-
[QUOTE=Eustass Kid;708194][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה לא צ'ימצ'אר רק עשה לי אור הוא לא הפוקימון הראשון שלי בקרב!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך"כי הוא עבר את הקו של זירת הפוקימונים סתכל בעצמך.אתה מסתכעל איפה צ'ימצ'אר עומד ורואה שהוא באמת עבר את הקו.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך" השיטה שלי מיוחדת אני גורם לירבים שלי להוציא את הפוקימון ה1 שלהם מבלי שירצוו שזה הפוקימון ה1.אם תרצה להחליף את צ'ימצ'אר במקום פוקימון אחר מותר אך צ'ימצ'אר אתהנלחם נגדו" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים וזה וצר את העלי הטער של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לר רואה כלום .אנקס משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.לוקיס אומר " מגניום תשתמש בסופת עלים על שני עלו אוקי טוב."מגניום משתמש בסופת עלים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;708194][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר ללי: "בסדר צא טרטויג והשתמש בנשיכה ואז בשוטי גפן על אלקיד".
-
[QUOTE=Eustass Kid;706925][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה אך ממרקח רחוק מבפאט.הצעקה של גליגר פוגעת בופאט קשה.ובאפט נפגע מהצעקה ומפסיד בקרב .גס'י אומרת לך"היית יריבה טובה את צודקת אנייכולה אםילו להביס ריקוזה.אך אני מאחלת שתנצחינ בתחרות בהצלחה לך מרי."גס'י הולכת אל מאוחרי הקלעים.הקריין אומר"מרי את עולה לחצי הגמר עד קרובה לזכות בסרט שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה הולך לחפש מרכז פוקימונים בעיר סווני וכעבור דקה מוצאאותו.אתה נכנכס אל המרככז הפוקימונים וההאחות ג'וי אומרת לך"היי לרפא לך את הפוקימונים שלך.אם אתה מחפש מקום אימון למכון ה1 אז לך למקדש רג'אייס זה מקום תירותי נהדר ומקום אימוני נהדר.מה אתה אומר ילד אם אתה רוצה שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך אז תביא לי אותם אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
לוקיס אומר לך"אין ביעה קרב 1על 1 אבל אם אתה מפסיד אתה מת אם אתה מנצח אני עוזב אותך אך זה לא הולך לקרות אתה הולך להפסיד לי כרגע.צאבייליף" לוקיס מציא ביליף ענק ועצום.אאתה מוציא את טריקו שלך שמיד תוקף בקליע זרעים אך בייליף מתחמק בקלות מהקליע הזרעים של טריקו.לוקיס אומר" סופת עלים מגניום."מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מן הביבול אך הוא נפגע מהאס האוירי של עצמו .אליס אומרת"ג'ינקסגמריזאת עם חלקיקי קרח כל עוד הוא מבובל אנו ננצח את הרקרוס הזה אוקי ג'ינקס."גינקס מוציאה מהפה שלה חלקיק קרח קטנים שהופכים לחלקיקי קרח ועומדים לפגוע בהרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון ממצליח להתאוש מן התקפה של פיקאצ'ו.שלגון משתמש בזעם דרקון.פיקאצ'ו מופתע ששלגון מתאוש ולא מספיק להתחמק ונפגע מהזעם דרקון של שלגון.שלגון משתמש בראשיה ורושו הופך לכחול.*פיקאצ'ו עוד לאהתעושש מהפגיעה הקודמת שלו וגם נפגע מהראשיה שלו.היריב אומר לפיקאצ'ו"תשתמש במכת ברק על השלגון הזה" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" תהיה אתה זה היה אימון נהדר בשבילך למכון השלישי שלך לא חשבת אך אני מציעהשתוציא את הפוקיממון הכי חזק שלך לקרב נזה" השומר אומר,טובמי שנלחם נגדי הקרב היה 1על 1 ואחד מכם תוקך 1 אוקי אני מוציא פרסיאן"פרסיאן של השומריוצא ונראה עצבני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מתמש בסופת חול על ויזאור.בן אומר לפוקימון שלו"תגמור בקרן סולארית את הגליסקור הזה"גליסקור תוקף בניב אש רצחני אך ויזאור מסיים לטעון את הקרן הסולארית שלו.הקרן הסולארית של ויזאור פוגעת בגליסקור קשה ואפילו מביסה אותו.בן אומר לך"נותר לך רק עוד חמישה אך תפסיד בכל זאת עם כולם בויזאור שלי טוב מי הפוקימון הבאשלך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שלגון התחמק!!!... ואז זעם דרקון קדימה !!!!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;708464][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך"כי הוא עבר את הקו של זירת הפוקימונים סתכל בעצמך.אתה מסתכעל איפה צ'ימצ'אר עומד ורואה שהוא באמת עבר את הקו.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אומר לך" השיטה שלי מיוחדת אני גורם לירבים שלי להוציא את הפוקימון ה1 שלהם מבלי שירצוו שזה הפוקימון ה1.אם תרצה להחליף את צ'ימצ'אר במקום פוקימון אחר מותר אך צ'ימצ'אר אתהנלחם נגדו" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים וזה וצר את העלי הטער של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לר רואה כלום .אנקס משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.לוקיס אומר " מגניום תשתמש בסופת עלים על שני עלו אוקי טוב."מגניום משתמש בסופת עלים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוף צ'ימצ'אר תחזור אני אשתמש בך עוד מעט צא קראקונה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;708464][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריקו יש לי רעיון!" אני אומר.
