-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510093][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
תמי מרימה גבה ופורצת בצחוק מתגלגל "הם סוללים את השביל בדרך 35 לעיר רוקטה! המדבר השתלט שם על השביל!" ממשיכה בצחקוקה "אין צורך להגזים לא כולם רעים בעולם הזה" אומרת בזמן שאתם מתחילים לצעוד בשביל הסבוך. "אז מה את עושה בחייך?" אתה שואל בסקרנות. "ובכן אתה מסתכל על המנהיגת המכון הבאה של המחוז!" אומרת בגאווה "אני מתמחה בפוקימוני אבן ואדמה" אומרת בחיוך "אם אתה רוצה הדגמה, אשמח להראות לך מה אני מסוגלת" מוסיפה ומסיימת בקריצה חברית.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
טוב, קצת קשה לי לומר דברים אינפורמטיביים גיאוגרפיים כי אין לי תמונה כל כך של איך הכל מתחבר...
--
"כפי שאמרתי, לא אוכל לשכנע אותך, ואת לא אותי. אז בואי נניח לכך." אענה לגבי הנהורים. "זאת מטרה שאפתנית. זה טוב. וזה טוב שאת רוצה להתמחות במשהו שלא מצריך כל הזמן התמצאות ביערות, eh? אני מתנצל. ולא, אולי אחר כך. הפוקימונים שלי כבר נלחמו די הרבה מאז הבוקר. אני לא רוצה להעמיס עליהם. אבל, היי, תשאירי את ההצעה על השולחן, טוב?" אענה לה על ההצעה לקרב, כשמה שאני לא אומר לה זה שאני לא נלחם בה כי אין לי counter טוב לסוגים האלו כרגע. "אז איך הופכים למאמני מכון? יש איזשהי הכשרה שצריך לעבור?"
-
[QUOTE=NivX10;1510094]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:
[/B]בעוד טימבור מתחזק, אתם שוב מנסים שימוש ב'סופר-סוניק'. גלי הקול נשלחים אבל טימבור נשאר רגוע לפקודתך המאמן שלו, אפילו שרואים. הרעש צורם לו בהחלט. בעוד אתה ונידורן כבר דרוכים כשהוא מתודרך להשתמש 'בהתנגדות'.
טימבור ממשיך לשבת שם והפעם הוא זורח בהילה צהובה-וקורנת "טימבור קדימה, צבור עוד כוח. בקרוב תגיע מהולמה שהם לא יכולו לשכוח" שוב הוא חורז. זה כבר מרגיז...
לפתע טימבור מקפץ מהעלה שלו. אוחז שוב את המטה שלו כמו אלת בייסבול, רק שעכשיו הוא רחוק מנידורן מאוד. לפתע הוא מקים מהקרקע שלושה סלעים גדולים שמרחפים מלפניו והוא מכה בהם למשמע קריאה רמה "אל המטרוותתת, כווווןןןן, אששש!!!" מבאגי שלסיום גם מתגלגל מצחוק.
ארבעה סלעים גדולים טסים בזה אחר זה אל נידורן שנהלם בעצמה רבה, אבק רב מתפזר. זאת הייתה מכה קריטית (critical hit) והוא רועד מכאב. "חזקנו את ההתקפה, ואת המיקוד, עוד מכה אחת ואתה אבוד!" מסביר באגי, מכך אתה מבין שהמתקפות של טימבור חזקות מהרגיל עכשיו, ואם זה לא מספיק הסיכויים לפגיעה קריטית וממוקדת גדלו.
מתוך האבק נידורן זורח באור מוזהב ורץ להלום בטימבור עם כוח המתקפה שלו. והוא מנגח בעצמה את טימבור שנראה בסדר גמור. גריפת האנרגיה (bulk up) מחזקת גם את ההגנה...
נידורן משתמש שוב בבלבול ומתחיל להכות את טימבור עם המטה שלו עצמה כשבאגי נראה מתעצבן. [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'חייב למצוא דרך מהירה להשתיק את הקרב הזה' אחשוב לעצמי בזעף בזמן שאגבש תוכנית. "אוקי נידורן השתמש בסופר סוניק, על מנת לבלבל אותו" אתחיל "כשהוא לא מרוכז השתמש בבלבול על עצמך! תרים את עצמך גבוהה באוויר ואז שחרר עוקץ רעל! כשהוא עדיין מתגונן מהמתקפה הזאת, בעודך באוויר, השתמש בניקור!" אסביר לו בהתלהבות ואחכה לראות אם המהלך שלי יעבוד.
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מחזיר את סואבלו במהירות לכדור שלה ומשחרר את ארידוס במקומו. "קרב העכבישים" אומרת מאחורייך ג'ניפר בחיוך. "זה יהיה קטן על הארידוס שלך" מוסיפה בקריצה- אחרי הכל מאמנת פוקימוני על שעזרה לך בעצמה ללמד את ארידוס מתקפות, אין ספק שזה מרומם לך את הביטחון.
מיד לאחר שיחרורו ארידוס מסתובב במהירות באוויר, ומשחרר עשרות מחטים סגולים ועבים לתוך האדמה- אשר מכסים לגמרי את הזירה. "יפה ככה תרעיל את הפוקימונים הבאים שלי שיגעו באדמה" מחמיאה לך אלכסיס בחיוך, מעט פלרטטני, אבל אז מתרכזת בחזרה בקרב- כששני הפוקימונים הגדולים האלה משחררים חוט לבן, אחד לעבר השני ובתנועת מראה שניהם כובלים את רגלי יריבם, ומעיפים אותם לאחור.
ארידוס שלך, בעזרת צבתותיו, קורע במהירות את החוט של [I]גאלואנטולה ורץ עליו כשזרועתיו הקידמיות בוהקות באור סגול, ומצולבות כצלב, ואז בתנועת שיסוף מהירה פוגע חזיתית ב[/I][/COLOR][I][COLOR=#000000]גאלואנטולה- אשר מועף אחורנית פצוע קשה.
"קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש שוב בהסוואה ואז גל ברק- שתק את ארידוס הזה" קוראת אלכסיס. לא נראה שהקרב הזה הולך להיגמר בקרוב.[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
הם מתחזקים ככה או ככה עם הזמ, מין הסתם לא יהיה לך עכשיו ראיצ'ו OP, אבל הוא גם לא יהיה לא יעיל יותר.
