[QUOTE=~Donphan~;1316884]אוקיי
אתה יודע שהיום עברתי ניתוח?
[/QUOTE]
היום?!
הגיע הזמן זה בעיחור של שבועיים לא?
איך היה?
Printable View
[QUOTE=~Donphan~;1316884]אוקיי
[/QUOTE]
היום?!
איך היה?
[quote=~Donphan~;1316884]אוקיי
אין לי בעיה עם ויילפליום, אבל אני לא מת על גלום :S
אין לי בעיה להחליף, אבל אני מאוד מאוד מקווה שלא יצא לי איזה רטטה[/quote]
אני מחליף רק אם זה ממש קריטי וממה שאמרת אני מבין שזה לא קריטי.
היי מה נשמע?
מי אהב שינזו פעם?
[quote=מאסטר ליאון;1316898]מי אהב שינזו פעם?[/quote]
אהבתי את זה כשראיתי את זה בארץ.
שלום כולם.
לא מזמן התחלתי לראות נארוטו בגוגואנימה, ויש לי שאלה: במבחני הצ'ונין, המבחן בכתב נגמר בפרק 25 או לא?
[QUOTE=monster;1316901]אהבתי את זה כשראיתי את זה בארץ.[/QUOTE]
גם אני,תרצה לדעת למה שאלתי?
כי אתה עושה על זה מ"ת
[quote=הנואש לווינר;1316887]אתה לא מצחיק, לך למאי שלך..
[COLOR=white]סתם מה קורה אחי..?[/COLOR]
אלון, החתימה שלך לא מנצנצת בכלל O.O[/quote]
הדמעות שלו :nose_pick:
ואני נתתי לו את הכינוי עמיטריד, זה היה בתקופה בסקייפ שהוא אמר שהוא מת עליי וזה מאוד הטריד (שלא תבין לא נכון, אנ'לא בקטע של בנים :\), ואז לא הבנו למה, ומסתבר ש"בגלל שעוד לא חסמתי אותו בפורום", כי הוא שיגע אותי בה"פים XDDD
ואז הוא שלח הרבה לבבות גדולים לכולם בסקייפ.. בקיצור מאוד הטריד חחח
[quote=Amitlv;1316891]היום?!
איך היה?[/quote]
מעצבן? ם:
[quote=The Sir;1316893]אני מחליף רק אם זה ממש קריטי וממה שאמרת אני מבין שזה לא קריטי.[/quote]
כנראה שככה..
[QUOTE=monster;1316901]אהבתי את זה כשראיתי את זה בארץ.[/QUOTE]
גם אני,תרצה לדעת למה שאלתי?
וואו, אני עכשיו הסתכלתי על תגובות שלי מהמשחק Journey To The Past, ונדהמתי מעצמי. פעם הייתי עושה דברים עד כדי מתוחכמים כמו לצטט את אליסה בארץ הפלאות. היה איזשהו קטע שבו כמה פעמים אמרתי משהו בסגנון שהמשמעות של המילים נקבעת על ידי זה שאומר אותם, והשאלה היא מיהו האדון. עכשיו השאלה החשובה יותר, היא למה לעזאזל בסוף שנת 2009 היה לי אליסה בארץ הפלאות בראש... אולי בגלל אליסה בארץ הקוונטים? אני צריך לעשות מחקר מעמיק.
שלום לכולם
[QUOTE=Blackbeard;1316913]שלום לכולם[/QUOTE]
היי מה נשמע?
[quote=LordAbizi;1316911]וואו, אני עכשיו הסתכלתי על תגובות שלי מהמשחק Journey To The Past, ונדהמתי מעצמי. פעם הייתי עושה דברים עד כדי מתוחכמים כמו לצטט את אליסה בארץ הפלאות. היה איזשהו קטע שבו כמה פעמים אמרתי משהו בסגנון שהמשמעות של המילים נקבעת על ידי זה שאומר אותם, והשאלה היא מיהו האדון. עכשיו השאלה החשובה יותר, היא למה לעזאזל בסוף שנת 2009 היה לי אליסה בארץ הפלאות בראש... אולי בגלל אליסה בארץ הקוונטים? אני צריך לעשות מחקר מעמיק.[/quote]
טוב כנראה שקראתי באותה התקופה את הספר "בעקבות אליס /חיים שפירא (האוניברסיטה המשודרת)", ובגלל זה יכולתי להגיד כל מיני דברים מטורפים מסוג זה. אני לא יודע עד כמה זה עקבי עם הזמן, אבל כנראה לא מן הנמנע שאכן קראתי את זה בסמוך לסוף 2009. איזה כיף זה שאני מפזר בפורום את סימני האי שפיות שלי, כך שכשאני חוזר אחורה אני יכול לתארך אותם!
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316909]גם אני,תרצה לדעת למה שאלתי?[/QUOTE]
למה אתה כותב אותה הודעה פעמיים, אתה סתם עושה ספאם-
משחק על זה?
[QUOTE=PizzaBlaster;1316902]שלום כולם.
לא מזמן התחלתי לראות נארוטו בגוגואנימה, ויש לי שאלה: במבחני הצ'ונין, המבחן בכתב נגמר בפרק 25 או לא?[/QUOTE]
רואים נארוטו בנארוטו גט [url]http://www.narutoget.com/[/url]
וכע.