[QUOTE=Ilan;1406149][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1406145#post1406145[/url]
יום חמישי זה חגיגה בפורומי הפוקימון :D
איך בחורה יכולה לאנוס גבר.. כאילו כמה פייל הוא צריך להיות בשביל זה..[/QUOTE]
או כמה גברית היא צריכה להיות
Printable View
[QUOTE=Ilan;1406149][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1406145#post1406145[/url]
יום חמישי זה חגיגה בפורומי הפוקימון :D
איך בחורה יכולה לאנוס גבר.. כאילו כמה פייל הוא צריך להיות בשביל זה..[/QUOTE]
או כמה גברית היא צריכה להיות
[QUOTE=evelynn;1406128]אפשר להצטרף?[/QUOTE]
בטח,אני גם שאלתי את רותם אם הוא יאשר לי לפרסם כתבה על הפרויקט ועל איך הפכתי אותו למשהו שיכול לעבוד.
[QUOTE=The Venom;1406249]בטח,אני גם שאלתי את רותם אם הוא יאשר לי לפרסם כתבה על הפרויקט ועל איך הפכתי אותו למשהו שיכול לעבוד.[/QUOTE]
על מה יהיה המשחק? ):
[QUOTE=Kirito;1406248]או כמה גברית היא צריכה להיות[/QUOTE]
פעם הסבירו לי איך :( אני עדיין מתחרט
אפשר לאמר ששני גיבורים בסיפור שלי נאנסו על ידי נשים בעברם/ עתידם (כשהווה = הרגע שבו עזבתי את הסיפור בפורום), כי הם לא היו כשירים להסכמה....
[QUOTE=LordAbizi;1406259]אפשר לאמר ששני גיבורים בסיפור שלי נאנסו על ידי נשים בעברם/ עתידם (כשהווה = הרגע שבו עזבתי את הסיפור בפורום), כי הם לא היו כשירים להסכמה....[/QUOTE]
חחחחח ואתה קורא להם גיבורים
[quote=scrapi;1406260]חחחחח ואתה קורא להם גיבורים[/quote]
בוודאי. אחד מהם היה תשוש לגמרי ובקושי הצליח ללכת קודם לכן, והשני היה במצב דומה, וגם היה מאוד שיכור. לכן הם לא היו כשרים להסכמה, ולכן, מבחינה משפטית, הם נאנסו.
[QUOTE=LordAbizi;1406261]בוודאי. אחד מהם היה תשוש לגמרי ובקושי הצליח ללכת קודם לכן, והשני היה במצב דומה, וגם היה מאוד שיכור. לכן הם לא היו כשרים להסכמה, ולכן, מבחינה משפטית, הם נאנסו.[/QUOTE]
doesnt metter has sex?
[QUOTE=Kirito;1406251]על מה יהיה המשחק? ):[/QUOTE]
כרגע זה סוד(כי בא לי) אבל כמו שבטח הבנת,הוא בשיטת המחזור שאביב יצר רק שאני מעבד אותה למשהו יותר ברור
המחשב שלי מעצבן אותי קצת אז עכשיו, זמן שמוקצב בדרך כלל לציו 5, ילך כנראה על שכתוב פרק 15, שהוא ההתחלה של סדרת פרקים אי שפויים לחלוטין שמסבים לי עונג ובחילה בכל פעם שאני קורא אותם.
[QUOTE=Ezreal;1406224]ארכאוס סתם עומו[/QUOTE]
מה מה מה?!
אני לא עומו ))):
[QUOTE=Sagi030;1406183]נכון בתמונה זה לא אבן זה תפוח אדמה?[/QUOTE]
וואו שגיא אתה אידיוט
שגיא דמיוני מה אתה רוצה
לא הוא לא.
המוח שלו דמיוני.
מה קורה?