נייט מגניב, זה גם יכול להיות אביר כי Knight לא שומעים את ה K
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהיסוס גדול, ואפילו במעט חשדנות ייתר אוסף סביבך את הפוקימונים שלך, מה שנראה שמעט פוגע בנערה,, אבל אז אתה מושיט לה מתיקך שני סנדוויצ'ים, והיא לוקחת אותם במעט בהיסוס למראה הרייהורן שלך, אבל אוכלת אותם בתאבון גמור. "וואי ממש תודה לך" אומרת בחיוך בזמן שהיא מנקה את פיה בשרוול ג'קטה. "ובכן יצאתי לסביב עם חבר, שמו מורגן. ובכל מקרה הוא רצה ללכת לאתגר את מכון הרעל ואילו אני יצאתי לחפש פוקימון ששמעתי שחי פה באזור ורציתי ללכוד אותו. מפה לשם, טעיתי בדרך ומורגגן נאבד לי והסוללה בטלפון מתה לי באותו היום" מספרת לך, ואתה מרגיש בטוח יותר מלשמוע את שמו של מורגן, הבחור שעזר לך ביער ואז החליט ללכת לחפש אותה בעצמו, ואילו הוא עכשיו נעלם. "בכל מקרה הגעתי לאזור של הויקטריבלים הקניבליים בצידו המזרחי של היער ורק בנס הצלחתי לברוח מהם! אין אני פשוט חסרת מזל, רק במזל הצלחתי גם להתחמק מלהקת הסנטלרים ששוכנת מצידו השני של היער! לכל הרוחות" אומרת ונראה שדמעה קלה נוזלת בעינייה
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אמרלד צוחק ומרים את ידיו לאוויר מאחורי ראשו "עדיין לא השגתי במחוז הזה תגים, הגעתי לפה לפני יומיים" אומר וצחקוק מוזר עולה מגרונו, יותר דומה לנחרה האמת. "אבל אל תראה אותי ככה הגעתי למקודמות בליגה בהואן!" מוסיף בהתלהבות של ילד קטן ומראה לך קופסה של לא יותר מ 11 תגים שונים. "כל אלה מהואן!" מוסיף בהתלהבות. אחרי שיחה קלה והסכמתו להתלוות אליך למכון אתה משחרר את בלדום וטיילו ושניהם הולכים במיידית להכיר את וופר והשלושה משחקים להם בהנאה.
"ובכן ממה שהבנתי המנהיגי מכון פה משונים ויש להם שיטות מוזרות לקרבות" אומר אמרלד ונראה שהוא מנסה להיזכר בפרטים חשובים "דני, המנהיג הראשון הוא משתמש בפוקימוני פיה, אבל הקרבות איתו מושפעים ביכולות אחרות של הפוקימונים שלו- הוא גם חבר טוב של סברינה ממחוז קאנטו" מוסיף, כאילו זה אמור לרמוז לך משהו. לאחר הליכה ארוכה, בלי יותר מידי עצירות, אתם סוף סוף יוצאים מהחורשה ומגיעים היישר לעיר ג'נטה.
העיר הכפרית והשקטה נפרשת אל מול עינייך. כל העיר בנוייה מלבים לבנות וחלקות, מסותתות בעבודת יד של אמן.
אתה מבחין מרחוק את המרכז והחנות- וממש בקצה העיר אתה רואה את בניין במכון- לבן וגדול אבל מזכיר לך יותר טירת נסיכות בגלל הצריחים הגבוהים שלה.[/COLOR]
נכון, אבל יש לך מפת דרך בדף הראשון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בהחלט" מוסיפה בחיוך ומחזירה את הכדור שלה לכיסה בזמן ששניכם מתחילים לצעוד. "ובכן, קודם כל אתה צריך להוכיח את עצמך בתור מאמן פוקימונים. הדרך הכי קלה היא לזכות בליגה, אבל זה לא מחייב" אומרת לך "הדבר השני שאתה צריך זה להשיג מיקום. מכיוון שכבר יש במחוז 8 מכונים, אתה צריך או להדיח אחד או שמנהיג יעזוב את התפקיד ואז המכון יתפנה לך" מוסיפה. "או אם יש לך מספיק כסף, זה לפתוח מכון לא רשמי ולקוות שבשלב כלשהו יקדמו אותך למכון רשמי- אבל אני לא חושבת שהמועצה עושה את זה הרבה" מסיימת את דבריה. אתם ממשיכים לצעוד במשך שעה, עד שלבסוף אתם יוצאים מהחורשה הגדולה, ולפניכם נחשפת העיר ג'נה. עיר כפרית ושקטה הבנויה כמעט כולה מאבן לבנה ומסותת. הבתים, הרחובות, הכבישים והשבילים. אתה צועד בעיר בביטחון מלא ומבחין בהמשך הרחוב את מרכז הפוקימונים, וממש בצמוד אליו את החנות- ואילו באופק אתה מבחין בטירת נסיכות, שאתה רק מניח שהוא המכון.
"ובכן אני חייבת לקפוץ למרכז הרבייה למסור למנהלת שסיימתי את מה שביקשה ממני. אז אני מניחה שניפגש כבר?" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/I][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510102][FONT=times new roman][I]
נכון, אבל יש לך מפת דרך בדף הראשון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בהחלט" מוסיפה בחיוך ומחזירה את הכדור שלה לכיסה בזמן ששניכם מתחילים לצעוד. "ובכן, קודם כל אתה צריך להוכיח את עצמך בתור מאמן פוקימונים. הדרך הכי קלה היא לזכות בליגה, אבל זה לא מחייב" אומרת לך "הדבר השני שאתה צריך זה להשיג מיקום. מכיוון שכבר יש במחוז 8 מכונים, אתה צריך או להדיח אחד או שמנהיג יעזוב את התפקיד ואז המכון יתפנה לך" מוסיפה. "או אם יש לך מספיק כסף, זה לפתוח מכון לא רשמי ולקוות שבשלב כלשהו יקדמו אותך למכון רשמי- אבל אני לא חושבת שהמועצה עושה את זה הרבה" מסיימת את דבריה. אתם ממשיכים לצעוד במשך שעה, עד שלבסוף אתם יוצאים מהחורשה הגדולה, ולפניכם נחשפת העיר ג'נה. עיר כפרית ושקטה הבנויה כמעט כולה מאבן לבנה ומסותת. הבתים, הרחובות, הכבישים והשבילים. אתה צועד בעיר בביטחון מלא ומבחין בהמשך הרחוב את מרכז הפוקימונים, וממש בצמוד אליו את החנות- ואילו באופק אתה מבחין בטירת נסיכות, שאתה רק מניח שהוא המכון.
