-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 12 2010, 08:31 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מוריד המון מים על דמיטריוס, אך דמיטריוס מעיף את המים לכל מקום בעזרת הסופה, אתה מיד משתגר אל השד ומנסה לגרום לו לעזור לך, אך דמיטריוס יורה את הברק שהוא טען עליך וזה פוגע בשד, השד נופל על האדמה ומתחיל לדמם, דמיטריוס צוחק ויורה עליך כמה ברקים בו זמנית![/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
עוד לא עניתי לי עם אני יכול לגרום לרעידת אדמה,ואיזה עוד מתקפות יש לי?
~~~
אשלח גל עצום של מים על הברקים ואז אנסה להוציא המון מים מתחת לדימטריוס כדי שזה יגרום לו לעוף למעלה ואז אשלח עליו שוב המון מים בזמן שהוא באוויר.
-
[b]*הודעה קטנה: סטיב פרש, אז אני מחפש עוד רשום שיהיה אחד מהמכושפים, בנתיים רוני וברנדון מכושפים, ברנדון רוקס וברנדון ומפייר שדים, אני צריך עוד מכושף שיצטרף לרוני וברנדון כדי ליצור את כוח השלוש.
מי שיכול להירשם, קדימה תרשמו.[/b]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מיד בורח משם, אתה מהבהב בעולם התחתון ומגיע לחדר של זה שריפא אותך.
''שוב הסתבכת הא?'' אומר האיש שריפא אותך ובא לרפא אותך שוב. הוא מתחיל בריפוי ואתה סובל, הכאב עצום והוא מתקשה לרפא את הפצע, ''מי עשה לך את זה לעזאזאל?!'' אומר האיש ומנסה עוד פעם לרפא, ללא הצלחה.
הוא מיד נאנח והולך לארון שלו, הוא מנסה לחפש חומר שיעזור לך להחלים.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''האמפ, כנראה שזילזלתי בך.'' אומר קרונוס כשהאבנים עפות אליו, הוא עף אל הקיר ולאחר-מכן נופל אל הרצפה, ''חתיכת..... עכשיו אני אראה לך את נחת זרועי!!!!!!!!!!!!!!!'' הוא אומר ונעלם מן העולם התחתון, אתה לא מבין מה קורה וליאו מופיע לפתע לידך, ''כמה זמן חיפשתי אותך רוני! זה קרונוס, הוא הפך את עצמו לדמות טיטאן ענקית והוא מתחיל להרוס את סן פרנסיסקו, אתה חייב לעצור אותו רוני!'' אומר ליאו ומביט בך מודאג.[/b][/color][/SIZE]
עניתי לך במסן.
------
אתה שולח גל עצום של מים על הברקים של דמיטריוס, דמיטריוס מופתע והמתקפות נעצרות.
אתה פותח את האדמה ומעיף את דמיטריוס למעלה עם המים, אך הוא נעלם ויורה בך ברקים, אתה מיד שולח עליו שוב מים והוא עף הצידה.
''יפה יפה..אתה טוב, יחסית לאל חדש.'' אומר דמיטריוס, ולפתע דמות אישה מופיעה מאחוריך ומעיף אותך הצידה, ''אני מטה, גם אני טיטאנית!'' היא אומרת ושולחת עליך מערבולת![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2010, 09:06 AM
[b]
''האמפ, כנראה שזילזלתי בך.'' אומר קרונוס כשהאבנים עפות אליו, הוא עף אל הקיר ולאחר-מכן נופל אל הרצפה, ''חתיכת..... עכשיו אני אראה לך את נחת זרועי!!!!!!!!!!!!!!!'' הוא אומר ונעלם מן העולם התחתון, אתה לא מבין מה קורה וליאו מופיע לפתע לידך, ''כמה זמן חיפשתי אותך רוני! זה קרונוס, הוא הפך את עצמו לדמות טיטאן ענקית והוא מתחיל להרוס את סן פרנסיסקו, אתה חייב לעצור אותו רוני!'' אומר ליאו ומביט בך מודאג.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אבל רציתי להקים צבא!" אומר בטון פגוע "אני מניח ששאר האנש/ים הפשוטים האלה לא יכולים לעצור אותו, אז בוא נלך" אומר לו ואשתגר לשם.
