תציעו לי רעיונות לשיפור פורום אנימה מנגה ומצוירים בבקשה.... אין לי מושג מה עוד לעשות...
Printable View
תציעו לי רעיונות לשיפור פורום אנימה מנגה ומצוירים בבקשה.... אין לי מושג מה עוד לעשות...
[QUOTE=buizel שולט;1152337]תציעו לי רעיונות לשיפור פורום אנימה מנגה ומצוירים בבקשה.... אין לי מושג מה עוד לעשות...[/QUOTE]
אל תפיל תמיייון
חידונים
גלגל המזל
זהה תאנימה/מנגה/מצויר
ויש בטח עוד אז תחשוב
היום הפרק החדש שלה משתחרר (אם הבנת למי אני מתכון)
אבל צריך לקחת בחשבון שאם אני עושה אל תפיל את המיליון אז לא יהיו שאלות על בליץ', נארוטו או וואן פיס...
משעמם!!!!! למישהו יש משחק שלא צריך בו רקע????
[quote=ארו סאנין;1152334]I Hate Manga !!![/quote]
זאת לא מנגה...
[QUOTE=ארו סאנין;1152341]היום הפרק החדש שלה משתחרנארוטור (אם הבנת למי אני מתכון)[/QUOTE]
נארוטו?
[QUOTE=buizel שולט;1152343]אבל צריך לקחת בחשבון שאם אני עושה אל תפיל את המיליון אז לא יהיו שאלות על בליץ', נארוטו או וואן פיס...[/QUOTE]
באסה
אני יכול עשות אל תפיל תמיליון בפורום אנימה בעיקר על בליץ' וואן פיס ונארוטו?
זה לא שאלה בישביל לפגוע במישהו אבל מי לדעתכם מנהל שצריך לשפר את הפורום שלו כי הוא לא עושה שם כלום?
כן ליאור.... רוב הפורום מתעניין ב3 האנימות האלה אעז כנראה מישהו שרואה אותן צריך לפתוח את זה....
אני יתן לך גם שאלות מאנימות אחרות אוקיי? אנימות שהן לא רק בליץ' נארוטו וואן פיס...
[quote=buizel שולט;1152351]כן ליאור.... רוב הפורום מתעניין ב3 האנימות האלה אעז כנראה מישהו שרואה אותן צריך לפתוח את זה....
אני יתן לך גם שאלות מאנימות אחרות אוקיי? אנימות שהן לא רק בליץ' נארוטו וואן פיס...[/quote]
יש מיליון אנימות שאתה בכלל לא מכיר והן מצוינות..
למה רק וואן פיס, נארוטו ובליץ'???
ולמה לא מנגות???
[QUOTE=Naruto;1152353]יש מיליון אנימות שאתה בכלל לא מכיר והן מצוינות..
למה רק וואן פיס, נארוטו ובליץ'???
ולמה לא מנגות???[/QUOTE]
כי את אלה רוב הפורום רואה, אמרתי כבר... ולא התכוונתי לרק אלה... ועכשיו עלה לי רעיון שאני יכול לפתוח את זה..
זה הרי פורום אנימה [B]מנגה ומצוירים[/B] זאת אומרת שאני יכול לעשות שאלות גם על מנגות ומצוירים..!
ליאור אני יעשה את זה, אבל אם תרצה נעשה סוג של "ספיישל" נארוטו בליץ' ווואן פיס...
[QUOTE=buizel שולט;1152351]כן ליאור.... רוב הפורום מתעניין ב3 האנימות האלה אעז כנראה מישהו שרואה אותן צריך לפתוח את זה....
אני יתן לך גם שאלות מאנימות אחרות אוקיי? אנימות שהן לא רק בליץ' נארוטו וואן פיס...[/QUOTE]
טוב אבל אני לא רק יעשה על האנימות האלו היו שאלות על אנימות אחרת ואעשה גם על מנגות ומצוירים
טוב בקרוב אכין שאלות
סבבה עידן רק תגיד לי מתי זה היה
ליאור תראה למעלה....
אם אתה רוצה נפתח פעם אני ופעם אתה כי בזמן האחרון אין לי רעיונות לפורום וזה חשוב לי שאני אפתח...
"הלוואי שלא הייתי ביום הזה" 2
כל הכבוד שקד.. :o
[QUOTE=Krauser;1152363]"הלוואי שלא הייתי ביום הזה" 2
כל הכבוד שקד.. :o[/QUOTE]
עוד פפעם חזרת?:)