"ובכן אני חייבת לקפוץ למרכז הרבייה למסור למנהלת שסיימתי את מה שביקשה ממני. אז אני מניחה שניפגש כבר?" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/I][/FONT][/QUOTE]
אני ראיתי את המפרט, אבל אולי קראתי ברפרוף מדי ולא הצלחתי באמת להבין שהמדבר גובל ביותר מעיר אחת. לא חשוב.
--
"זה חייב להיות מבאס, שתצטרכי לחכות עד שאחד מהשמונה יתפנה. ואני מניח שאת לא היחידה שמחכה..." אענה לה לגבי המכון.
"אני מניח שאולי ניפגש אחר כך. אולי נחליף מספרי טלפון? זה יהיה קל יותר להיפגש ככה בעתיד." אציע לה. בלי קשר לתגובה שלה, אני אלך למרכז הפוקימונים וארפא (כנראה לא הכרחי למדי, אבל בכל זאת). לאחר מכן אני אסקור את האנשים שנמצאים במרכז הפוקימונים ואראה עם מישהו נראה מעניין שם. אני לא ממהר להילחם במכון, ואני לחלוטין בסדר עם לא לעשות את זה היום.
-
הם מתחזקים ככה או ככה עם הזמ, מין הסתם לא יהיה לך עכשיו ראיצ'ו OP, אבל הוא גם לא יהיה לא יעיל יותר.
נייט מגניב, זה גם יכול להיות אביר כי Knight לא שומעים את ה K
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהיסוס גדול, ואפילו במעט חשדנות ייתר אוסף סביבך את הפוקימונים שלך, מה שנראה שמעט פוגע בנערה,, אבל אז אתה מושיט לה מתיקך שני סנדוויצ'ים, והיא לוקחת אותם במעט בהיסוס למראה הרייהורן שלך, אבל אוכלת אותם בתאבון גמור. "וואי ממש תודה לך" אומרת בחיוך בזמן שהיא מנקה את פיה בשרוול ג'קטה. "ובכן יצאתי לסביב עם חבר, שמו מורגן. ובכל מקרה הוא רצה ללכת לאתגר את מכון הרעל ואילו אני יצאתי לחפש פוקימון ששמעתי שחי פה באזור ורציתי ללכוד אותו. מפה לשם, טעיתי בדרך ומורגגן נאבד לי והסוללה בטלפון מתה לי באותו היום" מספרת לך, ואתה מרגיש בטוח יותר מלשמוע את שמו של מורגן, הבחור שעזר לך ביער ואז החליט ללכת לחפש אותה בעצמו, ואילו הוא עכשיו נעלם. "בכל מקרה הגעתי לאזור של הויקטריבלים הקניבליים בצידו המזרחי של היער ורק בנס הצלחתי לברוח מהם! אין אני פשוט חסרת מזל, רק במזל הצלחתי גם להתחמק מלהקת הסנטלרים ששוכנת מצידו השני של היער! לכל הרוחות" אומרת ונראה שדמעה קלה ני. אז אני מניחה שניפגש כבר?" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/I][/FONT][/QUOTE]
כשאבין את מצבה העגום של הנערה, אבין לליבה ואורה לפוקימונים שלי לרדת מהדריכות, "זה ממש מצער מה שקרה לך" אומר כנחמה על כל מה שקרה לה, "האמת... שפגשתי את מורגן. הוא עזר לי מאוד אבל התפצלנו. אני בטוח שהוא הולך לאותו כיוון שאני הולך כי אני צריך גם לאתגר את המכון הבא" אומר בחיוך. "אם תרצי כמובן, תוכלי להצטרף אליי,לי ולפוקימונים שלי לא תזיק קצת חברה" אוסיף ואלטף את ראשה הכובעי של נייט, כדי לבנות איתה את הקשר. במידה ותסכים אחזיר לפוכדורים שלהן את נייט ווסוואדלון, ואמשיך בדרך עם ריהורן ופיקאצו, בעודי מנסה להתחבר לג'וליה ולדבר איתה קצת
-
[QUOTE][I][COLOR=#008080][B]לוקאס-
אמרלד צוחק ומרים את ידיו לאוויר מאחורי ראשו "עדיין לא השגתי במחוז הזה תגים, הגעתי לפה לפני יומיים" אומר וצחקוק מוזר עולה מגרונו, יותר דומה לנחרה האמת. "אבל אל תראה אותי ככה הגעתי למקודמות בליגה בהואן!" מוסיף בהתלהבות של ילד קטן ומראה לך קופסה של לא יותר מ 11 תגים שונים. "כל אלה מהואן!" מוסיף בהתלהבות. אחרי שיחה קלה והסכמתו להתלוות אליך למכון אתה משחרר את בלדום וטיילו ושניהם הולכים במיידית להכיר את וופר והשלושה משחקים להם בהנאה.
"ובכן ממה שהבנתי המנהיגי מכון פה משונים ויש להם שיטות מוזרות לקרבות" אומר אמרלד ונראה שהוא מנסה להיזכר בפרטים חשובים "דני, המנהיג הראשון הוא משתמש בפוקימוני פיה, אבל הקרבות איתו מושפעים ביכולות אחרות של הפוקימונים שלו- הוא גם חבר טוב של סברינה ממחוז קאנטו" מוסיף, כאילו זה אמור לרמוז לך משהו. לאחר הליכה ארוכה, בלי יותר מידי עצירות, אתם סוף סוף יוצאים מהחורשה ומגיעים היישר לעיר ג'נטה.
העיר הכפרית והשקטה נפרשת אל מול עינייך. כל העיר בנוייה מלבים לבנות וחלקות, מסותתות בעבודת יד של אמן.
אתה מבחין מרחוק את המרכז והחנות- וממש בקצה העיר אתה רואה את בניין במכון- לבן וגדול אבל מזכיר לך יותר טירת נסיכות בגלל הצריחים הגבוהים שלה.[/B][/COLOR][/I][/QUOTE]
'סברינה?' אחשוב לעצמי בעודי מקבל צמרמורת למשמע השם 'השם הזה מוכר לי'
"סברינה זאת לא המנהיגת מכון מסאפרון שהופכת מי שמפסיד לה לבובות נכון?" אומר בלחץ "אני מקווה שאין לו את אותן סטיות"
"תגיד אתה חושב שטיילו ובלדום יספיקו בשביל הקרב הזה? כדאי ללכוד עוד פוקימון? או להתאמן קצת יותר?" אשאל אותו "יש לך 11 תגים אתה בטח מבין בזה קצת, אחרי שראית אותם הם נראים לך מוכנים?" אומר לחוץ לפני קרב המכון הראשון שלי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510102]
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מחזיר את סואבלו במהירות לכדור שלה ומשחרר את ארידוס במקומו. "קרב העכבישים" אומרת מאחורייך ג'ניפר בחיוך. "זה יהיה קטן על הארידוס שלך" מוסיפה בקריצה- אחרי הכל מאמנת פוקימוני על שעזרה לך בעצמה ללמד את ארידוס מתקפות, אין ספק שזה מרומם לך את הביטחון.
