-
[QUOTE=Psychic;1331377]אני מצטער פשוט פרסמת לפני שנה בערך תמונה שלך ואתה לא נראה כ"כ באזור הגיל הזה , אם אני טועה אשמח לדעת[/QUOTE]
אז מה גם עלי אומרים שאני נראה מבוגר יותר מגילי, ואני עדיין בן 18.
FYI, אני נראה כך: [url]http://desmond.imageshack.us/Himg440/scaled.php?server=440&filename=grandpa708428me1.jpg&res=landing[/url]
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1331379]אני לא יודע מה ״לשפוט אנשים לכף זכות״ אומר.. וזה שאתה פתאום מתחיל לכתוב בשפה גבוהה זה לא משנה משהו -_-״
ואני לא רוצה הוכחות לכלום, אני לא רוצה שום קשר איתך.. אמרתי מה שאני חושב עליך וזהו.[/QUOTE]
שתהיה בעניין שאני למשל מדבר בשפה גבוהה כשאני עצבני... X:
אני אומר הכל על עצמי כי אני דוגמא לילד אמיתי מהפורום כי עשיתי כבר מצלמה עם אלכס ועוד כמה...
-
[QUOTE=The Charmander;1331380]מעולם לא פרסמתי תמונה שלי. היה "אדם" אחר...
בכל אופן, זכותך המלאה עידן... "כף זכות" הכוונה לשפוט את האנשים לטובה ולא ללכלך לפני שאתה מברר...
חבל לי מאוד שכך אתה חושב.[/QUOTE]
גם לי מאוד חבל שאני חושב ככה כי אני ממש הערכתי אותך. אבל עברת כבר את הגבול וזה או שאתה ילד קטן ושקרן או (סליחה על הביטוי) חרא של בן אדם.. אני לא לוקח בחשבון שאתה באמת מה שאתה מספר..
-
טוב שחר תאשר אותי במסנג'ררררר
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1331382]גם לי מאוד חבל שאני חושב ככה כי אני ממש הערכתי אותך. אבל עברת כבר את הגבול וזה או שאתה ילד קטן ושקרן או (סליחה על הביטוי) חרא של בן אדם.. אני לא לוקח בחשבון שאתה באמת מה שאתה מספר..[/QUOTE]
ואם הוא צודק תחשוב ככה :
1) איך היית מרגיש שמישהו במשפחה שלך היה נהרג והוא לא היה עוד בן שנה.
2) תחשוב על איך שלא מאמינים לך דווקא שאתה אומר אמת.
-
אם ובמידה ואני דובר אמת, למה אני חרא של בנאדם? אתה חושב שזה קל להצהיר שהילדה שלי הייתה חולה והיא נפטרה אחרי מספר שבועות שבהם היא ביקרה בבית חולים?! יש לך מושג בכלל מה זה גורם לבנאדם לעבור?!
-
אני אמרתי לך שאני לא רוצה שום הוכחה..
אני בוחר להתעלם וללכת.. ביי ביי.. אני לא אהיה פעיל עד יום שישי כי אני חייב לחרוש להסטוריה..
-
[quote=The Charmander;1331386]אם ובמידה ואני דובר אמת, למה אני חרא של בנאדם? אתה חושב שזה קל להצהיר שהילדה שלי הייתה חולה והיא נפטרה אחרי מספר שבועות שבהם היא ביקרה בבית חולים?! יש לך מושג בכלל מה זה גורם לבנאדם לעבור?![/quote]
משתתף בצערך גבר לא ידעתי :(
-
עכשיו כשקיבלת הוכחה אתה צריך להתבייש בעצמך שאין לך אומץ לבקש סליחה על מה שאמרת. פחדן, לפתוח ג'ורה אתה יודע? לערער מעמד של בנאדם אתה יודע?
גם אני הערכתי אותך, כרגע אני יודע שנהפכת למוג לב. ואם אתה לא מוכן להתנצל, אתה לא שווה עשירית מהתמונה שהרגע ראית.
-
[QUOTE=The Charmander;1331386]אם ובמידה ואני דובר אמת, למה אני חרא של בנאדם? אתה חושב שזה קל להצהיר שהילדה שלי הייתה חולה והיא נפטרה אחרי מספר שבועות שבהם היא ביקרה בבית חולים?! יש לך מושג בכלל מה זה גורם לבנאדם לעבור?![/QUOTE]
משתתף בצערך... איך אתה בן אדם עליז עם כל הסיפור הזה?
עידן,הוא לא משקר אז תאמר סליחה וזהו,אפילו אל תדבר איתו אם תרצה!
-
עידן הוא סתם מניאק. ( סליחה על הדיבור הזה )
-
[quote=עולה אושאוט;1331392]עידן הוא סתם מניאק. ( סליחה על הדיבור הזה )[/quote]
אההההה... כל עוד אני פה לא אומרים לעידן מאניק :nose_pick:
ואדם - סליחה נכו ןנזכרתי היה אדם אחר התבלבלתי כנראה
-
עידן מקבל אזהרה על דיבור מלוכלך.
עולה אשאווט מקבל אזהרה בע"פ גם כן.
אני מבקש, וגם אדם, לא לדבר על הנושא הזה, וגם לא להמשיך לריב פה.
-
[QUOTE=Psychic;1331393]אההההה... כל עוד אני פה לא אומרים לעידן מאניק :nose_pick:
ואדם - סליחה נכו ןנזכרתי היה אדם אחר התבלבלתי כנראה[/QUOTE]
טוב בסדר על תעשה עלי אצבע שלישית חחח מגיע לך חזרה :nose_pick:
ואזהרה בע״פ זה סוג של אזהרה אחרונה אלון? אני לא כל כך מבין...
-
[QUOTE=The Charmander;1331390]עכשיו כשקיבלת הוכחה אתה צריך להתבייש בעצמך שאין לך אומץ לבקש סליחה על מה שאמרת. פחדן, לפתוח ג'ורה אתה יודע? לערער מעמד של בנאדם אתה יודע?
גם אני הערכתי אותך, כרגע אני יודע שנהפכת למוג לב. ואם אתה לא מוכן להתנצל, אתה לא שווה עשירית מהתמונה שהרגע ראית.[/QUOTE]
גם אם מה שהבאת לי אמיתי, אני עוד יותר כועס עליך.. ההתנהגות שלך פשוט מגעילה ביחס לבן אדם בוגר שעבר טראומה (ככה כותבים את זה?) כזאת!
אתה מנצל את זה שאניאמרתי שהלכתי כדי גם ״לפתוח את הג׳ורה״.
הפעם השאני יאמר לך סליחה זה שנדבר, דרך סקייפ או לא יודע מה. אני לא חוזר בשום דבר שאמרתי.
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1331396]גם אם מה שהבאת לי אמיתי, אני עוד יותר כועס עליך.. ההתנהגות שלך פשוט מגעילה ביחס לבן אדם בוגר שעבר טראומה (ככה כותבים את זה?) כזאת!
אתה מנצל את זה שאניאמרתי שהלכתי כדי גם ״לפתוח את הג׳ורה״.
הפעם השאני יאמר לך סליחה זה שנדבר, דרך סקייפ או לא יודע מה. אני לא חוזר בשום דבר שאמרתי.[/QUOTE]
אלון אמר לא לדבר על נושא הזה... ובכ״מ , אני משועמם המחשב לא עובד ואני דרך האייפד 3...