[QUOTE=Mr.Pizza;1359328]ד"א אביב, לך אין שום זכות לצחוק על התגובה במשחק של אדם =[
להזכירך:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=1627[/URL][/QUOTE]
LOLWUT
Printable View
[QUOTE=Mr.Pizza;1359328]ד"א אביב, לך אין שום זכות לצחוק על התגובה במשחק של אדם =[
להזכירך:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=1627[/URL][/QUOTE]
LOLWUT
[quote=buizel שולט;1359326]אז אתה פרשת רק בגללו? לשרוף אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111[/quote]
לא... פרשתי כי כבר שנאתי להכנס לפורום כי ידעתי שיחכו לי משחקי תפקידים. כל הזמן המצאתי סיבה אחרת למה אין לי זמן להכנס לפורום, והבנתי שאם זו ההתנהלות שלי אין לי באמת סיבה להמשיך לנהל כאן.
[quote=buizel שולט;1359330]LOLWUT[/quote]
אחד הישנים =0
[quote=LordAbizi;1359325]אני לא שונא אף אחד, אני לא מדבר במונחים כאלה בכלל.
פשוט במשך חמישה חודשים שהייתי מנהל חת"ם, הוא ניסה בהתחלה לפתוח משחקים שמנוסחים בצורה לוקית בחסר ביותר, וכל הניסיונות שלי להסביר לו מה לעשות עלו בתוהו, עד שהוא עבר לאסטרטגיה של עבודה על חמישים משחקים בו זמנית, כך שאם משחק אחד לא כל כך מתקדם היטב הוא ינסה בקרוב משחק אחר, ואם גם לא זה, אז הוא יאמץ משהו...
הוא לא היה מבין משתמשי הפורום שהיה נוח לעבוד איתו במיוחד..[/quote]
האמת שלא התכוונתי אלייך כי הבנתי מה הסיבה שאתה לא קורא את הסיפור שלו
כל האחרים פשוט אפשר לראות שלא מתים עליו ולא ידעתי אם יש מאחורי זה סיבה או שזה סתם.
[size="4"][b]שקד ועומר פוטר,סתמו! אם אתם יורדים על מישהו זה לא עושה אתכם גברים,זה עושה אתכם תינוקוץ(זה בכוונה תינוקוץ). אם כל מה שיש לכם לעשות בחיים זה לצחוק על אנשים שאתה לא באמת מכיר מהמחשב,אני מרחם עליכם כי במקרה כזה אתם חסרי חיים,חסרי שכל וחסרי נפש.[/b][/size]
[QUOTE=LordAbizi;1359331]לא... פרשתי כי כבר שנאתי להכנס לפורום כי ידעתי שיחכו לי משחקי תפקידים. כל הזמן המצאתי סיבה אחרת למה אין לי זמן להכנס לפורום, והבנתי שאם זו ההתנהלות שלי אין לי באמת סיבה להמשיך לנהל כאן.[/QUOTE]
ששש, אל תדבר. אני מבין שאתה מבולבל וסערת רגשות מתחוללת בתוכך, אבל זה בסדר. נדב יטפל באנשים הרעים. :-*
[quote=buizel שולט;1359335]ששש, אל תדבר. אני מבין שאתה מבולבל וסערת רגשות מתחוללת בתוכך, אבל זה בסדר. נדב יטפל באנשים הרעים. :-*[/quote]
אתה בוודאי מבולבל מעט, אחרי הכל איך יכולה להיות בי סערת רגשות, אם אין לי רגשות...?
[quote=Spider Man!;1359334][SIZE=4][B]שקד ועומר פוטר,סתמו! אם אתם יורדים על מישהו זה לא עושה אתכם גברים,זה עושה אתכם תינוקוץ(זה בכוונה תינוקוץ). אם כל מה שיש לכם לעשות בחיים זה לצחוק על אנשים שאתה לא באמת מכיר מהמחשב,אני מרחם עליכם כי במקרה כזה אתם חסרי חיים,חסרי שכל וחסרי נפש.[/B][/SIZE][/quote]
א' כבר שנה לא קראו לי עומר פוטר
ב' אתה תינוקוץ בעצמך
ג' אנשים שאתם לא...
ד' אנשים שאתם מכירים מהמחשב
ה' אתה לא תשים חתול בדרגה יותר גבוהה ממני [המבין יבין,זה מתייחס לקטע של ה'אתם חסרי חיים']
[QUOTE=Mr.Pizza;1359332]אחד הישנים =0[/QUOTE]
לא הייתי פה אז מה אתה רוצה ):
[QUOTE=LordAbizi;1359336]אתה בוודאי מבולבל מעט, אחרי הכל איך יכולה להיות בי סערת רגשות, אם אין לי רגשות...?[/QUOTE]
אמרתי לך לא לדבר יא מניאק תן לעשות לינץ' על אנשים תמימים בשקט ):
לעשות לינץ על אויביו של דניאל :(
[SIZE="6"][COLOR="Red"][B][U][I]נמר הכסף הוא נוב חרא ואידיוט שהוא בעצם חתלתול נכוער ומסריח בלי עיניים ובלי רגל אחת שחיברו לראש שלו בן אדם גמד ואידיוט! וכל מי שסוגד לו ומאמין בו כמו שקד ונדיו הם בדיוק כמוהו! ועומר,אין לך חיים ואתה אוהב לרדת על אנשים במחשב,זה נראה לך טוב?[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
אני לא אוהב לרדת על אנש[b]ים [/b]אלא רק לרדת עליך
[QUOTE=Salamander;1359344]אני לא אוהב לרדת על אנש[b]ים [/b]אלא רק לרדת עליך[/QUOTE]
וזה רק מחזק את הטענה שלי,אין לך חיים
[quote=Spider Man!;1359346]וזה רק מחזק את הטענה שלי,אין לך חיים[/quote]
מצד אחד אין לי חיים,מצד שני אני חי וקיים,אז מה זה אומר?שאני זומבי?