-
[quote=cladino;1128151]אני גם מאותם סיבות. רציתי כלי רועש ומגניב שתמיד ימשוך תשומת לב, אז בחרתי בתופים :)
ביי ארווין[/quote]
זה גם משתלב אצלי טוב, כל פעם שאני עצבני אני מנגן, רוב הדברים היפים שעשיתי היו כשהייתי עצבני XD
-
התכוונתי לצמצם..
ושקד תקרא
[quote=DarKodak;1128145]לאחר שתחלקו לפחות 3 סמלים.
בסדר?
חשבתי ככה.
אני אמצמץ לך את זה ל-0.5 סנט.
איזה מעצבן זה שברים,אני לומד וזה מעצבן אותי!
[/quote]
[quote=cladino;1128147]אני אחלה, הייתה לי הופעה מוצלחת אתמול, אז יצאתי עם הלהקה לחגוג. מה חדש?[/quote]
יפה.
אין חדש חוץ מזה שפרשתי מספרטנים,ודניס עשה דאבל פוסט בטעות ופירסם סרט בנו"ד שנקרא 300 שיש בו עירום,זה היה מגעיל כי הוא לא אמר :sleep:
זאת אומרת שיש חדש :)
[quote=ErWiN;1128149]ביי[/quote]
ביי ארווין
-
[QUOTE=Naruto;1128152]זה גם משתלב אצלי טוב, כל פעם שאני עצבני אני מנגן, רוב הדברים היפים שעשיתי היו כשהייתי עצבני XD[/QUOTE]
בדרך כלל מתופפים מנגנים יותר טוב כשהם במצב רוח רע, גם אני ככה :)
[QUOTE=DarKodak;1128153]
יפה.
אין חדש חוץ מזה שפרשתי מספרטנים,ודניס עשה דאבל פוסט בטעות ופירסם סרט בנו"ד שנקרא 300 שיש בו עירום,זה היה מגעיל כי הוא לא אמר :sleep:
זאת אומרת שיש חדש :)
[/QUOTE]
למה כולם פה מתנהגים כמו קהילה של חרדים?! כולה טיפה עירום! אתה אמור להיות זכר,פור גאד סיי!
ופרשת מספרטה? אני גם, והקמתי קבוצה חדשה, המוזיקאים :)
-
[quote]חשבתי ככה.
אני אמצמץ לך את זה ל-0.5 סנט.
איזה מעצבן זה שברים,אני לומד וזה מעצבן אותי! [/quote]
וואי זה מקל עלי, עכשיו אני צריך למכור רק את כל שאר הדברים בבבית P:
שברים זה די קל (:
[QUOTE]בדרך כלל מתופפים מנגנים יותר טוב כשהם במצב רוח רע, גם אני ככה :)[/QUOTE]
חח זה מזכיר לי שניגנתי פעם אחת במשהו של בית ספר אחרי שהתעצבנתי על מישהו וכמעט הרבצתי לו ואחרי זה הרבה שיבחו אותי שהיה מצוין XD
-
-
[QUOTE=Naruto;1128156]וואי זה מקל עלי, עכשיו אני צריך למכור רק את כל שאר הדברים בבבית P:
שברים זה די קל (:
חח זה מזכיר לי שניגנתי פעם אחת במשהו של בית ספר אחרי שהתעצבנתי על מישהו וכמעט הרבצתי לו ואחרי זה הרבה שיבחו אותי שהיה מצוין XD[/QUOTE]
אני פעם אחת היה לי מופע רוק, ורבתי עם חברים שלי באותו יום וכמעט הרבצתי להם, ואחר כך בהופעה ניגנתי יותר טוב מכולם :)
-
שמישהו ירשם למשחק שלי (ובקרוב גם לשני), לא סתם פתחתי אותם
-
[quote=Ronaldo7;1128157]ראית ה.פ שקד?.[/quote]
עוד שנייה
[quote=cladino;1128158]אני פעם אחת היה לי מופע רוק, ורבתי עם חברים שלי באותו יום וכמעט הרבצתי להם, ואחר כך בהופעה ניגנתי יותר טוב מכולם :)[/quote]
חח, זה מתחיק אותי לחשוב על זה שכמעט פוצצתי מישהו במכות והיו משעים אותי ורגע אחר כך שיבחו P:
-
[QUOTE=Naruto;1128160]עוד שנייה
חח, זה מתחיק אותי לחשוב על זה שכמעט פוצצתי מישהו במכות והיו משעים אותי ורגע אחר כך שיבחו P:[/QUOTE]
אותי לא השעו, אבל פעם אחת הייתי כל כך עצבני שקרעתי את התופים :)
-
[quote=cladino;1128163]אותי לא השעו, אבל פעם אחת הייתי כל כך עצבני שקרעתי את התופים :)[/quote]
אמרתי לך, קרה לי שול פעמים כבר XDD
הלכתי להקדיש (:
-
[quote=cladino;1128155]
למה כולם פה מתנהגים כמו קהילה של חרדים?! כולה טיפה עירום! אתה אמור להיות זכר,פור גאד סיי!
ופרשת מספרטה? אני גם, והקמתי קבוצה חדשה, המוזיקאים :)[/quote]
יופי לי,אני ב-ו'.
אם יש לך מוזיקאים,אתה זוכר איזו נוסטלגיה בארץ נהדרת פעם?
המקפלות,אלה שהיו עם השיק טיק טוק.
אפרופו טיק טוק,אתה יודע מה קרה לזמרת ששרה אותו? נראה לי קראו לה Kesha או משהו בסגנון..
[quote=Naruto;1128156]וואי זה מקל עלי, עכשיו אני צריך למכור רק את כל שאר הדברים בבבית P:
שברים זה די קל (:
[/quote]
קל אבל מעצבן.
ותגיד,אם אתה אומר לאחותך על החתול ומביא את החתול לבית שלך.
אז אמא שלך תולשת גם את השפם שלך וגם את של החתול עם פינצטה?
-
[QUOTE=Naruto;1128164]אמרתי לך, קרה לי שול פעמים כבר XDD
הלכתי להקדיש (:[/QUOTE]
ביי שקד
-
-
-
[QUOTE=Alfasi;1128159]שמישהו ירשם למשחק שלי (ובקרוב גם לשני), לא סתם פתחתי אותם[/QUOTE]
~מחפש את דניס~