-
[b]
''שוב הסתבכת הא?'' אומר האיש שריפא אותך ובא לרפא אותך שוב. הוא מתחיל בריפוי ואתה סובל, הכאב עצום והוא מתקשה לרפא את הפצע, ''מי עשה לך את זה לעזאזאל?!'' אומר האיש ומנסה עוד פעם לרפא, ללא הצלחה.
הוא מיד נאנח והולך לארון שלו, הוא מנסה לחפש חומר שיעזור לך להחלים.[/b][/color][/SIZE]
עניתי לך במסן.
------
אתה שולח גל עצום של מים על הברקים של דמיטריוס, דמיטריוס מופתע והמתקפות נעצרות.
אתה פותח את האדמה ומעיף את דמיטריוס למעלה עם המים, אך הוא נעלם ויורה בך ברקים, אתה מיד שולח עליו שוב מים והוא עף הצידה.
''יפה יפה..אתה טוב, יחסית לאל חדש.'' אומר דמיטריוס, ולפתע דמות אישה מופיעה מאחוריך ומעיף אותך הצידה, ''אני מטה, גם אני טיטאנית!'' היא אומרת ושולחת עליך מערבולת![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"נו באמת?שתיים על אחד?זה לא פייר!כולנו יודעים שאני אנצח בסוף" אומר בלעג.
אהבהב למקום קרוב וקצת מוסתר ומשם אגרום לאדמה להפתח שוב מתחתיהם והפעם לא אוציא משם מים,אגרום להם ליפול לשם. אחר כך אגרום גם לרעידת אדמה. 'אין סיכוי שהם ימלטו מהבור ומרעידת האדמה יחד' אחשוב לי ובנתיים אהבהב למקום אחר כדי לא להפגע מרעידת האדמה,אחרי כמה דקות אחזור למקום ואשלח צונאמי אדיר על כל המקום עם הם במקרה שרדו את זה. אחר כך אהבהב שוב אל האחוזה ואחזור אחרי כמה דקות לראות מה קרה.
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
הוא מיד נאנח והולך לארון שלו, הוא מנסה לחפש חומר שיעזור לך להחלים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אשאל אותו בקול עצבני "אתה בטוח שאתה רוצה לדעת מי עשה לי את זה?" אחכה רגע ואז אומר, מנסה להתגבר על הכאבים "טיטאן"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 12 2010, 09:51 AM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
''אני מטה, נשלחתי להרוג אותך ארס, וזה מה שאני אעשה!!'' אומרת מטה ושולחת עליך עוד ברק לרגל, הרגל שלך שורפת ויורד לך המון דם.
''קרונוס ודמיטריוס כבר בטח הורגים את שני החברים האחרים שלך, עכשיו אני אחסל אותך!'' היא אומרת וטוענת עוד ברק, אלא שאז ברנדון בא ומעיף אותה לצד עם טלקינזיס, ''עכשיו סטיב!!!'' הוא אומר בזמן שמטה מתאוששת.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אשאג וארוץ אל מטה , אתן לכוחות שלי להשתלט עליי ולקחת אותי אליהם
בעודי רץ אליה אני מתחיל לתכנן מה אני יעשה כי אני עדיין לא מכיר את הכוחות שלי
ולבסוף אני מנסה לטעון את הכוח העצום שבידי ולזרוק אותו עליה
או להביא לה איתו מכה כלשהי .