מיד לאחר שיחרורו ארידוס מסתובב במהירות באוויר, ומשחרר עשרות מחטים סגולים ועבים לתוך האדמה- אשר מכסים לגמרי את הזירה. "יפה ככה תרעיל את הפוקימונים הבאים שלי שיגעו באדמה" מחמיאה לך אלכסיס בחיוך, מעט פלרטטני, אבל אז מתרכזת בחזרה בקרב- כששני הפוקימונים הגדולים האלה משחררים חוט לבן, אחד לעבר השני ובתנועת מראה שניהם כובלים את רגלי יריבם, ומעיפים אותם לאחור.
ארידוס שלך, בעזרת צבתותיו, קורע במהירות את החוט של [I]גאלואנטולה ורץ עליו כשזרועתיו הקידמיות בוהקות באור סגול, ומצולבות כצלב, ואז בתנועת שיסוף מהירה פוגע חזיתית ב[/I][/COLOR][I][COLOR=#000000]גאלואנטולה- אשר מועף אחורנית פצוע קשה.
"קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש שוב בהסוואה ואז גל ברק- שתק את ארידוס הזה" קוראת אלכסיס. לא נראה שהקרב הזה הולך להיגמר בקרוב.
[/COLOR][/I][/FONT][/QUOTE]
׳הסוואה?! לא עוד פעם השטות הזאת׳ אחשוב בכל כוחי. חייב להיות משהו שיפגע בה לא משנה מה...
״אריאדוס פעל מהר, הרם ראשך מעלה ושגר מטח עוקצי-רעל בכל הכוח, מטר כבד!״ אדריך אותו במהירות תוך כדי המהלך של גלאוונטולה. כשהיא תחשף אורה לו ״עכשיו, השתמש בצל לילה. העף אותה אלייך והתכונן לשסף אותה עם צלב רעל!״ אסיים.
אקווה בכל כוחי שזה יצליח.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
זעוף פנים, לחוץ, אתה מנסה לחשוב במרץ איך אתה הופך את הקרב לטובתך ומשתיק את הליצן המעצבן הזה.
אתה פוקד על נידורן להשתמש בסופר-סוניק פעם נוספת. הוא שוב צווח ואתה רואה אפילו איך שבאגי מתרגז כבר. טימבור מאוד מבולבל וסובל מהצליל המתכתי המחריד, ״עכשיו תראה דבר מעניין״ אתה קורא אל יריבך בבטחה ומדריך את נידורן.
נידורן פועל במשמעת מופתית, הוא משתמש בבלבול על עצמו ומעיף את עצמו מעלה לאוויר, אתה מסוגל לראות כמה נטפי זיעה נוטפים ממצחו המתוח אך הוא מצליח.
מגובהו הרם הוא משחרר מקרנו הקטנה מטר עוקצים רעילים וחדים. ששורטים ומנקבים בטימבור שנראה גם כי זה עתה הורעל! ״אע.. ביש מזל!״ חורק באגי מפיו, לא בחרוזים הפעם.
ואז קרנו של נידורן מתארכת וזוהרת בהילה לבנה והוא צולל אל טימבור הפגוע.
״מצב כזה טימבור, אל לך לברוח. השב למנוול ב׳כפת כוח׳ ״ (force palm) מזמר הליצן.
טימבור נפגע בחזהו מהדקירה הקטלנית של נידורן כשאז הוא מצמיד אליו את ידו שזורחת באור כתום בוהק ומלא באנרגיה ולפתע...
בוםםםם!!! פיצוץ גדול נשמע מהקרב ונידורן כאילו נורה לאחור בעצמה רבה, מטרים רבים לאחור.
והוא נראה מרוטש...
׳איזו מתקפה..׳ אתה ממלמל המום ונזכר כמה כוח יש לטימבור אחרי כל ההתחזקויות שביצע.
טימבור שוב מושפע מההרעלה. אוחז במקלו כדי להתייצב, ונידורן עוד על הרצפה, בהכרה. מתקשה לעמוד ושניהם מתנשמים בכבדות.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510110]
[B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
זעוף פנים, לחוץ, אתה מנסה לחשוב במרץ איך אתה הופך את הקרב לטובתך ומשתיק את הליצן המעצבן הזה.
אתה פוקד על נידורן להשתמש בסופר-סוניק פעם נוספת. הוא שוב צווח ואתה רואה אפילו איך שבאגי מתרגז כבר. טימבור מאוד מבולבל וסובל מהצליל המתכתי המחריד, ״עכשיו תראה דבר מעניין״ אתה קורא אל יריבך בבטחה ומדריך את נידורן.
נידורן פועל במשמעת מופתית, הוא משתמש בבלבול על עצמו ומעיף את עצמו מעלה לאוויר, אתה מסוגל לראות כמה נטפי זיעה נוטפים ממצחו המתוח אך הוא מצליח.
מגובהו הרם הוא משחרר מקרנו הקטנה מטר עוקצים רעילים וחדים. ששורטים ומנקבים בטימבור שנראה גם כי זה עתה הורעל! ״אע.. ביש מזל!״ חורק באגי מפיו, לא בחרוזים הפעם.
ואז קרנו של נידורן מתארכת וזוהרת בהילה לבנה והוא צולל אל טימבור הפגוע.
״מצב כזה טימבור, אל לך לברוח. השב למנוול ב׳כפת כוח׳ ״ (force palm) מזמר הליצן.
טימבור נפגע בחזהו מהדקירה הקטלנית של נידורן כשאז הוא מצמיד אליו את ידו שזורחת באור כתום בוהק ומלא באנרגיה ולפתע...
בוםםםם!!! פיצוץ גדול נשמע מהקרב ונידורן כאילו נורה לאחור בעצמה רבה, מטרים רבים לאחור.
והוא נראה מרוטש...
׳איזו מתקפה..׳ אתה ממלמל המום ונזכר כמה כוח יש לטימבור אחרי כל ההתחזקויות שביצע.
טימבור שוב מושפע מההרעלה. אוחז במקלו כדי להתייצב, ונידורן עוד על הרצפה, בהכרה. מתקשה לעמוד ושניהם מתנשמים בכבדות.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"קדימה נידורן לא להתייאש! השתמש בבלבול פעם נוספת!" אקרא בקול גבוהה "אבל השתמש גם בהתנגדות לייתר ביטחון במידה ואתה לא מצליח לחסל אותו- ככה עצמת שתי המתקפות יחסלו אותו סופית" אלחש לפוקימון שלי בשקט. 'אני חייב לסיים את הקרב הזה עכשיו!'