"השתמש ביריית זרעים דרך סופת העלים. ואתה אקנס , התחמק ואז השתמש בערפיח ואז טריקו תשתמש בחבטה." אני פוקד עליהם.
-
[QUOTE=Eustass Kid;707760][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלך.וומיד משתמש בחפירה בערת ידיו הקטנות הוא חופר בור שנכנכס אליו.צ'ימצ'אר יוצא מן הבור ומפתיע את פרסיאן.צ'ימצ'אר מוציא גוש אשגדול שזה להביר על פרסיאן שנפגע מזה קשה.השומר אומר"כל הכבוד ילד מהלך חכם להפתיע את פרסיאן שלי בחפירה ואז בלהביור.אך פרסיאן שלי חזק והואיוכל להתמווד עם הלהביור שתשלח אליו.פרסיאן זנב ברזל"פרסיאן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר להישתמש בחפירה כדי להיתחמק ואחר כך תתקוף בלהביור
-
[QUOTE=Eustass Kid;708464][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
"ארון תתאושש מהר ותשתמש בראשיה ולאחר שתפגע בו אם תצליח תתפוס את היד שלו בנשיכה ואז תשתמש בדחיפה!" אומר לו.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק[/COLOR][/B][/QUOTE]"טרטואיג!קפוץ מעל תותח ההידרו!הוא צריך להיות משותק לקצת זמן!נצל זאת הצלפות גפן בכל הכוח!ואז שוב נגיחה!"אומר לו בפחד לחיי
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]דור
אסור 3 מתקפות.
ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;708823][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אסור 3 מתקפות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהמתקפה ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה על אלקיד".
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]
אסור 3 מתקפות.
ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי ארון תתחמק מהר ותשתמש בנשיכה על זנבו של פיקאצ'ו ותנסה להעיף אותו על האדמה!" אומר לארון.
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B]
אסור 3 מתקפות.
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה?! לא!! , טריקו כמו עם רטטה! תקפוץ גבוה לשמים ואז חבטה!! ואקנס תתחמק מהקרן הסולרית , מהר!" אני אומר.
-
[QUOTE=Eustass Kid;708823][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף עוד פעם בלהביור
-
אסור 3 מתקפות.
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג[/COLOR][/B][/QUOTE]
הממ... תשתמש בפעימת מים הכי גדולה שאתה יכול ואז תיכנס אליה ותקפיא אותה עם קרן קרח ואז תראה לו מה זה!
-
[QUOTE]
[B][COLOR=blue]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר[/COLOR][/B][/QUOTE]"הלוו!!!איפה אני בדיוק??אצעק כדי לראות אם יש פה מישהו...
-
[B][COLOR="Navy"]אביב
אתה צועק אך אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת בעולם החדש.לפתע אתה רואה צצלית של פוקימון באופק אתה מתקרב אל הצצלית ורואה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אם אתה כן זה אומר שנלחמת נגד הרג ופאלגיאטור שלו.וגרם לך להסתכל בעיניו כדישתמותאך אל תדאג אתה לא בעולם המתים וזה אמיתי שאני מדב איתך.אתה בעולם שלי נמצא כרגע באתי למסור לך את משימתך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצר פעימת מים גדולה מאוד. ואז מקפיאת הפעימת המים בקרן קרח ושוחלך את הפעימת המים אל גסטלי.גסטלי בקלות מצליח להתחמק מן המתקפה של קאקונה.נייט אומר לגסטלי"תשתמש בפיבאק על הקאקונה הזה אוקי"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן השריטות הזעם של פרסיאן ברגע האחרון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.מהפה שלו יוצאים גוש אש ענק שהופך ללהביור ענק וקטלני שפ]וגע קשות בפרסיאן של השומר.השומר אומר לפרסיאן"תשתמש בנזב ברזל על הצ'ימצ'אר הזה אני סומך עליך שתנצח פרסיאן" פרסיאן משתמש בזנב ברזל וטזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס עם גופו הגמיש מצליח להתחמק מן הקרן הסולארית של מגניום.טריקו נזכר בטריק עם הרטטה וחוזר עליו.טריקו קופץ לשמיים ומשתמש בחבטה.אך מגנים משתמש בעלי טער שפוגעים בטריקו ומונעים מינו לפגוע במגניום.לוקיס אומר"מגניום כול הכבוד לך אתה מגניום טוב עכשיו עוד סופת עלים על שני הפוקימונים האלו"מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של פיקאצ'ו.ארן תופס את זנבו של פפיקאצ'ו בנשיכה ואז מנחיט את פיקאצ'ו באדמה במכה אדירה מאוד שפוגעת קשה בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"תתאושש מהר ואז מכת וולט על הארון הזה טוב פיקאצ'ו" פיקאצ'ו מתאושש ואזרץ במהירות עצומה ועטוף בחשמל ומשתמש במכת וולט קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהמכת ברק של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופגעים באלקיד שנפגע מזה קצת.לאחר מכן טרטויג רץ אל טרטויג ונושך את ידו של אלקיד.אלקיד נפגע מזה.לי אומר לאלקיד"תשתמש בשבירת לבנים על הטרטויגהזה"אלקיד משתמש בשבירת לבנים ודו הופכת ללבנה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;708982][B][COLOR="Navy"]אביב
