-
[quote=hit man;1455727]יש מה שנקרא "מסר פרטי". אם היית קורא חצי מהדברים שאני כותב, היית יכול לפנות אלי בפרטי ולהציע את עצמך לניהול. להתנכל למישהו אחר בתקווה שאחשוב "הו, הוא מתנהג ככה, בטח הוא רוצה ניהול, בוא ואציע לו אחד", זה פשוט לא עובד ככה. בנוסף לכך, מי שכן התנהג ככה לאחרונה עשה לעצמו רק שירות רע והוכיח שהוא לא מתאים לתפקיד כזה.
כל הנושאים שנפתחו היו במסגרת שעמום שאתם חווים בפורום. אני בטוח שאם ברגעים אלה היה שאלון בפורום חת"מ והפרס עליו היה קונסולת 3ds, אף אחד ממכם לא היה מספיק משועמם כדי להוציא קיטור במשוב. זה בדיוק מה שאני חותר אליו - צריך להפעיל את הפורום ולחסוך מאיתנו את הריבים המטופשים האלה.[/quote]
צודק
עכשיו בבקשה ,בואו נעביר נושא!!!!
-
-
[quote=barney stinson;1455728]תקשיב רגע, נדב, נדב ב, איך שאתה לא קורא לעצמך, נדבל'ה, nn, נדב נדב המלך בשכונה, נדבלונגי, aj, נדב, עם כל הכבוד יש לך דיבור קצת מלוכלך[/quote]
גם הפה שלך מלוכלך מכל הבולבולים שבתוכו אבל אני לא אומר כלום! ):
זה באהבה אל תתנו לי שוב באן לי ולדודי יש דיבור כזה ))):
-
-
[quote=canaan;1455732]גם הפה שלך מלוכלך מכל הבולבולים שבתוכו אבל אני לא אומר כלום! ):
זה באהבה אל תתנו לי שוב באן לי ולדודי יש דיבור כזה ))):[/quote]
זה מדליק אותי שאתה מדבר מלוכלך
-
[quote=barney stinson;1455735]זה מדליק אותי שאתה מדבר מלוכלך[/quote]
רער עליך יא חתיך
אז מה קורה נשמה
-
[quote=canaan;1455736]רער עליך יא חתיך
אז מה קורה נשמה[/quote]
מתגעגע לתקופה שאני הייתי פקח ואתה ויהב הייתם פריזיטים שהורסים לי את הפורום
-
[QUOTE=Angel Of Night;1455708]אתה חושב שהיטמן פעל נכון שישר מינה אותה למנהלת על סמך השקעה של שבועיים בלבד?!, כולנו השקענו וחיכינו מספיק זמן עד שקיבלנו ניהול לאיזשהוא פורום וכל זה נראה לך לא מקומם אני בספק לזה..[/QUOTE]
[QUOTE=Angel Of Night;1455723]לא הבנתי איך זה עונה לשאלות ששאלתי אותך כרגע :sleep:[/QUOTE]
רותם לא קיבלתי שום תשובה עדיין :sleep:
-
-
[quote=barney stinson;1455738]מתגעגע לתקופה שאני הייתי פקח ואתה ויהב הייתם פריזיטים שהורסים לי את הפורום[/quote]
מתגעגע לתקופה שאני ויהב היינו פרזיטים והרסנו לך את הפורום
ואתה היית פריזט גם רק עם כוח
-
הלו בבקשה ה חזירו אותי לועידה בסקיפ יש לי דברים חשובים להגיד בה
-
[quote=canaan;1455744]מתגעגע לתקופה שאני ויהב היינו פרזיטים והרסנו לך את הפורום
ואתה היית פריזט גם רק שהיה לך כוח[/quote]
זה לא נכון, זה שהייתי פקח עצלן שלא היה לו לב לתת לכם באן לכל החיים לא אומר שאני פרזיט
-
[quote=~mudkip~;1455741]מגל דיקטטור[/quote]
תודה
[quote=monster;1455746]הלו בבקשה ה חזירו אותי לועידה בסקיפ יש לי דברים חשובים להגיד בה[/quote]
אבל הסרתי את כולם.
-
-
היטמן לא דיקטטור ולא כלום,אתם אלו שבחרתם לקרוא לו ככה...הוא עושה את מה שמוטל עליו וכל הכבוד לו!
וכן גם אני עשיתי מה שמוטל עליי אבל בחרתי לרדת מהתפקיד וטוב שככה כי אני לא יכול להתמודד עם לחץ...