-
[QUOTE=White Magical Hat;668192]חח כן אני עייף רצח כי קמתי מוקדם לבדיקת דם, רק מחר אתחיל לעבוד.
בכל אופן, קראטוס, אין כזה דבר להפסיק באמצע מנגת השונאן\המנגה הטובה בהיסטוריה, מנגה שפתחה אופקים, יצירת אומנות, אחד מפלאי עולם, תעצור אותי כי אמשיך לעד ><
הלכתי לישון חברה, מחר אתחיל לעבוד יש לי יום שלם[ובחמישי הטורניר יוגיהו, אתחבר רק בערב]
עריכה: אבטיחי, אסתכל על הסיקור שלך מחר טוב? איפה הוא?[/QUOTE]
פורום מוזיקה~
לילה טוב ומזל טוב, שוב.
-
[quote=White Magical Hat;668192]חח כן אני עייף רצח כי קמתי מוקדם לבדיקת דם, רק מחר אתחיל לעבוד.
בכל אופן, קראטוס, אין כזה דבר להפסיק באמצע מנגת השונאן\המנגה הטובה בהיסטוריה, מנגה שפתחה אופקים, יצירת אומנות, אחד מפלאי עולם, תעצור אותי כי אמשיך לעד ><
הלכתי לישון חברה, מחר אתחיל לעבוד יש לי יום שלם[ובחמישי הטורניר יוגיהו, אתחבר רק בערב]
עריכה: אבטיחי, אסתכל על הסיקור שלך מחר טוב? איפה הוא?[/quote]
יש פאקינג 590 פרקים ואני רק אחרי אנשי הדג XD
אין כוח להמשיך, תמיד יש לי משהו אחר לעשות ואין לי זמן O:
לילה טוב D:
-
הייתי חייב להגיב כי אנחנו מדברים על וואן פיס, תשמע
אתה יודע שוואן פיס מוכרת כ2 עד 3 מיליון עותקים של הווליום שיוצא בכל 3 חודשים ביפן?!
אתה יודע שהמכירות של ווליומי וואן פיס, עברו את כמות ספרי הארי פוטר שנמכרו ביפן? Xd
פשוט, תקרא!
זה רק משתפר, רק כשתמשיך לקרוא ותראה אילו אויבים לופי פוגש, תבין למה אודה עשה שלופי יכסח את היריבים הראשונים כל כך בקלות, כמו באגי שכזכור לי הועף על ידי לופי באגרוף לאוויר Xd
יוצר בליץ' נתן לאיצ'יגו התחזקות מטומטמת בה הוא לומד דברים ב10 ימים, כשאורכם הרגיל 10 שנים, ואודה התחמק מכך על ידי יצירת קרבות קלים ראשונים, כדי שלופי כבר על ההתחלה יתאים לרמה בינונית ממנה יוכל להתקדם.
תודה אבטיח, זהו סיימתי בהחלט, זה איחול הלילה טוב האחרון שתקבלו הלילה.
-
[QUOTE=White Magical Hat;668199]הייתי חייב להגיב כי אנחנו מדברים על וואן פיס, תשמע
אתה יודע שוואן פיס מוכרת כ2 עד 3 מיליון עותקים של הווליום שיוצא בכל 3 חודשים ביפן?!
אתה יודע שהמכירות של ווליומי וואן פיס, עברו את כמות ספרי הארי פוטר שנמכרו ביפן? Xd
פשוט, תקרא!
זה רק משתפר, רק כשתמשיך לקרוא ותראה אילו אויבים לופי פוגש, תבין למה אודה עשה שלופי יכסח את היריבים הראשונים כל כך בקלות, כמו באגי שכזכור לי העיף את באגי באגרוף לאוויר Xd
יוצר בליץ' נתן לאיצ'יגו התחזקות מטומטמת בה הוא לומד דברים ב10 ימים, כשאורכם הרגיל 10 שנים, ואודה התחמק מכך על ידי יצירת קרבות קלים ראשונים, כדי שלופי כבר על ההתחלה יתאים לרמה בינונית ממנה יוכל להתקדם.
תודה אבטיח, זהו סיימתי בהחלט, זה איחול הלילה טוב האחרון שתקבלו הלילה.[/QUOTE]
היה שלום, מכר!
-
-
[QUOTE=ErWiN;668210]חם...[/QUOTE]
אתה יודע מה יקרר אותך?
-
[quote=White Magical Hat;668199]הייתי חייב להגיב כי אנחנו מדברים על וואן פיס, תשמע
פשוט, תקרא!
זה רק משתפר, רק כשתמשיך לקרוא ותראה אילו אויבים לופי פוגש, תבין למה אודה עשה שלופי יכסח את היריבים הראשונים כל כך בקלות, כמו באגי שכזכור לי הועף על ידי לופי באגרוף לאוויר Xd
תודה אבטיח, זהו סיימתי בהחלט, זה איחול הלילה טוב האחרון שתקבלו הלילה.[/quote]
תגיד, הזה עם האש שסמוקר רודף אחריו זה באמת אח של לופי? O:
-
-
[QUOTE=ErWiN;668218]אני חייב לחרבן -_-[/QUOTE]
ואו, שנון.
-
אל תפרט יותר ארווין O_ם
הלכתי להתקלח ולישון, לילה טוב כולם D:
-
-
-
-
-
חבל שצריך שני נכים בשביל סקס נכים ויש פה רק נכה אחד. זה אתה.