אתה צועק אך אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת בעולם החדש.לפתע אתה רואה צצלית של פוקימון באופק אתה מתקרב אל הצצלית ורואה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אם אתה כן זה אומר שנלחמת נגד הרג ופאלגיאטור שלו.וגרם לך להסתכל בעיניו כדישתמותאך אל תדאג אתה לא בעולם המתים וזה אמיתי שאני מדב איתך.אתה בעולם שלי נמצא כרגע באתי למסור לך את משימתך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצר פעימת מים גדולה מאוד. ואז מקפיאת הפעימת המים בקרן קרח ושוחלך את הפעימת המים אל גסטלי.גסטלי בקלות מצליח להתחמק מן המתקפה של קאקונה.נייט אומר לגסטלי"תשתמש בפיבאק על הקאקונה הזה אוקי"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן השריטות הזעם של פרסיאן ברגע האחרון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.מהפה שלו יוצאים גוש אש ענק שהופך ללהביור ענק וקטלני שפ]וגע קשות בפרסיאן של השומר.השומר אומר לפרסיאן"תשתמש בנזב ברזל על הצ'ימצ'אר הזה אני סומך עליך שתנצח פרסיאן" פרסיאן משתמש בזנב ברזל וטזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס עם גופו הגמיש מצליח להתחמק מן הקרן הסולארית של מגניום.טריקו נזכר בטריק עם הרטטה וחוזר עליו.טריקו קופץ לשמיים ומשתמש בחבטה.אך מגנים משתמש בעלי טער שפוגעים בטריקו ומונעים מינו לפגוע במגניום.לוקיס אומר"מגניום כול הכבוד לך אתה מגניום טוב עכשיו עוד סופת עלים על שני הפוקימונים האלו"מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של פיקאצ'ו.ארן תופס את זנבו של פפיקאצ'ו בנשיכה ואז מנחיט את פיקאצ'ו באדמה במכה אדירה מאוד שפוגעת קשה בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"תתאושש מהר ואז מכת וולט על הארון הזה טוב פיקאצ'ו" פיקאצ'ו מתאושש ואזרץ במהירות עצומה ועטוף בחשמל ומשתמש במכת וולט קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהמכת ברק של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופגעים באלקיד שנפגע מזה קצת.לאחר מכן טרטויג רץ אל טרטויג ונושך את ידו של אלקיד.אלקיד נפגע מזה.לי אומר לאלקיד"תשתמש בשבירת לבנים על הטרטויגהזה"אלקיד משתמש בשבירת לבנים ודו הופכת ללבנה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר תחפור בור כדי להיתחמק ואחר כך תתקוף בלהביור
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהמכת ברק של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופגעים באלקיד שנפגע מזה קצת.לאחר מכן טרטויג רץ אל טרטויג ונושך את ידו של אלקיד.אלקיד נפגע מזה.לי אומר לאלקיד"תשתמש בשבירת לבנים על הטרטויגהזה"אלקיד משתמש בשבירת לבנים ודו הופכת ללבנה[/COLOR][/B][/QUOTE]
וואי איזה קרב ארוך..
"טריקו , השתמש ביריית זרעים ותרוץ איתם וכשאתה מספיק קרוב למגניום תשתמש בחבטה. ואקנס בזמן שטריקו רץ תשתמש בערפיח וכשהוא עושה חבטה תחנוק את מגניום , זה כבר יהרוג אותו חח" אני אומר בשמחה.
-
אסור 3 מתקפות.
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Green"]ג'ון
"אוקיי שלגון התחמק ואז שוב זעם דרקון!!!!! תשתדל לסיים את הקרב הזה..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מה זה פיבאק
קראקונה תשתמש בפעימת מים כדי לחסום את זה ואז זנב אקווה!
-
[QUOTE=Eustass Kid;708982][B][COLOR="Navy"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי ארון לא נוכל להתחמק מזה אני חושב אבל נוכל להשיב מלחמה! תשתמש בראשיה הכי חזקה שלך!" אומר לארון.
-
[quote=Eustass Kid;708982][B][COLOR=navy]אביב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה צועק אך אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת בעולם החדש.לפתע אתה רואה צצלית של פוקימון באופק אתה מתקרב אל הצצלית ורואה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אם אתה כן זה אומר שנלחמת נגד הרג ופאלגיאטור שלו.וגרם לך להסתכל בעיניו כדישתמותאך אל תדאג אתה לא בעולם המתים וזה אמיתי שאני מדב איתך.אתה בעולם שלי נמצא כרגע באתי למסור לך את משימתך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצר פעימת מים גדולה מאוד. ואז מקפיאת הפעימת המים בקרן קרח ושוחלך את הפעימת המים אל גסטלי.גסטלי בקלות מצליח להתחמק מן המתקפה של קאקונה.נייט אומר לגסטלי"תשתמש בפיבאק על הקאקונה הזה אוקי"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן השריטות הזעם של פרסיאן ברגע האחרון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.מהפה שלו יוצאים גוש אש ענק שהופך ללהביור ענק וקטלני שפ]וגע קשות בפרסיאן של השומר.השומר אומר לפרסיאן"תשתמש בנזב ברזל על הצ'ימצ'אר הזה אני סומך עליך שתנצח פרסיאן" פרסיאן משתמש בזנב ברזל וטזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנקס עם גופו הגמיש מצליח להתחמק מן הקרן הסולארית של מגניום.טריקו נזכר בטריק עם הרטטה וחוזר עליו.טריקו קופץ לשמיים ומשתמש בחבטה.אך מגנים משתמש בעלי טער שפוגעים בטריקו ומונעים מינו לפגוע במגניום.לוקיס אומר"מגניום כול הכבוד לך אתה מגניום טוב עכשיו עוד סופת עלים על שני הפוקימונים האלו"מגניום משתמש בסופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ארון מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של פיקאצ'ו.