-
סאגת הטיטאנים מתחילה עכשיו (:
אתה משתגר משם לעיר סן פרנסיסקו, אתה רואה אנשים נשרפים מול עינייך, בניינים נופלים ומהומות בכל האזור, אתה רואה מולך את המקור וארבעה אנשים מוזרים לצידו, ''לא תוכל לעצור את האפוקליפסה רוני....זה רק עניין של זמן.'' אומר המקור וצוחק צחוק מרושע, הוא מתרחק משם עם ארבעת האנשים המוזרים ולפתע קרונוס מגיע, ''תמות..........אני לא ארשה לגאיה לשלוט בעולם הזה, רק לי!!!!!!!!!!!! אני השליט היחידי!'' הוא אומר ומוריד על סן פרנסיסקו גשמים וברקים, הוא טוען אליך ברק ויורה אותו בכל העוצמה! בנתיים, אתה שם לב שארבעת האנשים עושים מעגל מוזר ואומרים מילים מוזרות, המהומות מתחילות להיות מוגזמות מדיי.[/b][/color][/SIZE]
אתה מוציא את האדמה, מטה מנסה להעיף עליך את המערבולת אך אתה מתחיל עם רעידת האדמה ולא נותן לה, דמיטריוס מרגיש שאתה עומד להטיל צונאמי על המקום ומיד נעלם משם!
''לא!!!!!!!!!!!!!!'' אומרת מטה, אך זה לא עוזר לה, צונאמי ענק תופס אותך ומשמיד אותה בפיצוץ אדיר מול עינייך, דמיטריוס מופיע לפתע מולך ואומר, ''האפוקליפסה התחילה פוסידון, לא תוכל לעצור אותנו!!!!!!!!!!!!'' אומר דמיטריוס ונעלם משם.[/b][/color][/SIZE]
''טיטאן?! טוב, זה לא נשמע לי מוגזם מדיי, הם באמת כאן, אך האלים נלחמים נגדם, המהומה האחרונה מתחוללת בסן פרנסיסקו, גם המקור שם ושמעתי שהוא לקח איתו את ארבעת פרשי האפוקליפסה....'' אומר השד ומסיים את הטיפול שלו בך.
''לך לשם, אולי תעזור למקור בסוף.'' אומר השד, אתה מרגיש מעולה וחזק, הוא נעלם משם מיד.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
היא כבר לא שם, היא נעלמה משם באמצע המתקפה שלך.
לפתע כריס מופיע מולך, ''היי סטיב! רוני וברנדון ומפייר נלחמים כרגע בקרונוס והטיטאנים, שמעתי שגם המקור שם וארבעת פרשי האפוקליפסה, לך לשם! תנסה להרגיש את האנרגיה של רוני ותגיע לשם.'' אומר כריס ונעלם מיד מן המקום.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 15 2010, 11:41 PM
[b] סאגת הטיטאנים מתחילה עכשיו (:
אתה משתגר משם לעיר סן פרנסיסקו, אתה רואה אנשים נשרפים מול עינייך, בניינים נופלים ומהומות בכל האזור, אתה רואה מולך את המקור וארבעה אנשים מוזרים לצידו, ''לא תוכל לעצור את האפוקליפסה רוני....זה רק עניין של זמן.'' אומר המקור וצוחק צחוק מרושע, הוא מתרחק משם עם ארבעת האנשים המוזרים ולפתע קרונוס מגיע, ''תמות..........אני לא ארשה לגאיה לשלוט בעולם הזה, רק לי!!!!!!!!!!!! אני השליט היחידי!'' הוא אומר ומוריד על סן פרנסיסקו גשמים וברקים, הוא טוען אליך ברק ויורה אותו בכל העוצמה! בנתיים, אתה שם לב שארבעת האנשים עושים מעגל מוזר ואומרים מילים מוזרות, המהומות מתחילות להיות מוגזמות מדיי.[/b][/color][/SIZE]
b][/SIZE][/color]
[/b][/quote]
"אתה באמת חושב שתוכל לעצור אותי?" אצרח ואשלח עליו ברק עוצמתי ואז אפיל גשם שישטוף ויכבה את השריפות בעיר "ואתם תמותו!" אצרח לארבעת האנשים ואפתח מתחתיהם את האדמה
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
היא כבר לא שם, היא נעלמה משם באמצע המתקפה שלך.
לפתע כריס מופיע מולך, ''היי סטיב! רוני וברנדון ומפייר נלחמים כרגע בקרונוס והטיטאנים, שמעתי שגם המקור שם וארבעת פרשי האפוקליפסה, לך לשם! תנסה להרגיש את האנרגיה של רוני ותגיע לשם.'' אומר כריס ונעלם מיד מן המקום.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
בעודי לא מבין איך הוא נעלם אני עוצם את העיניים חזק ומנסה לשכפל את גופי
או לפחות להעביר את הגוף שלי למקום אחר ,מתאמץ חזק ומחכה לראות מה קרה ,
אני פותח את העיניים חזרה כדי לבדוק איפה אני .
