[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]נראה שלאשלי אין יכולת קריאת מחשבות. "מיזה דני רודס? ומי הרג אותו?"[/COLOR][/SPOILER]
Printable View
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]נראה שלאשלי אין יכולת קריאת מחשבות. "מיזה דני רודס? ומי הרג אותו?"[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606418][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]נראה שלאשלי אין יכולת קריאת מחשבות. "מיזה דני רודס? ומי הרג אותו?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"הוא היה פעם מורה שלי. פעם הייתה לי חברה,והיא נעלמה. ואז חזרה עם חבר,אז רצחתי את החבר ודני סיפר לי שאבא שלו הרג את ההורים שלי,ולא סיפר לי מי זה אבא שלו. וג'יימס הרג אותו היום." אגיד באכזבה.[/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606224]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] שכחתי לציין שאתה שוכב על הבטן. כשאתה קם אתה מרגיש כאילו יצאו לך שתי גפיים חדשות מהגב. אבל הוא כבר לא כואב. אתה מסתכל אחורה ורואה את מה שחשבת... שתי כנפיים ענקיות שמבצבצות מהגב שלך.[/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]לא אומר לו שום דבר , פשוט אנסה להזיז אותם
ולשלוט בהם ..אבל בעדינות כדי שלא יהיה יותר מידי גלוי..
אני לא רוצה שהוא יראה שאני מצליח לשלוט בהם .[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606374]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתם הולכים ברחובות, אבל ממש קשה למצוא מישהו בשעה כל כך מאוחרת, במיוחד מאז שהתחיל [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]הבלאגן בעיר[/URL][/COLOR] [COLOR=gray]החנות הפתוחה היחידה בשעה הזאת היא איטליז בשר גדול. "שניכנס לכאן?" שואל אותך אייס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"שיהיה זה המקום היחיד שנמצא בו אנשים "אומר והכנס לחנות.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"רגע, רצחת את החבר? למה?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]קצת קשה להזיז כנפיים באורך 3 מטר בלי שהוא ישים לב שהן זזות.. אבל אתה מרגיש אותן ויכול לנופף בהן אם תרצה. "עכשיו נמצא מה אתה שווה." אומר ג'ייקוב. אתה מועף לאחור ונופל על הגב. הכנפיים שלך מרככות את המכה[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]אתם נכנסים לאיטליז הבשר. בפנים יש ריח חזק של בשר לא מבושל, באופן לא מפתיע. בשר רב תלוי על הקירות ואתם עוברים בין פגרי החיות האלה ומחפשים אנשים. לבסוף אתם מגיעים לדוכן קטן שבו עומד אדם גדול עם שיער קצר וזקן שמכסה את כל הפנים שלו, אולי ממוצא ים תיכוני. הוא יושב וחותך בשר עם סכין קצבים גדולה ומאיימת. הוא מבחין בכם ועוצר. "מה אתה רוצים?" הוא אומר, בלי סימן של הפתעה למראה שני מבקרים באמצע הלילה[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]קצת קשה להזיז כנפיים באורך 3 מטר בלי שהוא ישים לב שהן זזות.. אבל אתה מרגיש אותן ויכול לנופף בהן אם תרצה. "עכשיו נמצא מה אתה שווה." אומר ג'ייקוב. אתה מועף לאחור ונופל על הגב. הכנפיים שלך מרככות את המכה[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]אחייך , אצעק "Fuck Youuuuuu" אסתובב ואקפוץ מהבניין !
אתחיל לנופך חזק בכנפיים שלי קדימה ואחורה , קדימה ואחורה (כמו בדוגי סטייל ?)
* הערה : תגיב כבר במשחק ![/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606828]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]אתם נכנסים לאיטליז הבשר. בפנים יש ריח חזק של בשר לא מבושל, באופן לא מפתיע. בשר רב תלוי על הקירות ואתם עוברים בין פגרי החיות האלה ומחפשים אנשים. לבסוף אתם מגיעים לדוכן קטן שבו עומד אדם גדול עם שיער קצר וזקן שמכסה את כל הפנים שלו, אולי ממוצא ים תיכוני. הוא יושב וחותך בשר עם סכין קצבים גדולה ומאיימת. הוא מבחין בכם ועוצר. "מה אתה רוצים?" הוא אומר, בלי סימן של הפתעה למראה שני מבקרים באמצע הלילה[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מי נראה לך מתאים "אומר לאייס ואסתכל על האנשים שבחנות .