ארן תופס את זנבו של פפיקאצ'ו בנשיכה ואז מנחיט את פיקאצ'ו באדמה במכה אדירה מאוד שפוגעת קשה בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"תתאושש מהר ואז מכת וולט על הארון הזה טוב פיקאצ'ו" פיקאצ'ו מתאושש ואזרץ במהירות עצומה ועטוף בחשמל ומשתמש במכת וולט קטלנית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מצליח להתחמק מהמכת ברק של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופגעים באלקיד שנפגע מזה קצת.לאחר מכן טרטויג רץ אל טרטויג ונושך את ידו של אלקיד.אלקיד נפגע מזה.לי אומר לאלקיד"תשתמש בשבירת לבנים על הטרטויגהזה"אלקיד משתמש בשבירת לבנים ודו הופכת ללבנה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק משבירת הלבנים שלו ואז תשתמש בשוטי גפן ואז תשתמש בנשיכה על אלקיד".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.אלקיד לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.טרטויג לא נותן זמן לאלקיד להתאושש ומיד נושך אותו בנשיכה חזקה מאוד .אלקיד כמעט מובס.לי אומר לאלקיד"אלקיד בבקשה תתאושש ואז מכת ברק על הטרטויג הזה אנו צריכים שהוא ישותק"אלקיד משתמש במכת ברק [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון משתמש בראשיה חזקה מאוד ורושו הופך לכחול.הראשיה של ארון והמכת הוולט של פיקאצ'ו מתנגששים זה בזה ונוצר פיצוץ מהתנגשות של שני הפוקימונים.קיל אומר לפיקאצ'ו" תנסה להתאושש ואז מהר זנב ברזל על הארון הזה לנישהוא יתאושש גם."פיקאצ'ו מתאוש ומשתמש בזנב ברזל.ארון עוד לא קם ולא התאושש מהמכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת המים שלו כדי לעצור את הפיבאק של גסטלי.קאקונה משתמש בזנב אקוה.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע מהזנב האקוה של קאקונה.נייט אומר"אתה יריב טוב ילד מענין מה היו המלכים הבאים שלך ואיך תתמודד עם שאר הפוקימונים שלי.אוקי הגיע הזמן לעלות את הקושי.גסטלי אתה מוכן אז תשתמש בכדור צל ותשגר אות אל קאקונה"גסטלי מכין כדו צל שמשגר אל קאקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון מצליח להתחמק מן המתקפה של פיקאצ'ו.שלגון מנסה לגמור את הקרב הזה.שלגון משתמש בזעם הדרקון הכי חזק שלו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מהזעם דרקון של שלגון ולכן מובס בקרב.המאמן של פיקאצ'ו מחזיר את פיקאצ'ו וירד מן הזירה.השופט אומר"קבלו את האלוף החדש שלנו רורק בככותיי אתה המנצח שלהטורניר שלנו.כל הכבוד לך ולפוקימונים שלך נתת פייט טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים.אך מגנים מתחמק מהקליע הזרעים של טריקו.טריקו מנסה חבטה אך מכניום עוצר את החבטה של טריקו עם ראשו.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לא רואה כלום.אנקס מששתמש בחנק ומסנסה לחנוק את מגניום אך מגנים משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בטריקו ואנקס שלך.לוקיס אומר"דיפ תמות"לפתע קרו אור לוחת אותך ואתה מגיע לעולם חדש ואתה לא רואה את רוצח העשב איתך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור עם ידיו הקטנות ובכך מתחמק מהזנב ברזל של פרסאן.צ'ימצ'אר יוצר מהבבור ומפתיע את פרסאן בלהביור שכמעט מחסל אותו לגמרי.השומר אומר "פרסיאן תשתמש במתקפת כדור צל וגמור כבר את הצ'ימצ'אר הזה
טוב פרסיאן שלי"פרסיאן מתאושש ושלחו אל צ'ימצ'אר כדור צל קטלני [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;709449][B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.אלקיד לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.טרטויג לא נותן זמן לאלקיד להתאושש ומיד נושך אותו בנשיכה חזקה מאוד .אלקיד כמעט מובס.לי אומר לאלקיד"אלקיד בבקשה תתאושש ואז מכת ברק על הטרטויג הזה אנו צריכים שהוא ישותק"אלקיד משתמש במכת ברק [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון משתמש בראשיה חזקה מאוד ורושו הופך לכחול.הראשיה של ארון והמכת הוולט של פיקאצ'ו מתנגששים זה בזה ונוצר פיצוץ מהתנגשות של שני הפוקימונים.קיל אומר לפיקאצ'ו" תנסה להתאושש ואז מהר זנב ברזל על הארון הזה לנישהוא יתאושש גם."פיקאצ'ו מתאוש ומשתמש בזנב ברזל.ארון עוד לא קם ולא התאושש מהמכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת המים שלו כדי לעצור את הפיבאק של גסטלי.קאקונה משתמש בזנב אקוה.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע מהזנב האקוה של קאקונה.נייט אומר"אתה יריב טוב ילד מענין מה היו המלכים הבאים שלך ואיך תתמודד עם שאר הפוקימונים שלי.אוקי הגיע הזמן לעלות את הקושי.גסטלי אתה מוכן אז תשתמש בכדור צל ותשגר אות אל קאקונה"גסטלי מכין כדו צל שמשגר אל קאקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
