[QUOTE=Sakurai Tomoki;1293635]לא אפשרי לצערי, אבל אני עושה אצלו ביקורים :sunglasses:
בכל מקרה, אבי יותר חלש D:[/QUOTE]
יאי מגניב בא לי לבקר את אייזן.
מה הבעיה תשחד תשומרים שישחררו אותו.
Printable View
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1293635]לא אפשרי לצערי, אבל אני עושה אצלו ביקורים :sunglasses:
בכל מקרה, אבי יותר חלש D:[/QUOTE]
יאי מגניב בא לי לבקר את אייזן.
מה הבעיה תשחד תשומרים שישחררו אותו.
מי עומד להשתתף בספרותיאדה|תחרות הקומיקס של פורום ספרות?
[QUOTE=Son Gokū;1293636]יאי מגניב בא לי לבקר את אייזן.
מה הבעיה תשחד תשומרים שישחררו אותו.[/QUOTE]
הוא לא חשוב מספיק D:
וחוץ מזה, עדיף שהוא ישאר שם בינתיים ולא ישתגע עוד פעם, בינתיים אני "נהנה" איתו 3:
[quote=Sakurai Tomoki;1293635]לא אפשרי לצערי, אבל אני עושה אצלו ביקורים :sunglasses:
בכל מקרה, אבי יותר חלש D:[/quote]
הוא פשוט פוחד ממני אז הוא מספר שקרים,
אתה יותר חלש מסי ורונלאדו יחסלו אותכם :).
[QUOTE=Responsible;1293639]הוא פשוט פוחד ממני אז הוא מספר שקרים,
אתה יותר חלש מסי ורונלאדו יחסלו אותכם :).[/QUOTE]
אני רוצה לתקן אותך, כשאתה מדבר על עצמך צריך לכתוב "אני" ולא "הוא", תשתדל בפעם הבאה D:
וחוץ מזה, מסי יכול ללקק לי את ה"זאנפאקטו", רונלדו עוד בסדר, אני אעביר אותו לצד שלי כבר (:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1293638]הוא לא חשוב מספיק D:
וחוץ מזה, עדיף שהוא ישאר שם בינתיים ולא ישתגע עוד פעם, בינתיים אני "נהנה" איתו 3:[/QUOTE]
אז מי כן חשוב מספיק לך?
[QUOTE=Master Po;1293637]מי עומד להשתתף בספרותיאדה|תחרות הקומיקס של פורום ספרות?[/QUOTE]
איך עושים?
[QUOTE=Son Gokū;1293642]אז מי כן חשוב מספיק לך?[/QUOTE]
אף אחד לא חשוב לעומתי, אני החשוב מכולם D:
[quote=Sakurai Tomoki;1293641]אני רוצה לתקן אותך, כשאתה מדבר על עצמך צריך לכתוב "אני" ולא "הוא", תשתדל בפעם הבאה D:
וחוץ מזה, מסי יכול ללקק לי את ה"זאנפאקטו", רונלדו עוד בסדר, אני אעביר אותו לצד שלי כבר (:[/quote]
די שקד, תודו שאתה מפחד ורוצה הפסקת אש מולי, רונאלדו יתן לך כדורים וצודק מסי מחולף על ידי קאקא, הוא יטפל בך :).
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1293644]אף אחד לא חשוב לעומתי, אני החשוב מכולם D:[/QUOTE]
כל עוד אתה לא מלך העולם אתה לא חשוב מכולם.
[QUOTE=Master Po;1293637]מי עומד להשתתף בספרותיאדה|תחרות הקומיקס של פורום ספרות?[/QUOTE]
אני גרוע בקומיקס... אולי אני אסרוק את אחד הקומיקסים של אחי.
ד"א, תשלח לי ת'משחק בה"פ ;)
[QUOTE=Responsible;1293646]די שקד, תודו שאתה מפחד ורוצה הפסקת אש מולי, רונאלדו יתן לך כדורים וצודק מסי מחולף על ידי קאקא, הוא יטפל בך :).[/QUOTE]
אני לא מפחד, אבל אם אתה רוצה אני יכול לחוס על חייך העלובים :punch:
רונלדו וקאקא בקרוב יהיו שלי, אז אל תתאמץ D:
[QUOTE=Son Gokū;1293647]כל עוד אתה לא מלך העולם אתה לא חשוב מכולם.[/QUOTE]
אבל אני כן המלך 3:
[quote=Sakurai Tomoki;1293649]אני לא מפחד, אבל אם אתה רוצה אני יכול לחוס על חייך העלובים :punch:
רונלדו וקאקא בקרוב יהיו שלי, אז אל תתאמץ D:[/quote]
אני יחוס על חייך אם תרצה, כי אתה עדין מכחיש וזה שלב בדבר הזה,
רונלאדו וקאקא שלי לתמיד, הם נאמנים לי.
[QUOTE=Responsible;1293652]אני יחוס על חייך אם תרצה, כי אתה עדין מכחיש וזה שלב בדבר הזה,
רונלאדו וקאקא שלי לתמיד, הם נאמנים לי.[/QUOTE]
אתה לא צריך לנסות לחוס עליי, אני אפילו מאתגר אותך לנסות ולתקוף, כי זה לא יצליח D:
ואתה עוד תראה, ברגע שהם יגלו את נפלאות ה"זאנפאקטו" שלי, הם יעברו צד :sunglasses: