-
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה בוחר לתת לסנדרשו שלך לנוח ולאלקיד להחלחם נגד מאוויל.אלקיד שמח שבחרת בו שילחם נגד מאוויל.אלקיד נכנס לזירת הקרב.אלקיד משתמש ביכולת המיוחדת שלו טעינה.הוא טוען את כוח החשמלי שבגופו.מאוויל לא מבינה מה אלקיד עושה אז היא רק צופה בו מרחוק.לאחר כמה שניות אלקיד מסיים לטעון אותו.אלקיד תוקף ברעם הלם את מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק ונפגדעת מימנו די קשה.מאוויל רצה אל אלקיד במתקפת הנשיכה שלה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1149429][B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה בוחר לתת לסנדרשו שלך לנוח ולאלקיד להחלחם נגד מאוויל.אלקיד שמח שבחרת בו שילחם נגד מאוויל.אלקיד נכנס לזירת הקרב.אלקיד משתמש ביכולת המיוחדת שלו טעינה.הוא טוען את כוח החשמלי שבגופו.מאוויל לא מבינה מה אלקיד עושה אז היא רק צופה בו מרחוק.לאחר כמה שניות אלקיד מסיים לטעון אותו.אלקיד תוקף ברעם הלם את מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק ונפגדעת מימנו די קשה.מאוויל רצה אל אלקיד במתקפת הנשיכה שלה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי מתקפה פיזית!" אומר לאלקיד
"תטען כמה שיותר מהר ואז ברגע שהיא נוגעת בך תפרוק עליה את כל החשמל!" אומר לו ואחכה לראות
-
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082]דרוד
כלום
------------------------
אתה דופק בדלת המעבדה של אייזיק.לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך "דרוד כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן יש לי אחת," אעצור אותו ואפתח את פי "הלכתי כבר לקרב האגדי,ללכת שוב? וחוץ מזה, איך אני אזהה לוחם מצוות בלאק? מה מאפיין אותם?" אשאל.
-
[B][COLOR="Navy"]דרוד
אייזיק אומר לך " לא אם כבר הלכת לקרב אגדי וניצחת שם.אז אין לך טעם ללכת שוב לקרב האגדי של העיר.כשתגיע לערים האחרות גם שם היה קרב אגדי אז תליחם בקרבות האגדים האחרים שוד לא נלחמת בהם.כול לוחם בצוות בלאק יש לו בגדים שחורים בערך בגלל זה קוראים להם צוות בלאק.וכול 5 הלוחמים ממה שידוע לנו הם לא בני אדם הם יצורים אחירים לגמרי.אם תפגוש יצר מוזר יכול שהוא מצוות בלאק.עוד שאלה?"[/COLOR][/B]
אלקיד משתמש שוב בטעינה הוא טוען את החשמל שגופו.את החשמל שהוא טוען הוא אוגר בגופו עד שיפרוק אותו על מאוויל. מאוויל כבר קרובה אל אלקיד ועומדת לפגוע בו. אלקיד מפרק עליה את כול החשמל הרב שהוא אגר בתוכו.כמויות גדולות של חשמל פוגעות בה.מאוויל עפה לסוף הזירה ומתנגשת בזירה.מאוויל נפגעת מאוד מאוד קזה אך עדין היא קמה.עדיין יש עליה קצת חשמל.מאוויל מייצרת כדור צל ומעיפה אותו אל אלקיד. [/COLOR][/B]
-
[b][color=#000080][quote][b][color=#000080]דרוד
אייזיק אומר לך " לא אם כבר הלכת לקרב אגדי וניצחת שם.אז אין לך טעם ללכת שוב לקרב האגדי של העיר.כשתגיע לערים האחרות גם שם היה קרב אגדי אז תליחם בקרבות האגדים האחרים שוד לא נלחמת בהם.כול לוחם בצוות בלאק יש לו בגדים שחורים בערך בגלל זה קוראים להם צוות בלאק.וכול 5 הלוחמים ממה שידוע לנו הם לא בני אדם הם יצורים אחירים לגמרי.אם תפגוש יצר מוזר יכול שהוא מצוות בלאק.עוד שאלה?"[/color][/b][/quote][/color][/b]
[b][color=#000080][/color][/b]
[b][color=#000080]"כן, עוד אחת קטנה.. אם זה מעבדה, למה אין פה פוקימונים?" אשאל אותו. [/color][/b]
-
[B][COLOR="SlateGray"]דרוד
אייזיק אומר לך " יש פה פוקימונים.נמצאים פה הפוקימונים שלי פה במעבדה.הם נמצאים פשוט בחר שאני נותן להם להסתובב שם חושי מה שירצו.כמובן שהחדר מאובטח מאוד ואני לא נותן סתם לאנשים להיכנס לחדר הזה כדי לראות תפוקימונים שלי.לא בהכרח בכול מעבדה אמורים להיות פוקימונים בשביל מאמנים.גם אצל פרופסור קוא אין אצלנו פוקימונים שהוא נותן לאנשים.הוא נותן חפצים למאמנים השונים"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1149437][B][COLOR="Navy"]דרוד
