[quote=מאסטר ליאון;1328846]אני רואה..[/quote]
באיזה פרק אתה?
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1328846]אני רואה..[/quote]
באיזה פרק אתה?
[quote=The Sir;1328836]אביב רשמתי שם דוגמה מיזוקאגה , יש לה שתי אלמנטים מיוחדים - לבה וקיטור. זאת הכוונה רשמתי דאבל קקאי גנקאי כדי להראות את זה בצורה פשוטה בלי להסביר יותר מידי.[/quote]
אביב ^^
[QUOTE=Lambo;1328848]באיזה פרק אתה?[/QUOTE]
תיקון:ראיתי.אני לא ממש עוקב בגלל מבחנים.
עמית...הוא שקרן,שאלתי אותו כמה פעמים שאלות והוא כל הזמן התחמק
הוא אפילו לא היה מספיק חכם בשביל לפתוח גוגל ולענות על זה!
עריכה:
חחחחחחחחחחח לא עוקב,עלאק
[QUOTE=Tron;1328851]עמית...הוא שקרן,שאלתי אותו כמה פעמים שאלות והוא כל הזמן התחמק
הוא אפילו לא היה מספיק חכם בשביל לפתוח גוגל ולענות על זה![/QUOTE]
אתה לא יושן!?!.!?!?!?1?!!?!?!? הלכתי לישון,גוד דאם
ליאון פשוט תפתח מאל ואז נוכל לבחון את הידע שלך לפי מה שכתבת שם!!
עריכה: מישהו יכול לצטט את ליאון? הוא חסום אצלי
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1328853]ליאון פשוט תפתח מאל ואז נוכל לבחון את הידע שלך לפי מה שכתבת שם!![/QUOTE]
איך פותחים מאל?!?!?1.11.!?1.1!.1!?
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1328853]ליאון פשוט תפתח מאל ואז נוכל לבחון את הידע שלך לפי מה שכתבת שם!!
עריכה: מישהו יכול לצטט את ליאון? הוא חסום אצלי[/quote]
תסתכל בציטוט שלי...אני צריך גם לחסום אותו,הוא פסיכי לגמרי!
[quote=מאסטר ליאון;1328852]אתה לא יושן!?!.!?!?!?1?!!?!?!? הלכתי לישון,גוד דאם[/quote]
WTF WTF WTF!
[QUOTE=Tron;1328855]תסתכל בציטוט שלי...אני צריך גם לחסום אותו,הוא פסיכי לגמרי!
WTF WTF WTF![/QUOTE]
לא עניתי לך כי ישנתי\הלכתי לבית ספר
נווו אין לי אלמנטים למ"ת של Pooh !!
אני חייב להירשם מהר
ואני לא מאמין לשום דבר שאתה אומר
[QUOTE=Kurohige;1328828]תודה שציטטת חח, האמת עכשיו קראתי לגמרי תעלילה והבנתי שזה מעניין רצח, אבל לא מתאים לסוג לחימה כל כך שרציתי כי הוא מתאים לדמות של ילד עם מגבלה שחושב שלא יוכל להילחם לעולם, ואז לומד להשתמש בה ביעילות על. זה לא מתאים לדמות שכבר חזקה רצח ובוגרת[/QUOTE]
יופי שלא העתקת את כל הפואנטה ברוק לי O:
[QUOTE=Tron;1328858]ואני לא מאמין לשום דבר שאתה אומר[/QUOTE]
בסדר,אנג'לה....
אף פעם לא הבנתי באמת,למה לרוק לי אין יכולת לעשות נינג'וטסו וגנג'וטסו,יש לו צ'אקרה,אחרת איך הוא היה יכול לעשות מלא דברים שהוא יודע?
ליאון!תספיק עם האנג'לה הזה!אני הפסקתי לקרוא לך במה שאתה באמת!
[quote=ワンピース;1328859]יופי שלא העתקת את כל הפואנטה ברוק לי O:[/quote]
הדמות שלי אכן פיזית ודומה גם בכך מאוד לרוק לי, אבל ההוא סתם לא יכול לבצע ג'וטסואים, לשלי יש בעיה פיזית מסויימת ומקורית שתעצב את יכולותיו ולא סתם מגבלה עמומה, בכך הוא אכן דומה. אני לא מסתיר תדמיון, בסיפור שאני מדמיין הוא אפילו בעל משקולות רגליים כמוהו, זה פשוט רעיון שעלה לי ולא אמרתי בוא נחקה את רוק לי חחחחחח
[quote=The Sir;1328836]אביב רשמתי שם דוגמה מיזוקאגה , יש לה שתי אלמנטים מיוחדים - לבה וקיטור. זאת הכוונה רשמתי דאבל קקאי גנקאי כדי להראות את זה בצורה פשוטה בלי להסביר יותר מידי.[/quote]
פאק זה נחשב דאבל, תפסת אותי לא מוכן, יש כזה דבר ם0 אלמנטים רבים פשוט לא מושכים אותי אבל אולי אתעלם מזה... פשוט כל אחד מהאלמנטים האלה יכולים ליצור דמות חזקה זה קצת בזבוז כל אלה על אחת, אבל אולי אתן לזה הזדמנות