שלגון מצליח להתחמק מן המתקפה של פיקאצ'ו.שלגון מנסה לגמור את הקרב הזה.שלגון משתמש בזעם הדרקון הכי חזק שלו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מהזעם דרקון של שלגון ולכן מובס בקרב.המאמן של פיקאצ'ו מחזיר את פיקאצ'ו וירד מן הזירה.השופט אומר"קבלו את האלוף החדש שלנו רורק בככותיי אתה המנצח שלהטורניר שלנו.כל הכבוד לך ולפוקימונים שלך נתת פייט טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים.אך מגנים מתחמק מהקליע הזרעים של טריקו.טריקו מנסה חבטה אך מכניום עוצר את החבטה של טריקו עם ראשו.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לא רואה כלום.אנקס מששתמש בחנק ומסנסה לחנוק את מגניום אך מגנים משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בטריקו ואנקס שלך.לוקיס אומר"דיפ תמות"לפתע קרו אור לוחת אותך ואתה מגיע לעולם חדש ואתה לא רואה את רוצח העשב איתך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר חופר בור עם ידיו הקטנות ובכך מתחמק מהזנב ברזל של פרסאן.צ'ימצ'אר יוצר מהבבור ומפתיע את פרסאן בלהביור שכמעט מחסל אותו לגמרי.השומר אומר "פרסיאן תשתמש במתקפת כדור צל וגמור כבר את הצ'ימצ'אר הזה
טוב פרסיאן שלי"פרסיאן מתאושש ושלחו אל צ'ימצ'אר כדור צל קטלני [/COLOR][/B][/QUOTE]
"המממ... מעניין מה יקרה אם... קראקונה תנסה לתפוס את זה עם זנב האקווה שלך ואז תשגר את זה עליו אחרי שתקפיא את זה עם קרן קרח!"
-
[quote=Eustass Kid;709449][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טרטויג מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של אלקיד.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.אלקיד לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.טרטויג לא נותן זמן לאלקיד להתאושש ומיד נושך אותו בנשיכה חזקה מאוד .אלקיד כמעט מובס.לי אומר לאלקיד"אלקיד בבקשה תתאושש ואז מכת ברק על הטרטויג הזה אנו צריכים שהוא ישותק"אלקיד משתמש במכת ברק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ארון משתמש בראשיה חזקה מאוד ורושו הופך לכחול.הראשיה של ארון והמכת הוולט של פיקאצ'ו מתנגששים זה בזה ונוצר פיצוץ מהתנגשות של שני הפוקימונים.קיל אומר לפיקאצ'ו" תנסה להתאושש ואז מהר זנב ברזל על הארון הזה לנישהוא יתאושש גם."פיקאצ'ו מתאוש ומשתמש בזנב ברזל.ארון עוד לא קם ולא התאושש מהמכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בפעימת המים שלו כדי לעצור את הפיבאק של גסטלי.קאקונה משתמש בזנב אקוה.גסטלי לא מצליח להתחמק ונפגע מהזנב האקוה של קאקונה.נייט אומר"אתה יריב טוב ילד מענין מה היו המלכים הבאים שלך ואיך תתמודד עם שאר הפוקימונים שלי.אוקי הגיע הזמן לעלות את הקושי.גסטלי אתה מוכן אז תשתמש בכדור צל ותשגר אות אל קאקונה"גסטלי מכין כדו צל שמשגר אל קאקונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון מצליח להתחמק מן המתקפה של פיקאצ'ו.שלגון מנסה לגמור את הקרב הזה.שלגון משתמש בזעם הדרקון הכי חזק שלו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מהזעם דרקון של שלגון ולכן מובס בקרב.המאמן של פיקאצ'ו מחזיר את פיקאצ'ו וירד מן הזירה.השופט אומר"קבלו את האלוף החדש שלנו רורק בככותיי אתה המנצח שלהטורניר שלנו.כל הכבוד לך ולפוקימונים שלך נתת פייט טוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טריקו משתמש בקליע זרעים.אך מגנים מתחמק מהקליע הזרעים של טריקו.טריקו מנסה חבטה אך מכניום עוצר את החבטה של טריקו עם ראשו.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לא רואה כלום.אנקס מששתמש בחנק ומסנסה לחנוק את מגניום אך מגנים משתמש בהצלפת גפן שפוגעת בטריקו ואנקס שלך.לוקיס אומר"דיפ תמות"לפתע קרו אור לוחת אותך ואתה מגיע לעולם חדש ואתה לא רואה את רוצח העשב איתך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר חופר בור עם ידיו הקטנות ובכך מתחמק מהזנב ברזל של פרסאן.צ'ימצ'אר יוצר מהבבור ומפתיע את פרסאן בלהביור שכמעט מחסל אותו לגמרי.השומר אומר "פרסיאן תשתמש במתקפת כדור צל וגמור כבר את הצ'ימצ'אר הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טוב פרסיאן שלי"פרסיאן מתאושש ושלחו אל צ'ימצ'אר כדור צל קטלני [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: " תתחמק מהמכת ברק של אלקיד ואז תשתמש בשוטי גפן ואז נשיכה על אלקיד בכל הכוח שלך כדי לסיים את הקרב הזה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;708194][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכון[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] מדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך
הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"[/COLOR][/B]
גליגר כל הכבוד !!1אני ממש מתגאה בך !!!
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גליגר אני ממש מתגאה בך ,אתה היית מדהים "
-
[QUOTE=Eustass Kid;709449][B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טוב פרסיאן שלי"פרסיאן מתאושש ושלחו אל צ'ימצ'אר כדור צל קטלני [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר לתקוף את כדור הצל הלהביור אחר כך תתקוף את פרסאן בלהביור
-
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
נו באמת אל תגיד לי שאני מת...
