote]
אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר לביל "אחד מהם יכול אולי לעזור לך במחקרים או משהו?"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 11:46 PM
[b] ניב-
"חיתוך, ושיהיה ממש קרוב אליך אגרוף שאיבה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט יוצא בשריטה וכשהו קרוב דוטריו מעיף אותו בחיתוך ומצחקק, דוטריו מתקרב ולפני שדיגלט משתמש בהימום דוטריו פוגע בו באגרוף שאיבה אכזרי, "עוד אגרוף שאיבה" אומר מיסטר גראונד. דוטריו מתקדם באגרוף שאיבה נוסף, דיגלט נראה מוזר ופתאום הוא תוקף בהגדלה בכוח חלקי-דיגלט למד הגדלה! אבל מוזר המהירות שבה הוא מתחזק [/b][/quote]
"המכונות האלה עשו יותר ממה שחשבתי, עכשיו חסרה רק עוד מתקפת אדמה.
מכת חול ואז הגדלה!"
ירין-
ראיית הנולד זו התקפה שחוזה את המלהך הבא של היריב
--------------------------
"ניקור" אומר הילד בעל הספירוו, "רוח פרצים" אומר הילד עם הפידג'י. הוטהוט צווח ליד ספירוו אבל ספירוו לא נרתע-הוא מעיף את הוטהוט בניקור. צ'אם תוקף בגחלת אבל רוח הפרצים של פידג'י פורצת את ההתקפה ומעיפה את צ''אם
עומר-
"ראיית הנולד סקר" אומרת לוסי, פתאום סקרמורי זז הצידה במהירות ושנייה אחרי זה מופיע טיל משום מקום ואתה רואה שהוא היה מכוון אליכם. "יש שם משהו באוויר" אומרת לוסי "רוצה שנבדוק?"
מיכה-
"אני זוכר שגם ראיצ'ו שלי היה פיצ'ו" אומר האיש וצוחק "נעים מאוד! אני הוא ווטסון, מנהיג מכון מיובייל שבהוואן. אני מתאמן עם ראיצ'ו על מכת וולט, רוצה להיתאמן איתי?"
ארתור-
ביל קצת חושב ובסוף אומר:"יש משהו אחד שתוכל לעזור לי בו, אם תעשה אותו אני אתן לך כרטיס טיסה להוואן. מה אתה אומר?"
ניב-
"חיתוך! ואם זה לא גומר אותו רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט שולח מכת חול הרסנית שבגודל גל חול, דוטריו חוצה את ההתקפה ללא בעיה ומעיף את דיגלט בחיתוך. דיגלט מתאושש-אתה שם לב שעיניו משחירות! דוטריו שולחים רעידת אדמה חזקה ודיגלט סובל אותה ופוגע בצורה הרסנית בדוטריו-דיגלט ניהיה עצבני בצורה לא רגילה
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 3 2009, 06:07 PM
[b]
עומר-
"ראיית הנולד סקר" אומרת לוסי, פתאום סקרמורי זז הצידה במהירות ושנייה אחרי זה מופיע טיל משום מקום ואתה רואה שהוא היה מכוון אליכם. "יש שם משהו באוויר" אומרת לוסי "רוצה שנבדוק?" [/b][/quote]
"שיהיה" אני אומר בקול חסר חיים.
[b] ירין-
"ניקור" אומר הילד בעל הספירוו, "רוח פרצים" אומר הילד עם הפידג'י. הוטהוט צווח ליד ספירוו אבל ספירוו לא נרתע-הוא מעיף את הוטהוט בניקור. צ'אם תוקף בגחלת אבל רוח הפרצים של פידג'י פורצת את ההתקפה ומעיפה את צ''אם
[/b][/quote]
"הוט הוט מהר ראיית הנולד ואז תחמוק ובלימה בכל בכח על ספירוו! אך תפחד! צ'אם מהר שאגה בכל הכח ואז גחלת על שתיהם! נסה לשרוט את הכנפיים שלהם!" אני אומר
[b] ניב-
"חיתוך! ואם זה לא גומר אותו רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט שולח מכת חול הרסנית שבגודל גל חול, דוטריו חוצה את ההתקפה ללא בעיה ומעיף את דיגלט בחיתוך. דיגלט מתאושש-אתה שם לב שעיניו משחירות! דוטריו שולחים רעידת אדמה חזקה ודיגלט סובל אותה ופוגע בצורה הרסנית בדוטריו-דיגלט ניהיה עצבני בצורה לא רגילה [/b][/quote]
"דיגלט מה קרה? מה קורה פה?"
