-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 01:12 PM
[b] דודי
בחבילה אתה רואה קופסא שמצוייר עליה טלפון נייד, ורשום עליה את המספר של הטלפון הנייד (שתצטרך לבדוק אותו אחרת אף אחד לא ידע מה המספר שלך.) אתה פותח את הקופסא ומוצא בה טלפון נייד [/b][/quote]
חשבתי שיש שם פוקימון
---------------------------
אני בודק מה המספר טלפון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 01:12 PM
[b] ניתאי
ד"א המידע על התג מאובטח באמצעות סיסמא שרק אלה שבמכון והאלה בוועדה האולימפית יודעים, אבל חשדנות זה טוב.
--
"כי קיבלתי רשימה של מספרי פוקדע ופוקימון מפרופסור ג'פרי רוזנשיין, ואם המספר של הפוקדע שלך מתאים לאחד המספרים ברשימה, אז אתה צריך לקבל משהו שהפרופסור השאיר כאן" היא אומרת. [/b][/quote]
מה עם ליקטיטונג?
---------------------
אני מושיט לה בהירות את הפוקדע
-
דודי
אתה מסתכל ורואה שמספר הטלפון שלך הוא 0273-454-319.
ניתאי
עוד מעט.
--
האחות ג'וי לוקחת את הפוקדע, ואז והפכת לג'סי וג'יימס, שמתחילים את הניאום שלהם ואז נלעמים בעשן סגול. לידך מופיע איש עם הכיתוב 'אביזי' בסגול מעל הראש
"מצטער על התקלה החמורה במשחק, אני אוציא להורג כל מתכנת של המשחק הזה שהוא שיכור בתפקיד, אנא המשך" הוא אומר ונעלם.
אז האחות ג'וי מופיע חזרה, ובודקת את המספר ולאחר מכן אומרת
"כן, יש התאמה אז כך את זה" היא אומרת ונותנת לך קופסא שרשום עליה:
'פתח ותתקשר ל-0274-332-421 '
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 01:39 PM
[b] ניתאי
עוד מעט.
--
האחות ג'וי לוקחת את הפוקדע, ואז והפכת לג'סי וג'יימס, שמתחילים את הניאום שלהם ואז נלעמים בעשן סגול. לידך מופיע איש עם הכיתוב 'אביזי' בסגול מעל הראש
"מצטער על התקלה החמורה במשחק, אני אוציא להורג כל מתכנת של המשחק הזה שהוא שיכור בתפקיד, אנא המשך" הוא אומר ונעלם.
אז האחות ג'וי מופיע חזרה, ובודקת את המספר ולאחר מכן אומרת
"כן, יש התאמה אז כך את זה" היא אומרת ונותנת לך קופסא שרשום עליה:
'פתח ותתקשר ל-0274-332-421 ' [/b][/quote]
O:
--------------
אני פותח את הקופסא
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 12:39 PM
[b] תמיר
אני יודע איך מבצעים מטרונום, ואם היית קורא בקצת יותר עיון את ההודעה שלי, היית שם לב לשאלה
'ועם מה הופיפ יחזיק את הידיים של קלפייבל?'. [/b][/quote]
אה...הייתי בטוח ששאלת אז מה,ולא עם מה...
ועם החוטים של הגיגה דריין.
-
ניתאי
אתה פותח ומוצא בקופסא קופסא אחרת, שמצוייר עליה טלפון נייד, וכתוב עליה מספר, שזה המספר של הטלפון, שתצטרך לבדוק אותו, אחרת אף אחד לא ידע אותו.
תמיר
אהההההההה!!!!! אני אגיב מחדש
--
"קלפייבל, תחזיקי בחוטים, והסתובבי במקום והשליכי אותו!" אומר פול מורפי. השאיבה פוגעת, ובינתיים קלפייבל מסתובבת במקום ולבסוף זורקת את הופיפ והוא נופל על הרצפה, לאחר מכן הוא מתאושש וקם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 03:27 PM
[b]
תמיר
אהההההההה!!!!! אני אגיב מחדש
--
"קלפייבל, תחזיקי בחוטים, והסתובבי במקום והשליכי אותו!" אומר פול מורפי. השאיבה פוגעת, ובינתיים קלפייבל מסתובבת במקום ולבסוף זורקת את הופיפ והוא נופל על הרצפה, לאחר מכן הוא מתאושש וקם. [/b][/quote]
?.?