"מה קורה כאן? מה זה אני מת?!" אני שואל.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
לפתע אתה רואה צצלית פוקימון מולך.אתה מזהה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אתתה ובדי דיפ.אל תידאג אתה לא מת ווזה לא חיזיון או תעתועזה אמיתי שאני מדבר אלי. אני הצלתי אותך ממות של הרוצח העשב.תבין יש לו יכול להרוג בן אדם אחרי שהוא אומר את שמו.והוא עוד שניה היהת מת אך הצלתי אותך.עכשיו עליךלהקשיבטוב טוב למה שאני אומר לך אוקי דיפ זה חשוב לדעת.מה שאומר לך עכשיו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהנביור את הכדור הצל.הלהביור מצליח להעיף בחזרהה את הכדור הצל אל פרסיאן אך פרסיאן מתחמק מהכדור הצל ל עצמו.לפתע אור לבן מכסה את צ'ימצ'אאר והוא גדל.אתה מבין שהוא מתפתח למונפרו.צ'ימצ'אר שלך התפתח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG].מונפרו משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בפרסיאן אך גם מביס אותו.השומר מחזיר את פרסיאן ואומר לך"ברכותי ניצחת אותי ואתהרשאי להיכנס לעיר ג'ינקס"הדלתות של העיר גנקס נפתחו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר שמח על הניצחן מאוד.אתם יוצאים מן מבנההצחרות וממשיכים לעיר הבאה.כשאתם הולכים לעיר הבאה אתם שומעים צרחות אימות.אתם ממהרים וראים אישה פצועה על האדמה שאומרת לך"ילדה לכי מפה השטח הזה מסוכן אז לכ מפםה לכי בקשה ילדה אם תגיעי לעיר הבא תגידי שישרוצח במחוזהמים.ואיש המתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהתקפה של אלקיד.טרטויג משתתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קשה באלקיד המסכן.טרטויג משתמש בנשיכ חזקה מאוד שמחסלת את אלקיד.ניצחת בקרב.לי מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו ויורד מן הזירה.השופט אומר לך"ברכותי ג'ון עלית לגמר אך כדי לגעת מי ילחם צפה בקרב השני וגלה"ואתה יורד מן הבמה.מרק אומר לךהיית טוב ג'ון כל הכבוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בזנב האקוה שלו ועוצר את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משגר את הכדוור צל קרח אל גסטלי.גסטלי מצליח להתחמק מהכדור צל שלו.נייט אומר לך"מהלך יפה לוקאס אך לא מספיקכדי להביס את גסטלי שלי נכון גסטלי עכשיו גסטלי כדור צל חזק יותר מהקודם עכשיו"גסטלי יוצר כדור צל ומשגר אותו אלקאקונה שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;709573][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע אתה רואה צצלית פוקימון מולך.אתה מזהה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אתתה ובדי דיפ.אל תידאג אתה לא מת ווזה לא חיזיון או תעתועזה אמיתי שאני מדבר אלי. אני הצלתי אותך ממות של הרוצח העשב.תבין יש לו יכול להרוג בן אדם אחרי שהוא אומר את שמו.והוא עוד שניה היהת מת אך הצלתי אותך.עכשיו עליךלהקשיבטוב טוב למה שאני אומר לך אוקי דיפ זה חשוב לדעת.מה שאומר לך עכשיו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר תוקף בלהנביור את הכדור הצל.הלהביור מצליח להעיף בחזרהה את הכדור הצל אל פרסיאן אך פרסיאן מתחמק מהכדור הצל ל עצמו.לפתע אור לבן מכסה את צ'ימצ'אאר והוא גדל.אתה מבין שהוא מתפתח למונפרו.צ'ימצ'אר שלך התפתח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG].מונפרו משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בפרסיאן אך גם מביס אותו.השומר מחזיר את פרסיאן ואומר לך"ברכותי ניצחת אותי ואתהרשאי להיכנס לעיר ג'ינקס"הדלתות של העיר גנקס נפתחו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייגר שמח על הניצחן מאוד.אתם יוצאים מן מבנההצחרות וממשיכים לעיר הבאה.כשאתם הולכים לעיר הבאה אתם שומעים צרחות אימות.אתם ממהרים וראים אישה פצועה על האדמה שאומרת לך"ילדה לכי מפה השטח הזה מסוכן אז לכ מפםה לכי בקשה ילדה אם תגיעי לעיר הבא תגידי שישרוצח במחוזהמים.ואיש המתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק מהתקפה של אלקיד.טרטויג משתתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קשה באלקיד המסכן.טרטויג משתמש בנשיכ חזקה מאוד שמחסלת את אלקיד.ניצחת בקרב.לי מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו ויורד מן הזירה.השופט אומר לך"ברכותי ג'ון עלית לגמר אך כדי לגעת מי ילחם צפה בקרב השני וגלה"ואתה יורד מן הבמה.מרק אומר לךהיית טוב ג'ון כל הכבוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בזנב האקוה שלו ועוצר את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משגר את הכדוור צל קרח אל גסטלי.גסטלי מצליח להתחמק מהכדור צל שלו.נייט אומר לך"מהלך יפה לוקאס אך לא מספיקכדי להביס את גסטלי שלי נכון גסטלי עכשיו גסטלי כדור צל חזק יותר מהקודם עכשיו"גסטלי יוצר כדור צל ומשגר אותו אלקאקונה שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בהצלחה מרק כדי שאנחנו נפגש בגמר אז תנצח בסדר?".