אייזיק אומר לך " לא אם כבר הלכת לקרב אגדי וניצחת שם.אז אין לך טעם ללכת שוב לקרב האגדי של העיר.כשתגיע לערים האחרות גם שם היה קרב אגדי אז תליחם בקרבות האגדים האחרים שוד לא נלחמת בהם.כול לוחם בצוות בלאק יש לו בגדים שחורים בערך בגלל זה קוראים להם צוות בלאק.וכול 5 הלוחמים ממה שידוע לנו הם לא בני אדם הם יצורים אחירים לגמרי.אם תפגוש יצר מוזר יכול שהוא מצוות בלאק.עוד שאלה?"[/COLOR][/B]
אלקיד משתמש שוב בטעינה הוא טוען את החשמל שגופו.את החשמל שהוא טוען הוא אוגר בגופו עד שיפרוק אותו על מאוויל. מאוויל כבר קרובה אל אלקיד ועומדת לפגוע בו. אלקיד מפרק עליה את כול החשמל הרב שהוא אגר בתוכו.כמויות גדולות של חשמל פוגעות בה.מאוויל עפה לסוף הזירה ומתנגשת בזירה.מאוויל נפגעת מאוד מאוד קזה אך עדין היא קמה.עדיין יש עליה קצת חשמל.מאוויל מייצרת כדור צל ומעיפה אותו אל אלקיד. [/COLOR][/B][/QUOTE]
"תנצל את זה שהי משותקת עכשיו תחמוק מכדור הצל הזה ואז תרוץ אליה ותידבק עליה, ואז שוב תטען חשמל ואז תפרוק אותו במתקפה ישירה!" אומר ואתכונן לניצחון שלי
-
[b][color=#708090][quote]
[b][color=#708090]דרוד
אייזיק אומר לך " יש פה פוקימונים.נמצאים פה הפוקימונים שלי פה במעבדה.הם נמצאים פשוט בחר שאני נותן להם להסתובב שם חושי מה שירצו.כמובן שהחדר מאובטח מאוד ואני לא נותן סתם לאנשים להיכנס לחדר הזה כדי לראות תפוקימונים שלי.לא בהכרח בכול מעבדה אמורים להיות פוקימונים בשביל מאמנים.גם אצל פרופסור קוא אין אצלנו פוקימונים שהוא נותן לאנשים.הוא נותן חפצים למאמנים השונים"[/color][/b]
[/quote]
"אוקיי.." אבין ואצא מהמעבדה. אביט לכל הצדדים ואראה שהכל חשוך ומפחיד, 'האם לישון בחוץ? זה עדיף על העיר הזאת...' אסיק לעצמי ואצא מהר מהעיר, בכוונה להמשיך את המסע שלי, לפחות עד שארגיש בטוח ורחוק מהעיר הזאת..[/color][/b]
-
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה יוצא מהמעבדה של אייזיק ביחד עם שינקס שלך. כשאתה יוצא אתה עדין רואה שחשוך בחוץ. אתה מחליט להמשיך במסע ולא לחפש לעצמך איפה לישון.אתה שינקס מתחילים להתקדם לעבר היציאה מן העיר.לאחר הליכה של 3 דקות אתם מגיעים ליציאה ורואים שהיציאה חסומה על ידי שער. ליד השער נמצאים שני שומרים עם חלפישת שריון וקידון ביד שלהם. השומר הימני אומר לך " תראה לנו את הסמל של קרב אגדי ואז ניתן לכם לעבור"[/COLOR][/B]
אלקיד זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של מאוויל.לאחר מכאן הוא רץ במהירות אל מאוויל.כשהוא קרוב אליה הוא קופץ עליה ונדבק לגופה לזק.אלקיד משתמש ביכולת שלו טעינה כדי לטעון את הכוחות שבגופו.מאוויל מבינה מה אלקיד מתכנן ומנסה להעיף אותו מגופו אך לא מצליחה בזה.אלקיד מפרק את המטענים בגופו על מאוויל.החשמל הרב פוגע במאויל ומעלף אותה. הקול ברמקול אומר לך " אתה הראשון שמנצח את מאויל בכזאת מהירות ומבלי להשתמש באף מתקפה שהפוקימון יודע.כנס לדלת האדומה ". מולך נפתחת דלת אדומה.
[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה יוצא מהמעבדה של אייזיק ביחד עם שינקס שלך. כשאתה יוצא אתה עדין רואה שחשוך בחוץ. אתה מחליט להמשיך במסע ולא לחפש לעצמך איפה לישון.אתה שינקס מתחילים להתקדם לעבר היציאה מן העיר.לאחר הליכה של 3 דקות אתם מגיעים ליציאה ורואים שהיציאה חסומה על ידי שער. ליד השער נמצאים שני שומרים עם חלפישת שריון וקידון ביד שלהם. השומר הימני אומר לך " תראה לנו את הסמל של קרב אגדי ואז ניתן לכם לעבור"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אוציא את התג "הנה, תאכלו תחת! עכשיו תנו לצאת.." אומר להם בהתחצפות.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
לאחר כמה שניות של מחשבה אתה חושב על שזוראה שלך יעזור לך לעוף מעבר לצוק.אתה מוציא החוצה את זוראה שלך.זוראה משתמש ביכולת שלו אשליה ומנסה לשנות את צורתו לצ'איזארד.בהתחלה הוא משנה את צורתו לצ'ארמיליון.זוראה מנסה שוב הלשנות את עצמו צ'איזארד.זוראה מצליח לשנות את עצמו לצ'איזארד.אתה עולה עליו ביחד עם אקסיו.צ'איזארד מתחיל לעוף ברחבי השמיים לעבר העיר הבאה.כעבור 10 דקות צ'איזארד נוחת וחוזר לצורתו.אתה רואה שאתה עומד מול העיר סאיינה.[/quote]
פרקסורו, לא אקסיו..