[/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]לפני שאתה קופץ אתה מרגיש שוב כאילו יד בלתי נראית תופסת אותך ומושכת אותך בכוח אחורה. אתה נופל לרגליו של האיש. "מתנה! אני רוצה לדעת מה המתנה שלך!" הוא אומר. הוא מושיט את היד שלו קדימה, ונפער בכף היד שלו חור. מהחור יוצא להב שמתארך ומתארך עד שחרב שלמה יוצאת מתוך היד. החור נסגר, והוא מחזיק את החרב. "אולי אתה מתרפא?" הוא אומר. "אם כן, כנראה שלחתוך לך את היד תהיה בדיקה מספיק טובה..."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]החנות ריקה לגמרי מאדם מלבד הקצב שעדיין מביט בכם בעניין[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606860]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]החנות ריקה לגמרי מאדם מלבד הקצב שעדיין מביט בכם בעניין[/COLOR][/spoiler][/quote]
"הוא נראה לך מתאים ?"אשאל את אייס בלחש.
[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Gray]"הוא נראה די מאיים." לוחש לך אייס ולפני שאתה מספיק להגיב אומר הקצב "אתם בטח רעבים!" הוא כנראה חושב שאתם הומלסים. "לא, תראה..." מתחיל אייס לומר. "לא, אל תדאגו! אני אטפל בכם!" משתיק אותו הקצב. הוא הולך לחדר מאחורי הדוכן וסוגר את הדלת. הוא חוזר עם בשר משובח ומבושל בשבילכם. "שבו שבו, ידידיי, אני לא אקבל "לא" כתשובה!" אומר הקצב.[/COLOR][/spoiler]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606883][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"הוא נראה די מאיים." לוחש לך אייס ולפני שאתה מספיק להגיב אומר הקצב "אתם בטח רעבים!" הוא כנראה חושב שאתם הומלסים. "לא, תראה..." מתחיל אייס לומר. "לא, אל תדאגו! אני אטפל בכם!" משתיק אותו הקצב. הוא הולך לחדר מאחורי הדוכן וסוגר את הדלת. הוא חוזר עם בשר משובח ומבושל בשבילכם. "שבו שבו, ידידיי, אני לא אקבל "לא" כתשובה!" אומר הקצב.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אהממ תודה ?"אומר במבט מופתע .
"אתה רוצה להילחם נגדו?"אלחש לאייס .
[/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[COLOR=Gray] [/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray][COLOR=Gray]"אני לא בטוח..." לוחש לך אייס. "הוא נראה נחמד מידי מכדי להיגרר איתנו לקרב..." האיש חוזר בינתיים לעבודה בבשר. "אין לי הרבה מבקרים בחנות שלי.." הוא אומר. "אני מרגיש כל כך בודד לפעמים..."[/COLOR][/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606828][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"רגע, רצחת את החבר? למה?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]אתם נכנסים לאיטליז הבשר. בפנים יש ריח חזק של בשר לא מבושל, באופן לא מפתיע. בשר רב תלוי על הקירות ואתם עוברים בין פגרי החיות האלה ומחפשים אנשים. לבסוף אתם מגיעים לדוכן קטן שבו עומד אדם גדול עם שיער קצר וזקן שמכסה את כל הפנים שלו, אולי ממוצא ים תיכוני. הוא יושב וחותך בשר עם סכין קצבים גדולה ומאיימת. הוא מבחין בכם ועוצר. "מה אתה רוצים?" הוא אומר, בלי סימן של הפתעה למראה שני מבקרים באמצע הלילה[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מזה למה? היא הייתה חברה שלי ונעלמה ופתאום חוזרת לה עם חבר. וחוץ מזה אני נתון להתקפי זעם,אז כשראיתי אותה עם החבר שלה פשוט זעמתי. לקחתי אבן והלמתי לו בראש."אגיד לה.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"הא?" היא נראית מופתעת. "הרגת אותו בגלל התקף זעם? אולי אתה לא מתאים למאגר..."[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606935][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"הא?" היא נראית מופתעת. "הרגת אותו בגלל התקף זעם? אולי אתה לא מתאים למאגר..."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כן.." אגיד לה וקצת אובך ממה שהיא אמרה. "ומה זה המאגר?" אשאל אותה.[/SPOILER]