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
לא רציני אתה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אחרי החלפת מספרי טלפון, תמי נפרדת ממך ונעלמת בהמשך הרחוב. אתה נכנס למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי החייכנית והנעימה. אתה מסתכל במכון ורואה כמה מאמנים היושבים במרכז יחד עם הפוקימונים שלהם. אתה מבחין בארבע שיושבים בקרבתך על כמה ספסלים [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/390467_Yoosung.png[/IMG] אשר מקפיץ פוקדור בידו, עם מבט קשוח ומהורהר על פניו. מצידו השני של הספסל יושבת ילדה קטנה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/385521_Ib.png[/IMG] אשר קוראת ספר עב כרס בעיון. מולה מדברת נערה אחרת בטלפון הסלולרי שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/11/411491_Untitled2.png[/IMG], ואילו מצידו השני של החדר אתה מבחין בנערה יושבת על הרצפה ומשחקת עם הפוקימון שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588493_breeder-beryl.png[/IMG] [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/deerling-spring.png[/IMG].[/COLOR]
בשנייה שאתה מספר לה שהכרת את מורגן, עינייה נפתחות באושר. "ראית את מורגן? הוא בסדר?" שואלת במהרה וקמה במהירות על רגליה ונראית נרגשת "וואי כל כך דאגתי לו! איפה ראית אותו לאן הוא הלך?" וככה ממשיכה להפציץ אותך בשאלות. לאחר שיחה שלמה שבה אתה מסביר לה את הכל, היא מסכימה להתלוות אליך, אבל מכריחה אותך בדרך לחפש אותו. וככה שניכם צועדים ואילו הפוקימונים שלך צועדים מאחוריכם, כאילו שומרים עליך מרחוק.
"ובכן אני האמת הגעתי לפה ממחוז קנטו, לייתר דיוק מהעיר סרוליין!" מגלה לך "אבל משהו במחוז הזה קרא לי והחלטתי להגיע לראות מה קורה פה. הכרתי את מורגן, ומאז אנחנו ביחד" מוסיפה בגילוי לב. "אז מה מוביל אותך ליער פה?" שואלת בנעימים.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אמרלד משפשף בסנטרו ונראה מעט מהוסס "שמע," אומר לאחר כמה שניות "לא ראיתי אותם יותר מידי נלחמים אבל אני כשהתחלתי את המסע שלי בהואן, לפני המכון הראשון היו לי כבר 3 פוקימונים והטורצ'יק שלי התפתח לקמבוסקין" אומר בזמן שאתם הולכים."ולאן האמת טיילו אני לא חושב שהם כל כך מוכנים. בלדום אומנם עם יתרון סוגי, אבל הוא לא יודע כל כך הרבה מתקפות עד שהוא מתפתח. ואילו טיילו שלך עד כמה שהוא מהיר, הוא דיי שברירי והפוקימונים של דני יודעים מגוון רחב של מתקפות מסוגים שונים" ממשיך, אומנם פוגע מעט באגו שלך והחיבה לפוקימונים שלך, אבל אתה לוקח בתשומת לב חזקה לדבריו. כשאתה מסתכל קדימה אתה מבחין בשלושה םוקימונים כחולים רצים להם אחד אחרי השני, במאין משחק תופסת [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/oddish.png[/IMG].
[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
ארידוס מגיב בחזרה לעומת הגל החשמלי במטר של עוקצי רעל, אשר מתפוצצים במגע עם הגל החשמלי. הפיצוץ מעיף את שני הפוקימונים לאחור, כשהזירה מתמלאת בעשן סמיך, אשר מתפזר במהירות. ארידוס במהרך בוהק לרגע באור שחור,הצל שלו נעלם לעבר העכביש הצהוב, אשר מנער את ראשו עדיין מנסה להתאושש מההדף של עצמת המתפות. לפתע מתוך הצל שלו, צילו של ארידוס מנתר, מעיף את ה[I]גאלואנטולה היישר לעברו של ארידוס, אשר מחכה לו עם צלב רעל, חזק במיוחד, אשר פוצע בחוזקה אותו.
"ארידוס חזק יש לך" אומרת אלכסיס ועינייה בוהקות מאושר מחוזקו של ארידוס "אבל לצערי הגיע הזמן להיפרד ממנו החלפת ווולט!" קוראת במהירות, וה[/I][I]גאלואנטולה שלה מתחיל לזהור בחשמל חזק, והוא מסתער על עבר ארידוס.[/I][/COLOR][/FONT]
-
Olor]
[color=#66cc66][b]ג'סטין-[/b]
בשנייה שאתה מספר לה שהכרת את מורגן, עינייה נפתחות באושר. "ראית את מורגן? הוא בסדר?" שואלת במהרה וקמה במהירות על רגליה ונראית נרגשת "וואי כל כך דאגתי לו! איפה ראית אותו לאן הוא הלך?" וככה ממשיכה להפציץ אותך בשאלות. לאחר שיחה שלמה שבה אתה מסביר לה את הכל, היא מסכימה להתלוות אליך, אבל מכריחה אותך בדרך לחפש אותו. וככה שניכם צועדים ואילו הפוקימונים שלך צועדים מאחוריכם, כאילו שומרים עליך מרחוק.
