ליאון ראית כבר וולברין?
Printable View
ליאון ראית כבר וולברין?
[quote=horatio;1443725]ליאון ראית כבר וולברין?[/quote]
לא יצא לי.סרט טוב? התעסקתי קצת בלעזור באיזה משחק של מארוול
[quote=po zon;1443375][youtube]diuoda1uuwi[/youtube][/quote]
ציטוט כדי להיפטר מזה
[quote=odin borson;1443727]לא יצא לי.סרט טוב? התעסקתי קצת בלעזור באיזה משחק של מארוול
ציטוט כדי להיפטר מזה[/quote]
סרט op
ממש טוב, אני נהנתי
מה זה סרט op?
מי פה משחק בwow? אני בצרות
[QUOTE=Horatio;1443728]סרט op
ממש טוב, אני נהנתי[/QUOTE]
ראיתי תסרט הזה,זה רק גרם לי להיזכר כמה אני שונא את וולברין וכמה הוא עלוב כמו הסרט שלו......
deadpool שליטה!!!!(לא אתה עמית)
[quote=d-a-l-e-k;1443729]מה זה סרט op?[/quote]
כמו שזה נשמע, סרט יותר מידי טוב
[quote=~mudkip~;1443731]ראיתי תסרט הזה,זה רק גרם לי להיזכר כמה אני שונא את וולברין וכמה הוא עלוב כמו הסרט שלו......
Deadpool שליטה!!!!(לא אתה עמית)[/quote]
טוב
מצאתי נו''ד שאלון כתב שקשה לו לשחק נגד רמות 30 xd
[quote=alice;1443730]מי פה משחק בwow? אני בצרות[/quote]
אני! וואו!
[quote=~mudkip~;1443731]ראיתי תסרט הזה,זה רק גרם לי להיזכר כמה אני שונא את וולברין וכמה הוא עלוב כמו הסרט שלו......
Deadpool שליטה!!!!(לא אתה עמית)[/quote]
עלוב? הוא לא עלוב. השטן השתמש בגוף שלו פעם,וולברין נשרף מכוח הפניקס כשעצר אותו פעם וכמה חלקים שלו נכנסו לדלי על ידי ספיידרמן,החלקים נשפכו על השלד ואז הם התחברו מחדש. אבל דדפול כן ענק!
[quote=horatio;1443728]סרט op
ממש טוב, אני נהנתי[/quote]
אז אני אראה. אבל אני חייב לראות את ימי עבר עתידי. שם גם זו אחוות המוטנטים הראשונה שהיא לא של מגנטו,אחוות המוטנטים הראשונה של מיסטיק!
[QUOTE=Odin Borson;1443734]אני! וואו!
[COLOR=White]עלוב? הוא לא עלוב. השטן השתמש בגוף שלו פעם,וולברין נשרף מכוח הפניקס כשעצר אותו פעם וכמה חלקים שלו נכנסו לדלי על ידי ספיידרמן,החלקים נשפכו על השלד ואז הם התחברו מחדש. אבל דדפול כן ענק!
[/COLOR]
אז אני אראה. אבל אני חייב לראות את ימי עבר עתידי. שם גם זו אחוות המוטנטים הראשונה שהיא לא של מגנטו,אחוות המוטנטים הראשונה של מיסטיק![/QUOTE]
ספויילרס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש פה כאלה שלא ראו את הסרט son of a grinch
הפתעה
[IMG]http://splashpage.mtv.com//wp-content/uploads/splash/2013/03/Wolverine-01.gif[/IMG]
wth i just saw?
[QUOTE=Odin Borson;1443734]אני! וואו!
עלוב? הוא לא עלוב. השטן השתמש בגוף שלו פעם,וולברין נשרף מכוח הפניקס כשעצר אותו פעם וכמה חלקים שלו נכנסו לדלי על ידי ספיידרמן,החלקים נשפכו על השלד ואז הם התחברו מחדש. אבל דדפול כן ענק!
אז אני אראה. אבל אני חייב לראות את ימי עבר עתידי. שם גם זו אחוות המוטנטים הראשונה שהיא לא של מגנטו,אחוות המוטנטים הראשונה של מיסטיק![/QUOTE]
טוב תשמע
אני וחברה שלי שיחקנו ו................ עשיתי טעות ''קטנה''
היה לי פעם ראשונה את המשימה של הזה שאפשר לעוף על הציפורים ו...... לא היה לי כח לקרא הכל (היה אשכרה 2 בלילה ) אז בטעות עפתי לmoon glade הזה או איך שלא קוראים לו ואני די תקועה שם ודי אין לי מה לעשות שם (אני רק רמה 5) ודי אין לי כסף לחזור לאן שאני צריכה:sorry:
[QUOTE=D-A-L-E-K;1443738]wth i just saw?[/QUOTE]
וויפרררררררררררר
טל,זו הייתה בדיחה....
דור,אתה מלחיץ. ועומר,חחח?