[QUOTE=Spider Man;1366578]גבר.. ~.~
מי לא חשב על זה? פשוט יואב בשרשור הסביר לי על זה וכאילו מכשפת השני מחייה אותו כזה.. עזוב.[/QUOTE]
אוקיי...
תגיד יצאו קודים להירו-אפ?
Printable View
[QUOTE=Spider Man;1366578]גבר.. ~.~
מי לא חשב על זה? פשוט יואב בשרשור הסביר לי על זה וכאילו מכשפת השני מחייה אותו כזה.. עזוב.[/QUOTE]
אוקיי...
תגיד יצאו קודים להירו-אפ?
לא... S:
אני יודע מתי יוצא, יש עוד זמן.. חכה לאוגוסט.
[QUOTE=Spider Man;1366581]לא... S:
אני יודע מתי יוצא, יש עוד זמן.. חכה לאוגוסט.[/QUOTE]
מחר אוגוסט..
אני יודע. O.ם
הולך לקרובת משפחה לראות הארי פוטר על מסך פלאזמה ענק ברמות מפחידות ואפקט תלת מימד.
[QUOTE=Spider Man;1366584]אני יודע. O.ם[/QUOTE]
אז יוצאים מחר?
ואגב-מאיפה אתה משיג את הקודים?
[QUOTE=ヒトカゲ;1366585]הולך לקרובת משפחה לראות הארי פוטר על מסך פלאזמה ענק ברמות מפחידות ואפקט תלת מימד.[/QUOTE]
תהנה?
הוא בודק באינטרנט *____*
[QUOTE=Reborn;1366586]אז יוצאים מחר?
ואגב-מאיפה אתה משיג את הקודים?
תהנה?[/QUOTE]
לא.. מה קשה להבין? S:
מתישהו באוגוסט יצאו קודים, בכל חודש יש קוד או שתיים..
אני צפיתי בנילס הולגרסון בימים האחרונים. איזו נוסטלגיה... איזו תמימות וחינוכיות והכל, לא דומה למה שהילדים רואים היום.... היום אנחנו קוראים לדברים פילרים, לא מתעניינים בשום דבר שלא כולל קרב מטורף או דמות שלא מתה וכו', אז היה מספיק לנו לראות את ההרפתקאות המקסימות האלה... ובעצם מי כאן יודע מה הסיפור של נילס? ואל תרמו עם גוגל, תהיו אמיתיים עם עצמכם... מישהו כאן באמת יודע את הסיפור של נילס? צלמה הוא ננס, למה הוא עף על האווז? כשקראתי הכל הבנתי איזה חינוכי ומקסים זה... למרות שנוצר במקור בכלל בשביל שיעורי גאורגרפיה בשבדיה ולא ככלי ממש חינוכי
עם אווה האווזה. הוא היה בלונדיני בגודל של נמלה ומשהו עם הנדידה היה שם לא זוכר..
יש את זה עכשיו בערוץ ג'וניור, מלא סדרות ישנות ומוכרות, כמו גברת פלפלת עם הכפית Lol
[quote=X-Drake;1366593]אני צפיתי בנילס הולגרסון בימים האחרונים. איזו נוסטלגיה... איזו תמימות וחינוכיות והכל, לא דומה למה שהילדים רואים היום.... היום אנחנו קוראים לדברים פילרים, לא מתעניינים בשום דבר שלא כולל קרב מטורף או דמות שלא מתה וכו', אז היה מספיק לנו לראות את ההרפתקאות המקסימות האלה... ובעצם מי כאן יודע מה הסיפור של נילס? ואל תרמו עם גוגל, תהיו אמיתיים עם עצמכם... מישהו כאן באמת יודע את הסיפור של נילס? צלמה הוא ננס, למה הוא עף על האווז? כשקראתי הכל הבנתי איזה חינוכי ומקסים זה... למרות שנוצר במקור בכלל בשביל שיעורי גאורגרפיה בשבדיה ולא ככלי ממש חינוכי[/quote]
אח שלי הקטן צפה איתך ><
היום הפרק האחרון, לפי מה שהוא אומר. אל תפספס חח D:
ובהשוואה ליובל המבולבל ורינת גבאי, כן, נילס הולגרסון זו אחלה של סדרה לילדים קטנים.
ואני יודע את הסיפור של נילס, בלי לרמות בגוגל P: (חח ואני עוד מתגאה בזה)
זה היום האחרון?! כי ראיתי שזה אמור לבוא יואו, ואתה רואה עומר אנחנו לא קולטים שאין לנו מושג מה בנה לנו תילדות ם:
גיל המלך - לא צריך להשוות לכלום, נילס בטופ בלי השוואות ם: וכל הכבוד ם:
[QUOTE=X-Drake;1366593]אני צפיתי בנילס הולגרסון בימים האחרונים. איזו נוסטלגיה... איזו תמימות וחינוכיות והכל, לא דומה למה שהילדים רואים היום.... היום אנחנו קוראים לדברים פילרים, לא מתעניינים בשום דבר שלא כולל קרב מטורף או דמות שלא מתה וכו', אז היה מספיק לנו לראות את ההרפתקאות המקסימות האלה... ובעצם מי כאן יודע מה הסיפור של נילס? ואל תרמו עם גוגל, תהיו אמיתיים עם עצמכם... מישהו כאן באמת יודע את הסיפור של נילס? צלמה הוא ננס, למה הוא עף על האווז? כשקראתי הכל הבנתי איזה חינוכי ומקסים זה... למרות שנוצר במקור בכלל בשביל שיעורי גאורגרפיה בשבדיה ולא ככלי ממש חינוכי[/QUOTE]
צודק לגמרי. ואני יודע מה העלילה בערך
[QUOTE=X-Drake;1366597]זה היום האחרון?! כי ראיתי שזה אמור לבוא יואו, ואתה רואה עומר אנחנו לא קולטים שאין לנו מושג מה בנה לנו תילדות ם:
גיל המלך - לא צריך להשוות לכלום, נילס בטופ בלי השוואות ם: וכל הכבוד ם:[/QUOTE]
אהבתי את זה כשהייתי קטן
היי
[quote=פרשתי;1366600]היי[/quote]
היי.