"ובכן אני האמת הגעתי לפה ממחוז קנטו, לייתר דיוק מהעיר סרוליין!" מגלה לך "אבל משהו במחוז הזה קרא לי והחלטתי להגיע לראות מה קורה פה. הכרתי את מורגן, ומאז אנחנו ביחד" מוסיפה בגילוי לב. "אז מה מוביל אותך ליער פה?" שואלת בנעימים.[/color]
[color=#008080][b]לוקאס-[/b]
.[/i][/color][/font][/quote]
אתרכז בסיפור שלה, אהנהן כשצריך ואשיב "אני רוצה להיות מאמן פוקימונים ולנצח את הליגה, אז אני מתקדם לעבר המכון הבא שלי". "זה חלום גדול שלי ושל ריהורן להיות הכי טובים שיש, וכמובן של כל הפוקימונים שלי" אומר ואעשה לריהורן ופיקאצ'ו טובה, אציע להם ממתקי פוקימון. "מחוז קנטו נשמע ממש מגניב, אני מאוד אוהב את הפוקימונים שבאים משם, כפי שאת רואה" אומר ואחייך כשאתכוון לריהורן ופיקאצ'ו, "אני בטוח שתמצאי אותו" אומר לה בביטחון, "אז מה בעצם רצית לעשות במחוז הזה? להיות מאמנת? מתאמת?" אשאל בסקרנות בעודי צופה באופק, מנסה לאתר דברים מעניינים או את העיר הבאה, אולי מקום פתוח לאמן בו את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510112]
[FONT=times new roman][B]אשטון-[/B]
ארידוס מגיב בחזרה לעומת הגל החשמלי במטר של עוקצי רעל, אשר מתפוצצים במגע עם הגל החשמלי. הפיצוץ מעיף את שני הפוקימונים לאחור, כשהזירה מתמלאת בעשן סמיך, אשר מתפזר במהירות. ארידוס במהרך בוהק לרגע באור שחור,הצל שלו נעלם לעבר העכביש הצהוב, אשר מנער את ראשו עדיין מנסה להתאושש מההדף של עצמת המתפות. לפתע מתוך הצל שלו, צילו של ארידוס מנתר, מעיף את ה[I]גאלואנטולה היישר לעברו של ארידוס, אשר מחכה לו עם צלב רעל, חזק במיוחד, אשר פוצע בחוזקה אותו.
"ארידוס חזק יש לך" אומרת אלכסיס ועינייה בוהקות מאושר מחוזקו של ארידוס "אבל לצערי הגיע הזמן להיפרד ממנו החלפת ווולט!" קוראת במהירות, וה[/I][I]גאלואנטולה שלה מתחיל לזהור בחשמל חזק, והוא מסתער על עבר ארידוס.[/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״ממש ממש לא!״ אקרא לעבר אלכסיס בחיוך ממזרי. ״אריאדוס מהר, פרצוף מפחיד! פגע לו במהירות והריכוז ונצל זאת לשלוח חוט לאחד העצים סביב ולהתחמק! התנדנד על החוט ואז חזור אליו ותקוף בעוקץ אכזרי״ אפקוד עליו בהתלהבות.
במבט רציני אקרא אליו להרים את מורלו ״קדימה אריאדוס תתרכז אתה חייב להצליח״
׳אם הוא לא יפגע הוא לא יוחלף...׳ אחשוב מתוח לחלוטין. מקווה שסוף-סוף אצליח להקדים את אלכסיס ולשנות תמצב לטובתי.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
אתה מנסה לעודד את נידורן המוטש. נידורן מנסה שוב על-חושי. ומיד טימבור משתמש בחפירה ונעלם לנידורן שוב ״מתחת לרדר״.
כמה שהקרב איתו מרגיז, הפעם הוא פורץ משמאלך הוא עשה אתזה רק כדי להתחמק.
טימבור משתמש שוב מרחוק בזריקת אבנים. ושוב מכה בהם עם מטהו לעבר נידורן. שסופג בדרך נס את המהלומה. ומגיב ׳בהתנגדות׳ הוא רץ לעבר טימבור. נחוש לנצח אותו עבורך!
״טימבור הקשב, הניצחון קרב. הנחט עוד ׳כפת כוח׳ מכל הלב״ טימבור מחייך חיוך מאומץ של כוחות אחרונים,
הוא זורק את המקל שלו לפנים לעבר נידורן בפשוט בכדי להאט אותו טיפה. בניבזיות הוא מכין כפת כוח נוספת. את נידורן זה לא מעניין. הוא זורח גם הוא בהילה זהובה מתנגשים זה בזה!
נוצר פיצוץ רב אדיר, אתה באגי ושאר המאמנים הצופים בכם מכסים עיניים. וכשהעשן מתמוגג אתה מגלה ששני הפוקימונים מעולפים!
״הוהוהו כמה חבל, הייתי בטוח כי בחלקי המזל״ שוב חורז באגי. ״אך אם להשלים עם הגורל, השלמת את המשימה וזכית בשלל!״ הוא מוסיף ואת כולל כולם המומים.
״המשימה הייתה להביס את טימבור, ואתזה ביצעתם. כל הכבוד!״ הוא מסביר, ללא חרוזים ומשחקים בחיוך רחב וטוב-לב.
נידורן עוד שרוע שם על הקרקע, הוא הועף תחת אחד מספסלי הגן.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510112]
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
לא רציני אתה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אחרי החלפת מספרי טלפון, תמי נפרדת ממך ונעלמת בהמשך הרחוב. אתה נכנס למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי החייכנית והנעימה. אתה מסתכל במכון ורואה כמה מאמנים היושבים במרכז יחד עם הפוקימונים שלהם. אתה מבחין בארבע שיושבים בקרבתך על כמה ספסלים [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/390467_Yoosung.png[/IMG] אשר מקפיץ פוקדור בידו, עם מבט קשוח ומהורהר על פניו. מצידו השני של הספסל יושבת ילדה קטנה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/385521_Ib.png[/IMG] אשר קוראת ספר עב כרס בעיון. מולה מדברת נערה אחרת בטלפון הסלולרי שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/11/411491_Untitled2.png[/IMG], ואילו מצידו השני של החדר אתה מבחין בנערה יושבת על הרצפה ומשחקת עם הפוקימון שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588493_breeder-beryl.png[/IMG] [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/deerling-spring.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אתקרב מעט אל הספסל. תחילה אנסה לראות אם אני יכול להבין משהו מהשיחה של זאתי בטלפון, או לקלוט את שם הספר שהשנייה קוראת. אם אצליח לקלוט חלק מהמידע הזה בטרם מישהו מהם יפנה אליי או הסחת דעת אחרת, אז אחליט מה לעשות בהסתמך על המידע.
-
[QUOTE=NivX10;1510114][B]
אתה מנסה לעודד את נידורן המוטש. נידורן מנסה שוב על-חושי. ומיד טימבור משתמש בחפירה ונעלם לנידורן שוב ״מתחת לרדר״.
כמה שהקרב איתו מרגיז, הפעם הוא פורץ משמאלך הוא עשה אתזה רק כדי להתחמק.
טימבור משתמש שוב מרחוק בזריקת אבנים. ושוב מכה בהם עם מטהו לעבר נידורן. שסופג בדרך נס את המהלומה. ומגיב ׳בהתנגדות׳ הוא רץ לעבר טימבור. נחוש לנצח אותו עבורך!
״טימבור הקשב, הניצחון קרב. הנחט עוד ׳כפת כוח׳ מכל הלב״ טימבור מחייך חיוך מאומץ של כוחות אחרונים,
הוא זורק את המקל שלו לפנים לעבר נידורן בפשוט בכדי להאט אותו טיפה. בניבזיות הוא מכין כפת כוח נוספת. את נידורן זה לא מעניין. הוא זורח גם הוא בהילה זהובה מתנגשים זה בזה!
