-
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426708]תרגיע ומהר![/QUOTE]
אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר
[CENTER][B][SIZE="5"]אוף עמית חזר[/SIZE][/B][/CENTER]
-
[QUOTE=KookiPakuki;1426730]אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר
[CENTER][B][SIZE="5"]אוף עמית חזר[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]
פקוקי,אתה יודע שאני לא אוהב את זה,פעם הבאה שתעשה את זה זה כבר אזהרה ואחרי זה נראה כבר מה יהיה.
-
-
-
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426735]פקוקי,אתה יודע שאני לא אוהב את זה,פעם הבאה שתעשה את זה זה כבר אזהרה ואחרי זה נראה כבר מה יהיה.[/QUOTE]
אל תהיה מניאקהבטחת קינדר עכשיו אתה משנה?
-
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426735]פקוקי,אתה יודע שאני לא אוהב את זה,פעם הבאה שתעשה את זה זה כבר אזהרה ואחרי זה נראה כבר מה יהיה.[/QUOTE]
פרוטקציות
-
כמה זמן הנ"וד הזה פועל...
-
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426737]בסדר מה איתך?[/QUOTE]
משועמם תחת, לומד לפיזיקה..
[QUOTE=מונקי;1426766]כמה זמן הנ"וד הזה פועל...[/QUOTE]
שנתיים ורבע, למה אתה שואל?
-
-
[quote=מונקי;1426770]זה לא היה שאלה אלה אמירה[/quote]
טוב סליחה אל תצלוב אותי..
-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375[/url]
ואו אשכרה כל דבר כאן גרוע יותר מהשני
-
אני אוהב את החתימה החדשה שלי ):
[COLOR="White"]חחחחחחח ידעתי שתכתוב לאף אחד לא אכפת אני נביאא[/COLOR]
-
[quote=מונקי;1426766]כמה זמן הנ"וד הזה פועל...[/quote]
חרא של נו"ד, אם היה לנו מותר לדבר כמו פעם ולא היינו מקבלים באנים על לומר בוז בציניות ולהגיב 20 עמודים ביום ולהפעיל טיפה את הפורום, אולי הייתה לו תקווה.
-
-