--
"כדור אנרגיה הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 02:27 PM
[b] ניתאי
אתה פותח ומוצא בקופסא קופסא אחרת, שמצוייר עליה טלפון נייד, וכתוב עליה מספר, שזה המספר של הטלפון, שתצטרך לבדוק אותו, אחרת אף אחד לא ידע אותו. [/b][/quote]
אני מתקשר לטלפון
-
תמיר
"התחמקי והשתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת בקושי רב מכדור האנרגיה ולאחר מכן מחטיאה את האגרוף הממוקד.
ניתאי
אתה מחייג ולאחר מכן עונים לך.
"המספר הזה.. .אתה ניתאי. חשבתי שלא תקבל את החבילה שלי, זה אני פרופסור ג'פרי רוזנשיין. עברתי היום בעיר, וקניתי כמה טלפונים לעוזרים שלי, אבל היה שם מבצע, שאפשר לקנות עוד טלפונים, בתוספת כסף לא גדולה יותר מדי, אז עשיתי את זה, והחלטתי לחלק לכם את הטלפונים, לכל אלה שביקשו ממני פוקימונים היום. אז יש לך שאלות?" אומר הפרופסור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 06:05 PM
[b] ניתאי
אתה מחייג ולאחר מכן עונים לך.
"המספר הזה.. .אתה ניתאי. חשבתי שלא תקבל את החבילה שלי, זה אני פרופסור ג'פרי רוזנשיין. עברתי היום בעיר, וקניתי כמה טלפונים לעוזרים שלי, אבל היה שם מבצע, שאפשר לקנות עוד טלפונים, בתוספת כסף לא גדולה יותר מדי, אז עשיתי את זה, והחלטתי לחלק לכם את הטלפונים, לכל אלה שביקשו ממני פוקימונים היום. אז יש לך שאלות?" אומר הפרופסור. [/b][/quote]
"לא,רק ריתי את החבילה והתקשרתי,ותראה,כבר השגתי את התג הראשון שלי" אני אומר ומראה לו את התג
------------------
או שזה טלפון רגיל שאי אפשר להראות בו דברים?
אל תוציא אותי מטומטם O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 07:05 PM
[b] תמיר
"התחמקי והשתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת בקושי רב מכדור האנרגיה ולאחר מכן מחטיאה את האגרוף הממוקד. [/b][/quote]
"עוד פעם כדור אנרגיה!"
-
ניתאי
זה טלפון עם מצלמה ויכולת לשיחת ווידאו, אבל לא בחרת באפשרות הזאת.
--
"אוקיי, יפה, אז ביי?" הוא אומר
תמיר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מכדור האנרגיה, אבל אז אחרי המטרונום, קלפייבל מרימה אבן גדולה מהאדמה וזורקת על הופיפ ופוגעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 06:56 PM
[b] ניתאי
זה טלפון עם מצלמה ויכולת לשיחת ווידאו, אבל לא בחרת באפשרות הזאת.
--
"אוקיי, יפה, אז ביי?" הוא אומר [/b][/quote]
"ביי" אני אומר לו ומנתק,נותן לאחות ג'וי את הפוקמונים שלי והולך לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 07:56 PM
[b] תמיר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מכדור האנרגיה, אבל אז אחרי המטרונום, קלפייבל מרימה אבן גדולה מהאדמה וזורקת על הופיפ ופוגעת. [/b][/quote]
"הופיפ!תשתמש בשאיבת גיגה שוב!"
-
ניתאי
מה זאת אומרת נותן? נותן לה כדי שתשמור על זה? אין לה סמכות לעשות דבר כזה. אם לא אז לא הבנתי מה אתה רוצה
"יש לנו עוד 3 חדרים" היא אומרת "לכמה זמן אתה צריך חדר?"
תמיר
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת משאיבת הגיגה, ולאחר מכן נעזרת בחוטי השאיבה ומתנגשת בקלפייבל.