!Good luck dude
Printable View
!Good luck dude
מחר מבחן בפסיכולוגיה
יום חמישי בגרות
ואני חולה ):
תבדוק אם יש מועד ב' למבחן אם כן תישאר בבית ;)
+זה ייתן לך עוד זמן להתכונן למבחן..
למה כבלתי את נשמתי ליפה והחנון למה?! אולי יש פה איזשהו סעיף יציאה כמו עם הורקרוקסים? אולי אני יכול לחוש חרטה עמוקה כדי לנתק את הקשר שלי עם הסדרה הזו?? אני לא יודע איך זה עובד... האלים שלי לא אמרו לי את זה...
וגם יום שני יש לי ראיון עם האוניברסיטה
אין מועד ב למבחן ):
אני מרגיש שאני עומד למות )))):
[quote=lordabizi;1465128]למה כבלתי את נשמתי ליפה והחנון למה?! אולי יש פה איזשהו סעיף יציאה כמו עם הורקרוקסים? אולי אני יכול לחוש חרטה עמוקה כדי לנתק את הקשר שלי עם הסדרה הזו?? אני לא יודע איך זה עובד... האלים שלי לא אמרו לי את זה...[/quote]
תפסיק לראות את זה. סדרה דפוקה.
אם כבר אתה רואה סדרות טלוויזיה, תראה משהו טוב, כמו אנימות או סדרות קומדיה/מתח. לא ריאליטי.
אני לא רואה סדרות טלויזיה או בכלל. אני רואה את הסדרה הזו כי באופן טבעי אני חש חיבור עמוק, לפחות ברמה העקרונית, לדמויות בסדרה הזו. הבעיה היא שכבר כבלתי את נשמתי לסדרה הזו, ולכן כמה שהיא גרועה אני חייב להמשיך לצפות בה כי זה החוזה. ולצערי גם החיבור העקרוני שאמור להיות לי לסדרה הזאת לא כל כך קורה כשברור לגמרי שלא יכולים להתקיים בני אדם שכאלו. אבל אף על פי כן, אני חייב לצפות ואני חייב לחקור. זה הטבע שלי.
ואני גם לא רואה בערך שום ריאליטי. את זה אני לא מחשיב כריאליטי, אלא כמה שזה - "ניסוי חברתי". הסדרה השנייה שאולי אפשר לקרוא לה ריאליטי שראיתי זה "הצלף" (top shot), וזה גם יותר "תחרות ירי".
לסיכום: כמה שהתכנית הזו גרועה בפועל אני חייב לצפות בה כי זה החוזה שלי. בעקרון התכנית הזאת אמורה להציג דמויות שאני אמור להיות מסוגל להתחבר אליהם. אני צופה בתכנית הזאת למטרות מחקר ולא מהסביה שבגללה בני אדם נורמליים צופים בריאליטי. ואני לא צופה בריאליטי. ואני גם לא צופה כל כך בשום דבר בטלויזיה. בשביל מה אני צריך טלויזיה אם אני יכול להזות הכל בראש שלי...
עם מי חתמת חוזה לעזאזל?!
"כבול ליפה והחנון" עאלק חחח...
אביזרי עשה חוזה עם השטן
??Seriously
היי
היי
[QUOTE=~Shadow-Ball~;1465148]היי[/QUOTE]
מה נשמע?
הכל סבבה, מה איתך?
[QUOTE=~Shadow-Ball~;1465150]הכל סבבה, מה איתך?[/QUOTE]
הכל בסדר