---------------------------
"יופי!הגענו אל העיר סאנייה!" אומר לפרקסורו וזורואה ולאחר מכן אגיד לזורואה:"תודה לך." ואחזיר אותו אל קלף התפיסה.לאחר מכן אלך לסייר בעיר.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
כתבת בתגובה הקודמת אקסיו וזה בלבל אותי
--------------------------------
אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך.לאחר מכן אתה ביחד עם פרקסורו אתה נכנס לעיר סאיינה. ברגע שאתה נכנס אתה מרגגיש תחושה צפופה.אתה רואה מלא בניינים גבוהים ומלא אנשים שהולכים ברחובות.אתה מחליט לערוך סיור בעיר.אתה ופרקסורו הולכים בעיר ורואים את הקרב האגדי מס' 2 של העיר.אתם ממשיכים ללכת וראים שגם פה בעיר יש חנות.אתם משיכים ללכת רואים את הכור הגרעיני שנותנים לתיירים להיכנס אליו. לאן תלך ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מוציא מהתיק שלך את התג ומראה אותו לשומרים.לאחר מכן השומרים פוחתחים לך את השער שתוכל לצאת מן העיר. השומר הימני אומר לך " אל תחצף אלי יש לנו אישור להרוג אנשים כמוך". אתה ושינקס נכנסים דרך השער ומגיעים לשביל.השער מאחוריכם נסגר.אתם מתהלכים לעבר השביל ולאחר כמה דקות מולכם מופיע שלט " לכפר דריק פנה ימינה,לכפר אוקסרוב פנה שמאלה "[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
כתבת בתגובה הקודמת אקסיו וזה בלבל אותי
--------------------------------
אתה מחזיר את זוראה לקלף שלך.לאחר מכן אתה ביחד עם פרקסורו אתה נכנס לעיר סאיינה. ברגע שאתה נכנס אתה מרגגיש תחושה צפופה.אתה רואה מלא בניינים גבוהים ומלא אנשים שהולכים ברחובות.אתה מחליט לערוך סיור בעיר.אתה ופרקסורו הולכים בעיר ורואים את הקרב האגדי מס' 2 של העיר.אתם ממשיכים ללכת וראים שגם פה בעיר יש חנות.אתם משיכים ללכת רואים את הכור הגרעיני שנותנים לתיירים להיכנס אליו. לאן תלך ?[/quote]
"הממ..אולי נלך למכולת פרקסורו?אולי יש להם סוכריה נדירה שתוכל לפתח לנו את אוניקס." אומר לפרקסורו, ארפא את הפוקימונים שלי ואלך אל המכולת.
-
[quote]לוקאס
אלקיד זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של מאוויל.לאחר מכאן הוא רץ במהירות אל מאוויל.כשהוא קרוב אליה הוא קופץ עליה ונדבק לגופה לזק.אלקיד משתמש ביכולת שלו טעינה כדי לטעון את הכוחות שבגופו.מאוויל מבינה מה אלקיד מתכנן ומנסה להעיף אותו מגופו אך לא מצליחה בזה.אלקיד מפרק את המטענים בגופו על מאוויל.החשמל הרב פוגע במאויל ומעלף אותה. הקול ברמקול אומר לך " אתה הראשון שמנצח את מאויל בכזאת מהירות ומבלי להשתמש באף מתקפה שהפוקימון יודע.כנס לדלת האדומה ". מולך נפתחת דלת אדומה.[/quote]
"וואו אלקיד אתה ממש חזק!" אומר לו "תחזור!" אומר ואחזיר אותו לקלף
"בו סנדשרו נתקדם בדלת האדומה" אומר לסנדשרו וארוץ אל הדלת האדומה!
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה מוציא מהתיק שלך את התג ומראה אותו לשומרים.לאחר מכן השומרים פוחתחים לך את השער שתוכל לצאת מן העיר. השומר הימני אומר לך " אל תחצף אלי יש לנו אישור להרוג אנשים כמוך". אתה ושינקס נכנסים דרך השער ומגיעים לשביל.השער מאחוריכם נסגר.אתם מתהלכים לעבר השביל ולאחר כמה דקות מולכם מופיע שלט " לכפר דריק פנה ימינה,לכפר אוקסרוב פנה שמאלה "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוב, בוא נלך אל.." אתלבט בין הערים. "יאללה, כפר אוקסרוב!" אחליט לבסוף ואלך בכיוונו.[/COLOR][/B]