נוצר פיצוץ רב אדיר, אתה באגי ושאר המאמנים הצופים בכם מכסים עיניים. וכשהעשן מתמוגג אתה מגלה ששני הפוקימונים מעולפים!
״הוהוהו כמה חבל, הייתי בטוח כי בחלקי המזל״ שוב חורז באגי. ״אך אם להשלים עם הגורל, השלמת את המשימה וזכית בשלל!״ הוא מוסיף ואת כולל כולם המומים.
״המשימה הייתה להביס את טימבור, ואתזה ביצעתם. כל הכבוד!״ הוא מסביר, ללא חרוזים ומשחקים בחיוך רחב וטוב-לב.
נידורן עוד שרוע שם על הקרקע, הוא הועף תחת אחד מספסלי הגן.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אתעלם ממנו וארוץ במהירות לנידורן וארים אותו בזרועותיי ואלטף את ראשו. "נידורן היית מעולה! אני כל כך גאה בך!" אומר לו בשקט ואמשיך ללטף את ראשו ואז אקום איתו, שעדיין בזרועותיי ואלך בחזרה לליצן "אוקי אז מה הפרס שלי?" אשאל ברצינות.
[FONT=times new roman][B]ג[COLOR=#66cc66]'סטין-[/COLOR][/B][COLOR=#66cc66]
"ובכן אני מאמנת" אומרת בחיוך טיפה מבויש "אבל כל הפוקימונים שלי נחלשו בטרוף בזמן שאבדתי פה ביער" אומרת בשקט ונראית נבוכה במיוחד. אחרי כמעט שעה של הליכה אתם מבחינים בבקתה, חצי נטושה אשר שוכנת ליד בריכה קטנה שמימייה עומדים מהחוסר רוח.
ג'וליה מסתכלת עליך במבט שואל, כשאתם מבחינים לפתע בזוג יוצא מתוך הבקתה ומתיישבים ומשכשכים את רגליהם במי הבריכה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2017/07/525918_Evan_Hansen_Sprite.png[/IMG], [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588491_neonpunk-joel.png[/IMG]. שניהם לא מבחינים בכם ונראה שהם שקועים בשיחה ארוכה.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
עיניו של ארידוס שלך זורחות באדום בהיר, ופרצוף של שד נותר מול, מה שמרתיע את גאלואנטולה, ונותן לארידוס את ההזדמנות להתחמק מהמתקפה. והוא נעלם על אחד מהענפי העצים הקרובים אליו
"לא לוותר! השתמש שוב בהסוואה ואז עבור רשת חשמלית" אומרת ברגוע אלכסיס מול התפנית של הקרב. גאלואטולה שלה מתנער, אבל לפני שהוא מספיק להגיב, ארידוס מפתיע אותו מלמעלה, מרסק אותו לחלוטין.
"גאלואנטולה לא מסוגל להלחם!" קורא השופט מהצד "ארידוס המנצח!" ממשיך.
אתה מחייך באושר, אבל מציץ באלכסיס ונראה שהיא דווקא מחייכת למראה ניצחונך, ונראית מרותקת לגמרי לארידוס שלך.
"קדימה מות'ים בוא נסיים את זה!" קוראת ומחזירה לזירה את מות'ים שלה "השתמש בהסוואה ואז על חושי!" קוראת, ושוב הפוקימון שלה נעלם באוויר, בלי זכר אליו.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפיאן-[/B]
בתנועה מהירה וקלילה, אתה מחליק על הספסל ומנוסה לצותת לשיחה טלפון, בזמן שאתה מציץ בספרה של הילדה.
"דיי קורטני!" קוראת בשמחה הנערה "אמרתי לך שכבר הסכמתי לו! אני לא מאמינה שהוא מציע לי להתלוות אליו לנשף שבוע הבא!" אומרת בהתלהבות "הוא כזה חתיך! ולא יודעת למה אבל הדרך שבה שהוא מתאמן עם הפוקימונים שלו,, כזה סקסי!" וככה היא ממשיכה לדבר עם חברתה בסלולרי על הבחור האלמוני. אתה מציץ בספר של הילדה ורואה שזה ספר אגדות על פוקימונים, אפילו היה לך אותו בתור ילד בגילה. היא בידיוק הגיע לפרק על סלבי והסיפור שלו, אגדה קסומה על מבוך שסלבי יצר אשר היווה פתח לזמן ועל ההרפתקאה של הילד שנכנס אליו.
הספר גורם לך להתקף קטן של נוסטלגיה נחמדה, לימים טובים יותר.[/COLOR][/FONT]
-
[FONT=times new roman][B]ג[COLOR=#66cc66]'סטין-[/COLOR][/B][COLOR=#66cc66]
"ובכן אני מאמנת" אומרת בחיוך טיפה מבויש "אבל כל הפוקימונים שלי נחלשו בטרוף בזמן שאבדתי פה ביער" אומרת בשקט ונראית נבוכה במיוחד. אחרי כמעט שעה של הליכה אתם מבחינים בבקתה, חצי נטושה אשר שוכנת ליד בריכה קטנה שמימייה עומדים מהחוסר רוח.
ג'וליה מסתכלת עליך במבט שואל, כשאתם מבחינים לפתע בזוג יוצא מתוך הבקתה ומתיישבים ומשכשכים את רגליהם במי הבריכה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2017/07/525918_Evan_Hansen_Sprite.png[/IMG], [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588491_neonpunk-joel.png[/IMG]. שניהם לא מבחינים בכם ונראה שהם
אביט במקום במעט חשש, אגש לשני כאנשים, בנחמדות אשאל אותם מי הם ומה זה המקום הזה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510116][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפיאן-[/B]
בתנועה מהירה וקלילה, אתה מחליק על הספסל ומנוסה לצותת לשיחה טלפון, בזמן שאתה מציץ בספרה של הילדה.
"דיי קורטני!" קוראת בשמחה הנערה "אמרתי לך שכבר הסכמתי לו! אני לא מאמינה שהוא מציע לי להתלוות אליו לנשף שבוע הבא!" אומרת בהתלהבות "הוא כזה חתיך! ולא יודעת למה אבל הדרך שבה שהוא מתאמן עם הפוקימונים שלו,, כזה סקסי!" וככה היא ממשיכה לדבר עם חברתה בסלולרי על הבחור האלמוני. אתה מציץ בספר של הילדה ורואה שזה ספר אגדות על פוקימונים, אפילו היה לך אותו בתור ילד בגילה. היא בידיוק הגיע לפרק על סלבי והסיפור שלו, אגדה קסומה על מבוך שסלבי יצר אשר היווה פתח לזמן ועל ההרפתקאה של הילד שנכנס אליו.