[b] ירין-
עומר-
"ראיית הנולד סקר" אומרת לוסי, פתאום סקרמורי זז הצידה במהירות ושנייה אחרי זה מופיע טיל משום מקום ואתה רואה שהוא היה מכוון אליכם. "יש שם משהו באוויר" אומרת לוסי "רוצה שנבדוק?"
מיכה-
"אני זוכר שגם ראיצ'ו שלי היה פיצ'ו" אומר האיש וצוחק "נעים מאוד! אני הוא ווטסון, מנהיג מכון מיובייל שבהוואן. אני מתאמן עם ראיצ'ו על מכת וולט, רוצה להיתאמן איתי?"
ארתור-
ביל קצת חושב ובסוף אומר:"יש משהו אחד שתוכל לעזור לי בו, אם תעשה אותו אני אתן לך כרטיס טיסה להוואן. מה אתה אומר?"
ניב-
"חיתוך! ואם זה לא גומר אותו רעידת אדמה" אומר מיסטר גראונד. דיגלט שולח מכת חול הרסנית שבגודל גל חול, דוטריו חוצה את ההתקפה ללא בעיה ומעיף את דיגלט בחיתוך. דיגלט מתאושש-אתה שם לב שעיניו משחירות! דוטריו שולחים רעידת אדמה חזקה ודיגלט סובל אותה ופוגע בצורה הרסנית בדוטריו-דיגלט ניהיה עצבני בצורה לא רגילה [/b][/quote]
"כן!אולי נצליח ללמד גם את פיצו מכת וולט"
[b] ארתור-
ביל קצת חושב ובסוף אומר:"יש משהו אחד שתוכל לעזור לי בו, אם תעשה אותו אני אתן לך כרטיס טיסה להוואן. מה אתה אומר?" [/b][/quote]
"בכיף מה אתה צריך?" אענה לו
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 2 2009, 11:46 PM
[b] לון-
"טוב אני אספר" אומרת הילדה "אני היא מוח המגדל אבל פרשתי, אז אין מוח מגדל ועליך ללכת" [/b][/quote]
"למה פרשת?" אני שואל
עומר-
אתה עולים לאוויר עד שפתאום מתנגשים במשהו, "יש כאן משהו" אומרת לוסי. אתם בודקים טוב טוב ומוצאים דלת, אתם נכנסים. בפנים אתם רואים מסדרון, גודלו של המקום לא ברור
ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הפידג'י, "ניקור" אומר הילד בעל הספירוו. פידג'י עף אל הוטהוט בכנף ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא בא אל פידג'י ומעיף אותו בבלימה. צ'אם שואג על פידג'י וספירוו, הוא שולח גחלת אבל הם מצליחים להיתחמק וספירוו מעיף את צ'אם בניקור.
ניב-
דיגלט מתעצבן עוד יותר, פתאום משהו קורה! דיגלט מהבהב, לאחר מכן זוהר ולבסוף משנה צורה-דיגלט היתפתח לדוטריו-[img]http://i40.tinypic.com/wc1h5j.png[/img], אבל דוטריו שלך נראה רק עצבני עוד יותר. הוא יוצר סופת חול ענקית ומחסל איתה את דוטריו של מיסטר גראונד-"דוטריו של מיסטר גראונד לא יכול להילחם יותר, דוטריו של ניב הוא המנצח. "צא דונפן" מיסטר גראונד זורק כדור לאוויר וממנו יוצא דונפן-[img]http://i44.tinypic.com/zkstw9.png[/img] ענקי
מיכה-
"למה לא?" אומר ווטסון בשמחה "קודם כל על פיצ'ו לדעת להישתמש בהיתפרקות. הוא יודע?"
ארתור-
פתאום נשמעת אזעקה! ביל מפעיל טלוויזיה ואתה רואה בא אנשי צוות רוט ואותם מובילה חיילת צוות רוקט-, מקיפים את הבית. "צוות רוקט יותר מדי מטרידים אותי לאחרונה" אומר ביל "אם תיפטר מהם זה יעזור לי מאוד"
לון-
"לאחרונה הפסדתי ניצחון מוחץ" אומרת הילדה "מאז איבדתי את הביטחון"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:02 AM
[b]
ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הפידג'י, "ניקור" אומר הילד בעל הספירוו. פידג'י עף אל הוטהוט בכנף ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא בא אל פידג'י ומעיף אותו בבלימה. צ'אם שואג על פידג'י וספירוו, הוא שולח גחלת אבל הם מצליחים להיתחמק וספירוו מעיף את צ'אם בניקור.