-
[QUOTE=Eustass Kid;709573][B][COLOR="Green"]דיפ
לפתע אתה רואה צצלית פוקימון מולך.אתה מזהה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אתתה ובדי דיפ.אל תידאג אתה לא מת ווזה לא חיזיון או תעתועזה אמיתי שאני מדבר אלי. אני הצלתי אותך ממות של הרוצח העשב.תבין יש לו יכול להרוג בן אדם אחרי שהוא אומר את שמו.והוא עוד שניה היהת מת אך הצלתי אותך.עכשיו עליךלהקשיבטוב טוב למה שאני אומר לך אוקי דיפ זה חשוב לדעת.מה שאומר לך עכשיו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהנביור את הכדור הצל.הלהביור מצליח להעיף בחזרהה את הכדור הצל אל פרסיאן אך פרסיאן מתחמק מהכדור הצל ל עצמו.לפתע אור לבן מכסה את צ'ימצ'אאר והוא גדל.אתה מבין שהוא מתפתח למונפרו.צ'ימצ'אר שלך התפתח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG].מונפרו משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בפרסיאן אך גם מביס אותו.השומר מחזיר את פרסיאן ואומר לך"ברכותי ניצחת אותי ואתהרשאי להיכנס לעיר ג'ינקס"הדלתות של העיר גנקס נפתחו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר שמח על הניצחן מאוד.אתם יוצאים מן מבנההצחרות וממשיכים לעיר הבאה.כשאתם הולכים לעיר הבאה אתם שומעים צרחות אימות.אתם ממהרים וראים אישה פצועה על האדמה שאומרת לך"ילדה לכי מפה השטח הזה מסוכן אז לכ מפםה לכי בקשה ילדה אם תגיעי לעיר הבא תגידי שישרוצח במחוזהמים.ואיש המתה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהתקפה של אלקיד.טרטויג משתתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קשה באלקיד המסכן.טרטויג משתמש בנשיכ חזקה מאוד שמחסלת את אלקיד.ניצחת בקרב.לי מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו ויורד מן הזירה.השופט אומר לך"ברכותי ג'ון עלית לגמר אך כדי לגעת מי ילחם צפה בקרב השני וגלה"ואתה יורד מן הבמה.מרק אומר לךהיית טוב ג'ון כל הכבוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בזנב האקוה שלו ועוצר את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משגר את הכדוור צל קרח אל גסטלי.גסטלי מצליח להתחמק מהכדור צל שלו.נייט אומר לך"מהלך יפה לוקאס אך לא מספיקכדי להביס את גסטלי שלי נכון גסטלי עכשיו גסטלי כדור צל חזק יותר מהקודם עכשיו"גסטלי יוצר כדור צל ומשגר אותו אלקאקונה שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני אוציא את מרשטוף שישמור עלי....
מרשטוף צא .בואו נלך מהר מהעיר הזו יש פה רוצח !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;709573][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שמח ואומר למונפרנו שאני ילחם איתו בקרב המכון ואחרי זה אנחנו נכנסים לעיר
-
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
"יש כל הכבוד כולם ותודה לכם"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בזנב האקוה שלו ועוצר את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משגר את הכדוור צל קרח אל גסטלי.גסטלי מצליח להתחמק מהכדור צל שלו.נייט אומר לך"מהלך יפה לוקאס אך לא מספיקכדי להביס את גסטלי שלי נכון גסטלי עכשיו גסטלי כדור צל חזק יותר מהקודם עכשיו"גסטלי יוצר כדור צל ומשגר אותו אלקאקונה שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"OMGGGG רקוויזה , אני לא מאמין , סליחה רקוויזה אני לא אפריע לך , כן , מה יש לך להגיד לי?"
אני אומר בפחד.
-
[QUOTE=Eustass Kid;709449][B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'מה אני יכול לעשות?' אשאל את עצמי בראש ואחשוב קצת ואז אומר מהר לארון פשוט להשתמש בנשיכה על הזנב ברזל של פיקאצ'ו בלי לקום. כך הוא לא יצתרך להתאמץ יותר מדי.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
"תתחמק! ואז תגדיל פעימת מים עם משאבת הידרו שתהיה גדולה ממש! ואז תשגר את זה!"
-
[quote][b][color=#000080]אביב
אתה צועק אך אף אחד לא עונה לך.אתה מחליט ללכת בעולם החדש.לפתע אתה רואה צצלית של פוקימון באופק אתה מתקרב אל הצצלית ורואה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אם אתה כן זה אומר שנלחמת נגד הרג ופאלגיאטור שלו.וגרם לך להסתכל בעיניו כדישתמותאך אל תדאג אתה לא בעולם המתים וזה אמיתי שאני מדב איתך.אתה בעולם שלי נמצא כרגע באתי למסור לך את משימתך[/color][/b]
[/quote]אצבוט את עצמי כדיי לראות שזה באמת קורה...