הספר גורם לך להתקף קטן של נוסטלגיה נחמדה, לימים טובים יותר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
תחילה אני אשקול לומר לילדה איזשהי שורה איקונית מהסיפור הזה, אבל אז אחליט ש-: 1. אולי היא עדיין לא הגיעה לשם וזה ספויילר, 2. הפרש הגילים מעט נגדי, וזה שזר היספאני גדול יפנה אליה בצורה כזאת עלול להחשיד אותה ולהיתפס כפדופיליה מצד הסובבים. לכן פשוט אחייך ואעזוב אותה לנפשה. אני מניח שבסופו של דבר אפנה לבחור עם הפוכדור.
"Buenos dias, senjor, אני מליפאן דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה. מליפאן אביזי, בקיצור. מה שלומך? אתה נראה בודד למדי באחר צהריים נעים זה, מה אתה עושה, אם זה לא חטטני מדי מצידי לשאול?"
-
[COLOR=#FF6600][RIGHT][FONT=tahoma]שם בפורום: (בלי התחכמויות) Element
שם במשחק: (לא צריך להסביר) קליו
רקע (שיהיה מושקע ולא בחפיף בבקשה) קליו לא בחר את הגורל שנכפה עליו, הוא נולד לתוכו. קליו נולד לזוג הורים נורמטיביים לחלוטין בעיירה קטנה, לצד אחות גדולה ותמונה אחת שמלווה אותו מאז שהוא קטן בראש - סבא שלו אשר נשק למצחו לפני שנעלם כאשר היה בגיל 3.
תמיד כאשר העלה את נושא השיחה, הוריו של קליו נמנעו מלספר על סבו, והוא לעולם לא ידע מדוע, והזכר היחיד שנשאר לו ממנו היה שרשרת בצורת טיפה שחורה מבזלת, אשר מצא במגירתו של אמא שלו ולא סיפר לה לעולם.
קליו הוא נער סקרן, אך לעולם לא הצליח ללמוד מעבר על סבו, עד שביום אחד בשיעור הסטוריה, כאשר המורה הסבירה על תנועת הצללים, השרשרת שקליו תמיד שמר בכיס התחילה להתחמם, להתחמם עד כדי כך שקליו ביקש לצאת מהכיתה לשירותים בכדי לזרוק אותה מהכיס. כאשר הגיע קליו לשירותים וניסה לזרוק את השרשרת מהכיס, נזרק רק החוט שעליו הייתה תלויה הטיפה, וכאשר הסתכל קליו על כף ידו ראה שנשאר כתם שחור, מין כוויה, בצורת אותה טיפה.
כשנה בדיוק לאחר המקרה המוזר הזה, אחותו של קליו נאבדה בעת מסע הפוקימונים שלה, משפחתו של קליו נכנסה לתוהו ובוהו, וקליו נשאר עם המון שאלות שלא נענו..
תמונה/ ספרייט: (עדיף ספרייט) [IMG]https://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5b/Spr_B2W2_School_Kid_M.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: (מה שאתם רוצים כל עוד יש לו שלוש היתפתחויות והוא לא דרקון) [IMG]https://cdn.bulbagarden.net/upload/1/1c/Spr_7s_280_s.png[/IMG]
תגים:
כסף:1000$
ציוד:[/FONT][/RIGHT][/COLOR][SIZE=2][RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma][COLOR=#FF6600] פוקדורים ([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/jmdihzmowzzr.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),פוקדע([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/1imdnjtyzc2q.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/hwyyrkdinnnt.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),פנס([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/2jwnqgy5mhn0.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),שעון([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up1/umgzni1wnjy0.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]).[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/SIZE][COLOR=#FF6600][RIGHT][FONT=tahoma]
הערות/הארות: מתרגש כמו ילד קטן להצטרף למ"ת במיוחד לאחד שמנוהל על ידיך. מקווה מאוד להנות יחד איתך :)
[/FONT][/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510102][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש שוב בהסוואה ואז גל ברק- שתק את ארידוס הזה" קוראת אלכסיס. לא נראה שהקרב הזה הולך להיגמר בקרוב.[/COLOR]
[/I][/FONT][/QUOTE]
״אריאדוס ריכוז, והקשב היטב לסביבה... הוא נמצא איפה שהוא״ ארגיע ואחזק אותו בשביל להצליח את המהלך הבא. אחפש גם אני עם עיניי את מות'ים.
״ברגע שהוא יחשוף עצמו וירה עליך את הקרן, השב לכיוונה בקרן על-חושית משלך בכדי להגן על עצמך!״ אסביר תחילה.
״לאחר מכן, שלח אליו חוט. השתמש בעצמך כמשקולת. סובב אותו והטח אותו באחד העצים. קשור אותו סביב הגזע וחזור״
אומר ואחליף בינו לבין סוואבלו שתעלה בליווי פקודה לנסות שוב שימוש ב'שירה'.
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה חולף על פני יריבך בריצה, מבלי להקשיב לו כמעט, מה שחשוב לך הוא נידורן המעולף והחבול. בקול חלוש, אתה מתוודא אליו כמה אתה גאה בו וכמה אתה שמח על הקרב שנתן!
הוא משחרר צליל אסיר תודה ותשוש ונראה מאוד מרוצה, רועד ואתה מרגיע אותו בחיבוק אוהב בין זרועותיך וחוזר אל באגי.
בחיוך רחב הוא מושיט אליך יד שאוחזת מעטפה צבעונית וססגונית[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7941767.png[/IMG]שבתוכה פתק עם כתב סתרים מוזר. אינך מבין, אתה מתמלא בוז, במיוחד בשביל נידורן שהתאמץ כלכך. והוא אינו מוכן לחשוף בברור ״אל תיהיה פרצוף חמוץ, מטפה זו אינה קנה רצוץ״ הוא חורז שוב מתוך הבנה ומנסה לעודד בדרכו הייחודית...
אז, הוא חודל מהחרוזים. מניח יד על כתפיך ומסביר ״אחי שאגי נמצא בעיר איגטוטין. והוא יתן לך את הפרס כשיקבל ממך את המעטפה. אל דאגה יהיה לך קל לזהות אותו״ ועיניו כנות מאוד.
האחרים סביב מוחאים כפיים לך ולנידורן![/FONT][/COLOR]