[/b][/quote]
"צ'אם גחל בלי הפסקה! והוט שוב ראיית הנולד ואז הרבה בלימות!" אני אומר
[b] עומר-
אתה עולים לאוויר עד שפתאום מתנגשים במשהו, "יש כאן משהו" אומרת לוסי. אתם בודקים טוב טוב ומוצאים דלת, אתם נכנסים. בפנים אתם רואים מסדרון, גודלו של המקום לא ברור
[/b][/quote]
"מה זה לכל הרוחות?" אני שואל מופתע "נראה לך לכאן האישה הזאת ברחה עם ההרקרוס שלי?"
עומר-
"המקום הזה בילתי נראה" אומרת לוסי "אז אם האישה ניהייתה בילתי נראת גם היא אז ניתן להסיק שהיא באה לפה. לאן אתה רוצה שניתקדם?", אתה מסתכל ורואה שתי קצוות למסדרון-בכל אחד מהם דלת אחרת, כחולה ואדומה, לאיזו תיכנס?"
ירין-
"כנף ברזל אל צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הפידג'י, הילד בעל הספירוו שותק. פידג'י יוצא בכנף ברזל, צ'אם מחכה שהוא יתקרב ואז פוגע בפידג'י בגחלת. הוטהוט לא זז-כנראה שספירוו לא מצפה לעשות משהו. הילד בעל הספירוו זורק אבן על הוטהוט ומעלף אותו, "יש! הורדנו ת'הוטהוט" הוא אומר
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:19 AM
[b] עומר-
"המקום הזה בילתי נראה" אומרת לוסי "אז אם האישה ניהייתה בילתי נראת גם היא אז ניתן להסיק שהיא באה לפה. לאן אתה רוצה שניתקדם?", אתה מסתכל ורואה שתי קצוות למסדרון-בכל אחד מהם דלת אחרת, כחולה ואדומה, לאיזו תיכנס?" [/b][/quote]
"בואי נבדוק את האדומה קודם"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:19 AM
[b] ירין-
"כנף ברזל אל צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הפידג'י, הילד בעל הספירוו שותק. פידג'י יוצא בכנף ברזל, צ'אם מחכה שהוא יתקרב ואז פוגע בפידג'י בגחלת. הוטהוט לא זז-כנראה שספירוו לא מצפה לעשות משהו. הילד בעל הספירוו זורק אבן על הוטהוט ומעלף אותו, "יש! הורדנו ת'הוטהוט" הוא אומר [/b][/quote]
"הוט חזור! צ'אם גחלת על הילד בעל הספירוו ועל הספירוו ונסה להתחמק מפיג'י!" אני ומתחיל לזרוק בלי הפסקה אבנים על ספירוו ועל הילד בכעס
ירין-
"למה להילחם מלוכלך?" נשמע קולה של נערה, אתה מסתכל לאחור ורואה את הנערה-[img]http://i40.tinypic.com/b566f8.png[/img] ששמעת מקודם. "מה דעתכם שנעשה קרב זוגות הוגן?" היא שואלת
עומר-
אתם נכנסים דרך הדלת האדומה, החדר נסגר עליכם ומופעלת אזעקה. אתם מנסים לברוח אבל אין יציאה חוץ מהדלת שדרכה נכנסתם אבל היא נעולה-צריך למהר לפני שמישהו יבוא
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 02:13 AM
[b] ירין-
"למה להילחם מלוכלך?" נשמע קולה של נערה, אתה מסתכל לאחור ורואה את הנערה-[img]http://i40.tinypic.com/b566f8.png[/img] ששמעת מקודם. "מה דעתכם שנעשה קרב זוגות הוגן?" היא שואלת
[/b][/quote]
"מתאים! אני ואת נלחם נגד שני הלוזרים האלה! אני בוחר בצ'אם! ואת? איך קוראים לך ? לי ירין!" אני שואל
[b] לון-
"לאחרונה הפסדתי ניצחון מוחץ" אומרת הילדה "מאז איבדתי את הביטחון" [/b][/quote]
"נראה לי שאני יודע איך להשיב לך את הביטחון" אני אומר "אולי, אם תנצחי ותלכדי פוקימון, זה יחזיר לך את הביטחון?"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 02:13 AM
[b]
עומר-
אתם נכנסים דרך הדלת האדומה, החדר נסגר עליכם ומופעלת אזעקה. אתם מנסים לברוח אבל אין יציאה חוץ מהדלת שדרכה נכנסתם אבל היא נעולה-צריך למהר לפני שמישהו יבוא [/b][/quote]
"צא פלרי בעיטה כפולה על הדלת!: