כן אני חושב שאני יכול
מבקש להתחיל את הקרב בלי דיבורים נוספים
ואני מוציא את בלייז
Printable View
כן אני חושב שאני יכול
מבקש להתחיל את הקרב בלי דיבורים נוספים
ואני מוציא את בלייז
אנדי-"טוב אם זה מה שאתה רוצה..." המנהיג (שקוראים לו גדי) אומר ומוציא: [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/509.png[/IMG] (נקבה)
בלייז גחלת בכל הכוח
ותיתחמק מההתקפה הבאה שהוא משתמש בה!
[QUOTE=yairb1a;1244015]
אופק-אתה מוציא את פוצ'יאנה שמוכנה לקרב ואיך שהיא יוצאת מהפוכדור היא מזנקת על הליידיבה הבת ונושכת אותה בכח...אחרי 2 שניות ליידיבה מצליחה להוזיז את הכנפיים ולדחוף את פוצ'יאנה שמתאוששת במהרה בזמן שלוקסרי משתמש בגוף חשמל שמעיף את ליידיבה אבל אחרי 2 שניות היא מתאוששת ומשתמשת בבילבול (supersonic) ולוקסרי מתבלבל...[/QUOTE]
טוב קדימה פוציאנה שוב נשיכה"
אנדי-בלייז יוצא ורץ אל פורלוין ומוציא לה גחלת ששורפת אותה והיא צורחת...אחרי 1 היא מצליחה לקום ולזנק על בלייז שמנסה להתחמק אבל לא מצליח להתחמק מהשריטה החזקה שפורלוין מביאה לו...אבל הוא מתאושש במהירות...
אופק-פוצ'יאנה באה לנשוך את ליידיבה אבל היא משתמשת במציצת חיים...פוצ'יאנה מצליחה להתאושש ונושכת את ליידיבה שלא מצליחה לעמוד ולעוף...לבינתיים לוקסרי המבובל מנסה להתקיף את לייבידה השני אבל בטעות מחשמל את עצמו ונופל...ליידיבה וצוחקת ועפה לכיוונו של לוקסרי
שוב גחלת ותנסה בסיבוב כדי שיהיה סיחרור אש
ושוב תתחמק מההתקפה שלה
אני יגיד לפוציאנה "תנשכי אותה תעזרי ללוקסרי מהר"
אנדי-בלייז מנסה אבל יוצא לו גחלת בצורת עיגול שרק חלק ממנה פוגע בפורלוין...היא עוזרת אומץ ומשתמשת בהפחדה...היא מפחידה את בלייז ונותנת לו את המכה והוא רק אחרי 3 שניות מתאושש...
אופק-פוצ'יאנה רצה ונושכת את ליידיבה שכמעט ומצץ ללוקסרי את החיים...היא נושכת את הליידיבה שכמעט ומתעלף ונוחתת על לוקסרי שמקבל מכה בראש ומפסיק להתבלבל...פוצ'יאנה ולוקסרי קרובים אחד לשני בזמן ששני הליידיבה מסביבם משתמשים בצוות כפול בצורת מעגל מסביבם...
לא נורא שום דבר לא קרה
תנסה שוב סיחרור אש אבל שיתמקד במקום אחד
"קדימה פוציאנה תתקפי את כולם"
אנדי-בלייז מנסה שוב לעשות את זה ולהתמקד במקום אחד...הוא מתרכז...אבל שוב יוצאת לו גחלת שחצי ממנה פוגעת חצי לא...פורליון מתאוששת רק אחרי 3 שניות ומשתמשת בשריטות זעם...היא שורטת את בלייז שלוש פעמים והוא מתקשה לעמוד...
אופק-פוצ'יאנה רצה ותוקפת את הראשון...אבל הוא חיזיון היא תוקפת את השני השלישי והרביעי וגם הם חיזיונות...כשהיא תוקפת את החמישי...השישי יוצא ושורט אותה...לוקסרי מתרכז...ורוא שרק אחד מהם מוזיז את הפה והוא תוקף אותו וליידיבה הבן מתעלף...
קדימה שוב שיכה צריך לגמור אותם"
תעמוד בזה תתחמק
ואז גחלת רגילה בכל הכוח שלך!!
אני צועק לו
אופק-פוצ'יאנה באה לנשוך את ליידיבה הבת אבל לוקסרי מקדים אותה ובמהירות נכנס בה עם גוף חשמל...לידיבה מתעלפת..."אוף זה לא הוגן!!! קחו 50 ש"ח כל אחד" הילדה אומרת והם נותנים לכם ובורחים...
אנדי-בלייז משתדל ומצליח לעמוד! הוא מתעצבן ומוציא גחלת חזקה וממוקדת לתוך הפנים של פורלוין...היא מתעלפת "אוף זה לא הוגן!!! טוב...עכשיו תורך מאסטר! צא שיפטרי!!!" הוא אומר ומוציא את: [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/275-f.png[/IMG]...
קדימה ג'ו בוא נלך"