-
תקרא את זה זה באגלית דרך אגב אנשים
אל תפחדו
משטרת סן פרנסיסקו סגרו את התיק באפריל 2004. הם פתחו את התיק מחדש קצת לפני מרץ 2007 והחזירו ראייה למשטרת וואלחו לבדיקת דנ"א נוספת. התיק עדיין נשאר פתוח בתחומי שיפוט אחרים.
מכל האנשים שהיו חשודים כהזודיאק רק אחד, ארתור לי אלן (18 בדצמבר 1933 - 26 באוגוסט 1992 נחקר ברצינות. ביולי 1971 דיווח למשטרת חוף מנהטן וזה נעבר למשטרת סן פרנסיסקו. כשנשאל על הדם שנמצא במכוניתו ליד אגם ברייסה הוא אמר שזה היה כדי להרוג תרנגולות. כנשאל אם הוא קרא את המשחק המסוכן ביותר (כפי שכתב הזודיאק באחד ממכתביו) הוא שכן והסיפור הרשים אותו מאוד.
אלן הוא החשוד היחיד בתיק שהיו לו מספיק ראיות לרצוח. אלן הכחיש את האשמה שלו בראיונות איתו אבל היו מספיק ראיות נסיבתיות. המשטרה לא מצאה ראייה פיזית להוכיח שאלן הוא הרוצח, ומשטרת וואלחו החליטה לכתוב מכתב אישום נגדו, למרות שהוא נשלח לכלא מספר פעמים ונמצאו בביתו נשק וחומרי נפץ ב1991. לרוע המזל, הכתב של אלן לא התאים למכתבים של הזודיאק מפני שבדקו את כתב ידו הימנית ויש הטוענים כי ידע לכתוב גם ביד שמאל (מה שהיה גורם לכתב יד שונה בין שתיי הידיים) ולא נמצאה ראייה ממשית שהובילה את המשטרה לזה שאלן הוא הרוצח.
אחרי שהוא מת הרציחות הפסיקו
-
-
זה לא סיפור אימה זה הכול אמיתי
-
-
-
אף פעם לא שמעת על הרוצח הענקי הזה?
This is the Zodiac speaking
Like I have allways said, I am crack proof. If the Blue Meannies are evere going to catch me, they had best get off their fat asses + do something. Because the longer they fiddle + fart around, the more slaves I will collect for my after life. I do have to give them credit for stumbling across my riverside activity, but they are only finding the easy ones, there are a hell of a lot more down there. The reason I'm writing to the Times is this, They don't bury me on the back pages like some of the others.
SFPD-0-17+
זה המכתב האחרון שלו
-
מה קורה הילה?
שגי אולי תמשיך?
ואלכסיי מאיפה אתה מביא את הכל?
-
-
-
-
-
-