[QUOTE=SportMan;768773]חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.[/QUOTE]
היי מה קורה?
Printable View
[QUOTE=SportMan;768773]חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.[/QUOTE]
היי מה קורה?
[QUOTE=pokedex;768779]בכלל לא בטוח שהוא יקבל אותו. כשאני שאלתי את אור אם אני יכול להיות מנהל ספורט אז הוא אמר לי שבינתיים פורום ספורט לא פעיל מספיק כדי שהוא צריך שיהיו בו 2 מנהלים, אך אני יוכל להיות מנהל במידה ואבי יועבר להיות פקח/יפרוש מהתפקיד. לצורך ראייה, פורום ספורט יותר פעיל מפורום ספרות, אז אני חושב שהבנת את הקונספט.
אני לא שיניתי מילה ממה שכתבת, ואני לא מתכוון. אני העתקתי בדיוק את ההודעות המקוריות ולשנות אותן זה יהיה כמו לרמות את קוראי החתימה.[/QUOTE]
בפורום ספורט יש מנהל פעיל בספרות אין בגלל זה הוא יכול להתקבל
[QUOTE=pokedex;768766]תתנחם בכך שתקרא את החתימה שלי :sorry:[/QUOTE]
נו.. תוסיף שם סימן שאלה בסוף ההודעה שלי..
שכחתי אבל צחקתם כבר אז לא ערכתי
[quote=monster;768782]היי מה קורה?[/quote]
סבבה, ואיתך?.
בוקר טוב כולם מה קורה?...:sleep:
[QUOTE=SportMan;768787]סבבה, ואיתך?.[/QUOTE]
אחלה הגבתי במשחק שלי
סבבה דור, ואיתך?.
[QUOTE=monster;768790]אחלה הגבתי במשחק שלי[/QUOTE]
כנ''ל ועוד כמה הודעות אתה עוקף את רומה
[quote=MoR;768785]נו.. תוסיף שם סימן שאלה בסוף ההודעה שלי..
שכחתי אבל צחקתם כבר אז לא ערכתי[/quote]
שוב, אני לא רוצה לרמות את קוראי החתימה. אם תתן לי אישור לשנות את הודעתך המקורית, אעשה זאת.
[quote=יגאל;768784]בפורום ספורט יש מנהל פעיל בספרות אין בגלל זה הוא יכול להתקבל[/quote]
זה עדיין יחס מקורי. פורום חצי פעיל = מנהל חצי פעיל, פורום פעיל = מנהל פעיל.
בכל מקרה, פורום חצי פעיל לא מצריך מנהל וחצי פעילים, ופורום פעיל לא מצריך שני מנהלים פעילים.
לעומת זאת, פורום פעיל X2 כמו חת"ם אכן מצריך שני מנהלים פעילים, ככה שאנחנו שומרים את היחס של מנהל לרמת פעילות.
ליאור למה אתה מכשיל אותי אני לא רציתי לפגוע בו חזק כל- כך אתה נתת לי מלא כוח!
[QUOTE=pokedex;768793]שוב, אני לא רוצה לרמות את קוראי החתימה. אם תתן לי אישור לשנות את הודעתך המקורית, אעשה זאת.
זה עדיין יחס מקורי. פורום חצי פעיל = מנהל חצי פעיל, פורום פעיל = מנהל פעיל.
בכל מקרה, פורום חצי פעיל לא מצריך מנהל וחצי פעילים, ופורום פעיל לא מצריך שני מנהלים פעילים.
לעומת זאת, פורום פעיל X2 כמו חת"ם אכן מצריך שני מנהלים פעילים, ככה שאנחנו שומרים את היחס של מנהל לרמת פעילות.[/QUOTE]
אז אני אערוך ת'מקורית ואז זה יהיה טוב.
[QUOTE=SportMan;768791]סבבה דור, ואיתך?.[/QUOTE]
אתה יודע.. חיים :) אז מה נושא הדיבורים היום? XD
[quote=יגאל;768792]כנ''ל ועוד כמה הודעות אתה עוקף את רומה[/quote]
עוד הרבה יש לי לעשות נדמה לי בערך 300
[quote=MoR;768795]אז אני אערוך ת'מקורית ואז זה יהיה טוב.[/quote]
אין בעיה, תזכור שהחתימה שלי מובילה אל ההודעה המקורית ככה שאני מעדיף שתהיה התאמה של 100%.
[QUOTE=killerbee;768794]ליאור למה אתה מכשיל אותי אני לא רציתי לפגוע בו חזק כל- כך אתה נתת לי מלא כוח![/QUOTE]
אתה רצית ללמוד כדור הילה