רציני? ם00000000000000000000 זה היה איזה דקה עד שכל לחיצה עבדה אחי
Printable View
רציני? ם00000000000000000000 זה היה איזה דקה עד שכל לחיצה עבדה אחי
... יחס
זה משחק יוגיהו..........
לענק פלעיז
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336930]אנערף~ אבל היו שם מלא דוכנים של אנונימוס~ ועוד של זכויות של בעלי חיים וכאלה...[/QUOTE]
מה?
זכויות בעלי חיים?
זה בד"כ האנשים המטורפים האלה שדוגלים בזכויות שוות לשל בני אדם, דבר שלא היה ולא יהיה בחיים ואני באמת שלא מבין את האידאולוגיה הזאת. גם חיות בטבע אוכלות חיות אחרות, שיתמודדו עם זה.
אני נגד התעללות בבעלי חיים, ואני נגד לנסות עליהם אפילו דברים לא הכרחיים כמו מוצרי קוסמטיקה וכו', אבל ניסויים רפואיים ותעשיית מזון זה לא משהו שהולכים להתנתק ממנו, כי זה משהו חשוב.
אבל באמת שאני לא מבין מה זה קשור להכרה בשוויונות בין סטרייטים להומוסקסואלים
זה נראה סתם כאילו דחפו את זה
טוב המסיבה נגמרה. עכשו זה נגמר.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336953]מה?
זכויות בעלי חיים?
זה בד"כ האנשים המטורפים האלה שדוגלים בזכויות שוות לשל בני אדם, דבר שלא היה ולא יהיה בחיים ואני באמת שלא מבין את האידאולוגיה הזאת. גם חיות בטבע אוכלות חיות אחרות, שיתמודדו עם זה.
אני נגד התעללות בבעלי חיים, ואני נגד לנסות עליהם אפילו דברים לא הכרחיים כמו מוצרי קוסמטיקה וכו', אבל ניסויים רפואיים ותעשיית מזון זה לא משהו שהולכים להתנתק ממנו, כי זה משהו חשוב.
זה נראה סתם כאילו דחפו את זה[/quote]
קודם כל ניסויים על בני אדם הכי בטוחים (כדי לוודא שהתרופה טובה) ושעושים את זה זה בדרך כלל מרצון, יש דרכים רבות חוץ מניסויים הם פשוט יקרות מדי ואנשים קמצנים
Duelingnetwork.com זו מערכת יוגיהו מולטיפלייר
אגב למי שלא יודע פעם היה משחק אונליין אחד הראשונים[!!!!!!!] שקראו לו Hover Board שזה גלישה על גלשנים מרחפים מן מרוצים משהו נשבע לכם טופ קלאס!
[QUOTE=Russian;1336955]קודם כל ניסויים על בני אדם הכי בטוחים (כדי לוודא שהתרופה טובה) ושעושים את זה זה בדרך כלל מרצון, יש דרכים רבות חוץ מניסויים הם פשוט יקרות מדי ואנשים קמצנים[/QUOTE]
הכי בטוחים?
אוקיי זה מוודא שהתרופה טובה אבל אם היא לא טובה, זה בטוח לבנאדם שניסו את זה עליו?
בני אדם כמעט ולא יתנדבו להשתתף בניסויים כאלה, אבל מה לעשות, צריך לנסות אותם על משהו.
ככה זה עובד.
זה זהההההההההההההההההה!!!!!!!!!
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=RgcQ5-6GCHc[/URL]
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336953]מה?
זכויות בעלי חיים?
זה נראה סתם כאילו דחפו את זה[/quote]
באמת דחפו את זה לשם~
אבל יכול להיות שיש המון פעילים מהקהילה שם~ אז הם דחפו את עצמם
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336959]באמת דחפו את זה לשם~
אבל יכול להיות שיש המון פעילים מהקהילה שם~ אז הם דחפו את עצמם[/QUOTE]
כנראה, אבל אני לא מבין מה הרעיון בלדחוף את זה מלכתחילה לאירוע שלא עוסק בזה.
זה נראה כאילו המצעד פספס לגמרי את הנקודה שלו.
ישראלי שעשה על זה סרטון ואמר כמוני לזכר אחד משחקי הMMORPG הטובים בהיסטוריה! ויש לו 4K צפיות!
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=IdgKyfKY77A&feature=watch_response[/URL]
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336960]כנראה, אבל אני לא מבין מה הרעיון בלדחוף את זה מלכתחילה לאירוע שלא עוסק בזה.
זה נראה כאילו המצעד פספס לגמרי את הנקודה שלו.[/quote]
לא יודע~ זה מצעד שמאלני קצת~ אז אתה יודע איך זה כל היפי נפש האלה שלא אוכלים בשר~
חחח יפי נפש עלק... יותר כמו חסרי יומי...