Who is a night surgry?
Printable View
Who is a night surgry?
[QUOTE=Barney Stinson;988209]הראשון? בנאדם, אילן הוא זה שמחליט מי בכלל מועמד.[/QUOTE]
לא לגמריי בכל דבר יש פרצה וכל פרצה נועדה שייפרצו אותה ואני הוא הפורץ...
[quote=רונלד מקדונלד;988212]לא לגמריי בכל דבר יש פרצה וכל פרצה נועדה שייפרצו אותה ואני הוא הפורץ...[/quote]
תיקון, אתה הוא הגזען.
אתה לא באמת חושב שליאור יצביע לי נכון? הוא לא שונא אותי וגם אני עושה לו טובה.
[QUOTE=Barney Stinson;988214]תיקון, אתה הוא הגזען.
אתה לא באמת חושב שליאור יצביע לי נכון? הוא לא שונא אותי וגם אני עושה לו טובה.[/QUOTE]
והנה הוא מתחיל...
איזה טובה אתה עושה לליאור? אני מאמין שליאור רוצה לנצח ויודע שהברית זה סיכוי גדול בשבילו אני מאמין שכל ברית נועדה לשבור אותה בסוף וגם אנחנו נתקע סכינים בגב אחד והשני.. אבל קודם יש להתחיל באוייבים אחר כך אני אצביע למי שליאור או תומר ירצו..
[quote=רונלד מקדונלד;988216]והנה הוא מתחיל...
איזה טובה אתה עושה לליאור? אני מאמין שליאור רוצה לנצח ויודע שהברית זה סיכוי גדול בשבילו אני מאמין שכל ברית נועדה לשבור אותה בסוף וגם אנחנו נתקע סכינים בגב אחד והשני.. אבל קודם יש להתחיל באוייבים אחר כך אני אצביע למי שליאור או תומר ירצו..[/quote]
עיניינך מה אני עוזר לליאור?
אויבים? אני לא אויב של ניר ושל ליאור.
[QUOTE=Barney Stinson;988218]עיניינך מה אני עוזר לליאור?
אויבים? אני לא אויב של ניר ושל ליאור.[/QUOTE]
לא שלהם אבל שלי בני ברית הולכים אחד עם השני גם אם זה יביא לקריסתם החברתית ובנתיים לא וידאתי שכולם איתי בברית רק את תומר אבל אל תדאג... -_0 אתה תראה
אתם יכולים להפסיק לריב בבקשה?
[quote=יופלה שטוזים;988229]אתם יכולים להפסיק לריב בבקשה?[/quote]
אני לא רב אני מספר את תוכניותיי הגאוניות מרושעות בגלויי והוא מתנגד להם וקורא לי גזען ומקלל אותי ונעלבתי
מה מרושע בהם?
לוקאס אופיר מנסה להעביר אותי אליו, איזה אפס הוא
לגבי הברית, אני לא טענתי שאני איתך, אני טענתי שאני עם ליאור.
אולי אם אתה נפלת בברית אז זה לא הברית הנכונה, אבל תומר כן נפל נכון, כי הוא כן בברית.
אתה מנסה לתפוס הנהגה באח הגדול ולכן ברגע האמת אתה תודח ע"י מי שחשבת שיעזור לך, ברור?
[QUOTE=The King Of The Werewolf;988234]מה מרושע בהם?[/QUOTE]
לא יודע.... אני מוחעחעחעחע סתם זה סתם עוד משחק שייגמר באסון כמו הסיפור של היטמן שנהיה גרוע יותר מרגע לרגע ושאנשים המשיכו לצחוק מזה אחרי שנהיה גרוע הבנתי לשאנשים פה יש הומור של כפית...
אני יודע ניר זה תמיד קורה אני רוצה לעוף כמה שיותר מוקדם כדי שאופיר ייצהל ואז יפתח שוב ריב...
[QUOTE=Knight of skulls;988235]לוקאס אופיר מנסה להעביר אותי אליו, איזה אפס הוא[/QUOTE]
לוקאס...
[QUOTE=Knight of skulls;988239]לוקאס...[/QUOTE]
תערוך ומהר כדאי לך לעזוב אותי כמה שיותר מהר.... לפני שנותנים לך אזהרה
[QUOTE=Knight of skulls;988235]לוקאס אופיר מנסה להעביר אותי אליו, איזה אפס הוא[/QUOTE]
הוא לא מנסה להעביר אותך אליו
הוא מנסה להפיל אותו משלטון, אתה רואה שאתה במבט שלוקאס המנהיג?
ואתה תגיד עכשיו לא. אף בן-אדם לא יגיד אפילו לעצמו שהוא מושפע ממישהו אחר.
אבל את זה רואים עכשיו, לכן אני מציע ללכת בדרך של אופיר ושלי ולהוריד את לוקאס משלטון, ברור?