"רא..רא..ראייקוזה מה משימתך?"אומר בפחד ובנחישות
-
[B][COLOR="Navy"]ג'ווני
ריקוזה אומר לך"אל תפחד ג'וני זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי המים של מחוז המים.לא רקזה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעתעלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז המים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מצליח להתחמק מהכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בפעימת מים ומגדיל אותה עם משאבת ההידרו חזקה מאוד.קאקונה משגר את הפעימת המים המשולבת עם משאבת הידרו אל גסטלי.גסטלי מתחמק בקלות מהתקפה שלך.פל אומר"אתה לא תצליח לפגוע בגסטלי שלי אם לא תצליח לפגוע הפסדת בקרב לפנישעוד התחיל.גסטלי פיבאק"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מתאוששש ומשתמש במתקפת נשיכה חזקה ונושך את הזנב של פיקאצ'ו.הנשיכה עוצרת את הזנב הברזל של פיקאצ'ו.קיל אומר"תשתמש שוב במכת וולט הכי חזקה שלך קדימה פיקאצ'ו"פיקאצ'ו מתאושש ומשתמש במכת וללט חזקה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
ריקוזה אומר לך"אל תפחד דיפ זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי העשב של מחוז העשב.לא רק זה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעת עלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
השופט עוצר אותך ואומר לך"עוד לא קיבלת את הפרס שלנו אז הינההפרסים שלנו.אתה מקסל אבן אש עם אבן מים+ריר קנדי.או שתוכל לבחור בזה אבן ברק אבן חושך+ריר קנגדי.ויש גם אופציה שלישית.אבן מלך+2 ריר קנדי אז מה אתה בוחרכך לך כמה דקות של חשיבה ואז תגיד לי אוקי רורק הפרסים האלו שבים כולם טובים.יאלה תחשוב הפרסים ביינתים היו פה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם נכנכסים לעיר ומיל אומרת לך"עכשיו היה לך יתרון על המכון אני מציעה שתבחר במונפרו בפוקימון האחרון שלך במכון.מכון העיר ג'יקס הוא נומל ומנופרו יש יתרו.והקרבהיה שם 3על 3.טוב לאן אתה רוצהללכת למכון מרכז פוקימונים או לחפש מקום אימונים אם ישפה בעיראז לאן תצטרך ללכת חשבת תחליט"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מוציה את מרשטוף להגנה.מרי את נמצאת בדרך4 לא בעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"בסדר ג'ון"השופט אומר"מרקנגד לולה הקרב היה 1על 1 ויקבע מי השני שיעלה וילחם נגד ג'ון שניצח בקרבהקודם.מרק אתה תוקף 1"מרק ולולה עולים לזירה.לולולה מוציה צקמיליון ומרק מוציא באטאפי ואאומר לו"באטארפי אבקת שינה ואז קרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את צ'רמיליון ואז משתמשבקרן על חושי תשמביסה אתצ'רמיליון.השופטאומר"המנצח מרק אתהתילחם נגד ג'ון בגמר" [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;710249][B][COLOR="Navy"]ג'ווני
ריקוזה אומר לך"אל תפחד ג'וני זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי המים של מחוז המים.לא רקזה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעתעלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז המים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מצליח להתחמק מהכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בפעימת מים ומגדיל אותה עם משאבת ההידרו חזקה מאוד.קאקונה משגר את הפעימת המים המשולבת עם משאבת הידרו אל גסטלי.גסטלי מתחמק בקלות מהתקפה שלך.פל אומר"אתה לא תצליח לפגוע בגסטלי שלי אם לא תצליח לפגוע הפסדת בקרב לפנישעוד התחיל.גסטלי פיבאק"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מתאוששש ומשתמש במתקפת נשיכה חזקה ונושך את הזנב של פיקאצ'ו.הנשיכה עוצרת את הזנב הברזל של פיקאצ'ו.קיל אומר"תשתמש שוב במכת וולט הכי חזקה שלך קדימה פיקאצ'ו"פיקאצ'ו מתאושש ומשתמש במכת וללט חזקה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
ריקוזה אומר לך"אל תפחד דיפ זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי העשב של מחוז העשב.לא רק זה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעת עלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
השופט עוצר אותך ואומר לך"עוד לא קיבלת את הפרס שלנו אז הינההפרסים שלנו.אתה מקסל אבן אש עם אבן מים+ריר קנדי.או שתוכל לבחור בזה אבן ברק אבן חושך+ריר קנגדי.ויש גם אופציה שלישית.אבן מלך+2 ריר קנדי אז מה אתה בוחרכך לך כמה דקות של חשיבה ואז תגיד לי אוקי רורק הפרסים האלו שבים כולם טובים.יאלה תחשוב הפרסים ביינתים היו פה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם נכנכסים לעיר ומיל אומרת לך"עכשיו היה לך יתרון על המכון אני מציעה שתבחר במונפרו בפוקימון האחרון שלך במכון.מכון העיר ג'יקס הוא נומל ומנופרו יש יתרו.והקרבהיה שם 3על 3.טוב לאן אתה רוצהללכת למכון מרכז פוקימונים או לחפש מקום אימונים אם ישפה בעיראז לאן תצטרך ללכת חשבת תחליט"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מוציה את מרשטוף להגנה.מרי את נמצאת בדרך4 לא בעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"בסדר ג'ון"השופט אומר"מרקנגד לולה הקרב היה 1על 1 ויקבע מי השני שיעלה וילחם נגד ג'ון שניצח בקרבהקודם.מרק אתה תוקף 1"מרק ולולה עולים לזירה.לולולה מוציה צקמיליון ומרק מוציא באטאפי ואאומר לו"באטארפי אבקת שינה ואז קרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את צ'רמיליון ואז משתמשבקרן על חושי תשמביסה אתצ'רמיליון.השופטאומר"המנצח מרק אתהתילחם נגד ג'ון בגמר" [/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה תחזור! צא צ'ימצ'אר קפוץ ותסתחרר עם להביור!"