[QUOTE=Kirito;1403091]גיליתי טעות במנגה של פוקימון O:[/QUOTE]
שהיא...?
Printable View
[QUOTE=Kirito;1403091]גיליתי טעות במנגה של פוקימון O:[/QUOTE]
שהיא...?
אם זה שלפעמים שקוראים לגרי מהאנימה בלו ולפעמים גרין זה לא טעות
[QUOTE=Protgas D. Ace;1403095]אם זה שלפעמים שקוראים לגרי מהאנימה בלו ולפעמים גרין זה לא טעות[/QUOTE]
זה תלוי באיזה מנגה במנגה הראשית קוראים לו גרין במשחקים בלו (וגם נראה לי שבELECTRIC MOUSE זה BLUE)
לא ממה שהבנתי ביפני זה גרין ובאנגלי זה בלו או ההפך
[QUOTE=nymph;1403094]שהיא...?[/QUOTE]
אומרים שיש 150 פוקימונים במחוז קנטו, ומיו הוא הפוקימון ה151.
לעומת זאת, מיוטו הוא פוקימון משובט והא לא קיים בתקופה הזאת. לכן המשפט שהיה צריך להיות הוא "יש במחוז קנטו 149 פוקימונים ומיו הוא הפוקימון ה150"
Nice One
[QUOTE=Protgas D. Ace;1403102]Nice One[/QUOTE]
תודה תודה
אני כאן כל השנה
אלאדין- P:
זאת טעות בפוקידע.. כנראה שאוק (הוא זה שארגן את הפוקידע של קנטו) לא היה מודע לקיומו של מיו לפני שמיוטו הופיע.
[QUOTE=Ilan;1403109]זאת טעות בפוקידע.. כנראה שאוק (הוא זה שארגן את הפוקידע של קנטו) לא היה מודע לקיומו של מיו לפני שמיוטו הופיע.[/QUOTE]
אבל זה טיפשי בהתחשב בעובדה שמיוטו הוא שיבוט של מיו
עכשיו אני צפיתי ב"ונדטה" (כמובן לא בפעם הראשונה), ובסוף יש את הקטע שבו המון אנשים עם מסכות גאי פוקס צועדים לכיוון בניין הפרלמנט. זה הזכיר לי את הפרק One Million Miracles בקוד גיאס, ואני תוהה אם משם ההשראה, אבל כמובן שאין לי שום דרך לברר את זה...
[QUOTE=Ilan;1403109]זאת טעות בפוקידע.. כנראה שאוק (הוא זה שארגן את הפוקידע של קנטו) לא היה מודע לקיומו של מיו לפני שמיוטו הופיע.[/QUOTE]
לא אתה לא מבין. במנגה הם מדברים על "הפוקימון המסתורי, הנעלם" אז אומרים שיש בקנטו 150 פוקימונים ידועים ואילו מיו הוא הפוקימון ה151... אבל באותה תקופה מיוטו רק החל להתפתח ואף אחד לא ידע עליו... לכן היו צריכים להגיד שיש 149 פוקימונים בקנטו ומיו הוא ה150....
[QUOTE=Kirito;1403115]לא אתה לא מבין. במנגה הם מדברים על "הפוקימון המסתורי, הנעלם" אז אומרים שיש בקנטו 150 פוקימונים ידועים ואילו מיו הוא הפוקימון ה151... אבל באותה תקופה מיוטו רק החל להתפתח ואף אחד לא ידע עליו... לכן היו צריכים להגיד שיש 149 פוקימונים בקנטו ומיו הוא ה150....[/QUOTE]
מה הבעיה אז במאנגה מיו פוקימון 150 ומיוטו 151.
[QUOTE=Protgas D. Ace;1403098]לא ממה שהבנתי ביפני זה גרין ובאנגלי זה בלו או ההפך[/QUOTE]
ביפנית בלו
אנגלי גרין
היטמן גרי.
[quote=ジンベエ;1403118]מה הבעיה אז במאנגה מיו פוקימון 150 ומיוטו 151.
ביפנית בלו
אנגלי גרין
היטמן גרי.[/quote]
מה הבעיה לקלוט מה שהוא אומר?
הוא אומר שיש בעיה בתרגום כי כתבו "יש 150 פוקימונים ומיו הוא ה-151"
עכשיו, זה לא הגיוני כי מיוטו (ה-150 המדובר) לא היה עוד קיים רשמית
אז הוא אומר שהיה צריך להגיד "יש 149 פוקימונים ומיו הוא ה-150"
מגל אני אכין לך חתימה עכשיו אם יהיה לי זמן ואם לא מחר אני אדבר איתך בסקייפ אז תהיה זמין
הקטע עם זה שמיוטו נמצא לפני מיו בפוקידקס מוזר תיאורתית אבל לא לפי המשחק שכן פוקימוני האוונט אמורים להיות בסוף הפוקידע.