-
[b]
אתה מוציא את האדמה, מטה מנסה להעיף עליך את המערבולת אך אתה מתחיל עם רעידת האדמה ולא נותן לה, דמיטריוס מרגיש שאתה עומד להטיל צונאמי על המקום ומיד נעלם משם!
''לא!!!!!!!!!!!!!!'' אומרת מטה, אך זה לא עוזר לה, צונאמי ענק תופס אותך ומשמיד אותה בפיצוץ אדיר מול עינייך, דמיטריוס מופיע לפתע מולך ואומר, ''האפוקליפסה התחילה פוסידון, לא תוכל לעצור אותנו!!!!!!!!!!!!'' אומר דמיטריוס ונעלם משם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
'האפוקליפסה?אין לי מושג מה זה אבל זה לא משנה,אחת הלכה נשארו עוד שניים!' אחשוב לי. אנסה להבהב אל המקום שדימטיריוס נמצא בו.
-
''טיטאן?! טוב, זה לא נשמע לי מוגזם מדיי, הם באמת כאן, אך האלים נלחמים נגדם, המהומה האחרונה מתחוללת בסן פרנסיסקו, גם המקור שם ושמעתי שהוא לקח איתו את ארבעת פרשי האפוקליפסה....'' אומר השד ומסיים את הטיפול שלו בך.
''לך לשם, אולי תעזור למקור בסוף.'' אומר השד, אתה מרגיש מעולה וחזק, הוא נעלם משם מיד.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
בלי לבזבז זמן מיותר אהבהב לאיזור קרוב לסאן פרנסיסקו ואצפה מרחוק מה קורה שם, ולחפש דרך בטוחה להיכנס לשם ולעזור למקור
-
אתה אומר לו את זה, הוא רק שואג מזעם ושולח עליך ברקים, אתה שולח עליו חזרה ברקים ונראה שאתם שווים בכוח, לפתע עוד טיטאן מגיע ויורה עליך להבה, אתה נהדף אחורה אך מחזיק את עצמך.
''דמיטריוס, איפה מטה?'' אומר קרונוס העצבני, ''היא...הושמדה, כנראה שיש עוד שני אלים כמו הבן-אדם הזה.'' אומר דמיטריוס ומחזיק את עצמו ברעד, אתה מנסה להוריד גשם והגשם יורד, השריפות נכבות ונוצרות מחדש, הדבר מדהים אותך ואתה פותח את האדמה מול ארבעת האנשים, אך קרונוס סוגר שוב את האדמה ואומר, ''הקרב שלך נגדי, קדימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אומר קרונוס ויוצר סופת טורנדו ענקית בעיר.
לפתע, מגיעים סטיב וברנדון ומפייר, וגם ליאו וכריס מגיעים עם ברנדון, ''רוני! האפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות, חייבים לעצור את תוכניתו של המקור!'' אומר ליאו ומתחיל לדאוג..[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה משתגר אל מקום מוזר, אתה רואה לצידך את רוני וברנדון ומפייר, גם ליאו וכריס שם.
מסביבך בניינים פשוט קורסים, שריפות פורצות וברקים יורדים מן השמיים, קרונוס כנראה עושה את כל המהומה הזאת.
מולך, אתה רואה את קרונוס ודמיטריוס, ומאחוריהם נמצאים המקור וארבעה אנשים מוזרים שממלמלים דברים מוזרים.
רוני נהדף מההתקפה של קרונוס ודמיטריוס, וליאו אומר שהאפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות![/b][/color][/SIZE]
אתה מנסה להתמקד על האנרגיה של דמיטריוס ואתה מגיע למקום מוזר, אתה רואה לצידך את סטיב, רוני, ליאו וכריס גם שם, ומסביבך בניינים קורסים, שריפות פורצות, ברקים יורדים מן השמיים.
אתה רואה מולך את קרונוס ודמיטריוס, ומאחוריהם נמצאים המקור וארבעה אנשים מוזרים שממלמלים דברים מוזרים.
רוני בדיוק נהדף מההתקפה של קרונוס ודמיטריוס, וליאו אומר שהאפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות![/b][/color][/SIZE]
אתה מהבהב אל האזור שבו נמצא המקור, אתה מופיע רחוק ממנו והוא מסמן לך לבוא, לידו אתה רואה ארבעה אנשים שממלמלים דברים מוזרים, אחריהם נמצאים קרונוס ודמיטריוס ומולם נמצאים רוני, ברנדון ומפייר, סטיב, ליאו וכריס.
רוני בדיוק נהדף מההתקפה של קרונוס ודמיטריוס, והמקור אומר לך שהאפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות![/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 16 2010, 07:07 PM
[b]
אתה מנסה להתמקד על האנרגיה של דמיטריוס ואתה מגיע למקום מוזר, אתה רואה לצידך את סטיב, רוני, ליאו וכריס גם שם, ומסביבך בניינים קורסים, שריפות פורצות, ברקים יורדים מן השמיים.
אתה רואה מולך את קרונוס ודמיטריוס, ומאחוריהם נמצאים המקור וארבעה אנשים מוזרים שממלמלים דברים מוזרים.
רוני בדיוק נהדף מההתקפה של קרונוס ודמיטריוס, וליאו אומר שהאפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות![/b][/SIZE][/color [/b][/quote]
"ליאו מה זה האפוקליפסה הזו?" אשאל את ליאו ובנתיים אנסה לגרום לכמה שיותר סוסים להגיע למקום שאנחנו נמצאים בו.
-
אתה מהבהב אל האזור שבו נמצא המקור, אתה מופיע רחוק ממנו והוא מסמן לך לבוא, לידו אתה רואה ארבעה אנשים שממלמלים דברים מוזרים, אחריהם נמצאים קרונוס ודמיטריוס ומולם נמצאים רוני, ברנדון ומפייר, סטיב, ליאו וכריס.
רוני בדיוק נהדף מההתקפה של קרונוס ודמיטריוס, והמקור אומר לך שהאפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר לו "מה שזה לא יהיה, אני מניח שזה אומר שאנחנו צריכים למנוע מהם לעצור את זה לעשרים דקות" ואצפה בקרב בזהירות, מנסה להימנע מלהיפגע, בעודי מחפש פירצה לשלוח בה כדור אנרגיה בתקווה שהוא יעשה משהו
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה אומר לו את זה, הוא רק שואג מזעם ושולח עליך ברקים, אתה שולח עליו חזרה ברקים ונראה שאתם שווים בכוח, לפתע עוד טיטאן מגיע ויורה עליך להבה, אתה נהדף אחורה אך מחזיק את עצמך.
''דמיטריוס, איפה מטה?'' אומר קרונוס העצבני, ''היא...הושמדה, כנראה שיש עוד שני אלים כמו הבן-אדם הזה.'' אומר דמיטריוס ומחזיק את עצמו ברעד, אתה מנסה להוריד גשם והגשם יורד, השריפות נכבות ונוצרות מחדש, הדבר מדהים אותך ואתה פותח את האדמה מול ארבעת האנשים, אך קרונוס סוגר שוב את האדמה ואומר, ''הקרב שלך נגדי, קדימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אומר קרונוס ויוצר סופת טורנדו ענקית בעיר.
לפתע, מגיעים סטיב וברנדון ומפייר, וגם ליאו וכריס מגיעים עם ברנדון, ''רוני! האפוקליפסה תיווצר בעוד עשרים דקות, חייבים לעצור את תוכניתו של המקור!'' אומר ליאו ומתחיל לדאוג..[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"טוב שניזכרת!" אצרח עליו "אני מיתמודד מול הפלוץ הזה כבר שעה!" אוסיף ואז אתחיל לשלח עליהם ברד מאבנים "שמישהו יהרוג את אחד מהאנשים האלה!" אקרא ואנסה להישתמש בכל כוחי כדי להשמיד את קרונוס ואטיל גם ברז,קרח,סופות, גשמים, קפור העיקר לעצור אותם!